συμμοριτικα τομαργια .Νon4me έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 01:13Τις μαθαμε τις προσθεσεις ζαια οταν πηγαιναμε στα ατμ να παρουμε 30-40 ευρα απ τα δικα μας λεφτα . αντι να σκαψετε καμια τρυπα να μπειτε μεσα ζητατε τα ρεστα . ριζοσπατικα λεσια .
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
φιλε μηπως εισαι ανεξαρτητος εξηνταλεπτακιας διανοητης?Νon4me έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 01:13Τις μαθαμε τις προσθεσεις ζαια οταν πηγαιναμε στα ατμ να παρουμε 30-40 ευρα απ τα δικα μας λεφτα . αντι να σκαψετε καμια τρυπα να μπειτε μεσα ζητατε τα ρεστα . ριζοσπατικα λεσια .
- Καραμελίτσα
Μιλάνε τα αρχιλαμόγια που άφησαν 15% έλειμμα και δημιούργηασαν την κρίση. Ο τέλειος συνδυασμ'ος: θρασίμια και ηλίθιοι ένα πακέτο.Νon4me έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 01:13Τις μαθαμε τις προσθεσεις ζαια οταν πηγαιναμε στα ατμ να παρουμε 30-40 ευρα απ τα δικα μας λεφτα . αντι να σκαψετε καμια τρυπα να μπειτε μεσα ζητατε τα ρεστα . ριζοσπατικα λεσια .
Z
καλα . κελαηδήστε . μη χαθουμε λιαν συντόμως ....Καραμελίτσα έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 01:16Μιλάνε τα αρχιλαμόγια που άφησαν 15% έλειμμα και δημιούργηασαν την κρίση. Ο τέλειος συνδυασμ'ος: θρασίμια και ηλίθιοι ένα πακέτο.
πηζομπουτο σταμτα να με πρεσαρεις . στα εχω πει πολλακις . θα χορτασετε και σιγουρα δε θα ξαναρθετε για κυνηγι στο βουνο .
Ξεκίνησα να γράφω σε ποια συγκεκριμένα θα έπρεπε να πεις σκασμός εάν σέβεσαι πραγματικά την ύπαρξη σου αλλά το έσβησα τελικά.
Τώρα στα δικά μας. Τι εννοείς με το "φεστιβάλ ισαποστάκηδων" σε ένα νήμα το οποίον αφορά καραμπινάτη εκτροπή του πολιτεύματος από την ίδια την κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της Ελλάδος κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
sys3x έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 01:25Ξεκίνησα να γράφω σε ποια συγκεκριμένα θα έπρεπε να πεις σκασμός εάν σέβεσαι πραγματικά την ύπαρξη σου αλλά το έσβησα τελικά.
Τώρα στα δικά μας. Τι εννοείς με το "φεστιβάλ ισαποστάκηδων" σε ένα νήμα το οποίον αφορά καραμπινάτη εκτροπή του πολιτεύματος από την ίδια την κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της Ελλάδος κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη;

Ντρέπεται και η ντροπή με την κατάντια σου.
Μποτάκι, γερμανικό νούμερο, Αύγουστος και ντάματζ κοντρόλ στον ανέμελο.
My Life had stood, a Loaded Gun
- EKPLIKTIKOS
Ποτέ δε θα χρησιμοποιουσα επίσης την ταμπέλα διανοητης για τον εαυτό μου. Για μένα είναι αυτονόητο ότι είμαι ανεξάρτητος, το συνειδητοποίησα στην ηλικία των 12 ετών περίπου που άκουσα εκείνο το τραγούδι των txc που έλεγε "δεξιοί και αριστεροί τώρα χαθείτε από μπροστά μου". Από τότε δεν το σκέφτηκα ποτέ ξανά το θέμα, δε με απασχόλησε. Ξέρω ότι έχω ακραίες αποψεις πολλές φορές, για τον πολύ κόσμο, επομένως ούτε κεντρωο θα με έλεγα. Υπάρχουν απόψεις από διαφορετικούς χώρους με τις οποίες συμφωνώ και θα το δηλώσω χωρίς να σκεφτώ αν η ιδέα είναι αναρχική ή εθνικοσοσιαλιστικη ή χριστιανική ή οτιδήποτε. Η ερώτηση έχει για μένα την ίδια αξία με την ερώτηση "είσαι Άγγλος ή Σκωτσεζος" "είσαι παναθηναϊκός ή ολυμπιακος" "είσαι χριστιανός ή μουσουλμάνος" κοκ. Δεν υπάρχει πιο ειλικρινής απάντηση απ το "τίποτε από τα δυο".Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 00:55Μια πέτρα να ρίξεις θα πετύχεις 10 δέκα ανεξάρτητους διανοητές, όσοι τολμάνε να κολλήσουν την ταμπέλα στον εαυτό τους είναι πιο ειλικρινείς εγώ νομίζω.
καλωστο ανεξαρτητο ειμαστε πολλα ,, ειμαστε ανεξαρτητα

