Γιατι η Κινα ειναι ετη φωτος μπροστα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Γιατι η Κινα ειναι ετη φωτος μπροστα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 25 Απρ 2022, 00:28

Ένα ναι αντι υπεκφυγής για αρχή μου φτάνει. Έχω δει αρκετά για να ξέρω ότι αν κάποιος υπονοεί κάτι αλλά αποφεύγει να το πει, το κάνει για να μπορεί μετά να το αρνηθεί.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 25 Απρ 2022, 00:34

Γιατί δεν τον ρωτάς;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 25 Απρ 2022, 01:27

Στην ερώτηση μου απαντάς με ερώτηση. Ρωτάω ένα απλό πράγμα, αν την έχεις υποβάλλει. Είναι μια ερώτηση που μπορείς να απαντήσεις ολομόναχη.
Δεν θες να απαντήσεις; Καλώς. Μη νομίζεις ότι ξεγελάς κανέναν.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 25 Απρ 2022, 09:07

Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy » 25 Απρ 2022, 09:13

Dwarven Blacksmith έγραψε:
25 Απρ 2022, 01:27
Στην ερώτηση μου απαντάς με ερώτηση. Ρωτάω ένα απλό πράγμα, αν την έχεις υποβάλλει. Είναι μια ερώτηση που μπορείς να απαντήσεις ολομόναχη.
και γιατί να φύγει από τον συντονισμό;
εδω έχουμε ένα σάιτ που αναπαράγεται ο μισανθρωπισμός, τι πιο εύλογο οι συντονιστές να είναι οι αρχιμισάνθρωποι.

Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 25 Απρ 2022, 09:18

Σημασία έχει να μπανάρεται ο ΓΓ, όλα τα άλλα είναι ανούσια.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 25 Απρ 2022, 09:25

Fluffy έγραψε:
25 Απρ 2022, 09:13
Dwarven Blacksmith έγραψε:
25 Απρ 2022, 01:27
και γιατί να φύγει από τον συντονισμό;
εδω έχουμε ένα σάιτ που αναπαράγεται ο μισανθρωπισμός, τι πιο εύλογο οι συντονιστές να είναι οι αρχιμισάνθρωποι.
Όλοι όμως έχετε εύκολους τους χαρακτηρισμούς όταν πρόκειται για κάτι που δεν συμφωνεί με αυτό που πιστεύετε.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 25 Απρ 2022, 09:28

πατησιωτης έγραψε:
25 Απρ 2022, 09:07
Εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Από όσο καταλαβαίνω τους Κινέζους συμφωνώ κι εγώ ότι η παρούσα τακτική είναι θέμα περισσότερο γοήτρου και πίστης σε μια πολιτική, ωστόσο ξέρω επίσης ότι αντιμετωπίζουν με πολύ μεγάλο σεβασμό τη γνώμη των ειδικών. Ποντάρω στο ότι υπάρχουν επιδημιολόγοι εκεί που συνηγορούν σε αυτή την τακτική.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 25 Απρ 2022, 09:39

vagabondo έγραψε:
25 Απρ 2022, 09:18
Κι εγώ λυπάμαι που απουσιάζει ο Γιάννης αλλά για να πάρω και μια θέση στο θέμα στο επίμαχο ποστ, νομίζω ότι αυτό που ζητούν οι φορουμίτες για έναν τελείως ουδέτερο, προσεκτικό και αδέκαστο συντονισμό είναι εξωπραγματικό. Κάποιος δαπανά προσωπικό χρόνο να καθαρίζει τον κοινό χώρο και να κάνει κάτι που στην τελική δεν είναι και ευχάριστο. Ας είμαστε λίγο ελαστικοί μαζί του. Αν θέλουμε έναν τέτοιο συντονιστή τότε μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Να μπει χρέωση (για εμάς), να προσληφθεί κάποιος που δεν θα τον γνωρίζουμε και δεν θα ποστάρει ποτέ και πουθενά και θα είναι επιφορτισμένος να εφαρμόζει ψυχρά ένα σετ κανόνων. Σε καταστάσεις που κάποιος συμμετέχει και αλληλεπιδρά δεν θα επιτευχθεί η επιθυμητή ουδετερότητα.

Το σχόλιο ήταν λάθος. Μπορεί να σβηστεί αλλά μέχρι εκεί. Η Γκερ γράφει χρόνια και το να της αποδίδουμε ρατσισμό για ένα ατυχές σχόλιο είναι εξίσου υπερβολικό. Δηλαδή πολύ συχνά εκπλήσσομαι που εκτοξεύονται κατηγορίες από τη μια ή την άλλη πλευρά σε χρήστες ή συντονιστές σαν να πρωτοέγραψαν στο φόρουμ χθες. Λίγη περισσότερη κατανόηση και όλα γίνονται πιο ανθρώπινα. Και αυτό που συχνά λέει ο sys3x είναι σωστό. Γενικά πρόκειται για ένα φόρουμ που μπορείς ελεύθερα να συζητήσεις ό,τι θέλεις. Αξίζει να μείνει έτσι, παρά το ότι η ελευθερία εκλαμβάνεται ως ασυδοσία από αρκετούς.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 25 Απρ 2022, 10:54

Shanghai composite

2,928.51 −158.41 (5.13%)today

25 Apr, 15:00 GMT+8 • Disclaimer

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 25 Απρ 2022, 12:12

ST48410 έγραψε:
25 Απρ 2022, 09:39
vagabondo έγραψε:
25 Απρ 2022, 09:18
Κι εγώ λυπάμαι που απουσιάζει ο Γιάννης αλλά για να πάρω και μια θέση στο θέμα στο επίμαχο ποστ, νομίζω ότι αυτό που ζητούν οι φορουμίτες για έναν τελείως ουδέτερο, προσεκτικό και αδέκαστο συντονισμό είναι εξωπραγματικό. Κάποιος δαπανά προσωπικό χρόνο να καθαρίζει τον κοινό χώρο και να κάνει κάτι που στην τελική δεν είναι και ευχάριστο. Ας είμαστε λίγο ελαστικοί μαζί του. Αν θέλουμε έναν τέτοιο συντονιστή τότε μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Να μπει χρέωση (για εμάς), να προσληφθεί κάποιος που δεν θα τον γνωρίζουμε και δεν θα ποστάρει ποτέ και πουθενά και θα είναι επιφορτισμένος να εφαρμόζει ψυχρά ένα σετ κανόνων. Σε καταστάσεις που κάποιος συμμετέχει και αλληλεπιδρά δεν θα επιτευχθεί η επιθυμητή ουδετερότητα.

Το σχόλιο ήταν λάθος. Μπορεί να σβηστεί αλλά μέχρι εκεί. Η Γκερ γράφει χρόνια και το να της αποδίδουμε ρατσισμό για ένα ατυχές σχόλιο είναι εξίσου υπερβολικό. Δηλαδή πολύ συχνά εκπλήσσομαι που εκτοξεύονται κατηγορίες από τη μια ή την άλλη πλευρά σε χρήστες ή συντονιστές σαν να πρωτοέγραψαν στο φόρουμ χθες. Λίγη περισσότερη κατανόηση και όλα γίνονται πιο ανθρώπινα. Και αυτό που συχνά λέει ο sys3x είναι σωστό. Γενικά πρόκειται για ένα φόρουμ που μπορείς ελεύθερα να συζητήσεις ό,τι θέλεις. Αξίζει να μείνει έτσι, παρά το ότι η ελευθερία εκλαμβάνεται ως ασυδοσία από αρκετούς.
Να παρατηρήσω τα εξής:
1) Η πρόταση να σβηστεί το ποστ μόνο από σένα υπάρχει, μέχρι στιγμής οι μόνες συμβιβαστικές προτάσεις που έχουμε ακούσει από το συντονισμό είναι να κλειδωθεί το νήμα διαμαρτυρίας του Φλάφι, και μια υπόνοια για παραίτηση που δεν ξέρουμε αν ισχύει.
2) Αυτά δεν εξηγούν γιατί να μη φύγει η Γκερ και να δείχνουμε την κατανόηση και την ελαστικότητα σε μια άλλη. Θα πρέπει να δώσεις κάποιο επιχείρημα υπερ της μονιμότητας των συντονιστών.
3) Για το "γράφει χρόνια", παρέθεσα και στο άλλο νήμα ότι είναι δεύτερη φορά που συμβαίνει σχεδόν το ίδιο πράγμα μέσα σε ένα χρόνο.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 25 Απρ 2022, 12:33

talaipwros έγραψε:
25 Απρ 2022, 10:54
Shanghai composite

2,928.51 −158.41 (5.13%)today

25 Apr, 15:00 GMT+8 • Disclaimer
Η κινεζική χπυντα νικάει την πανδημια και σημερα

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 25 Απρ 2022, 13:21

Τι έκανε ο Γ.Γ πάλι ;
Με ποιό όνομα ;
Έχει ξεχάσει τα password των παλιών "επικουρικών" του λογαριασμών και δεν μπαίνει μέσω αυτών ;

Μπορεί κάποιος να κοουτάρει το κακούργημα τση Γκέρ ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών