Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 14 Ιουν 2022, 14:55

John Brown Gun Club έγραψε:
14 Ιουν 2022, 14:36
hellegennes έγραψε:
13 Ιουν 2022, 22:38
Naida έγραψε:
13 Ιουν 2022, 18:01

Το θέμα καλό μου είναι ότι δεν βλέπουν όλοι οι άντρες τις γυναίκες ως τρύπες. Είναι και άντρες που τις βλέπουν ως ανθρώπους
Εννοείς σαν τον Μαυρομπογιά, που τις βλέπει σαν τρόπαια, λέγοντας σε άλλον χρήστη "θα μπορούσα πολύ εύκολα να σου κλέψω την γκόμενα";

Η αλήθεια είναι ότι θα αξίζατε ο ένας τον άλλον και πιστεύω ειλικρινά ότι θα είχατε σχέση ανταλλαγής βίας.
Αυτο ειναι αληθεια πως το εχω πει γιατι μου εχει συμβει πολλες φορες. Φυσικα ειναι αδυνατο να κλεψεις μια γυναικα με αυτη την εννοια, η εκφραση σημαινει πως με την ιδια της τη θεληση παραταει το μαλακα οταν βρει την καταλληλη ευκαιρια, και για ολους τους λογους που ξυπναω τα αβυσσαλεα σου συμπλεγματα κατωτεροτητας, εχει συμβει σε μερικες να δουν στο προσωπο μου το καταλληλο ατομο γι αυτην την ευκαιρια. Καλο τους εκανα (στις γυναικες) πιστευω και καλα τους εκανα (στους μαλακες που δεν αξιζαν αυτες τις γυναικες) και ξυδακι αν σε τριγγαρει αυτη η παραδοχη.
Βρε, στα παπάρια μου οι φανταστικές σου ιστορίες. Όποιος είναι αρκετά ηλίθιος είναι ελεύθερος να σε πιστέψει. Αυτό που έχει σημασία είναι πως αυτό που λες είναι υποτιμητικό για αυτές τις γυναίκες. Ότι είναι έρμαια που περιμένουν εσένα τον μάγκιορα που θα τις μαγέψεις για να ξεκολλήσουν από κακές σχέσεις.

Καταλαβαίνω πως δεν το αντιλαμβάνεσαι, αφού όπως είπα και παραπάνω, οι άνθρωποι που είναι αληθινά σεξιστές, ρατσιστές και βίαιοι, συχνά δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 14 Ιουν 2022, 15:01

georgebi έγραψε:
13 Ιουν 2022, 17:36
όταν κινήθηκα νομικά για την επιμέλεια αλλά και για να έχω επικοινωνία με το παιδί μου, εκείνοι απέκρυπταν τα στοιχεία της γυναίκας μου για να μην τη βρω με την αιτιολογία ότι θα τους έκανα κακό
φυσικα, εαν δεν ηταν τοσο ακαταλληλοι για να γινουν πατεραδες, αυτες οι γυναικες θα τους ειχαν ζητησει να ερθουν μαζι τους στις χωρες τους και να απολαυσουν οικογενειακως την σκανδιναβικη κοινωνικη προνοια. Ας φτιαξει λοιπον και η Ελλαδα αναλογη κοινωνικη προνοια, αν και θα παθεις εγκεφαλικο στη σκεψη και μονο, και ποιος θα σκατοποσταρει μετα στο φορουμ.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 14 Ιουν 2022, 15:07

hellegennes έγραψε:
14 Ιουν 2022, 14:55

Βρε, στα παπάρια μου οι φανταστικές σου ιστορίες. Όποιος είναι αρκετά ηλίθιος είναι ελεύθερος να σε πιστέψει. Αυτό που έχει σημασία είναι πως αυτό που λες είναι υποτιμητικό για αυτές τις γυναίκες. Ότι είναι έρμαια που περιμένουν εσένα τον μάγκιορα που θα τις μαγέψεις για να ξεκολλήσουν από κακές σχέσεις.

Καταλαβαίνω πως δεν το αντιλαμβάνεσαι, αφού όπως είπα και παραπάνω, οι άνθρωποι που είναι αληθινά σεξιστές, ρατσιστές και βίαιοι, συχνά δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι.
Καθολου υποτιμητικο δεν ειναι, ουτε σε καθιστα ερμαιο το μπλεξιμο σε μια καταχρηστικη η βαρετη σχεση. Συμβαινει σε πολυ κοσμο και γι αυτο ο κοσμος χωριζει συνεχεια ή τη βρισκει εξωσχεσιακα.

Αυτο που αντλαμβανομαι ειναι πως εισαι ενας πολυ κουραστικος συνομιλητης που εχει βαλθει να προβαλει ολη την ανεπαρκεια και τις ανασφαλειες του πανω μου.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 14 Ιουν 2022, 15:22

Ανασφάλειες; Δεν έχω νιώσει ποτέ την ανάγκη να πω σε κάποιον ότι θα μπορούσα εύκολα να του «κλέψω την γκόμενα» ούτε την ανάγκη να επαναλαμβάνω στους άλλους ότι έχω γαμάτη και περιπετειώδη σεξουαλική ζωή, προσθέτοντας κάθε φορά "που εσύ δεν έχεις ζήσει ούτε στα όνειρά σου" ή παρόμοιες εκφράσεις.

Ξέρω όμως ένα άτομο που το κάνει κατά κόρον εδώ μέσα και το ξέρεις κι εσύ αυτό το άτομο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 14 Ιουν 2022, 15:31

hellegennes έγραψε:
14 Ιουν 2022, 15:22
Ανασφάλειες; Δεν έχω νιώσει ποτέ την ανάγκη να πω σε κάποιον ότι θα μπορούσα εύκολα να του «κλέψω την γκόμενα» ούτε την ανάγκη να επαναλαμβάνω στους άλλους ότι έχω γαμάτη και περιπετειώδη σεξουαλική ζωή, προσθέτοντας κάθε φορά "που εσύ δεν έχεις ζήσει ούτε στα όνειρά σου" ή παρόμοιες εκφράσεις.

Ξέρω όμως ένα άτομο που το κάνει κατά κόρον εδώ μέσα και το ξέρεις κι εσύ αυτό το άτομο.
Ουτε κι εγω την εχω μοιωσει αυτη την αναγκη, αλλα ομολογω πως σε αυτο το φορουμ εχω συχνα αφεθει να παρασυρθω σε κοντρες με ιδιαιτερα κομπλεξικους συνομιλητες που ειναι προφανες πως η αγαμια τους εχει καψει τα μυαλα και τους εχει κανει ιδιαιτερα πικροχολους και μισαλλοδοξους. Και δεν ειναι καθολου δυσκολο να εχεις γαμάτη και περιπετειώδη σεξουαλική ζωή σε σχεση με το μεσο φορουμιτη που ξημεροβραδυαζεται σε νηματα μισους.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Ιουν 2022, 17:19

hellegennes έγραψε:
13 Ιουν 2022, 22:43
Naida έγραψε:
13 Ιουν 2022, 18:15
hellegennes έγραψε:
13 Ιουν 2022, 16:23
Επίσης, καλέ μου Μαυρομπογιά, όπως είπα και στην Νάιδα, οι άνθρωποι που διακατέχονται από βίαιες, ρατσιστικές, σεξιστικές ή ακραίες αντιλήψεις, πολλές φορές δεν αντιλαμβάνονται ότι οι αντιλήψεις τους είναι βίαιες, ρατσιστικές, σεξιστικές ή ακραίες.

Αν δεν αναγνωρίζεις λοιπόν τον σεξισμό στο "μπορώ να έχω όποια γυναίκα θέλω", οφείλεται στο ότι δεν είναι ένα τυχαίο σεξιστικό σφάλμα στο οποίο υπέπεσες αλλά ότι είσαι φουλ σεξιστής και δεν το αντιλαμβάνεσαι.

Αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι είσαι κακός άνθρωπος. Απλά δεν είσαι το προοδευτικό μυαλό που νομίζεις πως είσαι.
Μπροστά σε αυτόν που θεωρεί ότι η γυναίκα που τρώει ξύλο είναι επιλογή της επειδή να μωρέ την τραβάνε οι βίαιοι, ή είναι και η ίδια βίαιη πίστεψε με είναι πολύ μα πάρα πολύ πιο προοδευτικός.
Εσύ είσαι αυτός που το θεωρεί αυτό. Εγώ δεν είπα πουθενά ότι είναι επιλογή της να τρώει ξύλο, είπα ότι είναι ψυχοπαθητική κατάσταση, όπου ελκύεται από την βία είτε γιατί την εξιτάρει η ιδέα της βίας στους άλλους είτε γιατί ασκεί και η ίδια βία και στο τέλος λούζεται η ίδια την βία, γιατί καταλήγει να επιλέγει βίαια άτομα. Ούτε ότι γουστάρει να της ασκείται βία είπα ούτε ότι της αξίζει ούτε ό,τι άλλο φαντάζεσαι πάλι.

Το ότι είσαι άτομο που επικροτείς την βία και μάλιστα την ακραία, σε σοκαριστικό βαθμό, βία, είναι πολύ εύκολα αποδείξιμο.

Θες να σου θυμίσω το νήμα εκείνο που η λύση που πρότεινες σε χυδαίο καμάκι ήταν η απόπειρα δολοφονίας;
Ναι για φερ το.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Ιουν 2022, 17:22

EKPLIKTIKOS έγραψε:
13 Ιουν 2022, 21:35
Naida έγραψε:
13 Ιουν 2022, 20:26
EKPLIKTIKOS έγραψε:
13 Ιουν 2022, 20:14

Why so salty though :102:
Εσύ θελήσεις να απαξιώσεις την περσονα του μπλακι και τα λεγόμενα του και σου απάντησα,, αν σου φανηκε salty :102:
Δε θέλησα να απαξιωσω κανέναν ρε δικιά μου :102:
Όταν λες ότι εκφράζει αυτές τις απόψεις για να πηδηξει σόρι αλλά αυτό ακριβώς κάνεις. Απαξιώνεις. Και αυτό που κάνω είναι να σου απαντάω.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Ιουν 2022, 17:24

Αγις έγραψε:
14 Ιουν 2022, 10:59

κ πολυ καλα θα κανει οποιος δεχτει επιθεση
Συμφωνώ. Αυτά τα δεν χτυπάμε ούτε με τριαντάφυλλο μια γυναίκα ξεχασμένα. Αν σου επιτεθεί αναίτια, απαντάς.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 14 Ιουν 2022, 17:31

14 Ιουν 2022, 14:45
Ασέβαστος έγραψε:
14 Ιουν 2022, 11:08
11 Ιουν 2022, 22:20

Κοιτα, εαν εξετασω πχ το ζητημα του ρατσισμου σε μια κοινωνια οπως η αμερικανικη, δεν θα ρωτησω τους λευκους συντροφους για το πως θα φτασουμε σε μια μεταφυλετικη κοινωνια, αλλα τους στοχους των ρατσιστικων διακρισεων, δηλ. τους μη λευκους.

κακως γιατι και οι λευκοι ειναι ενιοτε στοχοι ρατσιστικων διακρισεων.
θα ηταν, εαν ειχες μια χρονομηχανη και γυρναγες σε μια εναλλακτικη ταιμλαιν οπου οι μη λευκοι ειχαν κατακτησει και αποικιοποιησει τον κοσμο, επιβαλλει τον καπιταλισμο μεσω της γενοκτονιας, της αποικιοκρατιας και της δουλειας, και δημιουργησει την ψευδοεπιστημη του ρατσισμου που εγγραφηκε σε καθε θεσμο και κειμενο νομου προκειμενου να συντηρησει μια φυλετικη ιεραρχια που ακομα και σημερα επιβιωνει στο συστημα.
θες να πεις οτι δεν εχουν υπαρξει λευκοι, σκλαβοι εγχρωμων; δεν εχουν υπαρξει εγχρωμοι, που με την επιφαση της θρησκειας εχουν επιβαλει δια της βιας και γενοκτονιας μια κανονικοτητα στην οποια αυτοι ειναι ανωτερη φυλη, και οι λευκοι (απιστοι) καταλληλοι μονο για σκλαβοι;

εναλλακτικη ταιμλάιν ειναι αυτη, η μηπως ιστορικη πραγματικοτητα, και ονειρο για το μελλον ενος οχι μικρου μερους της σημερινης (εγχρωμης, κατα βαση) ανθρωποτητας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 14 Ιουν 2022, 17:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 14 Ιουν 2022, 17:33

Naida έγραψε:
14 Ιουν 2022, 17:24
Αγις έγραψε:

Συμφωνώ. Αυτά τα δεν χτυπάμε ούτε με τριαντάφυλλο μια γυναίκα ξεχασμένα. Αν σου επιτεθεί αναίτια, απαντάς.
define: ¨αναιτια".

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 14 Ιουν 2022, 17:55

Ασέβαστος έγραψε:
14 Ιουν 2022, 17:31
Ασέβαστος έγραψε:
14 Ιουν 2022, 11:08

κακως γιατι και οι λευκοι ειναι ενιοτε στοχοι ρατσιστικων διακρισεων.
θα ηταν, εαν ειχες μια χρονομηχανη και γυρναγες σε μια εναλλακτικη ταιμλαιν οπου οι μη λευκοι ειχαν κατακτησει και αποικιοποιησει τον κοσμο, επιβαλλει τον καπιταλισμο μεσω της γενοκτονιας, της αποικιοκρατιας και της δουλειας, και δημιουργησει την ψευδοεπιστημη του ρατσισμου που εγγραφηκε σε καθε θεσμο και κειμενο νομου προκειμενου να συντηρησει μια φυλετικη ιεραρχια που ακομα και σημερα επιβιωνει στο συστημα.
θες να πεις οτι δεν εχουν υπαρξει λευκοι, σκλαβοι εγχρωμων; δεν εχουν υπαρξει εγχρωμοι, που με την επιφαση της θρησκειας εχουν επιβαλει δια της βιας και γενοκτονιας μια κανονικοτητα στην οποια αυτοι ειναι ανωτερη φυλη, και οι λευκοι (απιστοι) καταλληλοι μονο για σκλαβοι;

εναλλακτικη ταιμλάιν ειναι αυτη, η μηπως ιστορικη πραγματικοτητα, και ονειρο για το μελλον ενος οχι μικρου μερους της σημερινης (εγχρωμης, κατα βαση) ανθρωποτητας;
αυτο το ποστ ειναι τοσο ανιστορητο που σχεδον ξεχναει κανεις την ηλιθιοτητα του. Ο ρατσισμος ειναι μια εφευρεση των λευκων ευρωπαιων. Δεν ειναι μια φυσιολογικη προκαταληψη ή ενα φυσικο χαρακτηριστικο του ανθρωπινου ειδους. Ειναι μια ολοκληρωμενη κοσμοθεωρια, που καποτε ηταν κυριαρχη στην κοινωνια και τους θεσμους της, οχι πριν 1000 χρονια αλλα μεχρι το 1960 κι αλλου μεχρι το 1980 και ειχε ισχυ νομου. Παρτο αποφαση και ζησε με αυτο.

ΥΓ. Οσο και να φαντασιωνεσαι, σε αυτην την κοσμοθεωρια δεν εισαι παρα χαριστικα θεωρουμενος ως λευκος Ευρωπαιος. Ημιλευκος Ανατολιτης στην καλυτερη. Οποτε χαλαρωσε.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Ιουν 2022, 17:58

Ασέβαστος έγραψε:
14 Ιουν 2022, 17:33
Naida έγραψε:
14 Ιουν 2022, 17:24
Αγις έγραψε:

define: ¨αναιτια".
Πχ την ακουμπήσει με τρόπο που δεν πρέπει.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 14 Ιουν 2022, 18:06

14 Ιουν 2022, 17:55
Ασέβαστος έγραψε:
14 Ιουν 2022, 17:31

αυτο το ποστ ειναι τοσο ανιστορητο που σχεδον ξεχναει κανεις την ηλιθιοτητα του. Ο ρατσισμος ειναι μια εφευρεση των λευκων ευρωπαιων. Δεν ειναι μια φυσιολογικη προκαταληψη ή ενα φυσικο χαρακτηριστικο του ανθρωπινου ειδους. Ειναι μια ολοκληρωμενη κοσμοθεωρια, που καποτε ηταν κυριαρχη στην κοινωνια και τους θεσμους της, οχι πριν 1000 χρονια αλλα μεχρι το 1960 κι αλλου μεχρι το 1980 και ειχε ισχυ νομου. Παρτο αποφαση και ζησε με αυτο.

ΥΓ. Οσο και να φαντασιωνεσαι, σε αυτην την κοσμοθεωρια δεν εισαι παρα χαριστικα θεωρουμενος ως λευκος Ευρωπαιος. Ημιλευκος Ανατολιτης στην καλυτερη. Οποτε χαλαρωσε.
οχι, ο ρατσισμος δεν ειναι εφευρεση λευκων ευρωπαιων. προυπηρχε. το ιδιο και η δουλεια.

συγκεκριμμενα, λευκοι ευρωπαιοι ηταν απο τους πρωτους που καταργησαν τη δουλεια και συνετριψαν τον ρατσισμο, ενω εγχρωμοι μουσουλμανοι αυτοι που τον διατηρουν ακομη, πιστευουν ακραδαντα σε αυτον, και τον θεωρουν αναποσσπαστο κομματι της κοσμοαντιληψης τους.

και αυτα φυσικα ισχυουν ασχετα με το αν εγω προσωπικα ανηκω στους ημιλευκους η ημιμαυρους η οτι. εγω αναγνωριζω οτι δεν ανηκω σε καμμια φυλη, οτι ολοι λιγο πολυ εχουμε μπασταρδεμενο αιμα απο διαφορες φυλες, και οτι η ανθρωπινη υπαρξη ξεκινησε απο την αφρικη.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 14 Ιουν 2022, 18:20

14 Ιουν 2022, 15:31
hellegennes έγραψε:
14 Ιουν 2022, 15:22

Ουτε κι εγω την εχω μοιωσει αυτη την αναγκη, αλλα...
Σαν να λέμε "δεν είμαι ρατσιστής, αλλά...". Η όποια συνέχεια είναι περιττή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Ιουν 2022, 18:20

hellegennes έγραψε:
13 Ιουν 2022, 00:02
Έχεις περιγράψει ουκ ολίγες φορές βία από σένα και βία από τις υποτιθέμενες σχέσεις σου. Αν είναι πραγματικά ή αληθινά τα περιστατικά το ξέρεις μόνο εσύ, αλλά είτε είναι είτε όχι δεν αλλάζει κάτι στο συμπέρασμα. Επίσης έχεις εκφράσει ουκ ολίγες φορές τον θαυμασμό σου για τον Blackpaint, έχοντας διαβάσει διάφορες ιστορίες του που περιλαμβάνουν βία και παρανομία (οι οποίες επίσης μόνο ο ίδιος ξέρει αν είναι αληθινές).

Όσο για την άλλη μαλακία που έγραψες, πολλές γυναίκες που βρίσκονται σε βίαιες σχέσεις καταλήγουν έτσι είτε γιατί είναι και οι ίδιες βίαιες και προσελκύονται από βίαια άτομα είτε γιατί τις ελκύουν τα βίαια άτομα εν γένει, γιατί στο μυαλό τους αντιπροσωπεύουν ισχύ και ασφάλεια. Φυσικά ένα άτομο που είναι βίαιο με τους άλλους, το πιο πιθανό είναι ότι κάποια στιγμή θα γίνει βίαιο μαζί σου.

https://www.thestival.gr/eidiseis/koino ... gyroypoli/

Να εδώ μας τα εξηγεί ωραία ο Χελης γιατί η γυναίκα χαροπαλευει ακόμα από το ξυλοδαρμό της από τον σύντροφο της. Μα γιατί άλλο; απλά γιατί τον διάλεξε!

Que Sera, Sera...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών