O Πλεύρης είναι υπεύθυνος να μην παριστάνει τον καραγκιόζη.Ασέβαστος έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 08:20α, ο πλευρης ηταν υπευθυνος να τον εξετασει τελικα; αυτος εχει την ευθυνη;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑15 Ιούλ 2022, 23:38Πήγε κάποιος στο νοσοκομείο που δεν εφημερεύει και είπε πονάει η πλάτη μου.
Ποιος θα ήταν υπεύθυνος να τον εξετάσει;
Τι εξετάσεις θα μπορούσε να κάνει;
Ο άθλιος Πλεύρης ας αναλάβει τις ουσιαστικές ευθύνες του κι ας αφήσει τα καραγκιοζιλικια για το θεαθηναι.
Παρέμβαση Πλεύρη για τον θάνατο του 49χρονου στην Πάτρα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Παρέμβαση Πλεύρη για τον θάνατο του 49χρονου στην Πάτρα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Οι εργαζόμενοι "δείχνουν ευαισθησία" δισεκατομμύρια φορές.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 08:24Ότι κι αν κάνει ο πλευρης, οι εργαζόμενοι έχουν μια ευθύνη και πρέπει να δείχνουν ευαισθησία. Δεν έχουμε ένα περιστατικό όπου δεν πρόλαβε ένας εργαζόμενος επειδή γινόταν χαμός. Αδιαφορία ήταν, ενώ υπήρχαν γιατροί στο νοσοκομείο. Καλό είναι να κοπούν κωλοι, έτσι ώστε να είναι πιο προσεκτικοί, και κανεις γιατρός /διευθυντής να μην μπορεί να κάνει παρατήρηση στους κατώτερους, επειδή τον "ενόχλησαν" για κάποιον ασθενή.
Κάθε μέρα σε κάθε εφημερία και του τελευταίου νοσοκομείου ,έρχονται δεκάδες άκυρα περιστατικά, εξυπηρετούνται άτομα που δεν έπρεπε, γίνονται διευκολύνσεις που δεν είναι υποχρεωμένο το προσωπικό να τις κάνει.
Πχ το να πει ένας γιατρός σε ασθενή που ήρθε στην εφημερια , έλα μεθαύριο να σε ξαναδώ που θα έχω λίγο χρόνο, στην Αγγλία είναι ξαναπήγαινε στον γενικό γιατρό, να σου γράψει γράμμα και ίσως σε ξαναδεί κάποιος σε 6 μηνες. Αυτό είναι το πρωτόκολλο, τέλος.
Στην Ελλάδα είναι η καθημερινότητα.
Επίσης στην Ελλάδα το 99% των νοσηλευτριων αν τους πει κάποιος με ξύνει το δεξί μου αρχίδι δύο χρόνια τώρα, θα το στείλει στον γιατρό για να μην αναλάβει την ευθύνη.
Στη Σουηδία έχεις 44 πυρετό, παίρνεις τηλέφωνο , το σηκώνει ένας βοηθός νοσηλευτή και σου λέει πάρε ντεπον και μην έρχεσαι στο νοσοκομείο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- wooded glade
Δημοσιοϋπαλληλιά σε όλο της το μεγαλείο - άσχετοι - το φάγανε το ανθρωπάκι.
Δεν έχει σχέση με τα νοσοκομεία αλλά μου είχε τύχει το εξής μιά μέρα:
Χρειαζόμουνα κάποια bank balance statements και μπαίνω στην Εθνική, στο παράρτημα της οδού Χαλκοκονδύλη. Μου αρχίζουν λοιπόν τα ουγκ-ουγκ οι πασόκοι, γιατί σας παρακαλώ φέρατε την καρέκλα σας κοντά στο γραφείο μου και τέτοια. Άνευ σημασίας για μένα αλλά οι τύποι έτσι τη βρίσκανε.
Για το ίδιο πράγμα πάω μετά από λίγο και στην bank of Pireaus λίγο παρακάτω. Εκεί λοιπόν με το που μπαίνω μου αρχίζουν "ω τον αγαπητόν φόλτατον, περιπεράστε, ένα καφεδάκι θα το πάρετε ;".
Ούτε οι μεν και οι δε δεν με ευνόησαν σε κάτι - κάτι χαρτιά μου έδωσαν.
Αλλά η διαφορά πρασινοφρουριστάν - ξεπρασινοφρουριστάν ήταν ανάγλυφη με χρονική διαφορά δεκαπέντε λεπτών !
Δεν έχει σχέση με τα νοσοκομεία αλλά μου είχε τύχει το εξής μιά μέρα:
Χρειαζόμουνα κάποια bank balance statements και μπαίνω στην Εθνική, στο παράρτημα της οδού Χαλκοκονδύλη. Μου αρχίζουν λοιπόν τα ουγκ-ουγκ οι πασόκοι, γιατί σας παρακαλώ φέρατε την καρέκλα σας κοντά στο γραφείο μου και τέτοια. Άνευ σημασίας για μένα αλλά οι τύποι έτσι τη βρίσκανε.
Για το ίδιο πράγμα πάω μετά από λίγο και στην bank of Pireaus λίγο παρακάτω. Εκεί λοιπόν με το που μπαίνω μου αρχίζουν "ω τον αγαπητόν φόλτατον, περιπεράστε, ένα καφεδάκι θα το πάρετε ;".
Ούτε οι μεν και οι δε δεν με ευνόησαν σε κάτι - κάτι χαρτιά μου έδωσαν.
Αλλά η διαφορά πρασινοφρουριστάν - ξεπρασινοφρουριστάν ήταν ανάγλυφη με χρονική διαφορά δεκαπέντε λεπτών !
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
Ε να δείχνουν 100% δεν είναι κακό. Δεν θα κάνω κριτική στον υπουργό γι αυτό. Θα του κάνω αν πει στους εργαζομένους να μην είναι τόσο ευαίσθητοι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 09:28Οι εργαζόμενοι "δείχνουν ευαισθησία" δισεκατομμύρια φορές.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 08:24Ότι κι αν κάνει ο πλευρης, οι εργαζόμενοι έχουν μια ευθύνη και πρέπει να δείχνουν ευαισθησία. Δεν έχουμε ένα περιστατικό όπου δεν πρόλαβε ένας εργαζόμενος επειδή γινόταν χαμός. Αδιαφορία ήταν, ενώ υπήρχαν γιατροί στο νοσοκομείο. Καλό είναι να κοπούν κωλοι, έτσι ώστε να είναι πιο προσεκτικοί, και κανεις γιατρός /διευθυντής να μην μπορεί να κάνει παρατήρηση στους κατώτερους, επειδή τον "ενόχλησαν" για κάποιον ασθενή.
Κάθε μέρα σε κάθε εφημερία και του τελευταίου νοσοκομείου ,έρχονται δεκάδες άκυρα περιστατικά, εξυπηρετούνται άτομα που δεν έπρεπε, γίνονται διευκολύνσεις που δεν είναι υποχρεωμένο το προσωπικό να τις κάνει.
Πχ το να πει ένας γιατρός σε ασθενή που ήρθε στην εφημερια , έλα μεθαύριο να σε ξαναδώ που θα έχω λίγο χρόνο, στην Αγγλία είναι ξαναπήγαινε στον γενικό γιατρό, να σου γράψει γράμμα και ίσως σε ξαναδεί κάποιος σε 6 μηνες. Αυτό είναι το πρωτόκολλο, τέλος.
Στην Ελλάδα είναι η καθημερινότητα.
Επίσης στην Ελλάδα το 99% των νοσηλευτριων αν τους πει κάποιος με ξύνει το δεξί μου αρχίδι δύο χρόνια τώρα, θα το στείλει στον γιατρό για να μην αναλάβει την ευθύνη.
Στη Σουηδία έχεις 44 πυρετό, παίρνεις τηλέφωνο , το σηκώνει ένας βοηθός νοσηλευτή και σου λέει πάρε ντεπον και μην έρχεσαι στο νοσοκομείο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Μα δεν είναι θέμα ευαισθησίας ρε συ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 09:56
Ε να δείχνουν 100% δεν είναι κακό. Δεν θα κάνω κριτική στον υπουργό γι αυτό. Θα του κάνω αν πει στους εργαζομένους να μην είναι τόσο ευαίσθητοι.
Πήγε ένας στο μη εφημερευον νοσοκομειο , κατά δήλωση των οικείων χωρίς καρδιολογικό ιστορικό και είπε πονάει η πλάτη μου.
Δε μπορώ να κατηγορήσω τη νοσοκόμα που δεν διέγνωσε έμφραγμα.
-
Υπήρχαν γιατροί στο νοσοκομείο, έπρεπε να μεριμνήσει. Δεν ήταν απλός πόνος, είχε και δυσπνοια ο άνθρωπος. Καλό είναι να υπάρξουν ποινές, όχι βαριές, για να σφίξουν οι κωλοι των γιατρών.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 10:46Μα δεν είναι θέμα ευαισθησίας ρε συ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 09:56
Ε να δείχνουν 100% δεν είναι κακό. Δεν θα κάνω κριτική στον υπουργό γι αυτό. Θα του κάνω αν πει στους εργαζομένους να μην είναι τόσο ευαίσθητοι.
Πήγε ένας στο μη εφημερευον νοσοκομειο , κατά δήλωση των οικείων χωρίς καρδιολογικό ιστορικό και είπε πονάει η πλάτη μου.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Τι διάολο εννοείς;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 10:49Υπήρχαν γιατροί στο νοσοκομείο, έπρεπε να μεριμνήσει. Δεν ήταν απλός πόνος, είχε και δυσπνοια ο άνθρωπος. Καλό είναι να υπάρξουν ποινές, όχι βαριές, για να σφίξουν οι κωλοι των γιατρών.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 10:46Μα δεν είναι θέμα ευαισθησίας ρε συ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 09:56
Ότι όποιος περνάει από το νοσοκομείο που δεν εφημερεύει θα πρέπει να εξετάζεται;
Τα έχετε μπερδεμένα στο μυαλό σας.
-
Ο άνθρωπος είχε σοβαρά συμπτώματα. Αν κάνουμε κριτική φιλελε να κάνουμε το σύστημα υγείας αλά Αμερική, άστο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 10:53Τι διάολο εννοείς;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 10:49Υπήρχαν γιατροί στο νοσοκομείο, έπρεπε να μεριμνήσει. Δεν ήταν απλός πόνος, είχε και δυσπνοια ο άνθρωπος. Καλό είναι να υπάρξουν ποινές, όχι βαριές, για να σφίξουν οι κωλοι των γιατρών.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 10:46
Μα δεν είναι θέμα ευαισθησίας ρε συ.
Ότι όποιος περνάει από το νοσοκομείο που δεν εφημερεύει θα πρέπει να εξετάζεται;
Τα έχετε μπερδεμένα στο μυαλό σας.
Δεν επρεπε να κανει τη διαγνωση η νοσοκομα ρε ηλιθιε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 10:46Δε μπορώ να κατηγορήσω τη νοσοκόμα που δεν διέγνωσε έμφραγμα.
Επιμονος πονος στην πλατη ειναι καμπανακι και αποκλειεται να μην το ηξερε.Αρκουσε να φωναξει καποιον.
Η βαριοταν ή απλα φοβηθηκε μην την κατσαδιασει απο μεσα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Έμαθε και τα καμπανάκια ο άεργος κομμωτής.under έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 10:57Δεν επρεπε να κανει τη διαγνωση η νοσοκομα ρε ηλιθιε.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 10:46Δε μπορώ να κατηγορήσω τη νοσοκόμα που δεν διέγνωσε έμφραγμα.
Επιμονος πονος στην πλατη ειναι καμπανακι και αποκλειεται να μην το ηξερε.Αρκουσε να φωναξει καποιον.
Η βαριοταν ή απλα φοβηθηκε μην την κατσαδιασει απο μεσα.
Ο ασθενής είχε ήδη εξετασθεί λέει από ιδιώτη γιατρό και του είχε πει πως έχει "ψύξη".
Τζιτζιμιτζιχότζιρας αν εχετε θεμα και δεν προλαβενετε φιλε μπορω να ερχομαι 2-3 μερες την εβδομαδα για διαγνωσεις.
Εθελοντικα.
Αν δεν μπορεις να κατηγορησεις τις νοσηλευτριες τοτε ειμαι οκ καταρτισμενος για διαγνωσεις.
Εθελοντικα.
Αν δεν μπορεις να κατηγορησεις τις νοσηλευτριες τοτε ειμαι οκ καταρτισμενος για διαγνωσεις.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Να κάνουμε κριτική στο δικό μας σύστημα λοιπόν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑16 Ιούλ 2022, 10:55
Ο άνθρωπος είχε σοβαρά συμπτώματα. Αν κάνουμε κριτική φιλελε να κάνουμε το σύστημα υγείας αλά Αμερική, άστο.
Ξέρει κανείς τι γιατροί είχαν εσωτερική εφημερία; Μήπως μόνο ένας ειδικευόμενος στην καρδιολογική και ο ειδικός on call ; Λειτουργούσε μονάδα εμφραγμάτων ;
Υπήρχε κάποιος γενικός γιατρός σε ενεργό εφημερία να εκτιμήσει σωστα άμεσα το περιστατικό;
Πιθανολογω πως η απάντηση σε όλα αυτά είναι όχι, καθώς δεν πληρώνει (3 ευρώ την ώρα) ο κύριος υπουργός για να εχει επανδρωμένο το νοσοκομειο.
αυτο το ανθρωποειδες ο προεδρος του ΠΕΔΗΝ τοποθετηθηκε η ακομη;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Σου μαραθηκαν τα ακτινίδια και λες να δοκιμάσεις με ανθρώπους;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ηρθαν εξωγηινοι στην Πατρα?
από George_V » 26 Νοέμ 2024, 14:59 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 68 Απαντήσεις
- 2760 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
01 Δεκ 2024, 12:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απλυτος κλεφτοκοτάς στην πάτρα
από Αγχίαλος » 24 Φεβ 2024, 17:54 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 472 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
24 Φεβ 2024, 18:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ζούμε απίθανες στιγμές στην Πάτρα !
από Frappezitis » 12 Αύγ 2023, 09:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 84 Απαντήσεις
- 4600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
30 Νοέμ 2023, 16:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ελλάδα 2.0 Κατέρρευσε γέφυρα στην Πάτρα
από Citroenakias » 23 Ιούλ 2023, 13:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 383 Απαντήσεις
- 13091 Προβολές
-