Γκουγκλαρε Γκιολα Θασος
Είναι η Χαλκιδική ΓΤΠ? (απο άποψη θάλασσας)
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Είναι η Χαλκιδική ΓΤΠ? (απο άποψη θάλασσας)
Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Προσωπικά έχω επιλέξει τι μου αρέσει και θα ήταν ευχής έργο να μην άρεσε σε κανέναν άλλο για να το απολαμβάνω μόνος μου ήσυχα, Αλλά δυστυχώς(ειδικά τα τελευταία χρόνια) μόνο ησυχία δεν παίζει.
Είχες κατέβει προς μεζαπο και Ταίναρο πριν καμία εικοσαετία και παραπισω τότε που δεν υπήρχε οργανωμένη μετά το Μαυροβουνι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
εφτιαξα αλλο ενα τζιν τονικ
θα το απολαυσω οσο τραβατε τις κωλοτριχες σας
στην υγεια σας τελευταιοι - να σαστε καλα να μας διασκεδαζετε
θα το απολαυσω οσο τραβατε τις κωλοτριχες σας
στην υγεια σας τελευταιοι - να σαστε καλα να μας διασκεδαζετε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Κάπου εδώ να προσθέσω ότι οι Κινέζοι θεωρούν εκπληκτική παραλία την Κόκκινη. Οχοοχοχοχοχοχοχοχοχο
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Οι Κινέζοι δεν είναι τόσο του μπάνιου. Ωραία παραλία για αυτούς μπορεί να σημαίνει σπάνια και ιδιαίτερη στις φωτογραφίες.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 22:38Κάπου εδώ να προσθέσω ότι οι Κινέζοι θεωρούν εκπληκτική παραλία την Κόκκινη. Οχοοχοχοχοχοχοχοχοχο
- Cecily Anne
Ναι, αυτό λέω δεν τους παίρνει κανείς στα σοβαρά.ST48410 έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 22:39Οι Κινέζοι δεν είναι τόσο του μπάνιου. Ωραία παραλία για αυτούς μπορεί να σημαίνει σπάνια και ιδιαίτερη στις φωτογραφίες.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 22:38Κάπου εδώ να προσθέσω ότι οι Κινέζοι θεωρούν εκπληκτική παραλία την Κόκκινη. Οχοοχοχοχοχοχοχοχοχο
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
εχω ζησει την Λακωνια απο τοτε που η Ελαφονησος ηταν αγνωστη λεξη κ τοποςΕρμής έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 22:36Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Προσωπικά έχω επιλέξει τι μου αρέσει και θα ήταν ευχής έργο να μην άρεσε σε κανέναν άλλο για να το απολαμβάνω μόνος μου ήσυχα, Αλλά δυστυχώς(ειδικά τα τελευταία χρόνια) μόνο ησυχία δεν παίζει.
Είχες κατέβει προς μεζαπο και Ταίναρο πριν καμία εικοσαετία και παραπισω τότε που δεν υπήρχε οργανωμένη μετά το Μαυροβουνι;
την Ελλαδα την εχω ζησει σε καθε ακρη της για δεκαετιες λογω επαγγελματος - για αυτο δεν αντεχω να ακουω μαλακιες κ τα βασανισμενα σωψυχα του καθε κολλημενου
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Αν θέλετε ερημικές γαμάτες παραλίες Κρήτη. Απο τις ωραιότερες παραλίες στην Ελλάδα. Κρήτη, χάνεται στο χρόνο η ιστορία της. Πόσο φανταστική είναι η χώρα μας;
Εν τω μεταξύ το Σιμο πρώτα τον ανακάλυψαν άκυροι καμπερς και ύστερα οι Ελαφονησιωτες.Αγις έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 22:41εχω ζησει την Λακωνια απο τοτε που η Ελαφονησος ηταν αγνωστη λεξη κ τοποςΕρμής έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 22:36Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Προσωπικά έχω επιλέξει τι μου αρέσει και θα ήταν ευχής έργο να μην άρεσε σε κανέναν άλλο για να το απολαμβάνω μόνος μου ήσυχα, Αλλά δυστυχώς(ειδικά τα τελευταία χρόνια) μόνο ησυχία δεν παίζει.
την Ελλαδα την εχω ζησει σε καθε ακρη της για δεκαετιες λογω επαγγελματος - για αυτο δεν αντεχω να ακουω μαλακιες κ τα βασανισμενα σωψυχα του καθε κολλημενου

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Γκουγκλαρα. Εκπληκτικά. Την αγαπούσα την Θάσο και πριν από κάτι καταρράκτες που είχα δει σε ενα βίντεο, τώρα την αγάπησα πιο πολύ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Eχω πάει.Theseus έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 13:07Εσύ να πας Θάσο.stergiosbik έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 12:04Eσεις που γουστάρετε καρκαμπιλα,λιοπυρι και ξεραΐλα είστε για γιατρό ή εναλλακτικά για καλουπατζηδες.
Βέβαια αυτοί το κάνουν από ανάγκη οι άνθρωποι αλλά εσείς που το γουστάρετε θα βγείτε διπλά κερδισμένοι μιας και θα τσεπωσετε και φράγκα.
Είναι δυνατόν ρε να μην γουστάρετε πράσινο με ότι αυτό συνεπάγεται;
Τι στο διάολο.
Σαύρες είστε;
Και καταπληκτικές παραλίες/θάλασσες αλλά και πολύ πράσινο (έστω συγκριτικά με Κυκλάδες)

-
Ποσο μαζοχισμός πια;Ερμής έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 13:15Γεννημενοι στο βαθύ νότο, εκεί που ο τόπος μυρίζει ρίγανη και μπαρούτιstergiosbik έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 12:04Eσεις που γουστάρετε καρκαμπιλα,λιοπυρι και ξεραΐλα είστε για γιατρό ή εναλλακτικά για καλουπατζηδες.
Βέβαια αυτοί το κάνουν από ανάγκη οι άνθρωποι αλλά εσείς που το γουστάρετε θα βγείτε διπλά κερδισμένοι μιας και θα τσεπωσετε και φράγκα.
Είναι δυνατόν ρε να μην γουστάρετε πράσινο με ότι αυτό συνεπάγεται;
Τι στο διάολο.
Σαύρες είστε;

Αγις έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 22:41εχω ζησει την Λακωνια απο τοτε που η Ελαφονησος ηταν αγνωστη λεξη κ τοποςΕρμής έγραψε: ↑17 Ιουν 2022, 22:36Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Προσωπικά έχω επιλέξει τι μου αρέσει και θα ήταν ευχής έργο να μην άρεσε σε κανέναν άλλο για να το απολαμβάνω μόνος μου ήσυχα, Αλλά δυστυχώς(ειδικά τα τελευταία χρόνια) μόνο ησυχία δεν παίζει.

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 1675 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
19 Οκτ 2024, 17:13
-
- 5 Απαντήσεις
- 418 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Zel89
06 Μάιος 2025, 21:37
-
-
Νέα δημοσίευση σκοτώθηκε ο ναύαρχος του στόλου της Μαύρης Θάλασσας(allegedly)
από Σενέκας » 23 Σεπ 2023, 10:57 » σε Διεθνής πολιτική - 122 Απαντήσεις
- 4616 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
28 Σεπ 2023, 00:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
από Frappezitis » 07 Νοέμ 2024, 14:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-