Γιατι η Κινα ειναι ετη φωτος μπροστα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Dwarven Blacksmith
Re: Γιατι η Κινα ειναι ετη φωτος μπροστα
Ένα ναι αντι υπεκφυγής για αρχή μου φτάνει. Έχω δει αρκετά για να ξέρω ότι αν κάποιος υπονοεί κάτι αλλά αποφεύγει να το πει, το κάνει για να μπορεί μετά να το αρνηθεί.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιατί δεν τον ρωτάς;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Dwarven Blacksmith
Στην ερώτηση μου απαντάς με ερώτηση. Ρωτάω ένα απλό πράγμα, αν την έχεις υποβάλλει. Είναι μια ερώτηση που μπορείς να απαντήσεις ολομόναχη.
Δεν θες να απαντήσεις; Καλώς. Μη νομίζεις ότι ξεγελάς κανέναν.

-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
και γιατί να φύγει από τον συντονισμό;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 01:27Στην ερώτηση μου απαντάς με ερώτηση. Ρωτάω ένα απλό πράγμα, αν την έχεις υποβάλλει. Είναι μια ερώτηση που μπορείς να απαντήσεις ολομόναχη.
εδω έχουμε ένα σάιτ που αναπαράγεται ο μισανθρωπισμός, τι πιο εύλογο οι συντονιστές να είναι οι αρχιμισάνθρωποι.
Σημασία έχει να μπανάρεται ο ΓΓ, όλα τα άλλα είναι ανούσια.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Όλοι όμως έχετε εύκολους τους χαρακτηρισμούς όταν πρόκειται για κάτι που δεν συμφωνεί με αυτό που πιστεύετε.Fluffy έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 09:13και γιατί να φύγει από τον συντονισμό;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 01:27Στην ερώτηση μου απαντάς με ερώτηση. Ρωτάω ένα απλό πράγμα, αν την έχεις υποβάλλει. Είναι μια ερώτηση που μπορείς να απαντήσεις ολομόναχη.
εδω έχουμε ένα σάιτ που αναπαράγεται ο μισανθρωπισμός, τι πιο εύλογο οι συντονιστές να είναι οι αρχιμισάνθρωποι.
Εξαιρετικά ενδιαφέρον.
Από όσο καταλαβαίνω τους Κινέζους συμφωνώ κι εγώ ότι η παρούσα τακτική είναι θέμα περισσότερο γοήτρου και πίστης σε μια πολιτική, ωστόσο ξέρω επίσης ότι αντιμετωπίζουν με πολύ μεγάλο σεβασμό τη γνώμη των ειδικών. Ποντάρω στο ότι υπάρχουν επιδημιολόγοι εκεί που συνηγορούν σε αυτή την τακτική.
Κι εγώ λυπάμαι που απουσιάζει ο Γιάννης αλλά για να πάρω και μια θέση στο θέμα στο επίμαχο ποστ, νομίζω ότι αυτό που ζητούν οι φορουμίτες για έναν τελείως ουδέτερο, προσεκτικό και αδέκαστο συντονισμό είναι εξωπραγματικό. Κάποιος δαπανά προσωπικό χρόνο να καθαρίζει τον κοινό χώρο και να κάνει κάτι που στην τελική δεν είναι και ευχάριστο. Ας είμαστε λίγο ελαστικοί μαζί του. Αν θέλουμε έναν τέτοιο συντονιστή τότε μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Να μπει χρέωση (για εμάς), να προσληφθεί κάποιος που δεν θα τον γνωρίζουμε και δεν θα ποστάρει ποτέ και πουθενά και θα είναι επιφορτισμένος να εφαρμόζει ψυχρά ένα σετ κανόνων. Σε καταστάσεις που κάποιος συμμετέχει και αλληλεπιδρά δεν θα επιτευχθεί η επιθυμητή ουδετερότητα.
Το σχόλιο ήταν λάθος. Μπορεί να σβηστεί αλλά μέχρι εκεί. Η Γκερ γράφει χρόνια και το να της αποδίδουμε ρατσισμό για ένα ατυχές σχόλιο είναι εξίσου υπερβολικό. Δηλαδή πολύ συχνά εκπλήσσομαι που εκτοξεύονται κατηγορίες από τη μια ή την άλλη πλευρά σε χρήστες ή συντονιστές σαν να πρωτοέγραψαν στο φόρουμ χθες. Λίγη περισσότερη κατανόηση και όλα γίνονται πιο ανθρώπινα. Και αυτό που συχνά λέει ο sys3x είναι σωστό. Γενικά πρόκειται για ένα φόρουμ που μπορείς ελεύθερα να συζητήσεις ό,τι θέλεις. Αξίζει να μείνει έτσι, παρά το ότι η ελευθερία εκλαμβάνεται ως ασυδοσία από αρκετούς.
-
Shanghai composite
2,928.51 −158.41 (5.13%)today
25 Apr, 15:00 GMT+8 • Disclaimer
- Dwarven Blacksmith
Να παρατηρήσω τα εξής:ST48410 έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 09:39Κι εγώ λυπάμαι που απουσιάζει ο Γιάννης αλλά για να πάρω και μια θέση στο θέμα στο επίμαχο ποστ, νομίζω ότι αυτό που ζητούν οι φορουμίτες για έναν τελείως ουδέτερο, προσεκτικό και αδέκαστο συντονισμό είναι εξωπραγματικό. Κάποιος δαπανά προσωπικό χρόνο να καθαρίζει τον κοινό χώρο και να κάνει κάτι που στην τελική δεν είναι και ευχάριστο. Ας είμαστε λίγο ελαστικοί μαζί του. Αν θέλουμε έναν τέτοιο συντονιστή τότε μόνο ένας τρόπος υπάρχει. Να μπει χρέωση (για εμάς), να προσληφθεί κάποιος που δεν θα τον γνωρίζουμε και δεν θα ποστάρει ποτέ και πουθενά και θα είναι επιφορτισμένος να εφαρμόζει ψυχρά ένα σετ κανόνων. Σε καταστάσεις που κάποιος συμμετέχει και αλληλεπιδρά δεν θα επιτευχθεί η επιθυμητή ουδετερότητα.
Το σχόλιο ήταν λάθος. Μπορεί να σβηστεί αλλά μέχρι εκεί. Η Γκερ γράφει χρόνια και το να της αποδίδουμε ρατσισμό για ένα ατυχές σχόλιο είναι εξίσου υπερβολικό. Δηλαδή πολύ συχνά εκπλήσσομαι που εκτοξεύονται κατηγορίες από τη μια ή την άλλη πλευρά σε χρήστες ή συντονιστές σαν να πρωτοέγραψαν στο φόρουμ χθες. Λίγη περισσότερη κατανόηση και όλα γίνονται πιο ανθρώπινα. Και αυτό που συχνά λέει ο sys3x είναι σωστό. Γενικά πρόκειται για ένα φόρουμ που μπορείς ελεύθερα να συζητήσεις ό,τι θέλεις. Αξίζει να μείνει έτσι, παρά το ότι η ελευθερία εκλαμβάνεται ως ασυδοσία από αρκετούς.
1) Η πρόταση να σβηστεί το ποστ μόνο από σένα υπάρχει, μέχρι στιγμής οι μόνες συμβιβαστικές προτάσεις που έχουμε ακούσει από το συντονισμό είναι να κλειδωθεί το νήμα διαμαρτυρίας του Φλάφι, και μια υπόνοια για παραίτηση που δεν ξέρουμε αν ισχύει.
2) Αυτά δεν εξηγούν γιατί να μη φύγει η Γκερ και να δείχνουμε την κατανόηση και την ελαστικότητα σε μια άλλη. Θα πρέπει να δώσεις κάποιο επιχείρημα υπερ της μονιμότητας των συντονιστών.
3) Για το "γράφει χρόνια", παρέθεσα και στο άλλο νήμα ότι είναι δεύτερη φορά που συμβαίνει σχεδόν το ίδιο πράγμα μέσα σε ένα χρόνο.

-
Η κινεζική χπυντα νικάει την πανδημια και σημεραtalaipwros έγραψε: ↑25 Απρ 2022, 10:54Shanghai composite
-
Τι έκανε ο Γ.Γ πάλι ;
Με ποιό όνομα ;
Έχει ξεχάσει τα password των παλιών "επικουρικών" του λογαριασμών και δεν μπαίνει μέσω αυτών ;
Μπορεί κάποιος να κοουτάρει το κακούργημα τση Γκέρ ;
Με ποιό όνομα ;
Έχει ξεχάσει τα password των παλιών "επικουρικών" του λογαριασμών και δεν μπαίνει μέσω αυτών ;
Μπορεί κάποιος να κοουτάρει το κακούργημα τση Γκέρ ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η Κίνα είναι σε πορεία πτώχευσης
από Unique » 21 Απρ 2025, 05:57 » σε Διεθνής πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 1426 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
24 Απρ 2025, 15:18
-
-
- 86 Απαντήσεις
- 2301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
07 Μαρ 2025, 22:24
-
-
Νέα δημοσίευση Κίνα: Το φράγμα Three Gorges είναι τόσο μεγάλο που επιβραδύνει την περιστροφή της γης
από Ίακχος » 10 Οκτ 2024, 11:48 » σε Θετικές Επιστήμες - 2 Απαντήσεις
- 330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
23 Νοέμ 2024, 18:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Περί του «Εγχειριδίου του πολέμου των Υιών του Φωτός»
από tanipteros » 28 Δεκ 2024, 20:51 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 135 Προβολές
-