Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 13 Ιουν 2022, 06:33

hellegennes έγραψε:
13 Ιουν 2022, 00:02
Έχεις περιγράψει ουκ ολίγες φορές βία από σένα και βία από τις υποτιθέμενες σχέσεις σου. Αν είναι πραγματικά ή αληθινά τα περιστατικά το ξέρεις μόνο εσύ, αλλά είτε είναι είτε όχι δεν αλλάζει κάτι στο συμπέρασμα. Επίσης έχεις εκφράσει ουκ ολίγες φορές τον θαυμασμό σου για τον Blackpaint, έχοντας διαβάσει διάφορες ιστορίες του που περιλαμβάνουν βία και παρανομία (οι οποίες επίσης μόνο ο ίδιος ξέρει αν είναι αληθινές).

Όσο για την άλλη μαλακία που έγραψες, πολλές γυναίκες που βρίσκονται σε βίαιες σχέσεις καταλήγουν έτσι είτε γιατί είναι και οι ίδιες βίαιες και προσελκύονται από βίαια άτομα είτε γιατί τις ελκύουν τα βίαια άτομα εν γένει, γιατί στο μυαλό τους αντιπροσωπεύουν ισχύ και ασφάλεια. Φυσικά ένα άτομο που είναι βίαιο με τους άλλους, το πιο πιθανό είναι ότι κάποια στιγμή θα γίνει βίαιο μαζί σου.
Οκ ας το τοποθετήσουμε σωστά. Βια ούτε έχω δεχθεί ούτε έχω ασκήσει στην φανταστική μου σχέση. Σε άλλη προ αμνημονεύτων χρόνων ναι(αν εννοείς αυτό) κατι φυσικά που ούτε επιζητούσα, ούτε επιζητούσε μιας και η βια ήταν αμφιπλευρη.
Και γενικά έχε στο μυαλουδακι σου πως όταν μια γυναίκα δέχεται βια στην σχέση της δεν το επιζητεί, ούτε της αξίζει οπως μπορεί να το έχεις στο μυαλό σου.
Σχετικά με τον μπλακι, τον θαυμάζω οπως λες γιατί ο τύπος είναι φουλ στις γνώσεις, ο λόγος του είναι στοχευμενος, γεμάτος και δεν μπορεί κανείς σεξιαστακος να σταθεί απέναντι του. Μοιράζει φάπες ,λεκτικές ε να το διευκρινίσω καθότι σας έπιασε υστερία , και τα περί ιστοριών κτλ που λες τα ακούω βερεσέ.
Σην ουσία είναι από τους λίγους άντρες που ξεχωρίζει από τον σωρό εδώ που είναι φουλ στον σεξισμό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 13 Ιουν 2022, 06:47

Naida έγραψε:
13 Ιουν 2022, 06:33
Σχετικά με τον μπλακι, τον θαυμάζω οπως λες γιατί ο τύπος είναι φουλ στις γνώσεις, ο λόγος του είναι στοχευμενος, γεμάτος και δεν μπορεί κανείς σεξιαστακος να σταθεί απέναντι του. Μοιράζει φάπες ,λεκτικές ε να το διευκρινίσω καθότι σας έπιασε υστερία , και τα περί ιστοριών κτλ που λες τα ακούω βερεσέ.
Σην ουσία είναι από τους λίγους άντρες που ξεχωρίζει από τον σωρό εδώ που είναι φουλ στον σεξισμό.
Δαναη, σ ευχαριστω γι αυτα τα ομορφα λογια και ανταποδιδω, η αυτοπεποιθηση μου αυτες τις μερες χρειαζοταν μια τονωτικη ενεση σαν αυτη. Να σαι καλα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 13 Ιουν 2022, 06:54

hellegennes έγραψε:
Όσο για την άλλη μαλακία που έγραψες, πολλές γυναίκες που βρίσκονται σε βίαιες σχέσεις καταλήγουν έτσι είτε γιατί είναι και οι ίδιες βίαιες και προσελκύονται από βίαια άτομα είτε γιατί τις ελκύουν τα βίαια άτομα εν γένει, γιατί στο μυαλό τους αντιπροσωπεύουν ισχύ και ασφάλεια. Φυσικά ένα άτομο που είναι βίαιο με τους άλλους, το πιο πιθανό είναι ότι κάποια στιγμή θα γίνει βίαιο μαζί σου.
Εικόνα
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Ιουν 2022, 14:26

