Γωδενειμαινεαδημοκρατία,αλλά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:15Χωρίς να ξέρω τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, συνεχίζω να πιστεύω ότι το πασόκ έπαθε μεγαλύτερη ζημιά από τη νδ. Σε πρακτικό και όχι θεωρητικό επίπεδο.talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:08Νομιζω πλεον εχουμε εικονα του τι εγινε.
Ορθοτατα η ΕΥΠ εκανε την παρακολουθηση.
Κακιστα ( αν οχι υποπτα) ο Ανδρουλακης ζητησε εξηγησεις μεσω των social media αντι να το κανει θεσμικα εξυπηρετωντας την Τουρκια.
Ο Κυριακος προσπαθει - με αλλοτε αλλο αποτελεσμα - να μετριασει την ζημια που εκανε ο ανδρουλακης και οι σφουγγοκωλαριοι του/πρακτορες της τουρκιας, στην Ελλαδα.
Αυτα.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Προφανως και λεει μιση αληθεια ο πατησιωτης, καθως αναφερει το δεντρο και χανει το δασοςalekhine έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:14ποια εκθεση της εε για δειξεpikey25 έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:12Ναι την εκθεση της ΕΕalekhine έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 13:42
καποια πηγη για το μεγαλωμενο εχουμε?
γιατι ο ανδρουλακης εχει δηλωσει οτι ελεγχθηκαν 250 κινητα ευρωβουλευτων και μονο το δικο του τηλεφωνο βρεθηκε παγιδευμενο
Απλα τοτε βολευε να λενε οτι το predator το εχουν οι εξωγηινοι
Και στην Κυπρο ειχε γινει θεμα και ηρθε σε συμβιβασμο και το κουκουλωσαν
Και ερχεται ο βοθρος να κανει σκαρφιστει σεναρια
https://www.europarl.europa.eu/RegData/ ... 268_EN.pdf
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Μέχρι τώρα το ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ ήθελε απλά να βγει ως δεκανίκι της ΝΔ στις επόμενες εκλογές.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:22Γωδενειμαινεαδημοκρατία,αλλά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:15Χωρίς να ξέρω τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, συνεχίζω να πιστεύω ότι το πασόκ έπαθε μεγαλύτερη ζημιά από τη νδ. Σε πρακτικό και όχι θεωρητικό επίπεδο.talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:08Νομιζω πλεον εχουμε εικονα του τι εγινε.
Κακιστα ( αν οχι υποπτα) ο Ανδρουλακης ζητησε εξηγησεις μεσω των social media αντι να το κανει θεσμικα εξυπηρετωντας την Τουρκια.
Ο Κυριακος προσπαθει - με αλλοτε αλλο αποτελεσμα - να μετριασει την ζημια που εκανε ο ανδρουλακης και οι σφουγγοκωλαριοι του/πρακτορες της τουρκιας, στην Ελλαδα.
Αυτα.
Τώρα δεν μπορεί να το κάνει,δεν έχει λόγο ύπαρξης
Εμένα με αρέσει πολύ πάντως που έχετε το θράσος να μιλάτε εσείς για ψεκαζμένους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:15Χωρίς να ξέρω τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, συνεχίζω να πιστεύω ότι το πασόκ έπαθε μεγαλύτερη ζημιά από τη νδ. Σε πρακτικό και όχι θεωρητικό επίπεδο.talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:08Νομιζω πλεον εχουμε εικονα του τι εγινε.
Αυτα.

Πιο ψέκμπολ απλά δε γίνεται ρε πστ μου, δε γίνεται. Έχετε καταπιεί τα ψεκαστήρια με το ψεκαστικό μαζί.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Λίνο Βεντούρα
Το δικό του δεν βρέθηκε παγιδευμένο πάντως.alekhine έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 13:42καποια πηγη για το μεγαλωμενο εχουμε?πατησιωτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 13:19Έχει την τεχνική ικανότητα η ΕΥΠ να ανακαλύψει αυτούς που παρακολουθούν με το σύστημα Predator;alekhine έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 12:54ενα επιπλεον ερωτηματικο ειναι το τι κανει η ευπ για την παρουσια ενος λογισμικου παρακολουθησης οπως το predator, το οποιο αποδεδειγμενα εχει χρησιμοποιηθει κατα ελληνων δημοσιογραφων και πολιτικων - πως μπορει δλδ να διασφαλιστει οτι δεν παρακολουθουνται και αλλοι
Το ευρωπαικό κοινοβούλιο ανακάλυψε ότι παρακολουθούνται δεκάδες ευρωβουλευτές με το σύστημα,μαζί και ο Ανδρουλάκης.Άκουσες να συνέλαβαν στην Ευρώπη κανένα που παρακολουθούσε;απλώς ανακάλυψαν την παρακολούθηση και μετά από έλεγχο των κινητών των ευρωβουλευτών που μάλλον έγινε με ειδικά μηχανήματα.Για τους υπόλοιπους ανθρώπους φυσικά δεν έγινε έλεγχος ούτε στις Βρυξέλλες.
γιατι ο ανδρουλακης εχει δηλωσει οτι ελεγχθηκαν 250 κινητα ευρωβουλευτων και μονο το δικο του τηλεφωνο βρεθηκε παγιδευμενο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λίνο Βεντούρα την 09 Αύγ 2022, 14:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να μην ξεχνιομαστε.
Αρίστος έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:20talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:08Νομιζω πλεον εχουμε εικονα του τι εγινε.
Αυτα.
Αν οσα εκανε η ΕΥΠ ηταν καλως καμωμενα τοτε απαντησε στα παρακατω.
α) Γιατι παραιτηθηκαν Κοντολεων και Δημητριαδης;
β) Γιατι ο Κουλης ειπε οτι ηταν νομιμο αλλα οχι ηθικο;
γ) Γιατι ο Κουλης μας λεει οτι δεν ειχε ιδεα ενω αν η παρακολουθηση ειχε γινει με εντολη εισαγγελεα για πολιτικο του αντιπαλο θα ηταν ο πρωτος που θα ενημερωθηκε;
δ) Γιατι ο Κουλης δεν μας λεει για ποιον λογο εγινε η παρακολουθηση; Ωστε και τις υποψιες του κοσμου να διαλυσει και να εκτιναξει τη ΝΔ δημοσκοπικα και να ληξει την πολιτικη ασταθεια στη χωρα;
ε) Γιατι οι διαρροες ποτε λενε για Κινα, ποτε για Ολλανδια, ποτε για ξυλο σε ερωμενη, ποτε για Ουκρανια και Αρμενια; Προκειται για ενα damage control που διαρκως αλλαζει επειδη το προηγουμενο δεν πετυχε στα σοσιαλς;
.
ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:18Ο Ανδρουλάκης έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την ενημέρωση. Αν πήγαινε θα ήταν σαν να δεχόταν ότι υπήρχαν λόγοι να τον παρακολουθούν και το κυριότερο ότι η παρακολούθηση ήταν νόμιμη.
Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να αποδείξει ότι υπήρχαν καλοί λόγοι. Και ότι η παρακολούθηση ήταν νόμιμη. Τίποτα από τα δύο δεν έχει κάνει.
- Μαδουραίος
-
ειπα οτι απαραιτητα ο ανδρουλακης ειναι πρακτορας;alekhine έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:10αρα ο κυριακος συνομιλουσε θεσμικα με τουρκο πρακτορα χωρις να ξερει τιποτα?talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:08Νομιζω πλεον εχουμε εικονα του τι εγινε.
Αυτα.
Σημερα το damage control με Κινα ειχε συνεχεια.
Διερρευσε οτι Κινεζοι πλησιασαν τον Ανδρουλακη να συζητησουν μαζι του αν μπορουν να αγορασουν τη Χαλυβουργικη.
Λες και ο Ανδρουλακης κυβερναει η ηταν μετοχος στη Χαλυβουργικη.
.
Διερρευσε οτι Κινεζοι πλησιασαν τον Ανδρουλακη να συζητησουν μαζι του αν μπορουν να αγορασουν τη Χαλυβουργικη.
Λες και ο Ανδρουλακης κυβερναει η ηταν μετοχος στη Χαλυβουργικη.
.
ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:18Ο Ανδρουλάκης έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την ενημέρωση. Αν πήγαινε θα ήταν σαν να δεχόταν ότι υπήρχαν λόγοι να τον παρακολουθούν και το κυριότερο ότι η παρακολούθηση ήταν νόμιμη.
Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να αποδείξει ότι υπήρχαν καλοί λόγοι. Και ότι η παρακολούθηση ήταν νόμιμη. Τίποτα από τα δύο δεν έχει κάνει.

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Γω έχω ξεκαθαρίσει πολλές φορές τι σκέφτομαι να ψηφίσω. Και ότι συμπαθώ τους τζημερικούς περισσότερο από τους νεοδημοκράτες. Για την ακρίβεια, θα γούσταρα πολύ συνεργασία τζημερικών και νδ, έτσι για να εξισορροπείται το επιβεβλημένον πρότζεκτ της πολιτικής ορθότητας. Και αν είμαι σίγουρη ότι μπορεί να βγει ο Τζήμερος, σαφώς και θα τον ψηφίσω. Αν παίζει σε χαμηλά ποσοστά, δεν διακινδυνευω την ψήφο μου.ΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:22Γωδενειμαινεαδημοκρατία,αλλά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:15Χωρίς να ξέρω τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, συνεχίζω να πιστεύω ότι το πασόκ έπαθε μεγαλύτερη ζημιά από τη νδ. Σε πρακτικό και όχι θεωρητικό επίπεδο.talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:08Νομιζω πλεον εχουμε εικονα του τι εγινε.
Αυτα.
Οπότε η άποψη του κάθε μπλαμπλαμπλα Κανένα αναφορικά με τη δική του ψήφο, για το τι είμαι και το τι δεν είμαι, ουδόλως με απασχολεί.
Πόσες φορές πρέπει να το επαναλάβω;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
να αποδειξει σε ποιον; στον ζαιο τουιτερα;
το απεδειξε στην δικαιοσυνη που εδωσε την αδεια να γινει η νομιμοτατη και ορθοτατη παρακολουθηση.
Ο ανδρουλακης μπορει να παει να ρωτησει τον λογο, δεν παει, η δραση του πλεον - ακομα και που δεν ειναι πρακτορας ο ιδιος - ειναι οπορτουνιστικη και καθαρα αντεθνικη.
το απεδειξε στην δικαιοσυνη που εδωσε την αδεια να γινει η νομιμοτατη και ορθοτατη παρακολουθηση.
Ο ανδρουλακης μπορει να παει να ρωτησει τον λογο, δεν παει, η δραση του πλεον - ακομα και που δεν ειναι πρακτορας ο ιδιος - ειναι οπορτουνιστικη και καθαρα αντεθνικη.
-
LugozziΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:35Γω έχω ξεκαθαρίσει πολλές φορές τι σκέφτομαι να ψηφίσω. Και ότι συμπαθώ τους τζημερικούς περισσότερο από τους νεοδημοκράτες. Για την ακρίβεια, θα γούσταρα πολύ συνεργασία τζημερικών και νδ, έτσι για να εξισορροπείται το επιβεβλημένον πρότζεκτ της πολιτικής ορθότητας. Και αν είμαι σίγουρη ότι μπορεί να βγει ο Τζήμερος, σαφώς και θα τον ψηφίσω. Αν παίζει σε χαμηλά ποσοστά, δεν διακινδυνευω την ψήφο μου.
Οπότε η άποψη του κάθε μπλαμπλαμπλα Κανένα αναφορικά με τη δική του ψήφο, για το τι είμαι και το τι δεν είμαι, ουδόλως με απασχολεί.
Πόσες φορές πρέπει να το επαναλάβω;
talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:36να αποδειξει σε ποιον; στον ζαιο τουιτερα;
Τοτε γιατι παραιτηθηκαν Κοντολεων και Δημητριαδης;
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτηση Τσιπρα και εκλογη νεου αρχηγου
από Dr Socrates » 29 Ιουν 2023, 13:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 248 Απαντήσεις
- 8376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από BILLO
05 Ιούλ 2023, 01:39
-
-
- 299 Απαντήσεις
- 9559 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
08 Οκτ 2023, 23:51
-
-
Νέα δημοσίευση Η σύζυγος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο ψηφοδέλτιο του... υφυπουργού Άμυνας! (ΝΔ)
από Frappezitis » 12 Αύγ 2023, 13:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
12 Αύγ 2023, 13:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΑΕΕ: Oι εντολές του Αρχηγού ήταν να μην κάνουμε καμία ανακριτική πράξη, ούτε αυτοψία.
από Kauldron » 05 Φεβ 2025, 18:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
06 Φεβ 2025, 01:05
-