Δηλαδή οι γυναικοκτονίες γίνονται με αιτία που απορρέει από την γυναίκα. Είναι που δεν ρίχνεις ευθύνη.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:34αν ετσι γινονται οι γυναικοκτονιες, δηλαδη ενς μπαρμπας κατεβαινει ξαφνικα απο ενα αυτοκινητο και σκοτωνει μια γυναικα, εχεις δικιο.stavmanr έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:17Από τη μ...κία που τους έχει βαρέσει κατακούτελα, πιάνει;
Ή πρέπει να βρούμε κάποιον άλλο υπάιτιο της δικής τους μ....κίας;
Είναι αντίστοιχο του να κατέβει ένας μπάρμπας από το αυτοκίνητο να σου πατήσει ένα χέρι ξύλο στη διασταύρωση και να προσπαθείς να μας πείσεις ότι κάτι θα έκανες εσύ λάθος...
αν οχι, λες κοτσανες.
Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...
Re: Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Διαολίζω, κολαση, Χριστοί, Παναγίες.
Κάνατε το νήμα απόκρυφο ευαγγέλιο...
Κάνατε το νήμα απόκρυφο ευαγγέλιο...
Δεν έχεις μπει ακόμη στο πνεύμα του Ασέβαστου για να καταλάβεις πως το θέτει.Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:38Δηλαδή οι γυναικοκτονίες γίνονται με αιτία που απορρέει από την γυναίκα. Είναι που δεν ρίχνεις ευθύνη.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:34αν ετσι γινονται οι γυναικοκτονιες, δηλαδη ενς μπαρμπας κατεβαινει ξαφνικα απο ενα αυτοκινητο και σκοτωνει μια γυναικα, εχεις δικιο.stavmanr έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:17
Από τη μ...κία που τους έχει βαρέσει κατακούτελα, πιάνει;
Ή πρέπει να βρούμε κάποιον άλλο υπάιτιο της δικής τους μ....κίας;
Είναι αντίστοιχο του να κατέβει ένας μπάρμπας από το αυτοκίνητο να σου πατήσει ένα χέρι ξύλο στη διασταύρωση και να προσπαθείς να μας πείσεις ότι κάτι θα έκανες εσύ λάθος...
αν οχι, λες κοτσανες.

Εδώ που τα λέμε, σε τέτοιες "σχέσεις" αυτό που προκαλεί το μεγαλύτερο θυμό είναι ο εαυτός μας και όχι ο άλλος.SUV έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:28Όχι, το θέμα είναι οτι όταν με φθάσει κάποιος στο σημείο να νοιώσω οτι με παραβιάζει με οποιονδήποτε τρόπο, οντως μπορεί να τρελαθώ, χωρίς πλάκα. Μου γυρνάει το μυαλό ανάποδα, δαιμονίζομαι. Δεν ξέρω πώς γίνεται να το παθαίνω αυτό, ειμαι πολύ ήρεμη και νωχελική σαν άνθρωπος. Τεσπα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:25Οι χειριστικοί έχουν πάντα σαφέστατη αντίληψη του τι κάνουν, ακόμη και όταν έχουν εκρήξεις. Δεν είναι τρελοί και έχουν σαφέστατη επίγνωση του κινδύνου όταν τον διακρίνουν. Παίζουν μέχρι εκεί που τους παίρνει και ως τέρμα εγωκεντρικά πλάσματα έχουν έντονο ένστικτο επιβίωσης.
Το θέμα είναι να θες να κόψεις εσύ, χωρίς πισωγυρίσματα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν εδειρες, γιατι δεν εισαι καθαρμα.
πρεπει να προσεξεις, για να μην τις φας. ειδικα αν τις φας μια φορα, και ξερεις, ειναι σιγουρο, δεδομενο, οτι θα τις ξαναφας.
δεν θεωρειται οκ. πραξη καθαρματος θεωρειται.
αλλα και το να επαναλαμβανεις την πραξη που καταληγει στο να τρως φαπες, γνωριζοντας την καταληξη, και εχωντας καθε ευκαιρια να μην το κανεις, μαλακια θεωρειται.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εσύ δεν χρειάζεσαι ούτε σχέση για να θυμώσεις με τον εαυτό σου, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:41Εδώ που τα λέμε, σε τέτοιες "σχέσεις" αυτό που προκαλεί το μεγαλύτερο θυμό είναι ο εαυτός μας και όχι ο άλλος.SUV έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:28Όχι, το θέμα είναι οτι όταν με φθάσει κάποιος στο σημείο να νοιώσω οτι με παραβιάζει με οποιονδήποτε τρόπο, οντως μπορεί να τρελαθώ, χωρίς πλάκα. Μου γυρνάει το μυαλό ανάποδα, δαιμονίζομαι. Δεν ξέρω πώς γίνεται να το παθαίνω αυτό, ειμαι πολύ ήρεμη και νωχελική σαν άνθρωπος. Τεσπα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:25
Οι χειριστικοί έχουν πάντα σαφέστατη αντίληψη του τι κάνουν, ακόμη και όταν έχουν εκρήξεις. Δεν είναι τρελοί και έχουν σαφέστατη επίγνωση του κινδύνου όταν τον διακρίνουν. Παίζουν μέχρι εκεί που τους παίρνει και ως τέρμα εγωκεντρικά πλάσματα έχουν έντονο ένστικτο επιβίωσης.
Το να μην το κάνεις επειδή θα φας φάπες είναι ο ορισμός του μπαίνω σε παθητική στάση.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:42δεν εδειρες, γιατι δεν εισαι καθαρμα.
πρεπει να προσεξεις, για να μην τις φας. ειδικα αν τις φας μια φορα, και ξερεις, ειναι σιγουρο, δεδομενο, οτι θα τις ξαναφας.
αλλα και το να επαναλαμβανεις την πραξη που καταληγει στο να τρως φαπες, γνωριζοντας την καταληξη, και εχωντας καθε ευκαιρια να μην το κανεις, μαλακια θεωρειται.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μεγαλο λαθος. απο αυτα που ενιοτε οδηγουν στο νοσοκομειο.Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:38
Αυτό. Για αυτό λέω χαρά στην υπομονή σου. Και εγώ έτσι ήρεμη κτλ είμαι. Αλλά μην με διαολισεις. Μου λεει ο δικός μου μη μου αντιμιλας, μη με φτάνεις οριακά όταν τσακωνομαστε μου γυρίζει το μάτι. Ασε με να ηρεμήσω και μετά πες μου ότι θέλεις. Δεν. Θα του πω ότι έχω να του πω εκείνη την στιγμή και ας γίνει κόλαση.
Σωστά. Μεγάλο λάθος μια γυναίκα να αντιμιλήσει στον άντρα.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:46μεγαλο λαθος. απο αυτα που ενιοτε οδηγουν στο νοσοκομειο.Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:38Αυτό. Για αυτό λέω χαρά στην υπομονή σου. Και εγώ έτσι ήρεμη κτλ είμαι. Αλλά μην με διαολισεις. Μου λεει ο δικός μου μη μου αντιμιλας, μη με φτάνεις οριακά όταν τσακωνομαστε μου γυρίζει το μάτι. Ασε με να ηρεμήσω και μετά πες μου ότι θέλεις. Δεν. Θα του πω ότι έχω να του πω εκείνη την στιγμή και ας γίνει κόλαση.
Αν τη σφάξει, δεν θα φταίει...
Δεν είμαι σίγουρη. Επειδή το έχω αναρωτηθεί για τις περιπτώσεις που με αφορουν, "πού έφταιξα" "τί έκανα λάθος" "γιατί δεν το απέφυγα" "μήπως το προκάλεσα" κτλ, έχω βρει τον εαυτό μου οκ με εμέναΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:41Εδώ που τα λέμε, σε τέτοιες "σχέσεις" αυτό που προκαλεί το μεγαλύτερο θυμό είναι ο εαυτός μας και όχι ο άλλος.SUV έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:28Όχι, το θέμα είναι οτι όταν με φθάσει κάποιος στο σημείο να νοιώσω οτι με παραβιάζει με οποιονδήποτε τρόπο, οντως μπορεί να τρελαθώ, χωρίς πλάκα. Μου γυρνάει το μυαλό ανάποδα, δαιμονίζομαι. Δεν ξέρω πώς γίνεται να το παθαίνω αυτό, ειμαι πολύ ήρεμη και νωχελική σαν άνθρωπος. Τεσπα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:25
Οι χειριστικοί έχουν πάντα σαφέστατη αντίληψη του τι κάνουν, ακόμη και όταν έχουν εκρήξεις. Δεν είναι τρελοί και έχουν σαφέστατη επίγνωση του κινδύνου όταν τον διακρίνουν. Παίζουν μέχρι εκεί που τους παίρνει και ως τέρμα εγωκεντρικά πλάσματα έχουν έντονο ένστικτο επιβίωσης.

ε, το εχεις καψει τελειως.
Αυτό του λέω και εγώ. Να μάθει να ακούει και τον άλλον όταν είναι εκνευρισμένος και να τα ξεχάσει αυτά τα μη μου μιλας όταν μου γυρνάει το μάτι. Γιατί ρε φίλε και το δικό μου το μάτι γυρνάει.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:46μεγαλο λαθος. απο αυτα που ενιοτε οδηγουν στο νοσοκομειο.Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:38
Αυτό. Για αυτό λέω χαρά στην υπομονή σου. Και εγώ έτσι ήρεμη κτλ είμαι. Αλλά μην με διαολισεις. Μου λεει ο δικός μου μη μου αντιμιλας, μη με φτάνεις οριακά όταν τσακωνομαστε μου γυρίζει το μάτι. Ασε με να ηρεμήσω και μετά πες μου ότι θέλεις. Δεν. Θα του πω ότι έχω να του πω εκείνη την στιγμή και ας γίνει κόλαση.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άμα πας σε επιθετική στάση, θα τις φας, μπορεί και να καταλήξεις.Naida έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:44Το να μην το κάνεις επειδή θα φας φάπες είναι ο ορισμός του μπαίνω σε παθητική στάση.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2022, 19:42δεν εδειρες, γιατι δεν εισαι καθαρμα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Από Απόκρυφο Ευαγγέλιο κάνατε το νήμα "Ο Εξορκιστής 14".
Γυρνά το ένα μάτι, γυρνά το άλλο μάτι... Έλεος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 23 Αύγ 2022, 19:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βασανίζεται ο Μητσοτάκης – Μία γυναικοκτονία χαλάει τα χίλια πράγματα που κάνει
από Frappezitis » 05 Απρ 2024, 20:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Απρ 2024, 20:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η γυναικοκτονία της Άννα από την Κούβα: Η ιστορία της τρανς γυναίκας και το misgendering της ΕΛΑΣ
από AlienWay » 11 Ιούλ 2023, 14:43 » σε Εγκληματικότητα - 293 Απαντήσεις
- 10531 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
20 Σεπ 2024, 20:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ούτε λέξη για εκλογές το ζαβό του πασοκ
από Τοξοβόλος_UK » 19 Ιουν 2024, 15:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 385 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λευκός Λύκος
19 Ιουν 2024, 20:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν έχει βρεθεί η λέξη που θα χαρακτηρίζει τον ΠΡΩΚΤΟΣΑΛΤΕ.
από Μαδουραίος » 01 Νοέμ 2024, 08:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
01 Νοέμ 2024, 10:03
-