Γιατί είμαι κατά των οίκων ανοχής.

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Re: Γιατί είμαι κατά των οίκων ανοχής.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο » 17 Απρ 2022, 14:28

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
17 Απρ 2022, 14:23
MasterofDope έγραψε:
17 Απρ 2022, 14:20
έργο_μακέτο έγραψε:
17 Απρ 2022, 14:17

Αυτό που εσύ λες "ανωμαλίες" για άλλους είναι η κανονική σεξουαλική τους τάση.

Εσύ μπορεί να θεωρείς ανωμαλία πχ. την ουρολαγνία. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να απαγορευτεί.
Εδω ο αλλος που εχεις στο αβαταρ εχει συνεργατη δηλωμενο Παιδεραστη που ειναι καταδικασμενος στην Μολδαβία...και ειχε βαλει προεδρο του Εθνικου θεατρού γνωστό παιδεραστη ηθοποιο πισωγλέντη που μετά εκανε οτι δεν τον γνωρίζει...
Ούτε ή παιδεραστία (με ... παπά και με κουμπάρο παντρεύονταν οι μεσήλικες ανήλικα κορίτσια) ούτε και ή ομοφυλόφιλια θεωρούνταν για χιλιετίες ως κάτι κακό ή μη ερωτικό)
Η παιδεραστία, μετα την έλευση του χριστιανισμού; πάντα θεωρούταν κακό. Απλά όχι τόσο κακό όσο τα τελευταία χρόνια. Δεν ήταν καν στα χειρότερα εγκλήματα παλαιοτέρων εποχών.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 17 Απρ 2022, 14:31

έργο_μακέτο έγραψε:
17 Απρ 2022, 14:28
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
MasterofDope έγραψε:
17 Απρ 2022, 14:20

Εδω ο αλλος που εχεις στο αβαταρ εχει συνεργατη δηλωμενο Παιδεραστη που ειναι καταδικασμενος στην Μολδαβία...και ειχε βαλει προεδρο του Εθνικου θεατρού γνωστό παιδεραστη ηθοποιο πισωγλέντη που μετά εκανε οτι δεν τον γνωρίζει...
Ούτε ή παιδεραστία (με ... παπά και με κουμπάρο παντρεύονταν οι μεσήλικες ανήλικα κορίτσια) ούτε και ή ομοφυλόφιλια θεωρούνταν για χιλιετίες ως κάτι κακό ή μη ερωτικό)
Η παιδεραστία, μετα την έλευση του χριστιανισμού; πάντα θεωρούταν κακό. Απλά όχι τόσο κακό όσο τα τελευταία χρόνια. Δεν ήταν καν στα χειρότερα εγκλήματα παλαιοτέρων εποχών.
Πόσο χρονών ήταν ο Ιωσηφ όταν παντρεύτηκε την Μαρια ;

Έως πριν μερικές δεκαετίες ο μεσήλικας γαμπρός παντρεύονταν την ανήλικη με παπά και με κουμπάρο και ..χωρίς να την ρωτήσουν οι γονείς της που την παντρευαν (και έβλεπε τον γαμπρό στην εκκλησία για πρώτη φορά )

Noob saibot
Phorum.gr user: Noob

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Noob saibot » 17 Απρ 2022, 14:35

έργο_μακέτο έγραψε:
17 Απρ 2022, 14:17
Parrot έγραψε:
17 Απρ 2022, 13:03
Noob saibot έγραψε:
17 Απρ 2022, 12:34

Οι άνθρωποι πληγώνονται εύκολα. Ολοι οι άνθρωποι. Ακόμα και αν το καταλαβαίνουν έπειτα. Ειδικά η περηφάνια. Για εκμετάλλευση δεν το συζητώ.
Δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει η περηφάνια με το ότι έχουμε 2022 και ακόμα πάρα πολλοί πληρώνουν για να ικανοποιήσουν τις ανωμαλίες τους πάνω στο κορμί ενός συνανθρώπου..;
Αυτό που εσύ λες "ανωμαλίες" για άλλους είναι η κανονική σεξουαλική τους τάση.

Εσύ μπορεί να θεωρείς ανωμαλία πχ. την ουρολαγνία. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να απαγορευτεί.
Πιο to the point παράδειγμα δε γινόταν. Τα ούρα είναι παραπροιόν θρεπτικής τροφής. Είναι σκουπίδι. Ποιός γιατρός θα δεχθεί οτι είναι καλό να τρως σκουπίδια; Καλό για την υγεία σου εννοώ. Ψυχική και σωματική.

#Γαλή

Η ασθένεια είναι μεταδοτική. Εαν εσύ χτυπήσεις κάποιον και του σπάσεις το χέρι και η υπόλοιπη κοινωνία αδρανήσει για την βαρβαρότητα σου τότε αυτό το πράγμα μεταδίδεται παντού σαν ασθένεια ψυχική.
There is no system

Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο » 17 Απρ 2022, 14:36

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
17 Απρ 2022, 14:31
έργο_μακέτο έγραψε:
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:

Έως πριν μερικές δεκαετίες ο μεσήλικας γαμπρός παντρεύονταν την ανήλικη με παπά και με κουμπάρο και ..χωρίς να την ρωτήσουν οι γονείς της που την παντρευαν (και έβλεπε τον γαμπρό στην εκκλησία για πρώτη φορά )
Η έννοια της παιδικότητας είναι προιόν του βιομηχανικού πολιτισμού των τελευταίων τριών αιώνων. Συνεπώς μην κρίνουμε παρελθοντικές καταστάσεις με σημερινά ηθικά κριτήρια.

Ενδιαφέρον έχει αυτό το βίντεο.
- Yes I have!

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 17 Απρ 2022, 14:39

έργο_μακέτο έγραψε:
17 Απρ 2022, 14:36
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
έργο_μακέτο έγραψε:

Η έννοια της παιδικότητας είναι προιόν του βιομηχανικού πολιτισμού των τελευταίων τριών αιώνων. Συνεπώς μην κρίνουμε παρελθοντικές καταστάσεις με σημερινά ηθικά κριτήρια.

Αρα ΔΕΝ μιλάμε για παιδεραστία σε παλαιότερες εποχές ..

Όπως και ένα άτομο δώδεκα ετών δεν θεωρούνταν άμαχος ως στρατιώτης

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Απρ 2022, 14:41

Noob saibot έγραψε:
17 Απρ 2022, 14:35

#Γαλή

Η ασθένεια είναι μεταδοτική. Εαν εσύ χτυπήσεις κάποιον και του σπάσεις το χέρι και η υπόλοιπη κοινωνία αδρανήσει για την βαρβαρότητα σου τότε αυτό το πράγμα μεταδίδεται παντού σαν ασθένεια ψυχική.
Για ποιο λόγο να χτυπήσω κάποιον και να του σπάσω το χέρι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο » 17 Απρ 2022, 14:45

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
17 Απρ 2022, 14:39
έργο_μακέτο έγραψε:
17 Απρ 2022, 14:36
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:

Αρα ΔΕΝ μιλάμε για παιδεραστία σε παλαιότερες εποχές ..

Όπως και ένα άτομο δώδεκα ετών δεν θεωρούνταν άμαχος ως στρατιώτης
Η έννοια της παιδεραστίας υπήρχε. Απλά δεν είχε τόσο βάρος.

Ο Πλάτωνας στο Συμπόσιο διακρίνει τον έρωτα δασκάλου-μαθητή σε πνευματικό και σαρκικό. Και υποστηρίζει πως ο σαρκικός είναι επιζήμιος για την ανάπτυξη του νέου.

Ο Μάρκος Αυρήλιος στα Εις εαυτόν σε κάποιο σημείο κάνει αναφορά στην κατάργηση της παιδεραστίας. Υπονοόντας πως ήταν κάτι διαδεδομένο στον αρχαίο ρωμαικό κόσμο αλλά απαγορεύτηκε για διάφορους λόγους που δεν κάνει σαφείς.

Συνεπώς, η παιδεραστία και στον αρχαίο κόσμο ήταν κάτι το ανήθικο. Μπορεί να μην ήταν καταδικαστέο όπως είναι σήμερα αλλά σίγουρα δεν ήταν μια κοινώς αποδεκτή σεξουαλική συμπεριφορά.
- Yes I have!

Noob saibot
Phorum.gr user: Noob

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Noob saibot » 17 Απρ 2022, 14:46

ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Απρ 2022, 14:41
Noob saibot έγραψε:

#Γαλή

Δε ξέρω. Παράδειγμα ήταν. Η αμαρτία όμως είναι ασθένεια. Οπως έλεγε και ο κύριος μας.
There is no system

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 17 Απρ 2022, 14:46

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Και λυστε μου μία απορία όσοι καταδικάζετε την πορνεία και ζητατε την απαγόρευση της
Την ανδρική πορνεία, δηλαδή το να είναι ενας άνδρας ΖΙΓΚΟΛΌ και να τον πληρώνουν οι γυναίκες, το θεωρείτε και αυτό καταδικαστέο και απαγορευμένο;

Ξεφτίλα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 17 Απρ 2022, 14:48

Κάθε λαός σε κάθε εποχή είχε τις δικές του ερωτικές νοοτροπίες και συνήθειες οι οποίες διαμορφώνονται από τις υλικές οικονομικές συνθήκες

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 17 Απρ 2022, 14:50

Μπίστης έγραψε:
17 Απρ 2022, 14:46
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Και λυστε μου μία απορία όσοι καταδικάζετε την πορνεία και ζητατε την απαγόρευση της
Την ανδρική πορνεία, δηλαδή το να είναι ενας άνδρας ΖΙΓΚΟΛΌ και να τον πληρώνουν οι γυναίκες, το θεωρείτε και αυτό καταδικαστέο και απαγορευμένο;

Ξεφτίλα
Γιατί ;
Το να με πληρώνουν οι πλούσιες γυναίκες των εφοπλιστών και βιομηχάνων για να κάνουν έρωτα μαζί μου , δεν με χαλάει και καθόλου !!! :smt005:

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 17 Απρ 2022, 14:50

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:

Ένας άνδρας τραβεστί που κάνει κι αυτός αγοραίο έρωτα ;
Παύει να θεωρείται άντρας
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 17 Απρ 2022, 14:51

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
17 Απρ 2022, 14:48
Κάθε λαός σε κάθε εποχή είχε τις δικές του ερωτικές νοοτροπίες και συνήθειες οι οποίες διαμορφώνονται από τις υλικές οικονομικές συνθήκες
Από τον πλούτο το ρίξαμε στην ανωμαλία ;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 17 Απρ 2022, 14:51

Noob saibot έγραψε:
17 Απρ 2022, 14:46
ΓΑΛΗ έγραψε:
17 Απρ 2022, 14:41
Noob saibot έγραψε:

#Γαλή

Δε ξέρω. Παράδειγμα ήταν. Η αμαρτία όμως είναι ασθένεια. Οπως έλεγε και ο κύριος μας.
Και η αδυναμία εκπλήρωσης μιας φυσικής ανάγκης, κάθε άλλο παρά υγιής πρακτική είναι.

Σ' εμένα πάντως, ουδείς κύριος είπε κάτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 17 Απρ 2022, 14:51

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:

Ένας άνδρας τραβεστί που κάνει κι αυτός αγοραίο έρωτα ;
Πρέπει να δεις το πόσο λάθος είναι η λογική τους στη βάση της. Ο op, λέει την αλήθεια στον τίτλο. Είναι εναντίον ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΑΝΟΧΗΣ.

Αν λοιπόν καταργηθούν οι οίκοι ανοχής, θα αυξηθούν οι κατ' οίκων επισκέψεις και οι εναλλακτικές μορφές πορνείας, ενώ η επίσημη πορνεία θα κρυφτεί κάτω από το χαλί.

Είναι κάτι σαν τη δημιουργική λογιστική που έκανε η Γκόλντμαν Σαξ στο ελ χρέος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών