Γουστάρω πολυπολιτισμικά βιντεάκια ούτε η Nike τέτοιο προμόσιον.

ειμαστε μαζι απο την νεοτητα μας οι συναντησεις ειναι δια ζωσης οι τεχνολογικες εξελιξεις απλα βοηθητικεςVolk έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 23:00Εχουμε ηδη εδω και χρονια ομαδικη συνομιλια στο viber οπου υπαρχει καθημερινη ενημερωση σε οτι αφορα το παιγνιο, αρκετες φορες και real time, live απο τα πεδια των μαχων οπου διεξαγονται σκληρες μαχες για την αναδειξη του καλυτερου ανα θεματικη εβδομαδα.Αγις έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 22:54Υπαρχουν απο δεκαετιες οι '' Ανυποτακτοι '' αλλα ειμεθα κλειστο ολιγομελες κλαμπVolk έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 22:49
Τυπε, πιθανολογω οτι θα μπορουσες ανετα να εισαι ιδρυτικο μελος κλειστου κλαμπ για τυπους που γνωριζουν μπαλα και αποζητουν συνεχως νεες συγκινησεις χωρις ομως να ξεφευγουν απο τους "κανονες" που οριζει το παιγνιο.
Θεωρω οτι πρεπει να στησουμε ομαδικη συνομιλια στο viber μαζι με αλλους παιχτες προκειμενου να μπορουμε να μιλαμε πιο ανετα και να υπαρχει μια πιο ωφελιμη ανταλλαγη αποψεων και γνωσης.
Σκεψου το, μου λες και στηνω την ομαδα. Παιζουμε παντου μπαλα, δεν υπαρχουν περιορισμοι. Καθε μελος της παρεας, ειτε δυναται ειτε οχι, αν το επιθυμει μπορει να παιζει δυνατη μπαλα χωρις περιορισμους. Το θεμα ειναι να μπει καποιο νεο μελος στην παρεα. Απαξ και μπει, εχει τη στηριξη απο ολα τα μελη!
καλη ιδεα ξεκινα ενα δικο σου
Το εδω και δεκαετιες "Ανυποτακτοι", λειτουργει και μεσω viber ωστε να εχετε ενημερωση που θα οδηγησουν τα μελη σε σφοδρες μαχες για την αναδειξη νικητη;
Πιθανολογω οτι ειστε προσανατολισμενοι κυριως προς τη χαρα της παρεας κουβεντας και της ανταλλαγης νεων απο τα μελη της παρεας και οχι αφιερωμενοι στο παιγνιο.Αγις έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 23:07ειμαστε μαζι απο την νεοτητα μας οι συναντησεις ειναι δια ζωσης οι τεχνολογικες εξελιξεις απλα βοηθητικεςVolk έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 23:00Εχουμε ηδη εδω και χρονια ομαδικη συνομιλια στο viber οπου υπαρχει καθημερινη ενημερωση σε οτι αφορα το παιγνιο, αρκετες φορες και real time, live απο τα πεδια των μαχων οπου διεξαγονται σκληρες μαχες για την αναδειξη του καλυτερου ανα θεματικη εβδομαδα.
Το εδω και δεκαετιες "Ανυποτακτοι", λειτουργει και μεσω viber ωστε να εχετε ενημερωση που θα οδηγησουν τα μελη σε σφοδρες μαχες για την αναδειξη νικητη;
Ήταν στα υποψη τα κλαμπ μεντ αλλα είναι μακρυα
Γνωρίζεις το κόστος που ειμαι διαθέσιμος να δώσω ή έτσι απλά το υπέθεσες; Γιατί δε το ανέφερα πουθενά.
Ξέρεις πως σε εμπιστεύομαι στα λεγόμενα σου και ειδικά σε αυτά που ειναι η ειδικότητα σου. Γιαυτό ήθελα κάτι 5*, αλλά και πάλι σε αυτό που λες έχεις δίκιο. Άλλωστε αυτο που με νοιάζει στο all inclusive είναι οι παροχές και όχι το φαγητό, δλδ spa και δραστηριότητες για το παιδί. Σε ξενοδοχείο δεν έχω φάει ποτέ εκτος του πρωινού. Προτιμώ τριγύρω ταβέρνες για δείπνο. Μεσημέρι σπάνια τρώω σε διακοπές.panos291 έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 22:46Το μονο που δεν είναι αληθινο ειναι το ονομα..
Έρχεται προμηθευτης κρεατων και αλλων τροφιμων να μου δωσει τιμες. Βλέπω λογικα πραγματα με καλη ποιοτητα. Σε καποια στιγμη βλεπω Χοιρινός Κιμας 5,5 ευρω η κατι τετοιο, και απο κατω παλι Χοιρινός κιμας 1,5 ευρω. Τι ειναι αυτο ρε Γιαννη του λεω? Παίρνει μια εκφραση αηδιας, και μου κουνα το χερι του λεγοντας μου μακρια, αυτο ειναι για κατι all inclusive.
Καλα του λέω παλι, τι σκατα ειναι και κανει 1,5 ευρω?
Και μου απαντα, "ειναι αλεσμενες προβιες χοιρων, περισσευματα, και αιμα."
Αυτο το πραγμα καποιοι το σερβιρουν για κιμα.
