Οκ ας το τοποθετήσουμε σωστά. Βια ούτε έχω δεχθεί ούτε έχω ασκήσει στην φανταστική μου σχέση. Σε άλλη προ αμνημονεύτων χρόνων ναι(αν εννοείς αυτό) κατι φυσικά που ούτε επιζητούσα, ούτε επιζητούσε μιας και η βια ήταν αμφιπλευρη.hellegennes έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 00:02Έχεις περιγράψει ουκ ολίγες φορές βία από σένα και βία από τις υποτιθέμενες σχέσεις σου. Αν είναι πραγματικά ή αληθινά τα περιστατικά το ξέρεις μόνο εσύ, αλλά είτε είναι είτε όχι δεν αλλάζει κάτι στο συμπέρασμα. Επίσης έχεις εκφράσει ουκ ολίγες φορές τον θαυμασμό σου για τον Blackpaint, έχοντας διαβάσει διάφορες ιστορίες του που περιλαμβάνουν βία και παρανομία (οι οποίες επίσης μόνο ο ίδιος ξέρει αν είναι αληθινές).
Όσο για την άλλη μαλακία που έγραψες, πολλές γυναίκες που βρίσκονται σε βίαιες σχέσεις καταλήγουν έτσι είτε γιατί είναι και οι ίδιες βίαιες και προσελκύονται από βίαια άτομα είτε γιατί τις ελκύουν τα βίαια άτομα εν γένει, γιατί στο μυαλό τους αντιπροσωπεύουν ισχύ και ασφάλεια. Φυσικά ένα άτομο που είναι βίαιο με τους άλλους, το πιο πιθανό είναι ότι κάποια στιγμή θα γίνει βίαιο μαζί σου.
Και γενικά έχε στο μυαλουδακι σου πως όταν μια γυναίκα δέχεται βια στην σχέση της δεν το επιζητεί, ούτε της αξίζει οπως μπορεί να το έχεις στο μυαλό σου.
Σχετικά με τον μπλακι, τον θαυμάζω οπως λες γιατί ο τύπος είναι φουλ στις γνώσεις, ο λόγος του είναι στοχευμενος, γεμάτος και δεν μπορεί κανείς σεξιαστακος να σταθεί απέναντι του. Μοιράζει φάπες ,λεκτικές ε να το διευκρινίσω καθότι σας έπιασε υστερία , και τα περί ιστοριών κτλ που λες τα ακούω βερεσέ.
Σην ουσία είναι από τους λίγους άντρες που ξεχωρίζει από τον σωρό εδώ που είναι φουλ στον σεξισμό.