με απέχθεια...και λύπη για τους συνανθρώπους μου που πιστεύουν τέτοιες απόψεις
....
μάλλον δεν καταλαβες τι εστί ανάσταση και τι μετενσάρκωση..
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
με απέχθεια...και λύπη για τους συνανθρώπους μου που πιστεύουν τέτοιες απόψεις
Μία σοβαρή απορίαtanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 22:38με απέχθεια...και λύπη για τους συνανθρώπους μου που πιστεύουν τέτοιες απόψεις
....
στην ανάσταση θα βγει ο σκελετός από τον τάφο και θα πάρει νέο σώμα που θα αναδομηθεί εκείνη την ώρα...
Οι επιστημονικές θεωρίες αυτοαναιρούνται ενώ οι επιστημονικές Αλήθειες, ΠΟΤΕtanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 22:33η επιστήμη σε βγάζει off side...O I έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 22:20tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 22:09
Συγνώμη που θα σε κακοκαρδίσω αλλά η αλήθειες μπορεί να είναι πολλές ταυτόχρονα.. βλέπε παράλληλα σύμπαντα, παράλληλους χωροχρόνους
Έλα τώρα...
Τλιαλαλιτριαλαλοτριαλατρολλονιματώ
Καλόν αγώνα σε σένα και στον/ους έταιρον/ους εαυτόν/ους σε κάποιο/α παράλληλο/α σύμπαν/τα
Ο.Ι.
αυτό κάνετε και για αυτό σας ραπίζουμε...lonelyrider έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 22:19Φίλε βρίσκεσαι σε μεγάλη πλάνη. Το να μη τιμωρεί το κακό ο Θεός και να το αμνηστεύει είναι αδιανόητο να συμβαίνει στην θεότητα. Είναι σα να λέμε ο δικαστής να μη τιμωρεί κανέναν γιατί αν τον εξισώσουμε με τον δικό σου "Θεό" πρέπει να έχει μόνο αγάπη και όχι δικαιοσύνη. Είναι σα να λέμε ότι ο Θεός πρέπει -επειδή κατά τη δική σου θεώρηση είναι μόνο αγάπη- να συγχωρέσει ακόμη και αυτούς τους μεγαλύτερους σφαγείς της ανθρωπότητας. Να μη πω ονόματα τώρα.tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 22:12Δεν με εκφράζει ένας τέτοιος Θεός που θέλει να προκαλεί τον πόνο για μιαν αιτία.lonelyrider έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 22:08
Ο Θεός εκτός από αγάπη είναι και δικαιοσύνη γι αυτό τους αμετανόητους αμαρτωλούς θα τους κολάσει αιωνίως, δηλαδή για πάντα.
Με εκφράζει Θεός που αγαπά αιωνίως χωρίς προυποθέσεις και ότι και να είναι οι αμαρτίες μου ΠΑΝΤΑ θα είναι εκεί για να με σώζει αιωνίως.
Αυτό θα πει πίστη στην ύπαρξη ΑΓΑΠΗΣ... Η ΑΓΑΠΗ είναι πάνω από την δικαιοσύνη και την υπερκαλύπτει.
καλό βραδάκι...O I έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 22:42
tanipteros, συνέχισε με τους συνομιλητές σου που έχουν όρεξη.
Άσε μ' εμένα να είμαι "off side"
όποιος κάνει διαφήμιση στην διαβολή είναι γιατί έχει την διαβολή στην σκέψη...tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 22:02απλά βαρέθηκα την χριστιανική ρητορική που όταν κάτι δεν τους βολεύει σου μιλάνε για πλάνη για διάβολο και άλλα παρόμοια...γνωστά πλέον και αυτά.
είμαι καθρέφτης.tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 22:38με απέχθεια...και λύπη για τους συνανθρώπους μου που πιστεύουν τέτοιες απόψεις
....
δεν βγηκε κάνενας σκελετός στην ανάσταση (αν υπήρξε)tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 22:42στην ανάσταση θα βγει ο σκελετός από τον τάφο και θα πάρει νέο σώμα που θα αναδομηθεί εκείνη την ώρα...
στην μετενσάρκωση... υπάρχει θάνατος, έξοδος ψυχής, απόφαση ψυχής τι θέλει να κάνει και αν θέλει νέα ενσάρκωση γίνεται σε ωάριο
δεν αναφέρομαι στην ανασταση του Ιησού...taxalata xalasa έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 23:06δεν βγηκε κάνενας σκελετός στην ανάσταση (αν υπήρξε)tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 22:42στην ανάσταση θα βγει ο σκελετός από τον τάφο και θα πάρει νέο σώμα που θα αναδομηθεί εκείνη την ώρα...
στην μετενσάρκωση... υπάρχει θάνατος, έξοδος ψυχής, απόφαση ψυχής τι θέλει να κάνει και αν θέλει νέα ενσάρκωση γίνεται σε ωάριο
3 μέρες λένε, άλιωτος.... στην άλμη για συντήρηση και απόφαση ψυχής τι θέλει να κάνει και αν θέλει νέα ενσάρκωση που έκανε στο υπάρχον άλιωτο σώμα και λαδωμένο σώμα σαν την σαρδέλα.
Οι ουλές μείνανε.... στα γράφουν και δεν τα διαβάζεις με βάθος αλλά μάλλον με πάθος...
Δεν περίμενα κάποια καλύτερη απάντηση...taxalata xalasa έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 22:24όλοι έχουμε την λόξα μας, καλέ ΛοξίαςΛοξίας έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 21:19Τα τελευταία μπορεί να είναι πιο κατανοητά από προηγούμενα κείμενά σου. Αλλά σε γενικές γραμμές, το γραπτό ύφος σου παραπαίει ανάμεσα σε ανούσιες λογοπλασίες/λογοπαίγνια, π.χ. Christι-anus ή άχρηστα ποστ, όπως αυτό, φτηνιάρικες εξυπναδούλες, όπως αυτό, απαντήσεις με λεξιπλασίες που νομίζεις ότι δείχνουν κάτι το έξυπνο, όπως αυτό, και σε κείμενα όπου "προσπαθείς" να σοβαρολογήσεις αλλά τα διανθίζεις με ανόητα τηλεοπτικά αστειάκια, με αποτέλεσμα όποια ουσία υπάρχει να χάνεται.taxalata xalasa έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 18:31
για να μπόρεσω να τα δώσω με νηφαλιότητα, πρέπει να καταλάβω που ακριβώς βλέπεις το ακτάλυπτο του κειμένου. (κατά την γραφή τους, νηφάλια τα βλέπω όλα.)
βοήθα και πες μου που είναι το ακατάλυπτο στα τελευταία που έγραψα για να δω πως να το κάνω καταλυπτό.
ένα παράδειγμα είναι αρκετό για να πιάσω το νόημα.
Δες στον καθρέφτη την δική σου λόξα και ανωγέλα.
πολυ αξία μου δίνεις να λες ότι είναι δικοί μου λόγοι αυτά που γράφω και βρίσκονται ανάμεσα στα λόγια που πιστεύεις.lonelyrider έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 22:35Δε μετράει ο λόγος σου φίλε μη κουράζεσαι άδικα.
Είπαμε από καιρό ότι έχεις κόψει πέρα κι εσύ κι ο φίλος σου ο ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ. (Εκτός αν μιλάμε για το ίδιο άτομο)
Δυστυχώς, για τους πολλούς.Λοξίας έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 23:14Δεν περίμενα κάποια καλύτερη απάντηση...taxalata xalasa έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 22:24όλοι έχουμε την λόξα μας, καλέ ΛοξίαςΛοξίας έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 21:19
Τα τελευταία μπορεί να είναι πιο κατανοητά από προηγούμενα κείμενά σου. Αλλά σε γενικές γραμμές, το γραπτό ύφος σου παραπαίει ανάμεσα σε ανούσιες λογοπλασίες/λογοπαίγνια, π.χ. Christι-anus ή άχρηστα ποστ, όπως αυτό, φτηνιάρικες εξυπναδούλες, όπως αυτό, απαντήσεις με λεξιπλασίες που νομίζεις ότι δείχνουν κάτι το έξυπνο, όπως αυτό, και σε κείμενα όπου "προσπαθείς" να σοβαρολογήσεις αλλά τα διανθίζεις με ανόητα τηλεοπτικά αστειάκια, με αποτέλεσμα όποια ουσία υπάρχει να χάνεται.
Η αυτογνωσία πέφτει κάπως μακριά...
Ξέρεις, το αστείο με αυτό το Δελφικό παράγγελμα, ξεκίνησε από την αρχαιότητα και κρατάει μέχρι σήμερα...taxalata xalasa έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 23:22Δυστυχώς, για τους πολλούς.Λοξίας έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 23:14Δεν περίμενα κάποια καλύτερη απάντηση...taxalata xalasa έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 22:24
όλοι έχουμε την λόξα μας, καλέ Λοξίας
Η αυτογνωσία πέφτει κάπως μακριά...
Είθε να αλλάξει σύντομα και να να αναγνωρίσουν όλοι την λόξα τους.
Το γνωθι, λοξα, σεαυτον... γιατρεύει
Θα βγουν;tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 23:10δεν αναφέρομαι στην ανασταση του Ιησού...taxalata xalasa έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 23:06δεν βγηκε κάνενας σκελετός στην ανάσταση (αν υπήρξε)tanipteros έγραψε: ↑29 Μάιος 2022, 22:42
στην ανάσταση θα βγει ο σκελετός από τον τάφο και θα πάρει νέο σώμα που θα αναδομηθεί εκείνη την ώρα...
3 μέρες λένε, άλιωτος.... στην άλμη για συντήρηση και απόφαση ψυχής τι θέλει να κάνει και αν θέλει νέα ενσάρκωση που έκανε στο υπάρχον άλιωτο σώμα και λαδωμένο σώμα σαν την σαρδέλα.
Οι ουλές μείνανε.... στα γράφουν και δεν τα διαβάζεις με βάθος αλλά μάλλον με πάθος...
αλλά στην 2α παρουσία που θα βγουν οι νεκροί