ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 09 Αύγ 2022, 16:44

talaipwros έγραψε:
09 Αύγ 2022, 14:37
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2022, 14:35
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
09 Αύγ 2022, 14:22

Γωδενειμαινεαδημοκρατία,αλλά.
Γω έχω ξεκαθαρίσει πολλές φορές τι σκέφτομαι να ψηφίσω. Και ότι συμπαθώ τους τζημερικούς περισσότερο από τους νεοδημοκράτες. Για την ακρίβεια, θα γούσταρα πολύ συνεργασία τζημερικών και νδ, έτσι για να εξισορροπείται το επιβεβλημένον πρότζεκτ της πολιτικής ορθότητας. Και αν είμαι σίγουρη ότι μπορεί να βγει ο Τζήμερος, σαφώς και θα τον ψηφίσω. Αν παίζει σε χαμηλά ποσοστά, δεν διακινδυνευω την ψήφο μου.

Οπότε η άποψη του κάθε μπλαμπλαμπλα Κανένα αναφορικά με τη δική του ψήφο, για το τι είμαι και το τι δεν είμαι, ουδόλως με απασχολεί.

Πόσες φορές πρέπει να το επαναλάβω; :lol:
Lugozzi
Πρώτη Κυριακή Τζημερο δαγκωτό!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 09 Αύγ 2022, 16:45

talaipwros έγραψε:
09 Αύγ 2022, 14:08
Νομιζω πλεον εχουμε εικονα του τι εγινε.
Ορθοτατα η ΕΥΠ εκανε την παρακολουθηση.
Την οποία θα σταματούσε από μόνος του ο ΚΜ αν τον ενημέρωνε κάποιος
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 09 Αύγ 2022, 16:47

Lugozzi έγραψε:
09 Αύγ 2022, 16:45
talaipwros έγραψε:
Ξεκίνησε ως σκετς Monty Python και εξελίσσεται σε Σεφερλή
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 09 Αύγ 2022, 16:47

Lugozzi έγραψε:
talaipwros έγραψε:
την οποια δηλωσε οτι θα σταματούσε από μόνος του ο ΚΜ αν τον ενημέρωνε κάποιος.

φαντασου να μην το δηλωνε και αυτο, ηδη λενε οι παζαιαυγητες οτι προσωπικα ο ΚΜ την διεταξε.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 09 Αύγ 2022, 16:47

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2022, 16:43
sys3x έγραψε:
09 Αύγ 2022, 16:38
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2022, 16:30

Όπως έχω πει πολλές φορές, δεν έχω θέμα με τις ισοπεδώσεις.

Όταν σου μιλάνε στο πληθυντικό, απαντάς με πληθυντικό.

Είναι θέμα ευγένειας όχι τίποτις άλλο. :)

Όταν σου μιλάει ο Κανένας ή Καμμία στον ενικό, τους γράφεις.
Τι θέμα να έχεις βρε, σε έκανε και εσένα η άτιμη η κενωνία νουδουλικό με το στανιό :lol: απλά μην περιμένεις και διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με τα υπόλοιπα νουδουλικά όσο και να μην "έχεις θέμα" (φαντάσου δηλαδή να "είχες" κιόλα :lol:).
Επίσης, ο πληθυντικός που χρησιμοποιείς δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με ευγένεια όπως και να έχεις στο μυαλό σου την έννοια και αυτούς ακριβώς τον πληθυντικούς λοιπόν εγκατέστησες στην επικοινωνία μας, θα πάει καλά όμως μη μασάς, δεν έχεις θέμα αφού.
🤗
Συνέχισε πάντως, τα πας πάρα πάρα πολύ καλά, εξαιρετικά θα έλεγα.
Δεν περιμένω καλύτερη αντιμετώπιση από αυτήν που έχουν οι ζαίοι για τα νουδουλικά.

Απλώς μου φαίνεται παράδοξο το να περιμένουν καλύτερη αντιμετώπιση από τα νουδουλικά οι ζαίοι.

Οι "ζαίοι" είναι υπερκομματικός προσδιορισμός.
Το ζαίοι, γαλή, είναι ένας άλλος τρόπος να πεις συριζαίοι κι εσύ είσαι μια γαλαζαιΐτσα με ωραία μπουτάκια.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 09 Αύγ 2022, 16:49

✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 09 Αύγ 2022, 16:50

talaipwros έγραψε:
09 Αύγ 2022, 16:36
nowhere έγραψε:
09 Αύγ 2022, 16:35
talaipwros έγραψε:
09 Αύγ 2022, 16:23
οκ, αν δεν βλεπετε το EFA MEPS SPIED WITH PEGASUS αντιστοιχο με το GREEK MEP SPIED WITH SOMETHING δεν μπορω να βοηθησω, ο σπαθαρης απεβιωσε

μιληστε για το Pizzagate, καντε οτι καταλαβαινετε
οι βουλευτές που κατασκοπεύτηκαν είναι αντίστοιχο με τον πρωθυπουργό που κατασκοπεύει?ώπα ώπα ώπα,γεια σου ταλαίπωρε
οι βουλευτες που κατασκοπευτηκαν ειναι ιδιο με τον βουλευτη που κατασκοπευτηκε, ωπα εεεε

( το ο πρωθυπουργος που κατασκοπευει ειναι η pizzagate φαση)
υπάρχει αντιστοιχία σ αυτό
talaipwros έγραψε:
09 Αύγ 2022, 16:28
...suggested a connection between this espionage and Spanish authorities...'
και στην παραδοχή του μητσοτάκη ότι παρακολουθεί αντιπάλους του.οκ

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Αύγ 2022, 16:53

sys3x έγραψε:
09 Αύγ 2022, 16:47
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2022, 16:43
sys3x έγραψε:

Τι θέμα να έχεις βρε, σε έκανε και εσένα η άτιμη η κενωνία νουδουλικό με το στανιό :lol: απλά μην περιμένεις και διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με τα υπόλοιπα νουδουλικά όσο και να μην "έχεις θέμα" (φαντάσου δηλαδή να "είχες" κιόλα :lol:).
Επίσης, ο πληθυντικός που χρησιμοποιείς δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με ευγένεια όπως και να έχεις στο μυαλό σου την έννοια και αυτούς ακριβώς τον πληθυντικούς λοιπόν εγκατέστησες στην επικοινωνία μας, θα πάει καλά όμως μη μασάς, δεν έχεις θέμα αφού.
🤗
Συνέχισε πάντως, τα πας πάρα πάρα πολύ καλά, εξαιρετικά θα έλεγα.
Δεν περιμένω καλύτερη αντιμετώπιση από αυτήν που έχουν οι ζαίοι για τα νουδουλικά.

Απλώς μου φαίνεται παράδοξο το να περιμένουν καλύτερη αντιμετώπιση από τα νουδουλικά οι ζαίοι.

Οι "ζαίοι" είναι υπερκομματικός προσδιορισμός.
Το ζαίοι, γαλή, είναι ένας άλλος τρόπος να πεις συριζαίοι κι εσύ είσαι μια γαλαζαιΐτσα με ωραία μπουτάκια.
Σαφώς και όχι. Το "ζαίοι" είναι η διαχρονική επανάληψη των οχιτζήδων παντός κομματικού καιρού, που την πρώτη μέρα πανηγύριζαν και την δεύτερη έκλαιγαν στα ατμ.

Άτιμο πράγμα τα ατμ χωρίς όλα τα επαναστατικά φωνήεντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 09 Αύγ 2022, 16:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος » 09 Αύγ 2022, 16:55

nrg έγραψε:
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:
09 Αύγ 2022, 16:34

Η ανάγκη αυξημένης προστασίας συνάγεται και από τις διατάξεις του άρθρου 61 παρ. 3 Σ για το βουλευτικό απόρρητο, το άρθρο 8 της ΕΣΔΑ και τα άρθρα 7 και 8 του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για την άρση του απορρήτου δεν μπορεί να αρκεί η κρίση εισαγγελικής αρχής.

Αυτά που υποστήριξε και ο Βενιζέλος και κάποιοι το έπαιζαν τρελίτσα.

Η υπόθεση σηκώνει βραχιολάκια για αυτό και οι άμεσες παραιτήσεις.
Στην μπανανία μας είναι Τρίτη.

Εδώ να πούμε το εξής:

O πρωθυπουργός άλλαξε το νόμο ώστε να υπάγεται σε εκείνον η ΕΥΠ και έκανε τροπολογία για να διορίσει ως διοικητή της κάποιον που δεν είχε τα τυπικά προσόντα.
Άρα η πολιτική του ευθύνη είναι υπαρκτή και πολύ μεγαλύτερη από το αν τα ίδια ακριβώς γεγονότα είχαν γίνει αλλά χωρίς να έχει πάρει την ΕΥΠ και να έχει κάνει τροπολογία για να μην είναι απαιτητό το τυπικό προσόν της κατοχής πτυχίου πανεπιστημίου κλπ.
Και πάλι θα υπήρχε πολιτική ευθύνη αλλά μικρότερη γιατί τώρα εκείνος που έκανε τις αλλαγές όπως τον βόλευαν ώστε πάντοτε να...ξέρει, δηλώνει ότι δεν ήξερε.
Δηλαδή έρχομαι εγώ ως πρωθυπουργός, παίρνω την ΕΥΠ σε εμένα, βάζω εσένα που σε ξέρω καλά και ας μην έχεις τα τυπικά προσόντα και για να σε βάλω μάλιστα άφησα την ΕΥΠ ένα μήνα χωρίς τον βασικό της διοικητή, δηλαδή έκανα και φασαρία λες και ήσουν ο κορυφαίος διοικητής του κόσμου, και παρόλαυτα...δεν ήξερα.
Δηλαδή εγώ μιλούσα με εσένα ως άμεσα προϊστάμενος σου και δεν μου είπες τίποτα. Μάλλον ανέκδοτα θα έλεγαν.
Εν ολίγοις ο πρωθυπουργός απέτυχε δηλαδή και στον στόχο του, αν υποθέσουμε ότι δεν γνώριζε.

Επιπλέον, για να είναι νόμιμη η παρακολούθηση ενός ευρωβουλευτή θα έπρεπε να αφορά π.χ. εθνική κατασκοπία ή κάποιο εκτεταμένο δίκτυο οργανωμένου εγκληματος.
Επιπλέον, λόγω της ιδιότητας του η έγκριση άρσης του απορρήτου θα αφορούσε μία αυστηρή διαδικασία.
Σε εκείνη την περίπτωση, αν ο πρωθυπουργός ακύρωνε την παρακολούθηση, θα έθετε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας.
Όπερ άτοπο.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 09 Αύγ 2022, 16:56

Και δηλώνει ο μαλακας ο Κουλης " νόμιμη η παρακολούθηση αλλά αν το ήξερα θα τη σταματούσα".

Πιάσε το αυγό και κουρευτο.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 09 Αύγ 2022, 17:08

πιστεύω πως αν ξεπατικώσει από εδώ τα ζαιοι τις κουραδομαγκιές και τις φατσούλες θα δικαιολογήσει μια χαρά τις παρακολουθήσεις όταν του ζητήσουν εξηγήσεις στην εε.παίζει να τον σηκώσουν και στα χέρια

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 09 Αύγ 2022, 17:08

ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Αύγ 2022, 16:53

Σαφώς και όχι. Το "ζαίοι" είναι η διαχρονική επανάληψη των οχιτζήδων παντός κομματικού καιρού, που την πρώτη μέρα πανηγύριζαν και την δεύτερη έκλαιγαν στα ατμ.

Άτιμο πράγμα τα ατμ χωρίς όλα τα επαναστατικά φωνήεντα.
Βρε νουδουλικο σε απογνωση, τα ΑΤΜ έπαιξαν πριν το δημοψήφισμα. Την πρώτη μέρα λοιπόν έκλεισαν τα ΑΤΜ και τη δεύτερη έγινε δημοψήφισμα.
Η μνήμη σου άρχισε να φευγει κακομοίρα... :e040:
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 09 Αύγ 2022, 17:08

Beria έγραψε:
09 Αύγ 2022, 16:47
Lugozzi έγραψε:
talaipwros έγραψε:
Ξεκίνησε ως σκετς Monty Python και εξελίσσεται σε Σεφερλή
Παραμένει μόντυ πάιθον. Είναι 100% το σκετς με το νεκρό παπαγάλο.

Εικόνα
Z

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 09 Αύγ 2022, 17:09

Αρχέλαος έγραψε:
09 Αύγ 2022, 16:55
nrg έγραψε:
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:
09 Αύγ 2022, 16:34

Η ανάγκη αυξημένης προστασίας συνάγεται και από τις διατάξεις του άρθρου 61 παρ. 3 Σ για το βουλευτικό απόρρητο, το άρθρο 8 της ΕΣΔΑ και τα άρθρα 7 και 8 του Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για την άρση του απορρήτου δεν μπορεί να αρκεί η κρίση εισαγγελικής αρχής.

Αυτά που υποστήριξε και ο Βενιζέλος και κάποιοι το έπαιζαν τρελίτσα.

Η υπόθεση σηκώνει βραχιολάκια για αυτό και οι άμεσες παραιτήσεις.
Στην μπανανία μας είναι Τρίτη.

Εδώ να πούμε το εξής:

O πρωθυπουργός άλλαξε το νόμο ώστε να υπάγεται σε εκείνον η ΕΥΠ και έκανε τροπολογία για να διορίσει ως διοικητή της κάποιον που δεν είχε τα τυπικά προσόντα.
Άρα η πολιτική του ευθύνη είναι υπαρκτή και πολύ μεγαλύτερη από το αν τα ίδια ακριβώς γεγονότα είχαν γίνει αλλά χωρίς να έχει πάρει την ΕΥΠ και να έχει κάνει τροπολογία για να μην είναι απαιτητό το τυπικό προσόν της κατοχής πτυχίου πανεπιστημίου κλπ.
Και πάλι θα υπήρχε πολιτική ευθύνη αλλά μικρότερη γιατί τώρα εκείνος που έκανε τις αλλαγές όπως τον βόλευαν ώστε πάντοτε να...ξέρει, δηλώνει ότι δεν ήξερε.
Δηλαδή έρχομαι εγώ ως πρωθυπουργός, παίρνω την ΕΥΠ σε εμένα, βάζω εσένα που σε ξέρω καλά και ας μην έχεις τα τυπικά προσόντα και για να σε βάλω μάλιστα άφησα την ΕΥΠ ένα μήνα χωρίς τον βασικό της διοικητή, δηλαδή έκανα και φασαρία λες και ήσουν ο κορυφαίος διοικητής του κόσμου, και παρόλαυτα...δεν ήξερα.
Δηλαδή εγώ μιλούσα με εσένα ως άμεσα προϊστάμενος σου και δεν μου είπες τίποτα. Μάλλον ανέκδοτα θα έλεγαν.
Εν ολίγοις ο πρωθυπουργός απέτυχε δηλαδή και στον στόχο του, αν υποθέσουμε ότι δεν γνώριζε.

Επιπλέον, για να είναι νόμιμη η παρακολούθηση ενός ευρωβουλευτή θα έπρεπε να αφορά π.χ. εθνική κατασκοπία ή κάποιο εκτεταμένο δίκτυο οργανωμένου εγκληματος.
Επιπλέον, λόγω της ιδιότητας του η έγκριση άρσης του απορρήτου θα αφορούσε μία αυστηρή διαδικασία.
Σε εκείνη την περίπτωση, αν ο πρωθυπουργός ακύρωνε την παρακολούθηση, θα έθετε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας.
Όπερ άτοπο.
:goodpost:
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών