Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...

Φιλοσοφία πολιτικής
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Γυναικοκτονία, η λέξη που δεν λέμε...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Αύγ 2022, 20:25

Naida έγραψε:
23 Αύγ 2022, 20:14

Γιατί πρέπει εγώ να σταματήσω και γιατί είναι η δική μου λάθος πράξη πρώτη;
Δεν ρίχνει σφαλιάρες, . Όχι στον τσακωμό τουλάχιστον :lol: μπορεί να πλησιάσει επικίνδυνα σαν μαινόμενος ταύρος αλλά ως εκεί. Όπως και δεν ρίχνω σφαλιάρες όμως ε.
Αν υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο θα είχα ανοίξει πανιά από την αρχή.
κατσε ωπα, λεγαμε για το σεναριο με τις παναγιες, οχι για τον δικο σου.

εφοσον οι σφαλιαρες ερχονται μετα τις παναγιες, ε, αυτος που ξεκινα ειναι αυτος που βριζει. και αρα αυτος που πρεπει να κοψει την κακη συνηθεια.
αν σταματησει ο αλλος να ριχνει φαπες, αλλα συνεχισει να δεχεται παναγιες, δε λυθηκε το προβλημα.

τεσπα, με τον δικο σου προσεξε το με τα ορια, μην εισαι σιγουρη οτι αν καποια στιγμη καταφερεις να τον σπασεις και σηκωσει χερι θα τη βγαλεις αναιμακτα. αν οι καβγαδες ειναι συχνοι, πουλο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Αύγ 2022, 20:28

stavmanr έγραψε:
23 Αύγ 2022, 20:15

Δηλαδή να θεωρούμε εκ των πραγμάτων τους άντρες επικίνδυνους όταν συζητάμε για ενδοσυζυγικά προβλήματα; Να τους θεωρούμε βίαιους και ικανούς να δολοφονήσουν κατά την κρίση μίας ενδοοικογενειακής κατάστασης;
να θεωρουμε οτι αν η κατασταση φτασει σε κλωτσοπατιναδα, οποιος κι αν ριξει την πρωτη, οποιος και αν φταιει, η γυναικα θα πονεσει περισσοτερο. οποτε εχει μεγαλυτερο συμφερον να μην φτασει εκει η κατασταση.

δρομο. νωρις.

Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV » 23 Αύγ 2022, 20:30

ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Αύγ 2022, 20:23

Ακριβώς. Προσποιείσαι ότι νοιώθεις ωραία, απλώς για να μην παραδεχθείς ότι γουστάρεις μια μαλακισμένη ή έναν μαλάκα. Γιατί αυτό ισχύει για άντρες και γυναίκες. Όταν το παραδεχθείς, ξεμπλέκεις πανεύκολα.
Να σου πω, θα το αναλύσω στο μυαλό μου αυτο γιατί εαν κάποιος θεωρεί οτι είναι σε "μοιραία σχέση" όπως την είπαμε, νομίζω οτι πραγματικά πιστεύει και νοιώθει οτι είναι σε μοιραία σχέση. :smt017

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 23 Αύγ 2022, 20:30

Ασέβαστος έγραψε:
23 Αύγ 2022, 20:17
Naida έγραψε:
23 Αύγ 2022, 20:05

Δεν κάνω κάτι εγώ. Αμα πει, θα πω. Και άμα συνεχίσει θα συνεχίσω. Και ή που θα φύγει ή που θα πω όσα θέλω, φτάνουμε σε οριακά σημεία κάποιες φορές, θα ξεθύμανω και σταματάω. Μετά δεν με νοιάζει ότι και να λέει.
τι σημαινει "οριακα";

στο οριο πριν σου πει καποια σοβαρη βρισια, η στο οριο πριν σε πεταξει απο το μπαλκονι;

γιατι αν ειναι το δευτερο, καταλαβαινεις.

αν σε φτανει και τον φτανεις σε τετοιο σημειο συχνα, δεν κανετε ο ενας για τον αλλο. αν αυτο συμβαινει σε ολες τις σχεσεις σου/του, κανεις σας δεν ειναι για σχεση, μπειτε σε κανα μοναστηρι, πριν γινει κανα κακο.
Οριακά εννοώ ότι βρίζει θεούς και δαίμονες και κοπανάει ότι βρει μπροστά του. Εγώ δεν κοπανάω. Αλλά λέω ουυυυυ και τι δεν λέω. Και νομίζω έχω δικαίωμα να το λεω. Γενικά. Και δεν είναι λόγος ο φόβος να σταματήσω να το λέω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Αύγ 2022, 20:30

stavmanr έγραψε:
23 Αύγ 2022, 20:18

Ο Ασέβαστος δεν μιλά για ισχυρό φύλο, αλλά για ΒΙΑΙΟ φύλο, στο παραπάνω κείμενο.
Πρόσεξε τη λεπτομέρεια.
Ο άντρας είναι για τον Ασέβαστο το βίαιο φύλο σε μια σχέση. Αν διαφωνήσεις με άντρα πρέπει να καταλάβεις ότι θα υποστείς βία, κατά τον Ασέβαστο.
παλι πραγματα που δεν ειπα. εξισου βιαια ειναι και τα 2 φυλα. αλλα στη μεταξυ τους αντιπαραθεση, συνηθως η γυναικα ειναι που βγαινει χαμενη.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Αύγ 2022, 20:34

stavmanr έγραψε:
23 Αύγ 2022, 20:25

Πότε ξεκινά ένας καυγάς, Ασέβαστε; Τι λέει το manual γυναικοφοβίας;

"Όταν αντιμιλήσει η γυναίκα στην κάθε μ...κία που θα πετάξει ο άντρας";
εσυ που εχεις το μανιουαλ, κατι θα ξερεις.

για εμενα καβγα ξεκινα οποιος πρωτος ανεβασει τον τονο της φωνης, η προσβαλει αναιτια τον αλλο.

αυτη η ιερη αγανακτηση που πιανει αυτον που συνηθως εχει αδικο, αλλα νομιζει οτι αν φωναξει θα εχει δικιο.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 23 Αύγ 2022, 20:34

SUV έγραψε:
23 Αύγ 2022, 20:30
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ακριβώς. Προσποιείσαι ότι νοιώθεις ωραία, απλώς για να μην παραδεχθείς ότι γουστάρεις μια μαλακισμένη ή έναν μαλάκα. Γιατί αυτό ισχύει για άντρες και γυναίκες. Όταν το παραδεχθείς, ξεμπλέκεις πανεύκολα.
Να σου πω, θα το αναλύσω στο μυαλό μου αυτο γιατί εαν κάποιος θεωρεί οτι είναι σε "μοιραία σχέση" όπως την είπαμε, νομίζω οτι πραγματικά πιστεύει και νοιώθει οτι είναι σε μοιραία σχέση. :smt017
Μα αυτό ακριβώς λέω. Στις πραγματικά μοιραίες σχέσεις, δεν κλαίγεται κανείς από τους δύο. Ξέρουν και οι δύο τι ακριβώς θέλουν από τη σχέση, το παίρνουν και συνεχίζει χωρίς παραπονάκια για πατριαρχία και πολύχρωμους δράκους η ιστορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 23 Αύγ 2022, 20:35

SUV έγραψε:
23 Αύγ 2022, 20:19
Αυτό που βλέπουμε είναι οτι εαν πράγματι είχε πρόθεση ο δικός σου να κινηθεί απειλητικά εναντίον σου, θα είχες κόψει λάσπη προ πολλού και οτι απλώς ακίζεσαι με τα ξεσηκωτικά καυγαδάκια σας :P

Νάιδα!
Εννοείται ρε συ. Αν υπήρχε τέτοια περίπτωση θα είχα φύγει χλμ. μακρυά. Ξεσηκωτικα δεν είναι τα καβγαδάκια μας. Κουραστικά είναι(μερικά όντως είναι απολαυστικά :lol:) αλλά είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες και εκ των πραγμάτων θα υπάρχουν καθότι δεν κάνει κάποιος πίσω ή δεν αλλάζει μυαλό. Για αυτό λέω στον Ασέβαστος. Το να κάνω πίσω, να μην μιλήσω την ώρα που δεν θέλει εκείνος να μιλήσω είναι λάθος. Μπαίνω σε μια φάση να μην έρχομαι σε αντιπαράθεση για να μην εκνευριστεί. Ούτε καν όμως.

Que Sera, Sera...

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 23 Αύγ 2022, 20:35

ΓΑΛΗ έγραψε:

:roll:

..

Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV » 23 Αύγ 2022, 20:37

ΓΑΛΗ έγραψε:
23 Αύγ 2022, 20:34
SUV έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Μα αυτό ακριβώς λέω. Στις πραγματικά μοιραίες σχέσεις, δεν κλαίγεται κανείς από τους δύο. Ξέρουν και οι δύο τι ακριβώς θέλουν από τη σχέση, το παίρνουν και συνεχίζει χωρίς παραπονάκια για πατριαρχία και πολύχρωμους δράκους η ιστορία.
γιατί, ποιός είπαμε οτι κλάφτηκε? η Νάιδα?

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 23 Αύγ 2022, 20:37

SUV έγραψε:
23 Αύγ 2022, 20:37
ΓΑΛΗ έγραψε:
SUV έγραψε:

Που κολλάω εγώ καλέ; :o

Que Sera, Sera...

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 23 Αύγ 2022, 20:38

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
23 Αύγ 2022, 18:32
Σε πολλές γυναίκες αρέσουν τα σκληρά άγρια δυναμικά και κακά παιδιά..
Δεν φταίμε εμείς οι υπόλοιποι άνδρες για αυτό ..
:wink

Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV » 23 Αύγ 2022, 20:39

Naida έγραψε:
23 Αύγ 2022, 20:35
SUV έγραψε:
23 Αύγ 2022, 20:19
Αυτό που βλέπουμε είναι οτι εαν πράγματι είχε πρόθεση ο δικός σου να κινηθεί απειλητικά εναντίον σου, θα είχες κόψει λάσπη προ πολλού και οτι απλώς ακίζεσαι με τα ξεσηκωτικά καυγαδάκια σας :P

Νάιδα!
Εννοείται ρε συ. Αν υπήρχε τέτοια περίπτωση θα είχα φύγει χλμ. μακρυά. Ξεσηκωτικα δεν είναι τα καβγαδάκια μας. Κουραστικά είναι(μερικά όντως είναι απολαυστικά :lol:) αλλά είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες και εκ των πραγμάτων θα υπάρχουν καθότι δεν κάνει κάποιος πίσω ή δεν αλλάζει μυαλό. Για αυτό λέω στον Ασέβαστος. Το να κάνω πίσω, να μην μιλήσω την ώρα που δεν θέλει εκείνος να μιλήσω είναι λάθος. Μπαίνω σε μια φάση να μην έρχομαι σε αντιπαράθεση για να μην εκνευριστεί. Ούτε καν όμως.
Κοίτα, κάπου έχει δίκιο κι ο Ασέβαστος, σκέψου το και αλλιώς δηλαδή, εαν ο άνθρωπος φορτώνει και δεν την παλεύει, δεν είναι κρίμα να σου μείνει με κανα εγκεφαλικό στα χέρια και μετά να παίζεις την νοσοκόμα του?! :P

Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV » 23 Αύγ 2022, 20:41

Naida έγραψε:
SUV έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Που κολλάω εγώ καλέ; :o
ξέρω γω, για πατριαρχίες και παράπονα διάβασα, κάτσε να διαβάσω πάλι όλες τις παραθέσεις από την αρχή γιατί κόλλησε ο εγκέφαλος :lol:

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 23 Αύγ 2022, 20:41

Naida έγραψε:
Οριακά εννοώ ότι βρίζει θεούς και δαίμονες και κοπανάει ότι βρει μπροστά του. Εγώ δεν κοπανάω. Αλλά λέω ουυυυυ και τι δεν λέω. Και νομίζω έχω δικαίωμα να το λεω. Γενικά. Και δεν είναι λόγος ο φόβος να σταματήσω να το λέω.
δεν ξερω αν ειναι θεατρο, αλλα αν δεν ειναι, δηλαδη αν αληθεια χτυπαει γραφεια και τοιχους και ματωνουν τα χερια του, ειναι η τελευταια ικμαδα αυτοσυγκρατησης πριν στη σβουριξει. και δεν θα ειναι χαδι.

βρειτε τροπο να το μαζευετε πολυ πριν φτανει εκει.

μια φορα εφτασα να κατεβασω πορτα απο τον θυμο, και αμεσα χωρισα, παρα τα παρακαλια οτι δεν το ξανακανω και τετοια. δεν μπορω να φανταστω τη ζωη διπλα σε ανθρωπο που με φτανει σε τετοιο σημειο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία πολιτικής”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών