Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
EKPLIKTIKOS
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από EKPLIKTIKOS » 13 Ιουν 2022, 21:35
Naida έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 20:26
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 20:14
Why so salty though

Εσύ θελήσεις να απαξιώσεις την περσονα του μπλακι και τα λεγόμενα του και σου απάντησα,, αν σου φανηκε salty

Δε θέλησα να απαξιωσω κανέναν ρε δικιά μου

-
hellegennes
από hellegennes » 13 Ιουν 2022, 22:38
Naida έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 18:01
EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 17:34
Το θέμα δεν είναι αν του δίνετε συγχαρητήρια ναιδα αλλά αν παίζει να του κάτσετε κιόλας. Έτσι γίνομαι κ γω φεμι, άμα είναι απλά να παίρνω πατ πατ στην πλάτη κ ωραία τα λες, κλαιν
Το θέμα καλό μου είναι ότι δεν βλέπουν όλοι οι άντρες τις γυναίκες ως τρύπες. Είναι και άντρες που τις βλέπουν ως ανθρώπους
Εννοείς σαν τον Μαυρομπογιά, που τις βλέπει σαν τρόπαια, λέγοντας σε άλλον χρήστη "θα μπορούσα πολύ εύκολα να σου κλέψω την γκόμενα";
Η αλήθεια είναι ότι θα αξίζατε ο ένας τον άλλον και πιστεύω ειλικρινά ότι θα είχατε σχέση ανταλλαγής βίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
hellegennes
από hellegennes » 13 Ιουν 2022, 22:43
Naida έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 18:15
hellegennes έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 16:23
Επίσης, καλέ μου Μαυρομπογιά, όπως είπα και στην Νάιδα,
οι άνθρωποι που διακατέχονται από βίαιες, ρατσιστικές, σεξιστικές ή ακραίες αντιλήψεις, πολλές φορές δεν αντιλαμβάνονται ότι οι αντιλήψεις τους είναι βίαιες, ρατσιστικές, σεξιστικές ή ακραίες.
Αν δεν αναγνωρίζεις λοιπόν τον σεξισμό στο "μπορώ να έχω όποια γυναίκα θέλω", οφείλεται στο ότι δεν είναι ένα τυχαίο σεξιστικό σφάλμα στο οποίο υπέπεσες αλλά ότι είσαι φουλ σεξιστής και δεν το αντιλαμβάνεσαι.
Αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι είσαι κακός άνθρωπος. Απλά δεν είσαι το προοδευτικό μυαλό που νομίζεις πως είσαι.
Μπροστά σε αυτόν που θεωρεί ότι η γυναίκα που τρώει ξύλο είναι επιλογή της επειδή
να μωρέ την τραβάνε οι βίαιοι, ή είναι και η ίδια βίαιη πίστεψε με είναι πολύ μα πάρα πολύ πιο προοδευτικός.
Εσύ είσαι αυτός που το θεωρεί αυτό. Εγώ δεν είπα πουθενά ότι είναι επιλογή της να τρώει ξύλο, είπα ότι είναι ψυχοπαθητική κατάσταση, όπου ελκύεται από την βία είτε γιατί την εξιτάρει η ιδέα της βίας στους άλλους είτε γιατί ασκεί και η ίδια βία και στο τέλος λούζεται η ίδια την βία, γιατί καταλήγει να επιλέγει βίαια άτομα. Ούτε ότι γουστάρει να της ασκείται βία είπα ούτε ότι της αξίζει ούτε ό,τι άλλο φαντάζεσαι πάλι.
Το ότι είσαι άτομο που επικροτείς την βία και μάλιστα την ακραία, σε σοκαριστικό βαθμό, βία, είναι πολύ εύκολα αποδείξιμο.
Θες να σου θυμίσω το νήμα εκείνο που η λύση που πρότεινες σε χυδαίο καμάκι ήταν η απόπειρα δολοφονίας;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Αγις
από Αγις » 14 Ιουν 2022, 10:57
hellegennes έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 22:38
Το θέμα δεν είναι αν του δίνετε συγχαρητήρια ναιδα αλλά αν παίζει να του κάτσετε κιόλας. Έτσι γίνομαι κ γω φεμι, άμα είναι απλά να παίρνω πατ πατ στην πλάτη κ ωραία τα λες, κλαιν
Το θέμα καλό μου είναι ότι δεν βλέπουν όλοι οι άντρες τις γυναίκες ως τρύπες. Είναι και άντρες που τις βλέπουν ως ανθρώπους
Εννοείς σαν τον Μαυρομπογιά, που τις βλέπει σαν τρόπαια, λέγοντας σε άλλον χρήστη "θα μπορούσα πολύ εύκολα να σου κλέψω την γκόμενα";
Η αλήθεια είναι ότι θα αξίζατε ο ένας τον άλλον και πιστεύω ειλικρινά ότι θα είχατε σχέση ανταλλαγής βίας.
η ορολογια του Μαυρομπογια ειναι '' σκοραρα '' αν τυχον ανοιξει καποια τα ποδια της
οκ στερημενος μυθομανης φτωχοδιαβολος ειναι - μαλακιες θα γραφει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Αγις
από Αγις » 14 Ιουν 2022, 10:59
Naida έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 20:23
Otto Weininger έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 20:12
Naida έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 20:08
Δηλαδή δεν γνωρίζεις ότι έχουμε 24 γυναικοκτονίες, μεγάλο ποσοστό ξυλοδαρμών και βιασμών γυναικών και παιδιών(το μείωσα από άπειρο) ή απλά το αμφισβητείς και θέλεις λινκ; όχι τίποτα άλλο μπορώ να σου φέρω και το γνωρίζεις.
Τώρα που το διορθωσες, το γνωρίζω. Και παραμένει η απάντηση μου: και στα 2 φύλα υπάρχουν βίαιοι και όπου τους παίρνει πράττουν.
Η διαφορά είναι ότι εσύ θεωρείς πως οι "γυναίκες είναι μόνιμα θύματα και σε
πιστεύω αδελφή μου" ενώ το ψέμα πάει σύννεφο συν τοις άλλοις.
ΥΓ :
Κάνεις λάθος και επίσης το γνωρίζεις. Εγώ είμαι αυτή που λέει ότι και οι άντρες υφίστανται βια και εκείνοι ακόμα πιο δύσκολο να το καταγγέλλουν καθότι εσείς οι ίδιοι (του φύλου σας) θα τους κορόιδεψετε.
Όπως επίσης λέω ότι όταν σε χτυπήσει μια γυναίκα αναίτια θα ανταποδώσεις. Επίσης η απάντηση σου στα φαινόμενα δολοφονιών, βιασμών και κακοποιήσεων που συμβαίνουν σε μεγάλο βαθμό, είναι ναι αλλά έχουμε και 3 περιπτώσεις γυναικών που δολοφόνησαν και 4 περιπτώσεις που έδειραν. Αμ πως.
Επίσης για καθε μια ψευδή καταγγελία βιασμού πόσες λες να είναι αυτές οι περιπτώσεις πραγματικών βιασμών που δεν καταγγέλονται;
Ελα να σοβαρευτούμε λίγο.
κ πολυ καλα θα κανει οποιος δεχτει επιθεση
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 14 Ιουν 2022, 11:06
John Brown Gun Club έγραψε: ↑11 Ιουν 2022, 21:54
Βλήμα έγραψε: ↑11 Ιουν 2022, 17:52
Μη φεμινιστής δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι υπέρ των βιασμών, των παρενοχλήσεων και των δολοφονιών γυναικών.
Μη φεμινιστης ειναι καποιος που ειναι εναντια στην ισοτητα μεταξυ φυλων. Μη φεμινιστης σημαινει σεξιστης.
παλια αυτα.
πλεον ο φεμινοσμος υποστηριζει την ανισοτητα, και μη φεμινιστης ειναι οποιος υποστηριζει την ισοτητα.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 14 Ιουν 2022, 11:07
Βλήμα έγραψε: ↑11 Ιουν 2022, 22:05
Gherschaagk έγραψε: ↑11 Ιουν 2022, 21:46
Έτσι. Σε Κίνα και Β. Κορέα δεν υπάρχουν τέτοια θέματα.
1) Στην Σοβιετική Ένωση υπήρχε ισότητα ανάμεσα στα φύλα.
2) Όταν η Αλέκα έγινε γραμματέας κόμματος η Ελληνική Βουλή βρώμαγε αρχιδίλα.
1 οχι.
2 θατσερ.
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 14 Ιουν 2022, 11:08
John Brown Gun Club έγραψε: ↑11 Ιουν 2022, 22:20
Κοιτα, εαν εξετασω πχ το ζητημα του ρατσισμου σε μια κοινωνια οπως η αμερικανικη, δεν θα ρωτησω τους λευκους συντροφους για το πως θα φτασουμε σε μια μεταφυλετικη κοινωνια, αλλα τους στοχους των ρατσιστικων διακρισεων, δηλ. τους μη λευκους.
κακως γιατι και οι λευκοι ειναι ενιοτε στοχοι ρατσιστικων διακρισεων.
-
georgebi
από georgebi » 14 Ιουν 2022, 13:25
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
John Brown Gun Club
από John Brown Gun Club » 14 Ιουν 2022, 14:29
Otto Weininger έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 19:16
John Brown Gun Club έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 16:08
Οταν μου τσαμπουνας βιολογια 3ης δημοτικου για να εκλογικευσεις την ομοφοβια σου;
Όχι. Όταν φτάνεις σε σημείο να λες, "αντί να με μειώνεις, εξήγησε μου", όταν σου τόνισα το ποσό άσχετες αρλούμπες έλεγες, ενώ αγνοείς βασικά πράγματα.
ΥΓ: δεν υπάρχει βιολογία 3ης δημοτικού, εκτός ίσως από αυτή που γνωρίζεις εσύ.
χεσε μας ρε μαλακα που θα μας το παιξεις και επιστημονας τωρα, η σοφια σου εφτανε στο σημειο να θεωρεις πως η πιστη σου θα σε προστατευε απο τον κορωνοιο οταν κοινωνουσες.
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 14 Ιουν 2022, 14:35
John Brown Gun Club έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 14:29
John Brown Gun Club έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 16:08
Οταν μου τσαμπουνας βιολογια 3ης δημοτικου για να εκλογικευσεις την ομοφοβια σου;
Όχι. Όταν φτάνεις σε σημείο να λες, "αντί να με μειώνεις, εξήγησε μου", όταν σου τόνισα το ποσό άσχετες αρλούμπες έλεγες, ενώ αγνοείς βασικά πράγματα.
χεσε μας ρε μαλακα που θα μας το παιξεις και επιστημονας τωρα, η σοφια σου εφτανε στο σημειο να θεωρεις πως η πιστη σου θα σε προστατευε απο τον κορωνοιο οταν κοινωνουσες.
Ε αφού είσαι άσχετος τι θες να πω; Ότι θα σε σώσουν τα manual και οι παπαρολογιες ψυχολόγων την στιγμή που δεν ξέρεις ούτε τα βασικά;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
John Brown Gun Club
από John Brown Gun Club » 14 Ιουν 2022, 14:36
hellegennes έγραψε: ↑13 Ιουν 2022, 22:38
Αυτο ειναι αληθεια πως το εχω πει γιατι μου εχει συμβει πολλες φορες. Φυσικα ειναι αδυνατο να κλεψεις μια γυναικα με αυτη την εννοια, η εκφραση σημαινει πως με την ιδια της τη θεληση παραταει το μαλακα οταν βρει την καταλληλη ευκαιρια, και για ολους τους λογους που ξυπναω τα αβυσσαλεα σου συμπλεγματα κατωτεροτητας, εχει συμβει σε μερικες να δουν στο προσωπο μου το καταλληλο ατομο γι αυτην την ευκαιρια. Καλο τους εκανα (στις γυναικες) πιστευω και καλα τους εκανα (στους μαλακες που δεν αξιζαν αυτες τις γυναικες) και ξυδακι αν σε τριγγαρει αυτη η παραδοχη.
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
John Brown Gun Club
από John Brown Gun Club » 14 Ιουν 2022, 14:45
Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 11:08
John Brown Gun Club έγραψε: ↑11 Ιουν 2022, 22:20
Κοιτα, εαν εξετασω πχ το ζητημα του ρατσισμου σε μια κοινωνια οπως η αμερικανικη, δεν θα ρωτησω τους λευκους συντροφους για το πως θα φτασουμε σε μια μεταφυλετικη κοινωνια, αλλα τους στοχους των ρατσιστικων διακρισεων, δηλ. τους μη λευκους.
κακως γιατι και οι λευκοι ειναι ενιοτε στοχοι ρατσιστικων διακρισεων.
θα ηταν, εαν ειχες μια χρονομηχανη και γυρναγες σε μια εναλλακτικη ταιμλαιν οπου οι μη λευκοι ειχαν κατακτησει και αποικιοποιησει τον κοσμο, επιβαλλει τον καπιταλισμο μεσω της γενοκτονιας, της αποικιοκρατιας και της δουλειας, και δημιουργησει την ψευδοεπιστημη του ρατσισμου που εγγραφηκε σε καθε θεσμο και κειμενο νομου προκειμενου να συντηρησει μια φυλετικη ιεραρχια που ακομα και σημερα επιβιωνει στο συστημα.
wooded glade έγραψε:
-
John Brown Gun Club
από John Brown Gun Club » 14 Ιουν 2022, 14:47
Otto Weininger έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 14:35
Ε αφού είσαι άσχετος τι θες να πω; Ότι θα σε σώσουν τα manual και οι παπαρολογιες ψυχολόγων την στιγμή που δεν ξέρεις ούτε τα βασικά;
Πολυ καλυτερα απο τα επιχειρηματα περι φυσης η θεου που επικαλεισαι προκειμενου να δικαιολογησεις τις απαρχαιωμενες και αντιδραστικες προκαταληψεις σου.
wooded glade έγραψε:
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 14 Ιουν 2022, 14:48
John Brown Gun Club έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 14:47
Otto Weininger έγραψε: ↑14 Ιουν 2022, 14:35
Πολυ καλυτερα απο τα επιχειρηματα περι φυσης η θεου που επικαλεισαι προκειμενου να δικαιολογησεις τις απαρχαιωμενες και αντιδραστικες προκαταληψεις σου.
Αφού τα άλλα δε τα καταλαβαίνεις, τι να κάνω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
-
- 31 Απαντήσεις
- 855 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
12 Μαρ 2025, 18:31
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Filosofos555
23 Ιαν 2025, 00:04
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 510 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
22 Φεβ 2025, 05:38
-
-
- 13 Απαντήσεις
- 990 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
26 Μαρ 2024, 17:51
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.