Απλά σεξ ή ενδιαφέρεται?

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: Απλά σεξ ή ενδιαφέρεται?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 21 Ιούλ 2022, 10:52

Εμενα μονο ο γουντι και ο Στυγιος μου στελνουν προστυχες φωτογραφιες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 21 Ιούλ 2022, 10:54

Daje έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 09:41
Δεν καταλαβα τι εγραψες.
Επαναλαμβανω οτι 99.999/10.000 ανδρες ουτε καν σκεφτονται το γαμο οταν γνωριζουν μια κοπελα. (σε αντιθεση με τις γυναικες)
Ειναι κατι στο οποιο "προπονουνται" κατα τη διαρκεια της σχεσης και τελικα το κανουν για να ευχαριστησουν τη συντροφο τους και φυσικα επειδη τελικα ευχαριστει και τους ιδιους (συνειδητοποιουν σιγα σιγα οτι αυτη ειναι η φυσικη εξελιξη μιας σχεσης)
Αυτος ειναι ο κανονας.
Το να αναρωτιεται λοιπον κανεις γιατι ενας αντρας θελει - στην αρχη - μια γυναικα μονο για σεξ, ειναι σαν ν'αναρωτιεται γιατι ο ηλιος ανατελει καθε πρωι.
Τι δεν κατάλαβες δάσκαλε; Είναι απολυτώς φυσιολογικό απλά να θέλεις σεξ (άντρας ή γυναίκα) όταν προσεγγίζεις κάποιον. Όταν ο συγκεκριμένος τύπος έχει τόσο επικοινωνία με την OP, θα είχε δείξει one way or the other ότι θέλει exclusive σχέση (και δεν μιλάω για γάμες και μαλακίες, this is not the 90s). Άμα το είχε δείξει δεν θα ήμασταν εδώ να το συζητάμε, γιατί θα είχαν προχωρήσει. Το ότι δεν το έχει δείξει είναι μάλλον επειδή δεν θέλει και η OP αρνείται να το αποδεχτεί.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 21 Ιούλ 2022, 10:59

klg έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 10:54
Daje έγραψε:
Δεν καταλαβα τι εγραψες.
Επαναλαμβανω οτι 99.999/10.000 ανδρες ουτε καν σκεφτονται το γαμο οταν γνωριζουν μια κοπελα. (σε αντιθεση με τις γυναικες)
Ειναι κατι στο οποιο "προπονουνται" κατα τη διαρκεια της σχεσης και τελικα το κανουν για να ευχαριστησουν τη συντροφο τους και φυσικα επειδη τελικα ευχαριστει και τους ιδιους (συνειδητοποιουν σιγα σιγα οτι αυτη ειναι η φυσικη εξελιξη μιας σχεσης)
Αυτος ειναι ο κανονας.
Το να αναρωτιεται λοιπον κανεις γιατι ενας αντρας θελει - στην αρχη - μια γυναικα μονο για σεξ, ειναι σαν ν'αναρωτιεται γιατι ο ηλιος ανατελει καθε πρωι.
Τι δεν κατάλαβες δάσκαλε; Είναι απολυτώς φυσιολογικό απλά να θέλεις σεξ (άντρας ή γυναίκα) όταν προσεγγίζεις κάποιον. Όταν ο συγκεκριμένος τύπος έχει τόσο επικοινωνία με την OP, θα είχε δείξει one way or the other ότι θέλει exclusive σχέση (και δεν μιλάω για γάμες και μαλακίες, this is not the 90s). Άμα το είχε δείξει δεν θα ήμασταν εδώ να το συζητάμε, γιατί θα είχαν προχωρήσει. Το ότι δεν το έχει δείξει είναι μάλλον επειδή δεν θέλει και η OP αρνείται να το αποδεχτεί.
Stellanam δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί πιστεύω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Stellanam

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stellanam » 21 Ιούλ 2022, 11:09

Gherschaagk έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 10:59
klg έγραψε:
Daje έγραψε:
Δεν καταλαβα τι εγραψες.
Αυτος ειναι ο κανονας.

Όντως!! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 21 Ιούλ 2022, 11:16

Крaсная армия έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 10:19
Ερμής έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 10:15
Gherschaagk έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 10:09
Η πλάκα είναι πως όλοι οι άντρες πρέπει να έχουν "πρόσβαση σε ωραίες γυναίκες" για σεξ ανεξάρτητα αν οι ίδιοι είναι Κουασιμόδοι ή ηλίθιοι.
Δες ποιοι ειναι ως επι το πλείστον μπακουροι μετά τα 35 - 40 και θα καταλάβεις.
Χαχα.

Έχω τρεις συμμαθητές, παντρεύτηκαν στα 26 και τώρα είναι χωρισμένοι οι μαλάκες και πληρώνουν και διατροφή.

Πάραυτα είναι καλύτερα ψυχολογικά.
καλα να πάθουν αφου παντρεύτηκαν μικροί χωρις να εχουν ζησει κάτι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 21 Ιούλ 2022, 11:26

Ερμής έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 11:16
Крaсная армия έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 10:19
Ερμής έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 10:15

Δες ποιοι ειναι ως επι το πλείστον μπακουροι μετά τα 35 - 40 και θα καταλάβεις.
Χαχα.

Έχω τρεις συμμαθητές, παντρεύτηκαν στα 26 και τώρα είναι χωρισμένοι οι μαλάκες και πληρώνουν και διατροφή.

Πάραυτα είναι καλύτερα ψυχολογικά.
καλα να πάθουν αφου παντρεύτηκαν μικροί χωρις να εχουν ζησει κάτι.
Δεν σε έπεισαν να μείνεις ανύπαντρος μια ζωή;;; Γιατί;

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 21 Ιούλ 2022, 11:26

Stellanam έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 11:09
Gherschaagk έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 10:59
klg έγραψε:

Όντως!! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Κράτα μας ενήμερους.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 21 Ιούλ 2022, 12:34

Крaсная армия έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 10:27
Αν έχεις μπλα μπλα και λίγη τρέλα οι γυναίκες καθηλώνονται.

Έχω κάνει γνωριμίες ειδικά με δεσμευμένες ή παντρεμένες και τις έβαζα να μου στέλνουν πρόστυχες φωτογραφίες με τον άνδρα ή σύντροφο στον ίδιο χώρο. Το έπαιρναν το ρίσκο.
επαιρνες κι εσυ, ισο η μεγαλυτερο ρισκο. αν λες αληθεια. κρινω οτι λες ψεμματα, αλλιως θα ησουν σε κανενα χαντακι.

οποιος/οποια ξενοπηδιεται, το κανει με τις μεγαλυτερες δυνατον προφυλαξεις, αλλιως ρισκαρει να καταληξει βιτριολιασμενος η με τσιμεντοπαπουτσα, και δε λει για εναν πηδο με εμμηνοπαυσιακη...
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 21 Ιούλ 2022, 12:36

Ερμής έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 00:34
Να σε παντρευτεί θέλει Αλλά το πάει αργά
:lol:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 21 Ιούλ 2022, 13:03

Крaсная армия έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 09:59
Μέσα στο αμάξι;

Με τίποτα...

Δεν μπορώ. Δεν μου σηκώνεται.

Μου έλεγε η μαλάκου ότι έτσι τελείωνα στο αμάξι με τον πρώην μου. Χέσε μας μαντάμ. Τέλος το σεξ στο αμάξι και όντως έτσι έγινε.

Μόνο άμα δώσει κωλαράκι.

Θυμάμαι το 2007 που πηδούσα μία τότε μέσα στο αμάξι, ο πατέρας μου με έβριζε γιατί γέμιζα τα καθίσματα.

.

Εχεις ένα δίκιο δικέ μου.....τί γαμήσι να κάνεις στό κλουβί.....

Γιαυφτό τη πετάς στό καπώ καί πρίν της την βάλεις μέσα τη χτυπάς τη Ματσόλα στη λαμαρίνα σαν Γκόνγκ

νά νιώσει τα ρίγη τα ηχητικά τα παλμικά και το βαθμό σκληρότητας.....

.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 21 Ιούλ 2022, 14:52

https://www.protothema.gr/life-style/ar ... ena-skuli/

«Είμαι ένα με το σώμα μου μόνο κατά τη διάρκεια του σεξ. Όταν ο σύζυγός μου και εγώ κάνουμε έρωτα, μου αρέσει να κοιτάζω στον καθρέφτη για να βλέπω ότι είμαι αληθινή. Με βοηθάει να επιστρέψω στον εαυτό μου, αντί να αιωρούμαι πάνω από εμάς, κάτι που συμβαίνει κατά καιρούς».

Μεταφραση σε απλα Ελληνικα = Μου αρεσει να βλεπω το παλαμαρι να μπαινοβγαινει.

Εικόνα
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 21 Ιούλ 2022, 14:56

Daje έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 14:52
«Είμαι ένα με το σώμα μου μόνο κατά τη διάρκεια του σεξ.».

Δηλαδή τον υπόλοιπο καιρό το σώμα είναι στη δουλειά και το πνεύμα κυκλοφορεί στις παραλίες;

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 21 Ιούλ 2022, 15:12

ενδιαφέρεται
SpoilerShow
για σεξ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 21 Ιούλ 2022, 17:06

μια χαρα τυπος φαινεται
40 + χρονος αδεσμευτος που λατρευει τη μανουλα του κ δινει ελευθερια - χρονο κ χωρο στις γυναικες του χωρις πιεσεις- καταναγκασμους -κολλητιλικια μεχρι να πιασουμε κοριους
μακαρι οι αντρες να ηταν σαν τον περιγραφομενο απο τ@@ νηματοθετ@@
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Εκτωρ
Phorum.gr user: Έκτωρ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εκτωρ » 21 Ιούλ 2022, 17:08

Stellanam έγραψε:
21 Ιούλ 2022, 00:26
Χαίρεται! Εχω κανει μια γνωριμία εδώ κ τρεις μήνες. Μιλάγαμε ένα μήνα κ βγήκαμε πρωτο ραντεβου. Πολυ ευγενικός και καμιά κίνηση περα απο μια αγκαλιά όταν καληνυχτιστηκαμε. Δευτερο ραντεβου με φίλησε. Τρίτο ραντεβου στο σπίτι του δεν είχαμε επαφη, μόνο κάτι προκαταρτικα . Στο 4ο ολοκληρώσαμε και από τότε συναντιόμαστε μια φορά την εβδομάδα, σπίτι του για κουβεντουλα, μπυριτσα και σεξ. Μιλάμε καθημερινά με μηνυματα, δουλευει αρκετά αλλά μου φαίνεται κάπως ππυ δεν συναντιόμαστε πιο συχνά, δεν με παιρνει ένα τηλ μόνο μηνυματα (βέβαια αν τον παρω εγω είναι πολυ δεκτικος και παντα το σηκώνει) και δεν μου προτεινει να παμε κ έξω. Ποια είναι η γνώμη σας σε αυτό? Πως το βλέπει?
Ρώτα τον.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών