ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 09 Αύγ 2022, 14:22

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2022, 14:15
talaipwros έγραψε:
09 Αύγ 2022, 14:08
Νομιζω πλεον εχουμε εικονα του τι εγινε.
Ορθοτατα η ΕΥΠ εκανε την παρακολουθηση.
Κακιστα ( αν οχι υποπτα) ο Ανδρουλακης ζητησε εξηγησεις μεσω των social media αντι να το κανει θεσμικα εξυπηρετωντας την Τουρκια.

Ο Κυριακος προσπαθει - με αλλοτε αλλο αποτελεσμα - να μετριασει την ζημια που εκανε ο ανδρουλακης και οι σφουγγοκωλαριοι του/πρακτορες της τουρκιας, στην Ελλαδα.

Αυτα.
Χωρίς να ξέρω τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, συνεχίζω να πιστεύω ότι το πασόκ έπαθε μεγαλύτερη ζημιά από τη νδ. Σε πρακτικό και όχι θεωρητικό επίπεδο.
Γωδενειμαινεαδημοκρατία,αλλά.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 » 09 Αύγ 2022, 14:22

alekhine έγραψε:
09 Αύγ 2022, 14:14
pikey25 έγραψε:
09 Αύγ 2022, 14:12
alekhine έγραψε:
09 Αύγ 2022, 13:42

καποια πηγη για το μεγαλωμενο εχουμε?

γιατι ο ανδρουλακης εχει δηλωσει οτι ελεγχθηκαν 250 κινητα ευρωβουλευτων και μονο το δικο του τηλεφωνο βρεθηκε παγιδευμενο
Ναι την εκθεση της ΕΕ

Απλα τοτε βολευε να λενε οτι το predator το εχουν οι εξωγηινοι
ποια εκθεση της εε για δειξε
Προφανως και λεει μιση αληθεια ο πατησιωτης, καθως αναφερει το δεντρο και χανει το δασος
Και στην Κυπρο ειχε γινει θεμα και ηρθε σε συμβιβασμο και το κουκουλωσαν
Και ερχεται ο βοθρος να κανει σκαρφιστει σεναρια

https://www.europarl.europa.eu/RegData/ ... 268_EN.pdf
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough

dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom » 09 Αύγ 2022, 14:26

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
09 Αύγ 2022, 14:22
ΓΑΛΗ έγραψε:
talaipwros έγραψε:
Κακιστα ( αν οχι υποπτα) ο Ανδρουλακης ζητησε εξηγησεις μεσω των social media αντι να το κανει θεσμικα εξυπηρετωντας την Τουρκια.

Ο Κυριακος προσπαθει - με αλλοτε αλλο αποτελεσμα - να μετριασει την ζημια που εκανε ο ανδρουλακης και οι σφουγγοκωλαριοι του/πρακτορες της τουρκιας, στην Ελλαδα.

Αυτα.
Χωρίς να ξέρω τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, συνεχίζω να πιστεύω ότι το πασόκ έπαθε μεγαλύτερη ζημιά από τη νδ. Σε πρακτικό και όχι θεωρητικό επίπεδο.
Μέχρι τώρα το ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ ήθελε απλά να βγει ως δεκανίκι της ΝΔ στις επόμενες εκλογές.

Τώρα δεν μπορεί να το κάνει,δεν έχει λόγο ύπαρξης

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 09 Αύγ 2022, 14:27

ΓΑΛΗ έγραψε:
talaipwros έγραψε:

Αυτα.
Εμένα με αρέσει πολύ πάντως που έχετε το θράσος να μιλάτε εσείς για ψεκαζμένους.
:lol:
Πιο ψέκμπολ απλά δε γίνεται ρε πστ μου, δε γίνεται. Έχετε καταπιεί τα ψεκαστήρια με το ψεκαστικό μαζί.
:lol:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 09 Αύγ 2022, 14:27