ολα να σας μαζεψουν εναν κανονικο ανθρωπο δε φτιαχνετε .

Στο άλλο νήμα επανορίζουν την τέχνη.
Εδώ θα επανοριστεί ο κανονικός άνθρωπος.
Καλά πάμε.
Εδώ θα επανοριστεί ο κανονικός άνθρωπος.
Καλά πάμε.
τουαλετες των ζαιων .
- EKPLIKTIKOS
Δεν είμαι φανατισμενος ηλιθιος για πολιτική, θρησκεία και μπάλα. Αυτά όλα είναι μπίζνες και εσείς που φανατιζεστε είστε απλά χρήσιμοι ηλιθιοι και θύματα. Το προβατο είναι μια σχετικά καλή αναλογία για την κατάστασή σας και γι αυτό σας πονάει. Γιατί κάπου μέσα σας, αν και είστε NPCs, έχετε λίγη ανθρωπιά, κ γι αυτό αντιδράτε τόσο άσχημα στον χαρακτηρισμό. Κανενας δε χαλιεται με χαρακτηρισμους που δεν του ταιριάζουν. Παραλληλα δεν ανεχεστε οτι ο άλλος μπορεί πράγματι να μην είναι σαν τα μούτρα σας. Επειδή εσείς έχετε αυτήν την εξάρτηση του φανατισμού και το μίσος για τον ζαιο ή τον γαλαζαιο σας είναι απαραίτητο όπως στον πρεζάκια η δόση του, σας φαίνεται αδιανόητο ότι υπάρχουμε εμείς οι ελεύθεροι που απλά σπάμε την πλάκα μας με κάτι τόσο "σοβαρό" για εσάς! Είναι η δόση σας, πώς μπορούμε να μην πάρουμε θέση στο ακρογωνιαιο ως προς την ύπαρξη σας ζήτημα του αριστερά ή δεξια;Καραμελίτσα έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 01:06
Να προσθέσεω ότι το "εγώ δεν είμαι πρόβατο" είναι η απόλυτη μπουμεριά. Πιο στερεότυπο πεθαίνεις.
Ο βοσκός κατευθύνει το προβατο σύμφωνα με τα συμφέροντά του, το ίδιο κάνουν κ τα παραπάνω συμφέροντα με εσάς. Είστε βασικά resource σε ένα σχήμα πυραμίδας που κάποιοι AINEIANτες πλουτίζουν εκμεταλλευομενοι τη μαλακια και τον φανατισμό σας.

