Btw τα είπαμε και παραπάνω, διαφορετικές οπτικές και διαφορετικές προσλαμβανουσες διαμορφώνουν την εκάστοτε συμπεριφορά ή την αντιμετώπιση της καθημερινότητας.
ΥΓ. ΓΑΛΗ νομίζω μεταφέρθηκαν στην ενότητα "εκτός θέματος"
Κάποια από τα επιχειρήματα σε αυτή τη συζήτηση αφορούν το μεταξωτό φουλάρι του μακαρίτη και τις μπαρότσαρκές του. Λες καιNiki έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 09:51Είδα κάποιες συνεντεύξεις του για να καταλάβω τον άνθρωπο.stavmanr έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 23:12Εξαιρετικά φιλοσοφημένος καλλιτέχνης.Niki έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 20:45Καλό ταξίδι στον άνθρωπο.
Μόλις είδα το νήμα επειδή δεν τον ήξερα τον άνθρωπο φώναξα τον σύζυγό μου.
Ούτε αυτός τον ήξερε.
Το ψάξαμε στον google αλλά δεν μας θύμιζε κάτι.
Το μεσημέρι που πήγα για φαγητό στο πατρικό τον έδειξα σε πατέρα ,μητέρα ,θείες.
Κανείς δεν τον ήξερε.
Ένας ψευτοδήθεν που ήξερε ότι έπρεπε για να γίνει γνωστός να δημιουργήσει ένα προφίλ.
Μην ξεχνάμε ότι όταν ξεκινούσε καριέρα ζούσανε ακόμα τέρατα του Ελληνικού κινηματογράφου.
Προσπάθησε να λανσάρει ένα στυλάκι με το μεταξωτό φουλάρι και τα γυαλιά του ήλιου για να τον θυμούνται.
Έδωσε κάποιες συνεντεύξεις με μεγάλη δηθενιά.
Ο κόσμος δεν τσίμπησε έμεινε στο περιθώριο.
Nαι, κάτι είδα αλλά δεν κατάλαβα γιατί.
Η απαντηση στο ερωτημα σας ειναι πολυ απλη αγαπητε φιλε.
Με βάση τον ορισμό σου, δε μπορούμε να ξέρουμε ποιος είναι τελικά ο δήθεν και ποιος όχι εκτός και αν σκάσουν υποθέσεις σκανδάλωνΕρμής έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 14:03Όλοι απευθύνονται στο ευρύ κοινό, από εκεί και πέρα ποιος συνεχίζει να παρακολουθεί είναι ένα άλλο θέμα.
Αυτό.που Προσωπικά δε μ'αρέσει είναι το δήθεν. Όπως δηθεν δεν είναι ο Σεφερλης, είναι πολύ τίμιος σε αυτό που κάνει. Δήθεν δεν είναι ο Μπεζος, σου λέει στην προσωπική μου ζωή δε θέλω να έρχεται ο άλλος και να μου λέει Γεια σου Κάκαλε.
Δήθεν είναι ο τάδε (συμπληρώστε εσείς ονόματα) που το παίζει καλό, προσιτό παιδί του λαού και από την άλλη είναι ένας ψωνισμενος στην καλύτερη, κωλανθρωπος στη χειρότερη.
Συνήθως οι δήθεν είναι αγαπητοί σε αυτούς που σου λένε "σιχαίνομαι το δήθεν και είμαι ο μασκοφορος τιμωρός του"
Μιλούν για τον Τζούμα όμως. Δεν βγάζουν τα σώψυχα τους πάνω σε άλλους χρήστες, στο ίδιο νήμα, αγνοώντας προηγούμενη σχετική προειδοποίηση για τον ίδιο λόγο.
Ναι είναι εντός. Άμα δε γουστάρεις, τράβα σε άλλο νήμα.
Σιγά μην πάω σ' άλλο νήμα.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 14:33Ναι είναι εντός. Άμα δε γουστάρεις, τράβα σε άλλο νήμα.
Όμορφα. Οπότε ως προς τι οι κατηγορίες;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 14:31Με βάση τον ορισμό σου, δε μπορούμε να ξέρουμε ποιος είναι τελικά ο δήθεν και ποιος όχι εκτός και αν σκάσουν υποθέσεις σκανδάλωνΕρμής έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 14:03Όλοι απευθύνονται στο ευρύ κοινό, από εκεί και πέρα ποιος συνεχίζει να παρακολουθεί είναι ένα άλλο θέμα.
Αυτό.που Προσωπικά δε μ'αρέσει είναι το δήθεν. Όπως δηθεν δεν είναι ο Σεφερλης, είναι πολύ τίμιος σε αυτό που κάνει. Δήθεν δεν είναι ο Μπεζος, σου λέει στην προσωπική μου ζωή δε θέλω να έρχεται ο άλλος και να μου λέει Γεια σου Κάκαλε.
Δήθεν είναι ο τάδε (συμπληρώστε εσείς ονόματα) που το παίζει καλό, προσιτό παιδί του λαού και από την άλλη είναι ένας ψωνισμενος στην καλύτερη, κωλανθρωπος στη χειρότερη.
Συνήθως οι δήθεν είναι αγαπητοί σε αυτούς που σου λένε "σιχαίνομαι το δήθεν και είμαι ο μασκοφορος τιμωρός του"
που εκθέτουν τον τάδε ή τον δείνα επώνυμο. Όλοι οι επώνυμοι ένα στυλ έχουν που τους φέρνει και λεφτά στην τελική, τώρα το ποιος
κάνει τι πίσω από τις κάμερες ή μόλις τελειώνει η εκπομπή του στο ραδιόφωνο, δεν είναι εύκολο να γίνει γνωστό και να δημοσιοποιηθεί.
Την άποψη μου εκφράζω, λέω πως ο μακαρίτης ήταν μιντιακή περσόνα και υπερεκτιμημένος. Απαντώ και στα επιμέρους επιχειρήματα.Ερμής έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 15:07Όμορφα. Οπότε ως προς τι οι κατηγορίες;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 14:31Με βάση τον ορισμό σου, δε μπορούμε να ξέρουμε ποιος είναι τελικά ο δήθεν και ποιος όχι εκτός και αν σκάσουν υποθέσεις σκανδάλωνΕρμής έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 14:03Όλοι απευθύνονται στο ευρύ κοινό, από εκεί και πέρα ποιος συνεχίζει να παρακολουθεί είναι ένα άλλο θέμα.
που εκθέτουν τον τάδε ή τον δείνα επώνυμο. Όλοι οι επώνυμοι ένα στυλ έχουν που τους φέρνει και λεφτά στην τελική, τώρα το ποιος
κάνει τι πίσω από τις κάμερες ή μόλις τελειώνει η εκπομπή του στο ραδιόφωνο, δεν είναι εύκολο να γίνει γνωστό και να δημοσιοποιηθεί.
Εαν δεν απατωμαι οι fanboys του μακαριτη μας εγραψαν οτι απεχθανοταν τη δηθενια και το σταριλικι και απο την αλληΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 14:09Και επειδή μπήκε στο studio 54 τι σημαίνει αυτό? Ότι είναι φοβερός διανοούμενος ή ότι είναι "πετυχημένος"?Εν τω μεταξύ,Ερμής έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 10:43Όταν ο Τζουμας έμπαινε στο περίφημο studio 54 στη Νέα Υόρκη, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελ (και όλοι όσοι τον αντιπαθούν) έκανε μπάνιο μια φορά το μήνα, επηζε γιδοτυρι, έτρωγε κρέας κάθε τρίμηνο και ήταν λειτουργικά αναλφάβητοι.
Με το βιτριολικο του χιούμορ, καθώς και με τον εντελώς άκομψο τρόπο να εκφράζει την (δική του) αλήθεια, όλο αυτό ξενιζε. Επειδή ακριβώς ξυπνάει μνήμες που θέλουμε να ξεχάσουμε επειδή ξεβλαχεψαμε.
το παραμύθι με τις αμερικανικές τοποθεσίες(είτε είναι κλαμπ είτε κάτι άλλο) καλά κρατεί. Οι επαρχιώτες Έλληνες μαθαίνουν
για το studio 54 και συμπεριφέρονται σαν τους κατοίκους της Καρδίτσας που ακούν για το Fever. Γενικά, σε αυτό το νήμα
αναρωτιέμαι ποιος είναι ο χάκερ που γράφει για τον Ερμή και που είναι δεμένος χειροπόδαρα ο εν λόγω χρήστης
Σωστός.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑25 Ιουν 2022, 13:41Αχώνευτος και μέτριος σε όλα. . Μόνο όταν σατίριζε τον εαυτό του, είχε ενδιαφέρον. Έζησε καλά ωστόσο, και αυτό έχει σημασία. Από πλευράς καλλιτεχνικής αξίας, τι αφήνει, κλπ, μιεχ.