alekhine έγραψε:
09 Αύγ 2022, 13:42
πατησιωτης έγραψε:
09 Αύγ 2022, 13:19
alekhine έγραψε:
09 Αύγ 2022, 12:54
ενα επιπλεον ερωτηματικο ειναι το τι κανει η ευπ για την παρουσια ενος λογισμικου παρακολουθησης οπως το predator, το οποιο αποδεδειγμενα εχει χρησιμοποιηθει κατα ελληνων δημοσιογραφων και πολιτικων - πως μπορει δλδ να διασφαλιστει οτι δεν παρακολουθουνται και αλλοι
Έχει την τεχνική ικανότητα η ΕΥΠ να ανακαλύψει αυτούς που παρακολουθούν με το σύστημα Predator;
Το ευρωπαικό κοινοβούλιο ανακάλυψε ότι παρακολουθούνται δεκάδες ευρωβουλευτές με το σύστημα,μαζί και ο Ανδρουλάκης.Άκουσες να συνέλαβαν στην Ευρώπη κανένα που παρακολουθούσε;απλώς ανακάλυψαν την παρακολούθηση και μετά από έλεγχο των κινητών των ευρωβουλευτών που μάλλον έγινε με ειδικά μηχανήματα.Για τους υπόλοιπους ανθρώπους φυσικά δεν έγινε έλεγχος ούτε στις Βρυξέλλες.
καποια πηγη για το μεγαλωμενο εχουμε?

γιατι ο ανδρουλακης εχει δηλωσει οτι ελεγχθηκαν 250 κινητα ευρωβουλευτων και μονο το δικο του τηλεφωνο βρεθηκε παγιδευμενο
Το δικό του δεν βρέθηκε παγιδευμένο πάντως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 09 Αύγ 2022, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 09 Αύγ 2022, 14:28

Να μην ξεχνιομαστε.

Αρίστος έγραψε:
09 Αύγ 2022, 14:20
talaipwros έγραψε:

Αυτα.

Αν οσα εκανε η ΕΥΠ ηταν καλως καμωμενα τοτε απαντησε στα παρακατω.

α) Γιατι παραιτηθηκαν Κοντολεων και Δημητριαδης;

β) Γιατι ο Κουλης ειπε οτι ηταν νομιμο αλλα οχι ηθικο;

γ) Γιατι ο Κουλης μας λεει οτι δεν ειχε ιδεα ενω αν η παρακολουθηση ειχε γινει με εντολη εισαγγελεα για πολιτικο του αντιπαλο θα ηταν ο πρωτος που θα ενημερωθηκε;

δ) Γιατι ο Κουλης δεν μας λεει για ποιον λογο εγινε η παρακολουθηση; Ωστε και τις υποψιες του κοσμου να διαλυσει και να εκτιναξει τη ΝΔ δημοσκοπικα και να ληξει την πολιτικη ασταθεια στη χωρα;

ε) Γιατι οι διαρροες ποτε λενε για Κινα, ποτε για Ολλανδια, ποτε για ξυλο σε ερωμενη, ποτε για Ουκρανια και Αρμενια; Προκειται για ενα damage control που διαρκως αλλαζει επειδη το προηγουμενο δεν πετυχε στα σοσιαλς; :lol:

.

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 09 Αύγ 2022, 14:29

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
09 Αύγ 2022, 14:18
Ο Ανδρουλάκης έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την ενημέρωση. Αν πήγαινε θα ήταν σαν να δεχόταν ότι υπήρχαν λόγοι να τον παρακολουθούν και το κυριότερο ότι η παρακολούθηση ήταν νόμιμη.

Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να αποδείξει ότι υπήρχαν καλοί λόγοι. Και ότι η παρακολούθηση ήταν νόμιμη. Τίποτα από τα δύο δεν έχει κάνει.

Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος » 09 Αύγ 2022, 14:29

4.000 ακόλουθοι και μηδέν like

:smt005::smt005::smt005:

Εικόνα

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 09 Αύγ 2022, 14:29

alekhine έγραψε:
09 Αύγ 2022, 14:10
talaipwros έγραψε:

Αυτα.
αρα ο κυριακος συνομιλουσε θεσμικα με τουρκο πρακτορα χωρις να ξερει τιποτα? :smt017
ειπα οτι απαραιτητα ο ανδρουλακης ειναι πρακτορας;

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 09 Αύγ 2022, 14:32

Σημερα το damage control με Κινα ειχε συνεχεια.

Διερρευσε οτι Κινεζοι πλησιασαν τον Ανδρουλακη να συζητησουν μαζι του αν μπορουν να αγορασουν τη Χαλυβουργικη.

Λες και ο Ανδρουλακης κυβερναει η ηταν μετοχος στη Χαλυβουργικη.

.

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος » 09 Αύγ 2022, 14:34

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
09 Αύγ 2022, 14:18
Ο Ανδρουλάκης έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την ενημέρωση. Αν πήγαινε θα ήταν σαν να δεχόταν ότι υπήρχαν λόγοι να τον παρακολουθούν και το κυριότερο ότι η παρακολούθηση ήταν νόμιμη.

Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να αποδείξει ότι υπήρχαν καλοί λόγοι. Και ότι η παρακολούθηση ήταν νόμιμη. Τίποτα από τα δύο δεν έχει κάνει.
:goodpost:
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Αύγ 2022, 14:35

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
talaipwros έγραψε:

Αυτα.
Γω έχω ξεκαθαρίσει πολλές φορές τι σκέφτομαι να ψηφίσω. Και ότι συμπαθώ τους τζημερικούς περισσότερο από τους νεοδημοκράτες. Για την ακρίβεια, θα γούσταρα πολύ συνεργασία τζημερικών και νδ, έτσι για να εξισορροπείται το επιβεβλημένον πρότζεκτ της πολιτικής ορθότητας. Και αν είμαι σίγουρη ότι μπορεί να βγει ο Τζήμερος, σαφώς και θα τον ψηφίσω. Αν παίζει σε χαμηλά ποσοστά, δεν διακινδυνευω την ψήφο μου.

Οπότε η άποψη του κάθε μπλαμπλαμπλα Κανένα αναφορικά με τη δική του ψήφο, για το τι είμαι και το τι δεν είμαι, ουδόλως με απασχολεί.

Πόσες φορές πρέπει να το επαναλάβω; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 09 Αύγ 2022, 14:36

να αποδειξει σε ποιον; στον ζαιο τουιτερα;
το απεδειξε στην δικαιοσυνη που εδωσε την αδεια να γινει η νομιμοτατη και ορθοτατη παρακολουθηση.
Ο ανδρουλακης μπορει να παει να ρωτησει τον λογο, δεν παει, η δραση του πλεον - ακομα και που δεν ειναι πρακτορας ο ιδιος - ειναι οπορτουνιστικη και καθαρα αντεθνικη.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 09 Αύγ 2022, 14:37

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2022, 14:35
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Γω έχω ξεκαθαρίσει πολλές φορές τι σκέφτομαι να ψηφίσω. Και ότι συμπαθώ τους τζημερικούς περισσότερο από τους νεοδημοκράτες. Για την ακρίβεια, θα γούσταρα πολύ συνεργασία τζημερικών και νδ, έτσι για να εξισορροπείται το επιβεβλημένον πρότζεκτ της πολιτικής ορθότητας. Και αν είμαι σίγουρη ότι μπορεί να βγει ο Τζήμερος, σαφώς και θα τον ψηφίσω. Αν παίζει σε χαμηλά ποσοστά, δεν διακινδυνευω την ψήφο μου.

Οπότε η άποψη του κάθε μπλαμπλαμπλα Κανένα αναφορικά με τη δική του ψήφο, για το τι είμαι και το τι δεν είμαι, ουδόλως με απασχολεί.

Πόσες φορές πρέπει να το επαναλάβω; :lol:
Lugozzi

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 09 Αύγ 2022, 14:38

talaipwros έγραψε:
09 Αύγ 2022, 14:36
να αποδειξει σε ποιον; στον ζαιο τουιτερα;
το απεδειξε στην δικαιοσυνη που εδωσε την αδεια να γινει η νομιμοτατη και ορθοτατη παρακολουθηση.
Ο ανδρουλακης μπορει να παει να ρωτησει τον λογο, δεν παει, η δραση του πλεον - ακομα και που δεν ειναι πρακτορας ο ιδιος - ειναι οπορτουνιστικη και καθαρα αντεθνικη.

Τοτε γιατι παραιτηθηκαν Κοντολεων και Δημητριαδης;

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών