Σε ποια πλευρά του Υμηττου αν επιτρέπεται? Την πλευρά του βουνού ανάμεσα στην Αγία Παρασκευή και την Ηλιούπολη την έχω "οργώσει".plouf έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 16:02Παρεμπιπτοντως μιας και μιλαμε για ξεβλαχεμα εγω ο ιδιος μενω σε μια μικρη αγροικια με ολα τα απαραιτητα κοντα στον Υμμητο και βοσκαω τα προβατα του πατερα μου.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 15:40Αν κάποιος που απεχθάνεται το σταριλίκι δεν πίνει το ποτό του στη Νέα Υόρκη, παρέα με τον Γουόρχολ, την Ρος και τον Μάικλ Τζάκσον που θα το πιεί?plouf έγραψε: ↑26 Ιουν 2022, 15:22
Εαν δεν απατωμαι οι fanboys του μακαριτη μας εγραψαν οτι απεχθανοταν τη δηθενια και το σταριλικι και απο την αλλη
μας αποκαλουν πλεμπαιους μπαστουνοβλαχους που πηζουμε γιδοτυρια ενω ο μακαριτης πηγαινε στο Studio54 που εχει το
αυστηροτατο face control γιατι ειναι για λιγους κι εκλεκτους ξερω γω να πουμε.
Ο μακαριτης επαιξε και σε δυο τρεις ταινιες με γνωστοτερη τον Δρακουλα των Εξαρχειων αλλα φυσικα ουτε μια απ'
αυτες δεν βγηκε απο τα συνορα της Ψωροκωσταινας.
Αντιθετως η τιτανοτεραστια Ειρηνη Παπα ειναι γνωστη διεθνως γνωστη μεχρι της μερες μας αγαπηθηκε απο εκατομμυρια
και ποτε δεν πουλησε δηθενια και υφακι.
Αντιθετως ηταν πολυ απλος ανθρωπος και εντιμη σε σχεση με τις προθεσεις της.
Κατα τ' αλλα τα εμαθες ο Κωστοπουλας επανεκδωσε το περιοδικο ΝΙΤΡΟ αγορασε το για να ξεβλαχεψεις
επιτελους.Δες και την σχετικη ειδηση αν θες. https://www.iefimerida.gr/zoi/nitro-kos ... y-exofyllo
Κατά τα άλλα, κάποιο NITRO γράφει πάντα(στο πλαίσιο των νερόβραστων άρθρων που δημοσιεύει) πόσο wow ήταν το εκάστοτε studio 54 και βλέπεις μετά ορδές αναγνωστών και αναγνωστριών να αναρωτιούνται με ψαγμένο ύφος "Ποσο διαφορετικό ήταν το παρελθόν και με στυλ σε αντίθεση με το παρόν ααχχ". Αν πας σε αυτό το κοινό και πεις ότι χέστηκες για το εκάστοτε studio 54 πολύ απλά α) διότι συμπτωματικά δεν ακούς τη μουσική που παίζουν τέτοια μαγαζιά β) δεν δίνεις δεκάρα τσακιστή για το αν διασκεδάζει ο τάδε επώνυμος ή ανώνυμος και που διασκεδάζει ακούς ή διαβάζεις τα σχολιάνά σου. Δεν έχεις στυλ, δεν ξέρεις για τι μιλάς κλπ, λες και χρειάζεται σεξ απίλ και διδακτορικό για να μιλήσεις σχετικά με το κάθε στέκι των τραγουδιάρηδων και των μόδιστρων.
Για το Studio54 επιφυλασσομαι να απαντησω γιατι δεν γνωριζω αφου ειμαι και πλεμπαιος μπαστουνοβλαχος.
Θυμαμαι οταν ημουν νεος στην εποχη του μιλενιουμ-τωρα πια ειμαι σαραντα χρονων παναθεμα με-που διαβαζα σε ενθετα περιοδικα
εφημεριδων για διαφορα τρεντι στεκια στην Αθηνα και θυμαμαι πολυ χαρακτηριστικα που ολοι ελεγαν ποσο σουπερ τρεντυ ειναι
το Da Cappo στο Κολωνακι.
Προσφατα βεβαια εμαθα οτι ο ιδιοκτητης του συνεληφθη για ρευματοκλοπη "Ακριβά" θα πληρώσει τη ρευματοκλοπή ο ιδιοκτήτης του Da Cappo - έκλεβε ρεύμα τουλάχιστον 5 χρόνια
Η ειδηση βεβαια δεν ειναι απο το Μακελειο του Στεφανου Χιου ουτε απο καποια συριζοφυλλαδα αλλα απο το νεοδημοκρατικο
capital.
Στο Κολωνακι βεβαια η Νεα ΔημΟΡΚατια κερδιζει ποσοστα Τσαουσεσκου και καποιοι εδω μεσα μας την προβαλουν σαν
προτυπο αριστειας.
Αυτα τα ωραια απο την Ψωροκωσταινα.
Και από Παιανία μεριά έχω κάνει πολλές πεζοπορίες επίσης.
Τα ένθετα περιοδικών και εσχάτως και τα sites παρουσιάζουν διάφορα μαγαζιά σαν in, ξέρεις ανεβάζοντας άρθρα του στυλ "5+1 επιλογές για να
πιείτε το ποτό σας στην Αθήνα" ή " Το νέο talk of the town στέκι της Αθήνας που πρέπει να επισκεφτείς". Από εκεί και πέρα στα lifestyle media παίζουν παραδοσιακά και τα αφιερώματα τύπου "Ντι Πούτσολα: H θρυλική ντισκοτέκ του Κολωνακίου" όπου λίγο πολύ διδασκόμαστε εμείς οι πλεμπαίοι πως κάποτε στην Πατριάρχου Ιωακείμ υπήρχε ένα μαγαζί στο οποίο σύχναζαν ο Μπονάτσος, ο Γαβαλάς και η Ασίκη και oh my god πέρασε από εκεί ένα βράδυ και η Μαντόνα που έκανε διακοπές στην Ελλάδα. Ε εμείς πρέπει να νιώσουμε μειονεκτικά που δεν προλάβαμε την Ντι Πούτσολα

Τώρα βέβαια, αν πας σε αυτά τα προτεινόμενα ή τα "θρυλικά" μαγαζιά θα διαπιστώσεις πως μπορεί να μην έχουν και κάτι το ιδιαίτερο. Το Ντα Κάπο ας πούμε αναφέρεις αν δεν κάνει κανένα βιολογικό καφέ Α ποιότητας ή δε φτιάχνει τίποτα χειροποίητα γλυκά να γλείφει κανείς τα δάχτυλα του
δε κατάλαβα ποτέ γιατί είναι τόσο in. Όπως και το Φίλιον επίσης. Στενάχωρα και πάνω στα πεζοδρόμια του Κολωνακίου, δίπλα στους δρόμους, ειλικρινά αν μου πει κανείς να κάτσω σε αυτά τα μαγαζιά σήμερα που είναι 26 Ιουνίου και σκάει ο τζίτζικας, θα πάθω κατάθλιψη.