ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 10 Αύγ 2022, 01:14

Νon4me έγραψε:
10 Αύγ 2022, 01:13
Καραμελίτσα έγραψε:
10 Αύγ 2022, 01:08
Νon4me έγραψε:
10 Αύγ 2022, 01:05

αρκετα φθηνοτερα απο την κοβα των συμμοριτών .
Για το μέσο νεοδημοκράτη που δεν ξέρει πρόσθεση, ναι.
Τις μαθαμε τις προσθεσεις ζαια οταν πηγαιναμε στα ατμ να παρουμε 30-40 ευρα απ τα δικα μας λεφτα . αντι να σκαψετε καμια τρυπα να μπειτε μεσα ζητατε τα ρεστα . ριζοσπατικα λεσια .
συμμοριτικα τομαργια .

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 10 Αύγ 2022, 01:15

Νon4me έγραψε:
Καραμελίτσα έγραψε:
Νon4me έγραψε:

Τις μαθαμε τις προσθεσεις ζαια οταν πηγαιναμε στα ατμ να παρουμε 30-40 ευρα απ τα δικα μας λεφτα . αντι να σκαψετε καμια τρυπα να μπειτε μεσα ζητατε τα ρεστα . ριζοσπατικα λεσια .
φιλε μηπως εισαι ανεξαρτητος εξηνταλεπτακιας διανοητης?

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 10 Αύγ 2022, 01:16

Νon4me έγραψε:
Καραμελίτσα έγραψε:
Νon4me έγραψε:

Μιλάνε τα αρχιλαμόγια που άφησαν 15% έλειμμα και δημιούργηασαν την κρίση. Ο τέλειος συνδυασμ'ος: θρασίμια και ηλίθιοι ένα πακέτο.
Z

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 10 Αύγ 2022, 01:19

Καραμελίτσα έγραψε:
10 Αύγ 2022, 01:16
Νon4me έγραψε:
Καραμελίτσα έγραψε:

Μιλάνε τα αρχιλαμόγια που άφησαν 15% έλειμμα και δημιούργηασαν την κρίση. Ο τέλειος συνδυασμ'ος: θρασίμια και ηλίθιοι ένα πακέτο.
καλα . κελαηδήστε . μη χαθουμε λιαν συντόμως ....

πηζομπουτο σταμτα να με πρεσαρεις . στα εχω πει πολλακις . θα χορτασετε και σιγουρα δε θα ξαναρθετε για κυνηγι στο βουνο .

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 10 Αύγ 2022, 01:25

Νon4me έγραψε:
sys3x έγραψε:
10 Αύγ 2022, 01:07
Νon4me έγραψε:
10 Αύγ 2022, 00:57

Φεστιβαλ ισαποστακηδων . ενας χορος στο συνταγμα λειπει μικροι τρωγλοδυτες να κουνησετε ολα σας τη μεσουλα

Εικόνα
Τι είναι το "φεστιβάλ ισαποστάκηδων" γαλαζαιόμπαλο; για μίλα μας εδώ ανοιχτά να μάθουμε κι εμείς τι εννοείς.
σκασμος βλακεντιε .
Ξεκίνησα να γράφω σε ποια συγκεκριμένα θα έπρεπε να πεις σκασμός εάν σέβεσαι πραγματικά την ύπαρξη σου αλλά το έσβησα τελικά.
Τώρα στα δικά μας. Τι εννοείς με το "φεστιβάλ ισαποστάκηδων" σε ένα νήμα το οποίον αφορά καραμπινάτη εκτροπή του πολιτεύματος από την ίδια την κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της Ελλάδος κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 10 Αύγ 2022, 01:29

sys3x έγραψε:
10 Αύγ 2022, 01:25
Νon4me έγραψε:
sys3x έγραψε:
10 Αύγ 2022, 01:07

Τι είναι το "φεστιβάλ ισαποστάκηδων" γαλαζαιόμπαλο; για μίλα μας εδώ ανοιχτά να μάθουμε κι εμείς τι εννοείς.
σκασμος βλακεντιε .
Ξεκίνησα να γράφω σε ποια συγκεκριμένα θα έπρεπε να πεις σκασμός εάν σέβεσαι πραγματικά την ύπαρξη σου αλλά το έσβησα τελικά.
Τώρα στα δικά μας. Τι εννοείς με το "φεστιβάλ ισαποστάκηδων" σε ένα νήμα το οποίον αφορά καραμπινάτη εκτροπή του πολιτεύματος από την ίδια την κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της Ελλάδος κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη;
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 10 Αύγ 2022, 01:37

