Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 18:53
Χαοτικός έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 18:42
Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 18:36
η ενας αντρας. ψυχολογικη βια μια χαρα εξασκουν και γυναικες.
μην το βλεπετε μονοπλευρα, οτι ολα τα σωστα κανουν οι γυναικες, ολα τα λαθη οι αντρες. ουλοι για το μπουντζο ειμαστε, και τα 2 φυλα.
Μην γίνεσαι μαλακοπιτουρίδης τώρα. Είναι όλο το πακέτο. Είναι μία προϊστορία καταπίεσης ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗ, μία νοοτροπία, θεσμοί μη σου πω, κακομάθεια, αμορφωσιά, καφρίλα, κτηνοσύνη. Οι γυναίκες μεγάλωσανε με μια τέτοια καταπίεση, ενοχοποιηθήκανε, και φάγανε πραγματικά ξύλο. Έχουν χίλια δίκια να παραπονιούνται.
Το ότι τραβάμε κι εμείς ψυχολογική βία δεν κάνει το θέμα "Γυναίκα" ανάξιο λόγου ή ξεχωριστής εξέτασης-αντιμετώπισης.
οι γυναικες προηγουμενων γενεων, σε μεγαλο βαθμο. οι γυναικες με τις οποιες κουβεντιαζουμε εδω, τωρα, οχι. αντε να πω ισως μια στις 100, για να μην ειμαι απολυτος.
αλλα επισης, αρκετες, ισως περισσοτερες απο 1% μεγαλωσαν τρογωντας λιγοτερο ξυλο απο τον αδελφο τους, επειδη ειναι γυναικες. μαθαινοντας οτι εχουν μεγαλυτερη αξια, ειναι ανωτερο ειδος.
Μεγάλωσαν με ντροπή γιατί έχουν βυζιά που ο όγκος τους διακρίνεται και αισθάνεται τα αρνητικά βάιμπς, ντροπή γιατί γαμηθήκανε με τον τάδε (αφού ο τάδε το διέδωσε " καριόλα είναι, Αφού την γάμησα σου λέω!"), με το να κρύβουν ότι έχουν γκόμενο, καταπίνουν ότι το παιδί θα το βγάλεις Μητραλέξη επειδή ο μπαμπάς αφού.
Το σημαντικό:
Τι θα πει ρε κυρία Μπαλούρδου; Δεν είναι κάποια αυτή από μόνη της; Δεν είναι Μπαλούρδα; Γιατί η γενική πτώση του αρσενικού γένους; Ο παπούς σου ήταν γανωματής και του κότσαραν επώνυμο σωστά; Ε η γιαγιά σου που ήταν δασκάλα γιατί δεν είναι η Ελένη Γραμματικιά ας πούμε και είναι Ελένη (του) Γανωματή; Δεν δείχνει μία θεσμική αντίληψη για το πως βλέπουμε τις γυναίκες; Ονομαστική φίλε. Κόκκινη Έλλη όχι Κοκκίνου. Μακριά Χριστίνα όχι Μακρή Χριστίνα,
Ειλικρινά τώρα έχεις πολλά ερεθίσματα! "Η μαμά έβαλε φωτιά στο σπίτι", "Η μαμά μας απειλεί ότι θα μας σκοτώσει" (για πλήθος φάσεων όπου τα δικαστήρια έχουν απομακρύνει τις βίαιες μαμάδες από το σπίτι) Ε;

Εγώ όποτε ακούω για τέτοιες οικογενειακές τραγωδίες το μυαλό μου πάει σε κάποια γυναίκα που τους δημιουργεί όλο προβλήματα!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.