Naida έγραψε:
Οκ ας το τοποθετήσουμε σωστά. Βια ούτε έχω δεχθεί ούτε έχω ασκήσει στην φανταστική μου σχέση. Σε άλλη προ αμνημονεύτων χρόνων ναι(αν εννοείς αυτό) κατι φυσικά που ούτε επιζητούσα, ούτε επιζητούσε μιας και η βια ήταν αμφιπλευρη.
Δεν ξέρω καν αν αντιλαμβάνεσαι τι είναι βία. Πολλές φορές αυτοί που ασκούν ή δέχονται βία ή και τα δύο, το έχουν τόσο μέσα στην ψυχοσύνθεσή τους που δεν το αντιλαμβάνονται καν, όπως κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται πότε γίνονται προσβλητικοί.

Θα μπορούσα να παραθέσω σειρά αποσπασμάτων ιστοριών που έχεις διηγηθεί ή αντιδράσεών σου που η βία είναι όχι μόνο φανερή αλλά πολλές φορές απρόκλητη και σοκαριστική. Αλλά βαριέμαι.
Naida έγραψε:
Και γενικά έχε στο μυαλουδακι σου πως όταν μια γυναίκα δέχεται βια στην σχέση της δεν το επιζητεί, ούτε της αξίζει οπως μπορεί να το έχεις στο μυαλό σου.
Δεν έγραψα τίποτα από τα δυο ούτε καν κατά προσέγγιση. Αν δεν κατάλαβες τι έγραψα, ξαναδιάβασέ το μέχρι να το καταλάβεις.
Naida έγραψε:
Φουλ σεξιστικά σχόλια έχει κάνει ουκ ολίγες φορές, αλλά δεν περιμένω να το αντιληφθείς γιατί έχεις παρωπίδες και σου αρέσει ο "ρομαντισμός" της βίας και του σεξισμού. Είναι διάχυτα και τα δυο στα γραπτά σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 13 Ιουν 2022, 15:33

hellegennes έγραψε:
διάφορες ιστορίες του που περιλαμβάνουν βία και παρανομία
well, η πιο γνωστη ηταν για εναν διαρρηκτη που ακινητοποιηθηκε απο ενα ροτβαιλερ, και οταν τον βρηκε ο ιδιοκτητης του σπιτιου, του εδωσε φαι, νερο και μια αλλαξια ρουχα και τον αφησε να φυγει. Τοση βια δηλαδη.

Σ ενα φορουμ που οι μισοι εχουν να λενε ιστοριες που γαμησαν και δειραν ή πως θα ξεκοιλιαζουν τουρκους, κομμουνιστες και μεταναστες "οταν ερθει η ωρα"

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 13 Ιουν 2022, 15:37

hellegennes έγραψε:
13 Ιουν 2022, 14:26
Φουλ σεξιστικά σχόλια έχει κάνει ουκ ολίγες φορές, αλλά δεν περιμένω να το αντιληφθείς γιατί έχεις παρωπίδες και σου αρέσει ο "ρομαντισμός" της βίας και του σεξισμού. Είναι διάχυτα και τα δυο στα γραπτά σου.
Τωρα γινεσαι ενας χυδαιος συκοφαντης. Δεν εκπλησσομαι βεβαια, γιατι γνωριζω την μικροτητα και τον συμπλεγματισμο σου, κοινοτυπε.

Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 13 Ιουν 2022, 15:43

hellegennes έγραψε:

Πολλές φορές αυτοί που ασκούν ή δέχονται βία ή και τα δύο, το έχουν τόσο μέσα στην ψυχοσύνθεσή τους που δεν το αντιλαμβάνονται καν, όπως κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται πότε γίνονται προσβλητικοί.
Πολυ σημαντικο και ισχυει για ολους τους ψυχ. Εχουμε και επιστημονικη τεκμηριωση. Να συμπλήρωσω μονο οτι ο θυμος ειναι δευτερογενες συναισθημα και εχει ως πηγη τον φοβο η την θλιψη.

Η προσωπικότητα που έχουμε διαμορφώσει ξεκινάει να πλάθεται από πολύ μικρή ηλικία, από τη στιγμή που αρχίζουμε να αποκτούμε αντίληψη του ποιοι είμαστε και τι συμβαίνει γύρω μας και να επεξεργαζόμαστε τις προσλαμβάνουσες πληροφορίες. Γι’ αυτό το λόγο, οι Ψυχολόγοι τονίζουμε τη σημασία των πρώιμων βιωμάτων μας για τη μετέπειτα ζωή μας. Γύρω στα 5 έτη και μέχρι την ενηλικίωση, η προσωπικότητά μας κατά βάση έχει διαμορφωθεί.

Τα άτομα με διαταραχή προσωπικότητας εκδηλώνουν ένα σταθερό, άκαμπτο και εμμένον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται σε προσωπικές και κοινωνικές καταστάσεις, ο οποίος αποκλίνει σημαντικά από αυτό που ορίζουμε ως «φυσιολογικό» και παρατηρείται σε τουλάχιστον 2 από τους ακόλουθους τομείς: σκέψη, συναίσθημα, διαπροσωπικές σχέσεις και έλεγχος των παρορμήσεων.

Επειδή η διαταραχή προσωπικότητας, όπως και μια «υγιής» προσωπικότητα, ξεκινά να αναπτύσσεται από πρώιμη ηλικία, χαρακτηρίζεται ως «εγω-σύντονη», δηλαδή είναι σύμφωνη με το πώς το άτομο αντιλαμβάνεται και ορίζει τον εαυτό του και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.
Αυτό σημαίνει, πως τα άτομα που αναπτύσσουν κάποια διαταραχή προσωπικότητας δεν δυσφορούν με αυτήν, όπως θα συνέβαινε στην εκδήλωση μιας άλλης διαταραχής (π.χ. κατάθλιψη, διαταραχή πανικού), γιατί ο τρόπος που έχουν μάθει να σκέφτονται και να συμπεριφέρονται ταυτίζεται με τη διαταραχή. Συνεπώς, δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν από αυτήν και να την αναγνωρίσουν ως κάτι «ξένο» προς αυτούς. Ούτε και είναι σε θέση να αντιληφθούν πως έχουν κάποια διαταραχή προσωπικότητας.

https://www.psychologynow.gr/arthra-psy ... titas.html

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 13 Ιουν 2022, 15:47

John Brown Gun Club έγραψε:
13 Ιουν 2022, 06:47
Naida έγραψε:
Δαναη, σ ευχαριστω γι αυτα τα ομορφα λογια και ανταποδιδω, η αυτοπεποιθηση μου αυτες τις μερες χρειαζοταν μια τονωτικη ενεση σαν αυτη. Να σαι καλα.
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά δεν είσαι φουλ στις γνώσεις, αλλά φουλ στο γκουγκλ και στα manual.

Ταυτόχρονα, δίνεις αυθαίρετες δικές σου ερμηνείες, βγάζεις παιδαριώδη συμπεράσματα ορμώμενος από χαζά ποστ, ενώ όταν καταπιάνεσαι με θέματα θετικών Επιστημών, οι βλακείες που έχεις πετάξει είναι αδιανόητες.

Παρουσιάζεσαι ως κατά της βίας, ενώ στην πραγματικότητα απλά την επιθυμείς να στρέφεται όπου σε βολεύει.

