Ερμής έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 15:42
Αξεπέραστος στο βιοτριολικο χιούμορ, περσονα αυθεντική χωρίς να μπαίνει σε καλούπια πολιτκλι κορεκτ, διαβασμένος και καλλιεργημένος, περίεργος και δυσπεπτος, εννοείται πως δεν ήταν για όλους και ουτε το ήθελε, τουναντίον ηθελε το να έχει συγκεκριμένο κοινό.
Η αγαπημένη μου ραδιοφωνική συντροφιά για πάνω από δεκαετία. Έλεγε τα πράγματα όπως τα ένιωθε αδιαφορώντας για το αν ενοχλεί ή ξενίζει. Εστέτ με τα όλα του.
Αντίο
Τα κουρέλια θα τραγουδάνε για πάντα.
Ευτυχώς που δεν ήθελε ευρύ κοινό, αλλιώς θα ανταγωνίζονταν τον Άδωνη Γεωργιάδη στις τηλεοπτικές εμφανίσεις.
Αδιάφορος μου ήταν ο μακαρίτης, ούτε συμπαθής ούτε αντιπαθής αλλά πραγματικά αυτό το στύλ "τα λέω για λίγους
και εκλεκτούς απλώς τυχαίνει να τα λεώ από τη συχνότητα των ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, MEGA, ΕΡΤ" είναι εκνευριστικό. Επιπλέον,
για να λέει κάποιος κάτι που απευθύνεται σε μικρό κοινό πρέπει να είναι κανάς επιστήμονας ξέρω εγώ, κανένας που
λέει πολύπλοκες θεωρίες, ο Τζούμας όσες φορές έτυχε να τον ακούσω εγώ έλεγε αυτά τα αμπελοφιλοσοφικά που λένε
και οι life coaches. Με ένα ποιητικό ύφος ενδεχομένως, αλλά και πάλι δε θυμάμαι να έχω ακούσει κάτι ιδιαίτερο από τα
χείλη του.