Νon4me έγραψε:
10 Αύγ 2022, 01:29
Εικόνα
Ντρέπεται και η ντροπή με την κατάντια σου.
Μποτάκι, γερμανικό νούμερο, Αύγουστος και ντάματζ κοντρόλ στον ανέμελο.
My Life had stood, a Loaded Gun

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 10 Αύγ 2022, 01:40

Dwarven Blacksmith έγραψε:
10 Αύγ 2022, 00:55
Μια πέτρα να ρίξεις θα πετύχεις 10 δέκα ανεξάρτητους διανοητές, όσοι τολμάνε να κολλήσουν την ταμπέλα στον εαυτό τους είναι πιο ειλικρινείς εγώ νομίζω.
Ποτέ δε θα χρησιμοποιουσα επίσης την ταμπέλα διανοητης για τον εαυτό μου. Για μένα είναι αυτονόητο ότι είμαι ανεξάρτητος, το συνειδητοποίησα στην ηλικία των 12 ετών περίπου που άκουσα εκείνο το τραγούδι των txc που έλεγε "δεξιοί και αριστεροί τώρα χαθείτε από μπροστά μου". Από τότε δεν το σκέφτηκα ποτέ ξανά το θέμα, δε με απασχόλησε. Ξέρω ότι έχω ακραίες αποψεις πολλές φορές, για τον πολύ κόσμο, επομένως ούτε κεντρωο θα με έλεγα. Υπάρχουν απόψεις από διαφορετικούς χώρους με τις οποίες συμφωνώ και θα το δηλώσω χωρίς να σκεφτώ αν η ιδέα είναι αναρχική ή εθνικοσοσιαλιστικη ή χριστιανική ή οτιδήποτε. Η ερώτηση έχει για μένα την ίδια αξία με την ερώτηση "είσαι Άγγλος ή Σκωτσεζος" "είσαι παναθηναϊκός ή ολυμπιακος" "είσαι χριστιανός ή μουσουλμάνος" κοκ. Δεν υπάρχει πιο ειλικρινής απάντηση απ το "τίποτε από τα δυο".

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 10 Αύγ 2022, 01:41

aljawn έγραψε:
10 Αύγ 2022, 01:37
Νon4me έγραψε:
10 Αύγ 2022, 01:29
Εικόνα
Ντρέπεται και η ντροπή με την κατάντια σου.
Μποτάκι, γερμανικό νούμερο, Αύγουστος και ντάματζ κοντρόλ στον ανέμελο.
καλωστο ανεξαρτητο ειμαστε πολλα ,, ειμαστε ανεξαρτητα :lol::lol::lol: . θα μαθετε στο αλ6 να γραφει με το δεξι ? :lol::lol::lol:

ολα να σας μαζεψουν εναν κανονικο ανθρωπο δε φτιαχνετε . :lol::lol:

ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal » 10 Αύγ 2022, 01:43

Στο άλλο νήμα επανορίζουν την τέχνη.
Εδώ θα επανοριστεί ο κανονικός άνθρωπος.
Καλά πάμε.

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 10 Αύγ 2022, 01:46

τουαλετες των ζαιων .

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 10 Αύγ 2022, 01:48

Νon4me έγραψε:
10 Αύγ 2022, 01:46
τουαλετες των ζαιων .
τουρκικη τουαλετα ζαιων.

αντε για τιποτα δεν ειστε

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 10 Αύγ 2022, 01:55

Καραμελίτσα έγραψε:
10 Αύγ 2022, 01:06

Να προσθέσεω ότι το "εγώ δεν είμαι πρόβατο" είναι η απόλυτη μπουμεριά. Πιο στερεότυπο πεθαίνεις.
Δεν είμαι φανατισμενος ηλιθιος για πολιτική, θρησκεία και μπάλα. Αυτά όλα είναι μπίζνες και εσείς που φανατιζεστε είστε απλά χρήσιμοι ηλιθιοι και θύματα. Το προβατο είναι μια σχετικά καλή αναλογία για την κατάστασή σας και γι αυτό σας πονάει. Γιατί κάπου μέσα σας, αν και είστε NPCs, έχετε λίγη ανθρωπιά, κ γι αυτό αντιδράτε τόσο άσχημα στον χαρακτηρισμό. Κανενας δε χαλιεται με χαρακτηρισμους που δεν του ταιριάζουν. Παραλληλα δεν ανεχεστε οτι ο άλλος μπορεί πράγματι να μην είναι σαν τα μούτρα σας. Επειδή εσείς έχετε αυτήν την εξάρτηση του φανατισμού και το μίσος για τον ζαιο ή τον γαλαζαιο σας είναι απαραίτητο όπως στον πρεζάκια η δόση του, σας φαίνεται αδιανόητο ότι υπάρχουμε εμείς οι ελεύθεροι που απλά σπάμε την πλάκα μας με κάτι τόσο "σοβαρό" για εσάς! Είναι η δόση σας, πώς μπορούμε να μην πάρουμε θέση στο ακρογωνιαιο ως προς την ύπαρξη σας ζήτημα του αριστερά ή δεξια;

Ο βοσκός κατευθύνει το προβατο σύμφωνα με τα συμφέροντά του, το ίδιο κάνουν κ τα παραπάνω συμφέροντα με εσάς. Είστε βασικά resource σε ένα σχήμα πυραμίδας που κάποιοι AINEIANτες πλουτίζουν εκμεταλλευομενοι τη μαλακια και τον φανατισμό σας. :g030:

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 10 Αύγ 2022, 01:58

EKPLIKTIKOS έγραψε:
10 Αύγ 2022, 01:40
Μια πέτρα να ρίξεις θα πετύχεις 10 δέκα ανεξάρτητους διανοητές, όσοι τολμάνε να κολλήσουν την ταμπέλα στον εαυτό τους είναι πιο ειλικρινείς εγώ νομίζω.
Ποτέ δε θα χρησιμοποιουσα επίσης την ταμπέλα διανοητης για τον εαυτό μου. Για μένα είναι αυτονόητο ότι είμαι ανεξάρτητος, το συνειδητοποίησα στην ηλικία των 12 ετών περίπου που άκουσα εκείνο το τραγούδι των txc που έλεγε "δεξιοί και αριστεροί τώρα χαθείτε από μπροστά μου". Από τότε δεν το σκέφτηκα ποτέ ξανά το θέμα, δε με απασχόλησε. Ξέρω ότι έχω ακραίες αποψεις πολλές φορές, για τον πολύ κόσμο, επομένως ούτε κεντρωο θα με έλεγα. Υπάρχουν απόψεις από διαφορετικούς χώρους με τις οποίες συμφωνώ και θα το δηλώσω χωρίς να σκεφτώ αν η ιδέα είναι αναρχική ή εθνικοσοσιαλιστικη ή χριστιανική ή οτιδήποτε. Η ερώτηση έχει για μένα την ίδια αξία με την ερώτηση "είσαι Άγγλος ή Σκωτσεζος" "είσαι παναθηναϊκός ή ολυμπιακος" "είσαι χριστιανός ή μουσουλμάνος" κοκ. Δεν υπάρχει πιο ειλικρινής απάντηση απ το "τίποτε από τα δυο".
Απόψεις, hot takes, κλπ. Κουλ, δεν είναι πολιτική αυτά όμως. Είναι πολιτική διασκέδαση, τις έχεις για να τις λες.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal » 10 Αύγ 2022, 02:01

10 Αύγ 2022, 01:58
EKPLIKTIKOS έγραψε:
10 Αύγ 2022, 01:40
Απόψεις, hot takes, κλπ. Κουλ, δεν είναι πολιτική αυτά όμως. Είναι πολιτική διασκέδαση, τις έχεις για να τις λες.
Άποψη που διαμορφώνεται και διαμορφώνει είναι σαφέστατα πολιτική και όχι διασκέδαση.
Αν πιστεύεις ότι πολιτική είναι μόνο η σύνταξη κάτω από ορισμένη σημαία, λυπάμαι, αλλά μόνο αυτό ΔΕΝ είναι.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών