τέρας του νες έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 20:51
Hope έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 20:26
Το κατανοώ μα ούτε απαγόρευσα τίποτε, ούτε διέγραψα δημοσιεύσεις, ούτε κλείδωσα/έσβησα νήμα, ούτε ανέβασα φώτο με μπάτσους και υφάκι "Who's your daddy now" και "εγώ κάνω κουμάντο εδώ πέρα". Συνεπώς η σύγκριση με το άλλο φόρουμ είναι επιεικώς γελοία και ανεδαφική!
Μια προτροπή έκανα, με την οικειότητα που έχω προς τους περισσότερους εφόσον συνυπήρχαμε για τόσα χρόνια. That's all.
δεν είναι καθόλου γελοία.γελοίο θα μπορούσες να πεις τον λόγο που έφαγα προειδοποίηση με το καλημέρα για ένα αδιάφορο σχόλιο που θα μπορούσε να το έχει κάνει λόρδος,ειδικά αν διάβαζες τι γραφόταν γύρω γύρω.το βλέπω να εξελίσσεται σε ελεύθερο.com.gr.μεγάλο ξενέρωμα
Κατάλαβε - καταλάβετε όλοι κάτι: Ο διαχειριστής του φόρουμ είναι άπειρος και αυτή τη στιγμή έχει βάλει μεγάλο μπελά στο κεφάλι του.
Μέχρι να στρώσει η κατάσταση εδώ μέσα και λάθη θα γίνουν και παρεξηγήσεις θα δημιουργηθούν. Κάντε υπομονή και δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας. Δεν ξέρω αν και γιατί έφαγες προειδοποίηση. Μπορεί όντως να ήταν άδικη. Αλλά όπως το βλέπω εγώ, προέχει να στηθεί καλά το φόρουμ, να γίνει λειτουργικό, να μπουν συγκεκριμένοι όροι χρήσης και να δοκιμαστούν.
Αν παρατήρησες, δεν έχω κάνει ούτε ένα ποστ σε νήμα έξω από αυτά που αφορούν τη λειτουργία του phorum.com.gr.
Θεωρώ τη σελίδα under construction και προσπαθώ να επικεντρωθώ στο να βοηθηθεί ο διαχειριστής να κάνει τη δουλειά του όσο γίνεται ευκολότερα και γρηγορότερα.
Δε λέω ότι αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα όλων, δεν έχουν όλοι τις τεχνικές γνώσεις. Αλλά μπορούμε να βοηθήσουμε την κατάσταση με τη συμπεριφορά μας. Και όποιος μπορεί και θέλει, ας βοηθήσει στο στήσιμο. Καλό σε όλους θα κάνει.