ΥΓ Υπάρχουν καποια ξενοδοχεία που δινουν premium all inclusive με καλα υλικα (και αυτο πληρωνεται). Οπου δειτε φτηνο παντως, τρεξτε μακρια.
Έχω ακούσει για περιπτώσεις all inclusive που το φαγητό δεν τρωγόταν.panos291 έγραψε: ↑01 Ιουν 2022, 22:46Το μονο που δεν είναι αληθινο ειναι το ονομα..
Έρχεται προμηθευτης κρεατων και αλλων τροφιμων να μου δωσει τιμες. Βλέπω λογικα πραγματα με καλη ποιοτητα. Σε καποια στιγμη βλεπω Χοιρινός Κιμας 5,5 ευρω η κατι τετοιο, και απο κατω παλι Χοιρινός κιμας 1,5 ευρω. Τι ειναι αυτο ρε Γιαννη του λεω? Παίρνει μια εκφραση αηδιας, και μου κουνα το χερι του λεγοντας μου μακρια, αυτο ειναι για κατι all inclusive.
Καλα του λέω παλι, τι σκατα ειναι και κανει 1,5 ευρω?
Και μου απαντα, "ειναι αλεσμενες προβιες χοιρων, περισσευματα, και αιμα."
Αυτο το πραγμα καποιοι το σερβιρουν για κιμα.
ΥΓ Υπάρχουν καποια ξενοδοχεία που δινουν premium all inclusive με καλα υλικα (και αυτο πληρωνεται). Οπου δειτε φτηνο παντως, τρεξτε μακρια.
Μακριά από κιμάδες, ειδικά για το παιδί.
Εξαρτάται από την ταβέρνα. Στις τουριστικές περιοχές δεν προσφέρουν πάντα και την καλύτερη ποιότητα ούτε συνεργάζονται με τους καλύτερους προμηθευτές. Εννοώ ότι αν μια ταβέρνα είναι παραθαλάσσια δεν σημαίνει ότι το ψάρι της είναι εγγύηση φρεσκάδας ούτε ότι τα κοψίδια της είναι ντόπιας παραγωγής.Ερμής έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 10:20
Θυμάμαι που μου το είχες πει. Όταν κάνεις παιδί αλλάζει η φάση και το βλέπω. Αυτό που είπε ο Πάνος όμως ισχύει φίλε, γιαυτο αν δεν έχει κάποιο γνωστό εστιατόριο το ξενοδοχείο, καλύτερα να βγείς σε καμια ταβέρνα εκτός. Σε όλες τις άλλες παροχές ναι all incl. για τις παροχες, τα σπα και τα ρέστα.
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Θυμάμαι γυράδικο σε πλατεία σε μη τουριστική περιοχή με φουλ κατανάλωση και στάνταρ πελατεία και είχε τα κρέατα στην φορμόλη. Τον έπιασαν, τον έκλεισαν για ένα διάστημα, το άνοιξε ξανά αλλά το έκλεισε μόνος του γιατί δεν ξαναπάτησε άνθρωπος. Καλά να πάθει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 10:47Εξαρτάται από την ταβέρνα. Στις τουριστικές περιοχές δεν προσφέρουν πάντα και την καλύτερη ποιότητα ούτε συνεργάζονται με τους καλύτερους προμηθευτές. Εννοώ ότι αν μια ταβέρνα είναι παραθαλάσσια δεν σημαίνει ότι το ψάρι της είναι εγγύηση φρεσκάδας ούτε ότι τα κοψίδια της είναι ντόπιας παραγωγής.Ερμής έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 10:20
Θυμάμαι που μου το είχες πει. Όταν κάνεις παιδί αλλάζει η φάση και το βλέπω. Αυτό που είπε ο Πάνος όμως ισχύει φίλε, γιαυτο αν δεν έχει κάποιο γνωστό εστιατόριο το ξενοδοχείο, καλύτερα να βγείς σε καμια ταβέρνα εκτός. Σε όλες τις άλλες παροχές ναι all incl. για τις παροχες, τα σπα και τα ρέστα.
Αυτο στο βραχατι ειναι το πρώτο στη λίστα απο πρινalekhine έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 10:50αν δεν θες οπωσδηποτε θαλασσα εχει ωραια πραγματα προς καρπενησι
τωρα για 150 μαξ μπορεις να δοκιμασεις βραχατι η ξυλοκαστρο
Εννοείται βρε αυτό, δόξα τω θεώ λόγω της εργασίας έχω γνωστούς σε όλη την ελλάδα που θα μου πουν ποια είναι τα καλά στο θέμαΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 10:47Εξαρτάται από την ταβέρνα. Στις τουριστικές περιοχές δεν προσφέρουν πάντα και την καλύτερη ποιότητα ούτε συνεργάζονται με τους καλύτερους προμηθευτές. Εννοώ ότι αν μια ταβέρνα είναι παραθαλάσσια δεν σημαίνει ότι το ψάρι της είναι εγγύηση φρεσκάδας ούτε ότι τα κοψίδια της είναι ντόπιας παραγωγής.Ερμής έγραψε: ↑02 Ιουν 2022, 10:20
Πριν περίπου 20 χρόνια, τα παιδιά μου ήταν μικρά και ψαχνόμουν ακριβώς έτσι για διακοπές