Ανοίξαμε εδώ! Μαζευτείτε, ενημερώστε τους φίλους σας!
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Ανοίξαμε εδώ! Μαζευτείτε, ενημερώστε τους φίλους σας!
Οταν ημουν μικρος ειχα σπασει ενα πιατο και το εβαλα κατω απο το χαλι αλλα με επιασαν αμεσως γιατι το χαλι ειχε φουσκωσει σαν βουναλακι.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Μα γι' αυτό το είπα. Ο απλός τρόπος είναι copy-paste, δεν νομίζω ότι μπαίνει κανείς στην διαδικασία να φτιάξει υπερσύνδεσμο, ειδικά όταν γράφει ΠΜ. Αν το δικό τους φόρουμ δίνει URL σε κάθε ιστοσελίδα που γίνεται paste σε σώμα κειμένου, τότε το vulnerability είναι δικό τους (αν υπήρξε ποτέ και δεν είναι ΜαλακίεςΜαλακίοβιτς).Cecily Anne έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 20:55Δουλευόμαστε και μεταξύ μας. Όλοι μας σπαμάραμε μολυσμένα λινκς; Και το δικό μου όταν πάτησα το λινκ, γιατί δεν έκανε redirect δηλαδή; Έλεος με την κάθε αρλούμπα.
+1
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Μόλις προχθές ανέβηκε σε σκρινσοτ μία δημοσίευση σου όπου έλεγες ότι οι Πακιστανοί πρέπει να γίνουν σαπούνι.under έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 20:36Δεν υπαρχει λογος γι αυτη την κοντρα γιατι ειναι σαν να ανοιγει κοντρα το privilege με την καντινα στο Δρομοκαιτειο.
Σεβομαι και οσους δεν θελουν να παρουν θεση.Κι εγω εχω γραψει ελαχιστα.
Αλλα ομολογουμενως δεν μπορω να καταλαβω ενα σωρο υγιη ατομα που τρεξατε να βρειτε καταφυγιο εκει.
Καταλαβαινω την αναγκη να μην χαθει μια διαδικτυακη παρεα αλλα σε αρρωστο μαγαζι ; Αρρωστια φιλε...
φυσικά, δεν μπορώ να βρω τον λόγο βέβαια διότι δεν μου έχουν δώσει την εντύπωση ότι τους καήκανε τα @@ αν φύγουν από εκεί όλοι όσοι μπήκαν από το παλιό πχώρουμ, μπορεί να κάνω και λάθος.Λεγεών έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 20:52Η πιθανότητα να λένε μαλακίες δεν υπάρχει;sys3x έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 20:32μαλακία ήθελα να στο πω και νωρίτερα αλλά το ξέχασα.Ερμής έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 17:47Μπορεί να θέλουν να είναι λίγοι και γνωστοί. Γούστο τους καπέλο τους.
Ξαναλέω δε τους κρατώ κακία, προσωπικά μου συμπεριφέρθηκαν μια χαρά, όπως και εγώ σεβάστηκα τους κανόνες(δε νομίζω οτι έλεγε πουθενά να μη στέλνουμε με πμ άλλους συνδέσμους, αλλα τεσπα). Απλά μη λένε ψέμματα οτι έστελνα μολυσμένα αρχεία. Αυτό.
fyi..
αυτό που σου προσάψαν στο ελνετ έχει κάποια βάση διότι τόσο το λινκ που μου έστειλες εσύ όσο και τα λινκ που μου στείλανε μερικοί ακόμη για το phorum.com.gr έκανε ρηνταηρέκτ σε άλλο "ύποπτο" ιστότοπο και ουχί στον παρών. οι εκεί μοντς σου την πέσανε όχι γιατί έστελνες απευθείας μολυσμένα αρχεία αλλά γιατί το λινκ έκανε ρηνταηρέκτ σε πιθανόν κόμπρομάηζτ ιστότοπο.
σε καμία περίπτωση δεν λέω ούτε υπονοώ ότι έκανες κάτι εσύ επίτηδες αλλά αυτό που σου λέω ΙΣΧΥΕΙ, άρα το σκεπτικό των εκεί μοντς έχει κάποια βάση διότι τους έχει ήδη δημιουργήσει κάποιο θεματάκι στην δικιά τους db.
λογικά μπορώ να σκεφτώ ότι υπάρχουν τρεις περιπτώσεις, α. είτε έκανε κάποια πουστίτσα αυτός που έδωσε το αρχικό λινκ σε σένα και στους υπόλοιπους είτε β. έκαναν οι μοντς στο ελνετ κάποια μαλακία (δεν μπορώ να σκεφτώ όμως κάποιον σοβαρό λόγο να το κάνουν διότι έχουν και αυτοί κάποιο θέμα γενικά με τα πμ) είτε γ. κάτι άλλο που δεν μπορώ να υπολογίσω αυτή την στιγμή.
καλό θα ήταν πάντως να ψάξουμε να βρούμε ποιος έδωσε αρχικά το λινκ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
συμφωνώ σε όλα εδώ με τον συναγωνιστή.vatraxos έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 20:59Κατάλαβε - καταλάβετε όλοι κάτι: Ο διαχειριστής του φόρουμ είναι άπειρος και αυτή τη στιγμή έχει βάλει μεγάλο μπελά στο κεφάλι του.τέρας του νες έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 20:51δεν είναι καθόλου γελοία.γελοίο θα μπορούσες να πεις τον λόγο που έφαγα προειδοποίηση με το καλημέρα για ένα αδιάφορο σχόλιο που θα μπορούσε να το έχει κάνει λόρδος,ειδικά αν διάβαζες τι γραφόταν γύρω γύρω.το βλέπω να εξελίσσεται σε ελεύθερο.com.gr.μεγάλο ξενέρωμαHope έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 20:26Το κατανοώ μα ούτε απαγόρευσα τίποτε, ούτε διέγραψα δημοσιεύσεις, ούτε κλείδωσα/έσβησα νήμα, ούτε ανέβασα φώτο με μπάτσους και υφάκι "Who's your daddy now" και "εγώ κάνω κουμάντο εδώ πέρα". Συνεπώς η σύγκριση με το άλλο φόρουμ είναι επιεικώς γελοία και ανεδαφική!
Μια προτροπή έκανα, με την οικειότητα που έχω προς τους περισσότερους εφόσον συνυπήρχαμε για τόσα χρόνια. That's all.
Μέχρι να στρώσει η κατάσταση εδώ μέσα και λάθη θα γίνουν και παρεξηγήσεις θα δημιουργηθούν. Κάντε υπομονή και δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας. Δεν ξέρω αν και γιατί έφαγες προειδοποίηση. Μπορεί όντως να ήταν άδικη. Αλλά όπως το βλέπω εγώ, προέχει να στηθεί καλά το φόρουμ, να γίνει λειτουργικό, να μπουν συγκεκριμένοι όροι χρήσης και να δοκιμαστούν.
Αν παρατήρησες, δεν έχω κάνει ούτε ένα ποστ σε νήμα έξω από αυτά που αφορούν τη λειτουργία του phorum.com.gr.
Θεωρώ τη σελίδα under construction και προσπαθώ να επικεντρωθώ στο να βοηθηθεί ο διαχειριστής να κάνει τη δουλειά του όσο γίνεται ευκολότερα και γρηγορότερα.
Δε λέω ότι αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα όλων, δεν έχουν όλοι τις τεχνικές γνώσεις. Αλλά μπορούμε να βοηθήσουμε την κατάσταση με τη συμπεριφορά μας. Και όποιος μπορεί και θέλει, ας βοηθήσει στο στήσιμο. Καλό σε όλους θα κάνει.
.
.
- Cecily Anne
Ότι έκατσε ο Ερμής και έφτιαξε hyperlink;
Σοβαρά τώρα;
Εγώ δίνω 2:1 να έγραψε χειροκίνητα το λινκ.
Να πέσουν παρακαλώ αποδόσεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
δεν έγραψα κάπου ότι ΟΛΟΙ σπαμάρατε μολυσμένα λινκς, ήμουν αρκετά σαφής νομίζω, τώρα αν αμφιβάλλεις να κάτσω να ψάξω το λινκ (αν και βαριέμαι) και να στο στείλω να το ανοίξεις με δική σου ευθύνη βέβαια, στην τελική μπορείς να αμφιβάλλεις όσο θες αλλά αρλούμπες.. ζαμε.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 20:55Δουλευόμαστε και μεταξύ μας. Όλοι μας σπαμάραμε μολυσμένα λινκς; Και το δικό μου όταν πάτησα το λινκ, γιατί δεν έκανε redirect δηλαδή; Έλεος με την κάθε αρλούμπα.
επίσης έχει αναφερθεί και από άλλους αυτό το ΓΕΓΟΝΟΣ.
.
.
- Cecily Anne
Αφού δεν σπαμάραμε όλοι, γιατί μας μπλόκαραν τα ΠΜ;sys3x έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:15δεν έγραψα κάπου ότι ΟΛΟΙ σπαμάρατε μολυσμένα λινκς, ήμουν αρκετά σαφής νομίζω, τώρα αν αμφιβάλλεις να κάτσω να ψάξω το λινκ (αν και βαριέμαι) και να στο στείλω να το ανοίξεις με δική σου ευθύνη βέβαια, στην τελική μπορείς να αμφιβάλλεις όσο θες αλλά αρλούμπες.. ζαμε.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 20:55Δουλευόμαστε και μεταξύ μας. Όλοι μας σπαμάραμε μολυσμένα λινκς; Και το δικό μου όταν πάτησα το λινκ, γιατί δεν έκανε redirect δηλαδή; Έλεος με την κάθε αρλούμπα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
α καλά κρασά.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:08Ότι έκατσε ο Ερμής και έφτιαξε hyperlink;
Σοβαρά τώρα;
Εγώ δίνω 2:1 να έγραψε χειροκίνητα το λινκ.
Να πέσουν παρακαλώ αποδόσεις.

.
.
Δηλαδή συσέξιε, εμένα μου έστειλε κάποιος που δεν γνωρίζω με αναλυτικές οδηγίες οτι , δεν θυμάμαι καλά τώρα, αν το κάνω κοπυ πειστ κτλ δεν λειτουργεί και πρεπει να το γραψω στην γραμμη διευθυνσης.
Μπηκα και εχει ακομα ειδοποιηση οτι η συνδεση δεν ειναι ασφαλης, οποτε παω να συνδεθω.
Τί μπορεί να σημαίνει πρακτικά?
Μπηκα και εχει ακομα ειδοποιηση οτι η συνδεση δεν ειναι ασφαλης, οποτε παω να συνδεθω.
Τί μπορεί να σημαίνει πρακτικά?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
από ότι έχω διαβάσει έχουν γενικότερο πρόβλημα ασφαλείας με τα ΠΜ, δεν τα μπλοκάραν επιλεκτικά.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:16Αφού δεν σπαμάραμε όλοι, γιατί μας μπλόκαραν τα ΠΜ;sys3x έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:15δεν έγραψα κάπου ότι ΟΛΟΙ σπαμάρατε μολυσμένα λινκς, ήμουν αρκετά σαφής νομίζω, τώρα αν αμφιβάλλεις να κάτσω να ψάξω το λινκ (αν και βαριέμαι) και να στο στείλω να το ανοίξεις με δική σου ευθύνη βέβαια, στην τελική μπορείς να αμφιβάλλεις όσο θες αλλά αρλούμπες.. ζαμε.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 20:55
Δουλευόμαστε και μεταξύ μας. Όλοι μας σπαμάραμε μολυσμένα λινκς; Και το δικό μου όταν πάτησα το λινκ, γιατί δεν έκανε redirect δηλαδή; Έλεος με την κάθε αρλούμπα.
.
.
Να καταλάβω λίγο τι γράφεις;sys3x έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 21:15δεν έγραψα κάπου ότι ΟΛΟΙ σπαμάρατε μολυσμένα λινκς, ήμουν αρκετά σαφής νομίζω, τώρα αν αμφιβάλλεις να κάτσω να ψάξω το λινκ (αν και βαριέμαι) και να στο στείλω να το ανοίξεις με δική σου ευθύνη βέβαια, στην τελική μπορείς να αμφιβάλλεις όσο θες αλλά αρλούμπες.. ζαμε.Cecily Anne έγραψε: ↑01 Απρ 2018, 20:55Δουλευόμαστε και μεταξύ μας. Όλοι μας σπαμάραμε μολυσμένα λινκς; Και το δικό μου όταν πάτησα το λινκ, γιατί δεν έκανε redirect δηλαδή; Έλεος με την κάθε αρλούμπα.
Εσύ έγραφες http://www.phorum.com.gr και ο παραλήπτης το πατούσε και ο browser τον πήγαινε αλλού; Στο μήνυμα που λάμβανε, τι διάβασε; Το λινκ με το phorum.com.gr ή κάτι άλλο;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Cecily Anne
Α είναι και των "μη φορουμιτών" μπλοκαρισμένα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καθυστερινη: μαζευτειτε γιατι οδηγουμαστε σε χρεωκοπια
από Eθνικοκοινωνιστης » 20 Ιουν 2023, 01:07 » σε Οικονομία - 4 Απαντήσεις
- 718 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από killzone
20 Ιουν 2023, 19:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Για μαζευτείτε αι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψωλούλα'' του άλλου;
από Ζενίθεδρος » 20 Νοέμ 2024, 20:34 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 40 Απαντήσεις
- 1457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
21 Νοέμ 2024, 12:14
-
-
- 155 Απαντήσεις
- 3539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
27 Νοέμ 2024, 09:40
-