Παρουσιάζεσαι ως μη σεξιστης, αλλά έχεις κάνει περισσότερα σεξιστικά σχόλια από όσους κατηγορείς εδώ.

Έχεις έμφυτη ρουφιανιά μέσα σου, άνετα θα γινόσουν χαφιές ενός καθεστώτος, είτε της ασφάλειας έστω.

Γενικά στο κεφάλι σου μέσα είναι σαν μίξερ.

Αυτά ενδοφορουμικα. Εκτός φόρουμ δεν ξέρω, μπορεί να πέφτω έξω, αλλά μου δίνεις την αίσθηση ότι άνετα πίναμε 2-3 μπύρες και κάναμε κουβέντα της προκοπής, έστω και χαβαλετζίδικη.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Ιουν 2022, 15:54

13 Ιουν 2022, 15:37
hellegennes έγραψε:
Τωρα γινεσαι ενας χυδαιος συκοφαντης. Δεν εκπλησσομαι βεβαια, γιατι γνωριζω την μικροτητα και τον συμπλεγματισμο σου, κοινοτυπε.
Έχω καταδείξει πολλές φορές σεξιστικά σου σχόλια, που έχεις κάνει χωρίς ίχνος διάθεσης για χιούμορ, δηλαδή αληθινά σεξιστικά σχόλια, από έμφυτο σεξισμό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 13 Ιουν 2022, 16:08

Otto Weininger έγραψε:
13 Ιουν 2022, 15:47
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά δεν είσαι φουλ στις γνώσεις, αλλά φουλ στο γκουγκλ και στα manual.

Ταυτόχρονα, δίνεις αυθαίρετες δικές σου ερμηνείες, βγάζεις παιδαριώδη συμπεράσματα ορμώμενος από χαζά ποστ, ενώ όταν καταπιάνεσαι με θέματα θετικών Επιστημών, οι βλακείες που έχεις πετάξει είναι αδιανόητες.

Παρουσιάζεσαι ως κατά της βίας, ενώ στην πραγματικότητα απλά την επιθυμείς να στρέφεται όπου σε βολεύει.

Παρουσιάζεσαι ως μη σεξιστης, αλλά έχεις κάνει περισσότερα σεξιστικά σχόλια από όσους κατηγορείς εδώ.

Έχεις έμφυτη ρουφιανιά μέσα σου, άνετα θα γινόσουν χαφιές ενός καθεστώτος, είτε της ασφάλειας έστω.

Γενικά στο κεφάλι σου μέσα είναι σαν μίξερ.
Βαριεμαι τωρα να απαντησω διεξοδικα, αλλα λες μαλακιες.
Θα σου απαντησω ομως ποιητικα.
"Οι αντιφασεις μου ειναι ο πλουτος μου" οπως ελεγε ο Οσκαρ Ουαιλντ.

Ποτε ομως ρε μαν εχω γραψει μαλακιες σε επιστημονικα θεματα; Οταν μου τσαμπουνας βιολογια 3ης δημοτικου για να εκλογικευσεις την ομοφοβια σου;

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 13 Ιουν 2022, 16:14

hellegennes έγραψε:
13 Ιουν 2022, 15:54
13 Ιουν 2022, 15:37
hellegennes έγραψε:
Έχω καταδείξει πολλές φορές σεξιστικά σου σχόλια, που έχεις κάνει χωρίς ίχνος διάθεσης για χιούμορ, δηλαδή αληθινά σεξιστικά σχόλια, από έμφυτο σεξισμό.
Ανθρωπε εισαι τοσο κομπλεξικος που πιθανον να ονομαζεις σεξιστικο σχολιο την περιγραφη καποιας σεξουαλικης αταξιας που πιθανον να εξιστορησα εδω.
Σ ενα φορουμ τωρα που χει τιγκαρει σε ινσελ και αλτ ραιτ και αντιφεμινιστες, βρηκες τον αληθινο ενοχο.
ο ΑνΤιΣεΞιΣμΟς ΕιΝαΙ ο ΑλΗθΙνΟς ΣεΞιΣμΟς φαση.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 13 Ιουν 2022, 16:15

Otto Weininger έγραψε:
13 Ιουν 2022, 15:47
Αυτά ενδοφορουμικα. Εκτός φόρουμ δεν ξέρω, μπορεί να πέφτω έξω, αλλά μου δίνεις την αίσθηση ότι άνετα πίναμε 2-3 μπύρες και κάναμε κουβέντα της προκοπής, έστω και χαβαλετζίδικη.
Κι εγώ την ίδια γνώμη έχω για τον τζόνι. Ότι κάνει κάτι σαν χαμαλοδουλειά χρησιμοποιώντας παρωχημένα κλισέ, ενώ μπορεί και καλύτερα. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Ιουν 2022, 16:19

13 Ιουν 2022, 16:14
Σ ενα φορουμ τωρα που χει τιγκαρει σε ινσελ και αλτ ραιτ και αντιφεμινιστες, βρηκες τον αληθινο ενοχο.
Και μόνο ότι προσπαθείς να ορίσεις το δικό σου ποιόν με βάση άλλα ένοχα παραδείγματα καταδεικνύει ότι νιώθεις ο ίδιος ένοχος. Είναι το κλασικό "μα κυρία, ο Γιαννάκης το κάνει πιο πολύ".

Μου λες ότι υπάρχει και ο under σ' αυτό το φόρουμ, άρα δεν είσαι το χειρότερο δείγμα. Δεν είπα κάπου βέβαια ότι είσαι το χειρότερο δείγμα. Γιατί άραγε επιχειρηματολογείς ενάντια σ' αυτό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Ιουν 2022, 16:23

Επίσης, καλέ μου Μαυρομπογιά, όπως είπα και στην Νάιδα, οι άνθρωποι που διακατέχονται από βίαιες, ρατσιστικές, σεξιστικές ή ακραίες αντιλήψεις, πολλές φορές δεν αντιλαμβάνονται ότι οι αντιλήψεις τους είναι βίαιες, ρατσιστικές, σεξιστικές ή ακραίες.

Αν δεν αναγνωρίζεις λοιπόν τον σεξισμό στο "μπορώ να έχω όποια γυναίκα θέλω", οφείλεται στο ότι δεν είναι ένα τυχαίο σεξιστικό σφάλμα στο οποίο υπέπεσες αλλά ότι είσαι φουλ σεξιστής και δεν το αντιλαμβάνεσαι.

Αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι είσαι κακός άνθρωπος. Απλά δεν είσαι το προοδευτικό μυαλό που νομίζεις πως είσαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 13 Ιουν 2022, 16:30

hellegennes έγραψε:
13 Ιουν 2022, 16:19
13 Ιουν 2022, 16:14
Και μόνο ότι προσπαθείς να ορίσεις το δικό σου ποιόν με βάση άλλα ένοχα παραδείγματα καταδεικνύει ότι νιώθεις ο ίδιος ένοχος. Είναι το κλασικό "μα κυρία, ο Γιαννάκης το κάνει πιο πολύ".

Μου λες ότι υπάρχει και ο under σ' αυτό το φόρουμ, άρα δεν είσαι το χειρότερο δείγμα. Δεν είπα κάπου βέβαια ότι είσαι το χειρότερο δείγμα. Γιατί άραγε επιχειρηματολογείς ενάντια σ' αυτό;
Για να δειξω την εμμονη σου με το προσωπο μου και την μισαλλοδοξια σου και γιατι απο οτι βλεπω, μονο ο δικος μου υποτιθεμενος σεξισμος δειχνει να σε πειραζει, οχι ομως το υπερσεξιστικο νημα στο οποιο βρισκομαστε. Εδω απλα κανεις δευτερη φωνη στους γνωστους κρετινους με τις τετριμενες και παρωχημενες αντιδραστικες αποψεις σου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών