Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Πέθανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 25 Ιουν 2022, 15:39

nyxtovios έγραψε:
25 Ιουν 2022, 15:24
plouf έγραψε:
25 Ιουν 2022, 15:14
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
25 Ιουν 2022, 15:01

μην κολλάτε το ΠΑΣΟΚ οπότε σας κατέβει. Είναι από το πλαίσιο του τζούμα, δεν το πιάνεις. Εσύ είσαι ένα φορουμοφανατικος που θέλει να κράζει. Δεν μπορείς να μπεις εντός στο γεμάτο τίποτα του καλλιτέχνη.
Ο ελληνικος κινηματογραφος απο την εποχη της Μεταπολιτευσης και μεχρι τις μερες μας ειναι σκατα κι αποσκατα.
Τι να κλασουν οι ελληνιαρηδες μπροστα στον τιτανοτεραστιο Κριστοφ Κισλοφσκι απο την Πολωνια η μηπως τον τιτανοτεραστιο
Εμιρ Κουστουριτσα απο την Σερβια η τον τιτανοτεραστιο Αμπας Κιαροσταμι απο το Ιραν ( nyxtovios )εδω σε θελω. :003:

Τα πολιτισμικα σκουπιδια σας ειναι γεματα απο δημιουργικη ασαφεια και θολοκουλτουρα θελετε και τα λετε αυτα η μηπως σας
ξεφευγουν ωρε ελληνιαρηδες. :lol::lol:
Η αλήθεια είναι ότι εδώ και 80 χρόνια ελληνιάρικου κινηματογράφου είχαμε τους ίδιους ηθοποιούς να παίζουν τον ίδιο ρόλο.
Π.χ. κάποιος θα ήταν πάντα καρπαζοεισπράκτορας, κάποιος ο χαζός, κάποιος ο αυστηρός και πάει λέγοντας μέχρι τις μέρες μας
:smt038:smt038:smt038

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 25 Ιουν 2022, 15:40

Orion22 έγραψε:
25 Ιουν 2022, 15:26
plouf έγραψε:
25 Ιουν 2022, 15:00
Orion22 έγραψε:
25 Ιουν 2022, 13:32
rip :/
Για εμενα αντιπροσπευει την θολοκουλτουρα του πασοκισταν no offense. :102:

Eκει που αξιζε καπως ηταν στον Δρακουλα των Εαρχειων.
οχι ρε συ καμμία σχέση. Γαμωατομάς απ τους λίγους

ασε τους ρόλους, ρόλοι είναι

:romance-hearteyes::romance-hearteyes::romance-hearteyes:
Αξεπέραστος ΧΚ ρε μλκ (κάθισα και το είδα πάλι ολόκληρο).
Αθάνατοι!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 25 Ιουν 2022, 15:42

Αξεπέραστος στο βιοτριολικο χιούμορ, περσονα αυθεντική χωρίς να μπαίνει σε καλούπια πολιτκλι κορεκτ, διαβασμένος και καλλιεργημένος, περίεργος και δυσπεπτος, εννοείται πως δεν ήταν για όλους και ουτε το ήθελε, τουναντίον ηθελε το να έχει συγκεκριμένο κοινό.
Η αγαπημένη μου ραδιοφωνική συντροφιά για πάνω από δεκαετία. Έλεγε τα πράγματα όπως τα ένιωθε αδιαφορώντας για το αν ενοχλεί ή ξενίζει. Εστέτ με τα όλα του.
Αντίο
Τα κουρέλια θα τραγουδάνε για πάντα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Ιουν 2022, 15:44

Ερμής έγραψε:
25 Ιουν 2022, 15:42
Αξεπέραστος στο βιτριολικο χιούμορ, περσονα αυθεντική χωρίς να μπαίνει σε καλούπια πολιτκλι κορεκτ, διαβασμένος και καλλιεργημένος, περίεργος και δυσπεπτος, εννοείται πως δεν ήταν για όλους και ουτε το ήθελε, τουναντίον ηθελε το να έχει συγκεκριμένο κοινό.
Η αγαπημένη μου ραδιοφωνική συντροφιά για πάνω από δεκαετία. Έλεγε τα πράγματα όπως τα ένιωθε αδιαφορώντας για το αν ενοχλεί ή ξενίζει. Εστέτ με τα όλα του.
Αντίο
:smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 25 Ιουν 2022, 15:49

sys3x έγραψε:
25 Ιουν 2022, 15:40
SpoilerShow
Orion22 έγραψε:
25 Ιουν 2022, 15:26
plouf έγραψε:
25 Ιουν 2022, 15:00

Για εμενα αντιπροσπευει την θολοκουλτουρα του πασοκισταν no offense. :102:

Eκει που αξιζε καπως ηταν στον Δρακουλα των Εαρχειων.
οχι ρε συ καμμία σχέση. Γαμωατομάς απ τους λίγους

ασε τους ρόλους, ρόλοι είναι

:romance-hearteyes::romance-hearteyes::romance-hearteyes:
Αξεπέραστος ΧΚ ρε μλκ (κάθισα και το είδα πάλι ολόκληρο).
Αθάνατοι!
αυτό ακριβώς
Ερμής έγραψε:
Αξεπέραστος στο βιοτριολικο χιούμορ, περσονα αυθεντική χωρίς να μπαίνει σε καλούπια πολιτκλι κορεκτ, διαβασμένος και καλλιεργημένος, περίεργος και δυσπεπτος, εννοείται πως δεν ήταν για όλους και ουτε το ήθελε, τουναντίον ηθελε το να έχει συγκεκριμένο κοινό.
SpoilerShow
Αντίο
:goodpost:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 25 Ιουν 2022, 15:52

