Μακη;

Μακη;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ανατρίχιασα! Πσσσ!! Φοβερή εμπειρία πρέπει να ήταν!Ίφιδα έγραψε: ↑19 Σεπ 2018, 20:08Το γελάει ο Κατάνας αλλά έχω πάθει τέτοιο πράγμα 15 ετών, έχει κάτι μέρες που πέθανε ο πατέρας μου στην κρεβατοκάμαρα, η μάνα μου φυσικά δε μπορεί να κοιμηθεί εκεί μέσα και κοιμάμαι μαζί της για παρηγοριά στον καναπέ στο σαλόνι. Εκείνη κοιμάται δίπλα μου, εγώ έβλεπα τηλεόραση, την έκλεισα και με το που ξάπλωσα....
κλείδωσα...παράλυση, λες κι ένα κουκούλι μ έχει σκεπάσει και δεν μπορώ να κουνηθώ. Στο καπάκι όμως, με το που ξάπλωσα, όχι μερικά λεπτά αργότερα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά σηκώνομαι και 20-30 εκατοστά απ το κρεβάτι (έτσι νιώθω). Τη στιγμή εκείνη ακούω βαριά βήματα να βγαίνουν απ την κρεβατοκάμαρα, ένα μαύρο νέφος πλησιάζει και κάθετε ακριβώς δίπλα απ το κεφάλι της μάνας.
Δεν έχω φοβηθεί ποτέ τόσο στη ζωή μου και δεν έχω περάσει λίγα. Σκέφτομαι ότι μπήκαν κλέφτες στο σπίτι, με σκότωσαν και δεν κατάλαβα ότι πέθανα. Αισθάνομαι οτι ο τύπος θέλει να κάνει κακό στη μάνα μου, εγώ προσπαθώ με όλη μου τη δύναμη να κουνηθώ και δεν μπορώ. Η μάνα μου αρχίζει να τραγουδάει σε μια ακαταλαβίστικη γλώσσα και τότε το μαύρο νέφος αρχίζει και γελάει με το πιο τρομακτικό γέλιο που έχεις ακούσει στη ζωή σου.
Ο Πανικός ο ίδιος σας λέω. Έβριζα τον εαυτό μου και μου ούρλιαζα "ξύπνα μαλάκα θα πεθάνει κι η μάνα σου κι εσύ θα βλέπεις θρίλερ" Τελικά αφού έπεισα τον εαυτό μου ότι η μάνα μου θα πεθάνει κι έβαλα όλα τα δυνατά μου, λες κι έσκασε η φούσκα, "ελευθερώθηκα", ΄"έπεσα" στο κρεβάτι, σηκώθηκα, η μάνα μου κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου, την ξύπνησα κατατρομαγμένη "τί τραγουδούσες" της ούρλιαζα πανικόβλητη. Εκείνη τίποτα, χαλαρουίτα. Απο τότε και για κανα μήνα έβλεπα κάθε βράδυ εφιάλτες με τον πατέρα μου, μέχρι που είδα το τελευταίο όνειρο, τον πατέρα μου να μου λέει ότι ειναι καλά, και ησυχασα.
Για 4 χρόνια ξεψείρισα τη Θεολογία. Μην ήταν η Μόρα, η Μάρα η Σάρα και το κακό συναπάντημα; Μην ήταν ο Βελζεβούλης ή κανας παρατρεχάμενος; Μήν ήταν οι Ερινύες ή βγήκα σε αστρικό και συνάντησα κακό πνεύμα;
Μην, τελικά, είν το μυαλό μου το τράγιο κι όλα είναι στο κεφάλι μας; Τσέκ
Για πε..Πάνας έγραψε: ↑20 Σεπ 2018, 00:49Δεν είναι μετεμψύχωση, μεταφορά μνήμης μέσω dna είναι η οποία πάντα είναι υποσυνείδητη, δηλαδή δεν μπορείς να την ανακαλέσεις...πχ θυμάμαι ένα παιχνίδι που είχα εφεύρει μικρός και μου άρεσε να το παίζω, μεγαλώνοντας έμαθα πως ήταν δοκιμασία στα παιδιά στην αρχαία Σπάρτη (τόπος όπου κατάγομαι) για να γίνουν πολεμιστές.
Ίσως να υπάρχουν και άνθρωποι που μπορούν να ανακαλέσουν από το υποσυνείδητο, δεν το αποκλείω.
Φαντασου η θηλυκη παρουσια να εχει περιοδο και να κατσει με ανοιχτα τα πιδια μπροστα απ τον ανεμιστηρα.666Katanas έγραψε: ↑19 Σεπ 2018, 20:26Δεν το γελάω, σοβαρά το έγραψα
Απλά εμένα δεν είναι τόσο εξτριμ, συμβαίνει ενώ κοιμάμαι σε ανύποπτα χρονικά διαστήματα
και κρατάει λίγο, 1-2 λεπτά. Επίσης δεν έχω δει ποτέ κάτι, ούτε έχω ακούσει, μόνο την θηλυκή
παρουσία νιώθω να με πλησιάζει, βασικά να στέκεται δίπλα μου από την μεριά που δεν κοιτάζω
πάντα και νιώθω ένα άγγιγμα, κρύο αέρα και ανατριχίλα. Τις προάλλες βέβαια που είχα δίπλα
μου τον ανεμιστήρα όταν το έπαθα για κάποιο λόγο είχα επικεντρωθεί στον ήχο του ο οποίος
αρχικά εξαφανίστηκε και μετά όταν ξανάρθε άρχισε σιγά σιγά να μετατρέπεται σε έναν τρομαχτικό βόμβο.
Κρίπι σιτ.
Τι να πω,τα ίδια λέω κάθε φορά, πείραμα σε ποντίκια το αποδεικνύει.Spiros252 έγραψε: ↑20 Σεπ 2018, 01:58Για πε..Πάνας έγραψε: ↑20 Σεπ 2018, 00:49Δεν είναι μετεμψύχωση, μεταφορά μνήμης μέσω dna είναι η οποία πάντα είναι υποσυνείδητη, δηλαδή δεν μπορείς να την ανακαλέσεις...πχ θυμάμαι ένα παιχνίδι που είχα εφεύρει μικρός και μου άρεσε να το παίζω, μεγαλώνοντας έμαθα πως ήταν δοκιμασία στα παιδιά στην αρχαία Σπάρτη (τόπος όπου κατάγομαι) για να γίνουν πολεμιστές.
Ίσως να υπάρχουν και άνθρωποι που μπορούν να ανακαλέσουν από το υποσυνείδητο, δεν το αποκλείω.
Πάνας έγραψε: ↑20 Σεπ 2018, 14:22Τι να πω,τα ίδια λέω κάθε φορά, πείραμα σε ποντίκια το αποδεικνύει.Spiros252 έγραψε: ↑20 Σεπ 2018, 01:58Για πε..Πάνας έγραψε: ↑20 Σεπ 2018, 00:49Δεν είναι μετεμψύχωση, μεταφορά μνήμης μέσω dna είναι η οποία πάντα είναι υποσυνείδητη, δηλαδή δεν μπορείς να την ανακαλέσεις...πχ θυμάμαι ένα παιχνίδι που είχα εφεύρει μικρός και μου άρεσε να το παίζω, μεγαλώνοντας έμαθα πως ήταν δοκιμασία στα παιδιά στην αρχαία Σπάρτη (τόπος όπου κατάγομαι) για να γίνουν πολεμιστές.
Δεν υπονοώ, το λέω στα ίσια.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑20 Σεπ 2018, 23:48
Μεγάλη κουβέντα είπες Γέροντα ........
Καί τά Ζώα δέν είναι Ανθρωποι ........ αλλά οι Ανθρωποι είναι Ζώα ..... άλλη φυσιολογία ....
Υποννοάς ότι μεταφέρονται σκέψεις ..... η νοοτροπίες ...... η κάτι τέτοιο ;;;
Διότι τό Εθνικό 'Ιδρυμα Ερευνών άλλα λέει .....
Και γιά τούς Aρχαίους ..... εν αρχή είν το Χάος ..... καί Χάος ο Ανθρωπος .......
Καί τό Χάος δέν τιθασεύεται ...... δέν υποτάσεται .....
Σέ ανθρώπους κάποιο πείραμα υπάρχει ;;;
.
Μπορεί να ανακαλέσει μνήμη από τότε που ήταν πίθηκος.. δεν αποκλείεται.