Πρώτη Κυριακή Τζημερο δαγκωτό!talaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:37LugozziΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:35Γω έχω ξεκαθαρίσει πολλές φορές τι σκέφτομαι να ψηφίσω. Και ότι συμπαθώ τους τζημερικούς περισσότερο από τους νεοδημοκράτες. Για την ακρίβεια, θα γούσταρα πολύ συνεργασία τζημερικών και νδ, έτσι για να εξισορροπείται το επιβεβλημένον πρότζεκτ της πολιτικής ορθότητας. Και αν είμαι σίγουρη ότι μπορεί να βγει ο Τζήμερος, σαφώς και θα τον ψηφίσω. Αν παίζει σε χαμηλά ποσοστά, δεν διακινδυνευω την ψήφο μου.
Οπότε η άποψη του κάθε μπλαμπλαμπλα Κανένα αναφορικά με τη δική του ψήφο, για το τι είμαι και το τι δεν είμαι, ουδόλως με απασχολεί.
Πόσες φορές πρέπει να το επαναλάβω;
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Την οποία θα σταματούσε από μόνος του ο ΚΜ αν τον ενημέρωνε κάποιοςtalaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:08Νομιζω πλεον εχουμε εικονα του τι εγινε.
Ορθοτατα η ΕΥΠ εκανε την παρακολουθηση.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ξεκίνησε ως σκετς Monty Python και εξελίσσεται σε ΣεφερλήLugozzi έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 16:45Την οποία θα σταματούσε από μόνος του ο ΚΜ αν τον ενημέρωνε κάποιοςtalaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:08Νομιζω πλεον εχουμε εικονα του τι εγινε.
-
την οποια δηλωσε οτι θα σταματούσε από μόνος του ο ΚΜ αν τον ενημέρωνε κάποιος.Lugozzi έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 16:45Την οποία θα σταματούσε από μόνος του ο ΚΜ αν τον ενημέρωνε κάποιοςtalaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:08Νομιζω πλεον εχουμε εικονα του τι εγινε.
φαντασου να μην το δηλωνε και αυτο, ηδη λενε οι παζαιαυγητες οτι προσωπικα ο ΚΜ την διεταξε.
Το ζαίοι, γαλή, είναι ένας άλλος τρόπος να πεις συριζαίοι κι εσύ είσαι μια γαλαζαιΐτσα με ωραία μπουτάκια.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 16:43Δεν περιμένω καλύτερη αντιμετώπιση από αυτήν που έχουν οι ζαίοι για τα νουδουλικά.sys3x έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 16:38Τι θέμα να έχεις βρε, σε έκανε και εσένα η άτιμη η κενωνία νουδουλικό με το στανιόαπλά μην περιμένεις και διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με τα υπόλοιπα νουδουλικά όσο και να μην "έχεις θέμα" (φαντάσου δηλαδή να "είχες" κιόλα
).
Επίσης, ο πληθυντικός που χρησιμοποιείς δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με ευγένεια όπως και να έχεις στο μυαλό σου την έννοια και αυτούς ακριβώς τον πληθυντικούς λοιπόν εγκατέστησες στην επικοινωνία μας, θα πάει καλά όμως μη μασάς, δεν έχεις θέμα αφού.
Συνέχισε πάντως, τα πας πάρα πάρα πολύ καλά, εξαιρετικά θα έλεγα.
Απλώς μου φαίνεται παράδοξο το να περιμένουν καλύτερη αντιμετώπιση από τα νουδουλικά οι ζαίοι.
Οι "ζαίοι" είναι υπερκομματικός προσδιορισμός.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
υπάρχει αντιστοιχία σ αυτόtalaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 16:36οι βουλευτες που κατασκοπευτηκαν ειναι ιδιο με τον βουλευτη που κατασκοπευτηκε, ωπα εεεεnowhere έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 16:35οι βουλευτές που κατασκοπεύτηκαν είναι αντίστοιχο με τον πρωθυπουργό που κατασκοπεύει?ώπα ώπα ώπα,γεια σου ταλαίπωρεtalaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 16:23οκ, αν δεν βλεπετε το EFA MEPS SPIED WITH PEGASUS αντιστοιχο με το GREEK MEP SPIED WITH SOMETHING δεν μπορω να βοηθησω, ο σπαθαρης απεβιωσε
μιληστε για το Pizzagate, καντε οτι καταλαβαινετε
( το ο πρωθυπουργος που κατασκοπευει ειναι η pizzagate φαση)
και στην παραδοχή του μητσοτάκη ότι παρακολουθεί αντιπάλους του.οκtalaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 16:28...suggested a connection between this espionage and Spanish authorities...'