- Dwarven Blacksmith
Απόψεις, hot takes, κλπ. Κουλ, δεν είναι πολιτική αυτά όμως. Είναι πολιτική διασκέδαση, τις έχεις για να τις λες.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 01:40Ποτέ δε θα χρησιμοποιουσα επίσης την ταμπέλα διανοητης για τον εαυτό μου. Για μένα είναι αυτονόητο ότι είμαι ανεξάρτητος, το συνειδητοποίησα στην ηλικία των 12 ετών περίπου που άκουσα εκείνο το τραγούδι των txc που έλεγε "δεξιοί και αριστεροί τώρα χαθείτε από μπροστά μου". Από τότε δεν το σκέφτηκα ποτέ ξανά το θέμα, δε με απασχόλησε. Ξέρω ότι έχω ακραίες αποψεις πολλές φορές, για τον πολύ κόσμο, επομένως ούτε κεντρωο θα με έλεγα. Υπάρχουν απόψεις από διαφορετικούς χώρους με τις οποίες συμφωνώ και θα το δηλώσω χωρίς να σκεφτώ αν η ιδέα είναι αναρχική ή εθνικοσοσιαλιστικη ή χριστιανική ή οτιδήποτε. Η ερώτηση έχει για μένα την ίδια αξία με την ερώτηση "είσαι Άγγλος ή Σκωτσεζος" "είσαι παναθηναϊκός ή ολυμπιακος" "είσαι χριστιανός ή μουσουλμάνος" κοκ. Δεν υπάρχει πιο ειλικρινής απάντηση απ το "τίποτε από τα δυο".Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 00:55Μια πέτρα να ρίξεις θα πετύχεις 10 δέκα ανεξάρτητους διανοητές, όσοι τολμάνε να κολλήσουν την ταμπέλα στον εαυτό τους είναι πιο ειλικρινείς εγώ νομίζω.

Άποψη που διαμορφώνεται και διαμορφώνει είναι σαφέστατα πολιτική και όχι διασκέδαση.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 01:58Απόψεις, hot takes, κλπ. Κουλ, δεν είναι πολιτική αυτά όμως. Είναι πολιτική διασκέδαση, τις έχεις για να τις λες.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 01:40Ποτέ δε θα χρησιμοποιουσα επίσης την ταμπέλα διανοητης για τον εαυτό μου. Για μένα είναι αυτονόητο ότι είμαι ανεξάρτητος, το συνειδητοποίησα στην ηλικία των 12 ετών περίπου που άκουσα εκείνο το τραγούδι των txc που έλεγε "δεξιοί και αριστεροί τώρα χαθείτε από μπροστά μου". Από τότε δεν το σκέφτηκα ποτέ ξανά το θέμα, δε με απασχόλησε. Ξέρω ότι έχω ακραίες αποψεις πολλές φορές, για τον πολύ κόσμο, επομένως ούτε κεντρωο θα με έλεγα. Υπάρχουν απόψεις από διαφορετικούς χώρους με τις οποίες συμφωνώ και θα το δηλώσω χωρίς να σκεφτώ αν η ιδέα είναι αναρχική ή εθνικοσοσιαλιστικη ή χριστιανική ή οτιδήποτε. Η ερώτηση έχει για μένα την ίδια αξία με την ερώτηση "είσαι Άγγλος ή Σκωτσεζος" "είσαι παναθηναϊκός ή ολυμπιακος" "είσαι χριστιανός ή μουσουλμάνος" κοκ. Δεν υπάρχει πιο ειλικρινής απάντηση απ το "τίποτε από τα δυο".Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑10 Αύγ 2022, 00:55Μια πέτρα να ρίξεις θα πετύχεις 10 δέκα ανεξάρτητους διανοητές, όσοι τολμάνε να κολλήσουν την ταμπέλα στον εαυτό τους είναι πιο ειλικρινείς εγώ νομίζω.
Αν πιστεύεις ότι πολιτική είναι μόνο η σύνταξη κάτω από ορισμένη σημαία, λυπάμαι, αλλά μόνο αυτό ΔΕΝ είναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτηση Τσιπρα και εκλογη νεου αρχηγου
από Dr Socrates » 29 Ιουν 2023, 13:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 248 Απαντήσεις
- 8371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από BILLO
05 Ιούλ 2023, 01:39
-
-
- 299 Απαντήσεις
- 9556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
08 Οκτ 2023, 23:51
-
-
Νέα δημοσίευση Η σύζυγος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο ψηφοδέλτιο του... υφυπουργού Άμυνας! (ΝΔ)
από Frappezitis » 12 Αύγ 2023, 13:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
12 Αύγ 2023, 13:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΑΕΕ: Oι εντολές του Αρχηγού ήταν να μην κάνουμε καμία ανακριτική πράξη, ούτε αυτοψία.
από Kauldron » 05 Φεβ 2025, 18:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
06 Φεβ 2025, 01:05
-