Τι εστι τριο αγγ;Αγις έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 11:52Volk έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 11:41Μου στελνει μηνυμα στο viber αν θελω να παιξουμε μπαλα οι τρεις μας, να φερει δηλαδη και μια φιλη της.
Εχω δει τις κολλητες της, μια χαρα ειναι και οι δυο τους. Ειδικα η μια απο τις δυο, μου αρεσει πολυ!
Τελικα, κανονιστηκε το παιγνιο σπιτι της, εφερε την αλλη!
Μιας και ειναι ανετη και δεν εχει κομπλεξ, ψηνομαι απο αυριο να της πω να φερει αυτην που γουσταρω πολυ!
Ευγε νεε μου
* τα τριο αγγ ειναι συνηθως αποτυχημενα αλλα ειναι καλη εμπειρια
Άλλη περίμενα, άλλη ήρθε!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Άλλη περίμενα, άλλη ήρθε!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ας φέρει ταυτόχρονα και αυτήν που γουστάρεις και εκείνην που σου φέρνει συνήθως, για να μην μαλώνετε.Volk έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 11:41Μου στελνει μηνυμα στο viber αν θελω να παιξουμε μπαλα οι τρεις μας, να φερει δηλαδη και μια φιλη της.
Εχω δει τις κολλητες της, μια χαρα ειναι και οι δυο τους. Ειδικα η μια απο τις δυο, μου αρεσει πολυ!
Μιας και ειναι ανετη και δεν εχει κομπλεξ, ψηνομαι απο αυριο να της πω να φερει αυτην που γουσταρω πολυ!
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Πιθανον, κατι τετοιο θα παιχτει, αν δεν εχει θεμα ή μια με την αλλη στο να γινει η φαση.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 14:10Ας φέρει ταυτόχρονα και αυτήν που γουστάρεις και εκείνην που σου φέρνει συνήθως, για να μην μαλώνετε.Volk έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 11:41Μου στελνει μηνυμα στο viber αν θελω να παιξουμε μπαλα οι τρεις μας, να φερει δηλαδη και μια φιλη της.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ας φέρει και 3 πλαστικά να έχει η κάθε μία από κάτι να ασχολείται.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιατί, μπορεί να εφαρμόσει και την τακτική του εναλλασσόμουνα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 14:23Γιατί, μπορεί να εφαρμόσει και την τακτική του εναλλασσόμουνα.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 14:23Γιατί, μπορεί να εφαρμόσει και την τακτική του εναλλασσόμουνα.

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ffmVolk έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 13:54Τι εστι τριο αγγ;Αγις έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 11:52Volk έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 11:41Μου στελνει μηνυμα στο viber αν θελω να παιξουμε μπαλα οι τρεις μας, να φερει δηλαδη και μια φιλη της.
Ευγε νεε μου
* τα τριο αγγ ειναι συνηθως αποτυχημενα αλλα ειναι καλη εμπειρια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πως γίνεται αυτό;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 14:23Γιατί, μπορεί να εφαρμόσει και την τακτική του εναλλασσόμουνα.
1. Τελειώνεις με τη μία, μετά πας στην άλλη;
2. Γαμάς λίγο τη μία, μετά λίγο την άλλη, μετά πάλι λίγο την πρώτη κτλ;
Το 1 θέλει μεγάλη αντοχή. Το 2 είναι επικίνδυνο, εκτός αν αλλάζεις καπότα σε κάθε εναλλαγή, αλλά αυτό δε συμφέρει οικονομικά.
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Με ωτοασπίδες, όλα γίνονται.Εκτωρ έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 14:34Πως γίνεται αυτό;Ζενίθεδρος έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 14:23Γιατί, μπορεί να εφαρμόσει και την τακτική του εναλλασσόμουνα.
1. Τελειώνεις με τη μία, μετά πας στην άλλη;
2. Γαμάς λίγο τη μία, μετά λίγο την άλλη, μετά πάλι λίγο την πρώτη κτλ;
Το 1 θέλει μεγάλη αντοχή. Το 2 είναι επικίνδυνο, εκτός αν αλλάζεις καπότα σε κάθε εναλλαγή, αλλά αυτό δε συμφέρει οικονομικά.
☦𓀢
☦𓀢
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Μην παίζετε με το ρεύμα!Ζενίθεδρος έγραψε: ↑17 Μάιος 2022, 14:23Γιατί, μπορεί να εφαρμόσει και την τακτική του εναλλασσόμουνα.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 907 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
17 Ιούλ 2024, 22:52