Σαφώς και όχι. Το "ζαίοι" είναι η διαχρονική επανάληψη των οχιτζήδων παντός κομματικού καιρού, που την πρώτη μέρα πανηγύριζαν και την δεύτερη έκλαιγαν στα ατμ.sys3x έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 16:47Το ζαίοι, γαλή, είναι ένας άλλος τρόπος να πεις συριζαίοι κι εσύ είσαι μια γαλαζαιΐτσα με ωραία μπουτάκια.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 16:43Δεν περιμένω καλύτερη αντιμετώπιση από αυτήν που έχουν οι ζαίοι για τα νουδουλικά.sys3x έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 16:38
Τι θέμα να έχεις βρε, σε έκανε και εσένα η άτιμη η κενωνία νουδουλικό με το στανιόαπλά μην περιμένεις και διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με τα υπόλοιπα νουδουλικά όσο και να μην "έχεις θέμα" (φαντάσου δηλαδή να "είχες" κιόλα
).
Επίσης, ο πληθυντικός που χρησιμοποιείς δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με ευγένεια όπως και να έχεις στο μυαλό σου την έννοια και αυτούς ακριβώς τον πληθυντικούς λοιπόν εγκατέστησες στην επικοινωνία μας, θα πάει καλά όμως μη μασάς, δεν έχεις θέμα αφού.
Συνέχισε πάντως, τα πας πάρα πάρα πολύ καλά, εξαιρετικά θα έλεγα.
Απλώς μου φαίνεται παράδοξο το να περιμένουν καλύτερη αντιμετώπιση από τα νουδουλικά οι ζαίοι.
Οι "ζαίοι" είναι υπερκομματικός προσδιορισμός.
Άτιμο πράγμα τα ατμ χωρίς όλα τα επαναστατικά φωνήεντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 09 Αύγ 2022, 16:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nrg έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 16:38Αυτά που υποστήριξε και ο Βενιζέλος και κάποιοι το έπαιζαν τρελίτσα.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 16:34
Η ανάγκη αυξημένης προστασίας συνάγεται και από τις διατάξεις του άρθρου 61 παρ. 3 Σ για το βουλευτικό απόρρητο, το άρθρο 8 της ΕΣΔΑ και τα άρθρα 7 και 8 του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για την άρση του απορρήτου δεν μπορεί να αρκεί η κρίση εισαγγελικής αρχής.
Η υπόθεση σηκώνει βραχιολάκια για αυτό και οι άμεσες παραιτήσεις.
Στην μπανανία μας είναι Τρίτη.
Εδώ να πούμε το εξής:
O πρωθυπουργός άλλαξε το νόμο ώστε να υπάγεται σε εκείνον η ΕΥΠ και έκανε τροπολογία για να διορίσει ως διοικητή της κάποιον που δεν είχε τα τυπικά προσόντα.
Άρα η πολιτική του ευθύνη είναι υπαρκτή και πολύ μεγαλύτερη από το αν τα ίδια ακριβώς γεγονότα είχαν γίνει αλλά χωρίς να έχει πάρει την ΕΥΠ και να έχει κάνει τροπολογία για να μην είναι απαιτητό το τυπικό προσόν της κατοχής πτυχίου πανεπιστημίου κλπ.
Και πάλι θα υπήρχε πολιτική ευθύνη αλλά μικρότερη γιατί τώρα εκείνος που έκανε τις αλλαγές όπως τον βόλευαν ώστε πάντοτε να...ξέρει, δηλώνει ότι δεν ήξερε.
Δηλαδή έρχομαι εγώ ως πρωθυπουργός, παίρνω την ΕΥΠ σε εμένα, βάζω εσένα που σε ξέρω καλά και ας μην έχεις τα τυπικά προσόντα και για να σε βάλω μάλιστα άφησα την ΕΥΠ ένα μήνα χωρίς τον βασικό της διοικητή, δηλαδή έκανα και φασαρία λες και ήσουν ο κορυφαίος διοικητής του κόσμου, και παρόλαυτα...δεν ήξερα.
Δηλαδή εγώ μιλούσα με εσένα ως άμεσα προϊστάμενος σου και δεν μου είπες τίποτα. Μάλλον ανέκδοτα θα έλεγαν.
Εν ολίγοις ο πρωθυπουργός απέτυχε δηλαδή και στον στόχο του, αν υποθέσουμε ότι δεν γνώριζε.
Επιπλέον, για να είναι νόμιμη η παρακολούθηση ενός ευρωβουλευτή θα έπρεπε να αφορά π.χ. εθνική κατασκοπία ή κάποιο εκτεταμένο δίκτυο οργανωμένου εγκληματος.
Επιπλέον, λόγω της ιδιότητας του η έγκριση άρσης του απορρήτου θα αφορούσε μία αυστηρή διαδικασία.
Σε εκείνη την περίπτωση, αν ο πρωθυπουργός ακύρωνε την παρακολούθηση, θα έθετε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας.
Όπερ άτοπο.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Και δηλώνει ο μαλακας ο Κουλης " νόμιμη η παρακολούθηση αλλά αν το ήξερα θα τη σταματούσα".
Πιάσε το αυγό και κουρευτο.
Πιάσε το αυγό και κουρευτο.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
πιστεύω πως αν ξεπατικώσει από εδώ τα ζαιοι τις κουραδομαγκιές και τις φατσούλες θα δικαιολογήσει μια χαρά τις παρακολουθήσεις όταν του ζητήσουν εξηγήσεις στην εε.παίζει να τον σηκώσουν και στα χέρια
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Βρε νουδουλικο σε απογνωση, τα ΑΤΜ έπαιξαν πριν το δημοψήφισμα. Την πρώτη μέρα λοιπόν έκλεισαν τα ΑΤΜ και τη δεύτερη έγινε δημοψήφισμα.
Η μνήμη σου άρχισε να φευγει κακομοίρα...

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Καραμελίτσα
Παραμένει μόντυ πάιθον. Είναι 100% το σκετς με το νεκρό παπαγάλο.Beria έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 16:47Ξεκίνησε ως σκετς Monty Python και εξελίσσεται σε ΣεφερλήLugozzi έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 16:45Την οποία θα σταματούσε από μόνος του ο ΚΜ αν τον ενημέρωνε κάποιοςtalaipwros έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 14:08Νομιζω πλεον εχουμε εικονα του τι εγινε.

Z
Αρχέλαος έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 16:55nrg έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 16:38Αυτά που υποστήριξε και ο Βενιζέλος και κάποιοι το έπαιζαν τρελίτσα.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2022, 16:34
Η ανάγκη αυξημένης προστασίας συνάγεται και από τις διατάξεις του άρθρου 61 παρ. 3 Σ για το βουλευτικό απόρρητο, το άρθρο 8 της ΕΣΔΑ και τα άρθρα 7 και 8 του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για την άρση του απορρήτου δεν μπορεί να αρκεί η κρίση εισαγγελικής αρχής.
Η υπόθεση σηκώνει βραχιολάκια για αυτό και οι άμεσες παραιτήσεις.
Στην μπανανία μας είναι Τρίτη.
Εδώ να πούμε το εξής:
O πρωθυπουργός άλλαξε το νόμο ώστε να υπάγεται σε εκείνον η ΕΥΠ και έκανε τροπολογία για να διορίσει ως διοικητή της κάποιον που δεν είχε τα τυπικά προσόντα.
Άρα η πολιτική του ευθύνη είναι υπαρκτή και πολύ μεγαλύτερη από το αν τα ίδια ακριβώς γεγονότα είχαν γίνει αλλά χωρίς να έχει πάρει την ΕΥΠ και να έχει κάνει τροπολογία για να μην είναι απαιτητό το τυπικό προσόν της κατοχής πτυχίου πανεπιστημίου κλπ.
Και πάλι θα υπήρχε πολιτική ευθύνη αλλά μικρότερη γιατί τώρα εκείνος που έκανε τις αλλαγές όπως τον βόλευαν ώστε πάντοτε να...ξέρει, δηλώνει ότι δεν ήξερε.
Δηλαδή έρχομαι εγώ ως πρωθυπουργός, παίρνω την ΕΥΠ σε εμένα, βάζω εσένα που σε ξέρω καλά και ας μην έχεις τα τυπικά προσόντα και για να σε βάλω μάλιστα άφησα την ΕΥΠ ένα μήνα χωρίς τον βασικό της διοικητή, δηλαδή έκανα και φασαρία λες και ήσουν ο κορυφαίος διοικητής του κόσμου, και παρόλαυτα...δεν ήξερα.
Δηλαδή εγώ μιλούσα με εσένα ως άμεσα προϊστάμενος σου και δεν μου είπες τίποτα. Μάλλον ανέκδοτα θα έλεγαν.
Εν ολίγοις ο πρωθυπουργός απέτυχε δηλαδή και στον στόχο του, αν υποθέσουμε ότι δεν γνώριζε.
Επιπλέον, για να είναι νόμιμη η παρακολούθηση ενός ευρωβουλευτή θα έπρεπε να αφορά π.χ. εθνική κατασκοπία ή κάποιο εκτεταμένο δίκτυο οργανωμένου εγκληματος.
Επιπλέον, λόγω της ιδιότητας του η έγκριση άρσης του απορρήτου θα αφορούσε μία αυστηρή διαδικασία.
Σε εκείνη την περίπτωση, αν ο πρωθυπουργός ακύρωνε την παρακολούθηση, θα έθετε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας.
Όπερ άτοπο.

«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτηση Τσιπρα και εκλογη νεου αρχηγου
από Dr Socrates » 29 Ιουν 2023, 13:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 248 Απαντήσεις
- 8376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από BILLO
05 Ιούλ 2023, 01:39
-
-
- 299 Απαντήσεις
- 9558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
08 Οκτ 2023, 23:51
-
-
Νέα δημοσίευση Η σύζυγος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο ψηφοδέλτιο του... υφυπουργού Άμυνας! (ΝΔ)
από Frappezitis » 12 Αύγ 2023, 13:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
12 Αύγ 2023, 13:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΑΕΕ: Oι εντολές του Αρχηγού ήταν να μην κάνουμε καμία ανακριτική πράξη, ούτε αυτοψία.
από Kauldron » 05 Φεβ 2025, 18:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
06 Φεβ 2025, 01:05
-