εσύ να κοιτάξεις να ανεβάζεις σοβαρά νηματα, έστω της επικαιρότητας, για να λες τα χουντικά σου. . όχι ότι θυμάμαι χαίρομαι.Aprilianos έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 08:45Εσύ κοίτα να βρεις μια νορμάλ δουλειά. Εγώ τουλάχιστον έχω εξασφαλιστεί.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 23:32Ασχολείται και με επίκαιρα θέματα. Τι έγραφαν κάτι αντιφοτρελοφεμινιστριες πριν κάτι χρόνια. Για να κατατροπωσουμε την αναρχία εκεί που φυτρώνει, στο phorum. gr. Εγώ λέω να ακολουθήσουμε τακτική Άστον τρελό στην τρέλα του
10 συν 1 λόγοι που ο αναρχικός χώρος είναι για πέταμα
-
Re: 10 συν 1 λόγοι που ο αναρχικός χώρος είναι για πέταμα
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Aprilianos
ΖηλεύειςGeorge_V έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 08:56Συνταξιουχος Πασοκος απο τα 40Aprilianos έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 08:45Εσύ κοίτα να βρεις μια νορμάλ δουλειά. Εγώ τουλάχιστον έχω εξασφαλιστεί.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 23:32
Ασχολείται και με επίκαιρα θέματα. Τι έγραφαν κάτι αντιφοτρελοφεμινιστριες πριν κάτι χρόνια. Για να κατατροπωσουμε την αναρχία εκεί που φυτρώνει, στο phorum. gr. Εγώ λέω να ακολουθήσουμε τακτική Άστον τρελό στην τρέλα του
Φυσικα...

- Aprilianos
Οι αναρχικοί είναι σκουπίδια είτε σου αρέσει είτε όχι. Έχω δικαίωμα να τους βρίζω όσο γουστάρωΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 10:20εσύ να κοιτάξεις να ανεβάζεις σοβαρά νηματα, έστω της επικαιρότητας, για να λες τα χουντικά σου. . όχι ότι θυμάμαι χαίρομαι.Aprilianos έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 08:45Εσύ κοίτα να βρεις μια νορμάλ δουλειά. Εγώ τουλάχιστον έχω εξασφαλιστεί.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Ιούλ 2022, 23:32
Ασχολείται και με επίκαιρα θέματα. Τι έγραφαν κάτι αντιφοτρελοφεμινιστριες πριν κάτι χρόνια. Για να κατατροπωσουμε την αναρχία εκεί που φυτρώνει, στο phorum. gr. Εγώ λέω να ακολουθήσουμε τακτική Άστον τρελό στην τρέλα του
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ζηλευω?Aprilianos έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 10:40ΖηλεύειςGeorge_V έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 08:56Συνταξιουχος Πασοκος απο τα 40Aprilianos έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 08:45
Εσύ κοίτα να βρεις μια νορμάλ δουλειά. Εγώ τουλάχιστον έχω εξασφαλιστεί.
Φυσικα...
Οχι αγαπητε μου.
Ποτε δε φοβηθηκα τη δουλεια. Δεν ειμαι τεμπέλης να βγαινω στη συνταξη απο τα 40 μου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Aprilianos
Δεν βγήκα μόνος μου, δεν ήμουν ο μόνος από τη ΟΑ που πήρε νωρίς σύνταξη. Ο Χατζηδάκης το φρόντισε.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και αυτη η γενια γάμησε μια χωρα. Ελπιζω να εισαι ευχαριστημενος. Και αν δεν ηταν ολοι αυτοι οι 40ρηδες συνταξιουχοι τεμπεληδες θα εβρισκαν δουλεια να κανουν γιατι στα 40 τους ειναι ακομα παραγωγικοι.Aprilianos έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 11:03Δεν βγήκα μόνος μου, δεν ήμουν ο μόνος από τη ΟΑ που πήρε νωρίς σύνταξη. Ο Χατζηδάκης το φρόντισε.
Οποιον βγαινει στη συνταξη απο τα 40 του (με την εξαιρεση ορισμένων επαγγελματων οπως π.χ. πιλοτοι κτλ.) ειναι απλα τεμπέλης. Ειτε ο ιδιος ειτε του δωσανε την ευκαιρια να τεμπελιασει και την πηρε ευχαριστως τρωγωντας και πινοντας εις βαρος των αλλων που θα δουλευουν μεχρι τα 70 τους για μια ψωροσυνταξη.
Πασοκαρια level 9000
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Παραδειγμα:
Εαν υποθεσουμε οτι εργαζεσαι καπου και σου πουν μια μερα, βγαινεις στη συνταξη. Τι θα τους πεις, θα αρνηθεις; Θα πεις δεν τη θελω; Δηλωνω παραιτηση και παω να εργαστω αλλου;

Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- Aprilianos
A γειά σου. Οι άνθρωποι είναι ο ορισμός του κομπλεξικου.Volk έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 11:34Παραδειγμα:
Εαν υποθεσουμε οτι εργαζεσαι καπου και σου πουν μια μερα, βγαινεις στη συνταξη. Τι θα τους πεις, θα αρνηθεις; Θα πεις δεν τη θελω; Δηλωνω παραιτηση και παω να εργαστω αλλου;
Δεν γνωριζω το τι ειναι ο καθενας τυπε, δεν με απασχολει, ειναι προσωπικο θεμα του καθενα το τι ειναι και τι δεν ειναι.Aprilianos έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 11:35A γειά σου. Οι άνθρωποι είναι ο ορισμός του κομπλεξικου.
Καφε πινω, διαβαζω τα οσα διαβαζω, σκεφτομαι και γραφω με βαση τα οσα διαβαζω.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Δεν τους είπαν θα βγείτε στην συνταξηVolk έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 11:34Παραδειγμα:
Κανείς δεν σου κάνει δώρο μια σύνταξη
Η φάση με τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις ήταν το Κύκνειο Άσμα του ελληνικού πασοκισμου. Πίεση από σωματεία, διαπλοκή με την κυβέρνηση, αδιαφορία για το κοινωνικό σύνολο
- Aprilianos
Προφανώς ο εγκέφαλος του Γιώργη δεν μπορεί να σκεφτεί λογικά λόγω του φθονου και της ζήλιας.Volk έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 11:37Δεν γνωριζω το τι ειναι ο καθενας τυπε, δεν με απασχολει, ειναι προσωπικο θεμα του καθενα το τι ειναι και τι δεν ειναι.
Καφε πινω, διαβαζω τα οσα διαβαζω, σκεφτομαι και γραφω με βαση τα οσα διαβαζω.
- Aprilianos
-
Υπήρχαν πολλά μέλη του φόρουμ αναρχικοί, όπως και κάποιοι είναι ακόμα, άρα να σέβεσαι τους κανόνες και να εκφράζεσαι ευπρεπως.Aprilianos έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 10:41Οι αναρχικοί είναι σκουπίδια είτε σου αρέσει είτε όχι. Έχω δικαίωμα να τους βρίζω όσο γουστάρωΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 10:20εσύ να κοιτάξεις να ανεβάζεις σοβαρά νηματα, έστω της επικαιρότητας, για να λες τα χουντικά σου. . όχι ότι θυμάμαι χαίρομαι.Aprilianos έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 08:45
Εσύ κοίτα να βρεις μια νορμάλ δουλειά. Εγώ τουλάχιστον έχω εξασφαλιστεί.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
- Aprilianos
Είναι εχθροί της Ελλάδας και διαπλεκονται με το έγκλημαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 11:43Υπήρχαν πολλά μέλη του φόρουμ αναρχικοί, όπως και κάποιοι είναι ακόμα, άρα να σέβεσαι τους κανόνες και να εκφράζεσαι ευπρεπως.Aprilianos έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 10:41Οι αναρχικοί είναι σκουπίδια είτε σου αρέσει είτε όχι. Έχω δικαίωμα να τους βρίζω όσο γουστάρωΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 10:20
εσύ να κοιτάξεις να ανεβάζεις σοβαρά νηματα, έστω της επικαιρότητας, για να λες τα χουντικά σου. . όχι ότι θυμάμαι χαίρομαι.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους το ελεγχόμενο από το ΠΑΣΟΚ και όχι φυσικά από κάποιους παπαδοπουλικούςBeria έγραψε: ↑09 Ιούλ 2022, 11:37Δεν τους είπαν θα βγείτε στην συνταξη
Κανείς δεν σου κάνει δώρο μια σύνταξη
Η φάση με τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις ήταν το Κύκνειο Άσμα του ελληνικού πασοκισμου. Πίεση από σωματεία, διαπλοκή με την κυβέρνηση, αδιαφορία για το κοινωνικό σύνολο

Ο Χατζηδάκης αιτιολόγησε όσα έδωσε λέγοντας ότι η Ολυμπιακή έχει στοιχίσει ήδη 500 εκατομμύρια στο κράτος και με τη ρύθμιση αυτή γλυτώνουμε από αυτούς οριστικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση "Καλώς ή κακώς ήταν ήδη νεκροί". Η Δικαιολογία του νουδούκου για το πέταμα των νεκρών.
από Kauldron » 06 Φεβ 2025, 22:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 19 Απαντήσεις
- 510 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
10 Φεβ 2025, 15:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αγρίεψε ο κεντρώος χώρος
από likosmokeses » 25 Μαρ 2025, 22:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
26 Μαρ 2025, 22:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παλι δινεται χωρος δημοσιου πανεπιστημιου σε εκδηλωση του ΣΕΚ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
από southern » 22 Οκτ 2024, 17:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 95 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
22 Οκτ 2024, 17:05
-
-
- 64 Απαντήσεις
- 2123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0
23 Οκτ 2024, 06:41