Ερμής έγραψε:
Αντίο
Σποτ ον Ερμάκο.
:smt023
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 25 Ιουν 2022, 16:04

Κωνσταντίνος Τζούμας: Στον ουρανό του τίποτε με ελάχιστα

Εικόνα
https://www.lifo.gr/culture/theatro/kon ... e-elahista

— Έχετε δηλώσει πρόσφατα ότι δεν κάνατε θέατρο ή σινεμά για τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας. Στο ραδιόφωνο ισχύει αυτό;

Δεν με τρελαίνει η ιδέα να απευθυνθώ στους ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Μου αρέσουν οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μια ιδιαιτερότητα, έχουν μια αύρα ξεχωριστή.

Μπορείς να μου πεις, μα και στη διπλανή πόρτα μπορείς να βρεις τέτοιους ανθρώπους, αλλά εγώ δεν μιλάω γι' αυτό.

Υπήρξε μια επιδημία, μια περίοδος, που οι ήρωες στο σινεμά, στο θέατρο και κατά κόρον στην τηλεόραση ήταν ό,τι πιο άτεχνο, ό,τι πιο ανίκανο, ό,τι πιο αδιάφορο.

Προσωπικά δεν με αφορά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 25 Ιουν 2022, 16:32

Ερμής έγραψε:
Αντίο
Ευτυχώς που δεν ήθελε ευρύ κοινό, αλλιώς θα ανταγωνίζονταν τον Άδωνη Γεωργιάδη στις τηλεοπτικές εμφανίσεις.
Αδιάφορος μου ήταν ο μακαρίτης, ούτε συμπαθής ούτε αντιπαθής αλλά πραγματικά αυτό το στύλ "τα λέω για λίγους
και εκλεκτούς απλώς τυχαίνει να τα λεώ από τη συχνότητα των ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, MEGA, ΕΡΤ" είναι εκνευριστικό. Επιπλέον,
για να λέει κάποιος κάτι που απευθύνεται σε μικρό κοινό πρέπει να είναι κανάς επιστήμονας ξέρω εγώ, κανένας που
λέει πολύπλοκες θεωρίες, ο Τζούμας όσες φορές έτυχε να τον ακούσω εγώ έλεγε αυτά τα αμπελοφιλοσοφικά που λένε
και οι life coaches. Με ένα ποιητικό ύφος ενδεχομένως, αλλά και πάλι δε θυμάμαι να έχω ακούσει κάτι ιδιαίτερο από τα
χείλη του.

ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal » 25 Ιουν 2022, 16:46

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
25 Ιουν 2022, 16:32

... αλλά πραγματικά αυτό το στύλ "τα λέω για λίγους
και εκλεκτούς απλώς τυχαίνει να τα λεώ από τη συχνότητα των ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, MEGA, ΕΡΤ" είναι εκνευριστικό.

Προφανώς δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς.

Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 25 Ιουν 2022, 16:50

ethereal έγραψε:
25 Ιουν 2022, 16:46

και εκλεκτούς απλώς τυχαίνει να τα λεώ από τη συχνότητα των ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, MEGA, ΕΡΤ" είναι εκνευριστικό.

Δεν έχει σημασία τι ιδέα έχω εγώ. Σημασία έχει η ιδέα των μηχανών αναζήτησης της Google. Με πρόχειρες αναζητήσεις που έκανα και στο YT
και στο search engine είδα πως ο μακαρίτης που δεν ήθελε(?) να απευθύνεται σε ευρύ κοινό, παρουσίαζε εκπομπές σε ραδιοφωνικούς σταθμούς
υψηλής ακροαματικότητας, είχε δώσει κάμποσες συνεντεύξεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας και είχε εμφανιστεί και σε κάποια
περιθωριακά events όπως το TedX που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους και πάνε όλοι εκεί να κρυφτούν από την πολυκοσμία.

ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal » 25 Ιουν 2022, 16:52

Εντάξει, όντως δεν γνωρίζεις.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Ιουν 2022, 16:53

25 Ιουν 2022, 16:50
ethereal έγραψε:
25 Ιουν 2022, 16:46

Δεν έχει σημασία τι ιδέα έχω εγώ.
Αυτό είναι σίγουρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 25 Ιουν 2022, 16:54

Ο εν λευκώ ποτέ δεν ήταν στους πρώτους σταθμούς ακροαματικότητας. Ακόμη και στη Ραδιοφωνική prime time των 10-12. Μάλλον τα μπερδεύεις φιλελε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 25 Ιουν 2022, 16:55

Ήθελε μέσα από τα μεγαλα ΜΜΕ να απευθυνθεί στους ιδιαίτερους ανθρώπους της καθημερινότητας, δεν πιάνετε το αδιάφορο μεγαλείο του ανδρός.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Ιουν 2022, 16:57

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
25 Ιουν 2022, 16:55
Ήθελε μέσα από τα μεγαλα ΜΜΕ να απευθυνθεί στους ιδιαίτερους ανθρώπους της καθημερινότητας, δεν πιάνετε το αδιάφορο μεγαλείο του ανδρός.
Πιάνουμε όμως την ενδιαφέρουσα ασημαντότητα των άλλων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών