Κι εγω εχω φαει τετοιου ειδους απορριψη και απο τοτε, οσο εξασκουσα το αθλημα, φροντιζα να χαμηλωνω τον πηχη των προσδοκιων.
Μου ειχε κοστισει εκεινη η απορριψη.
Κι εγω εχω φαει τετοιου ειδους απορριψη και απο τοτε, οσο εξασκουσα το αθλημα, φροντιζα να χαμηλωνω τον πηχη των προσδοκιων.
Μαλακία συμπεριφορά από μεριά του γαμπρού σου, χυδαίο σχεδόν το φέρσιμο του.George_V έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 13:35Μας ελεγε ο γαμπρος μου τις προάλλες πριν γνωρίσει την αδελφη μου ειχε κλεισει ενα ραντεβου με μια στο ΦΒ η οποια ηταν και γαμώ τις γκόμενες.
Οταν τη συναντησε απο κοντα δεν ειχε καμια σχέση με τις φωτο που ηταν τιγκα στο φωτοσοπ σε σημειο που να μην αναγνωριζεται σχεδον
Αφου γυρίζει και της λεει (χωρις καν να βγει απο το αυτοκινητο) "εισαι η τάδε?" και απανταει αυτη ναι. Και της ξαναλέει. "Οχι δεν εισαι" και πατάει γκάζι και φευγει αφηνοντας την συξυλη.
Και εγώ, αν τύχει πάλι κάτι τέτοιο φροντίζω να τους λέω το ύψος, 170 κυρίες μου.
Που το είδες το στραπόν ;
Δηλαδή όταν είμαστε από πάνω σας γαμάμε; Τι είπες τώραΑγις έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 19:06Που το είδες το στραπόν ;
Ξηγιούνται στα ισια ( ειναι και μαγκιτισες γενικά στη ζωή τους) οτι δεν γουστάρουν αλλη στάση και οτι δεν κανουν πιπες.
Φυσικα΄τους λές ''αντε γαμήστε κανέναν άλλο ''- είναι εξαιρετικά προβληματικές σαν χαρακτήρες - δεν αξιζει η περιπτωση τους ουτε για ένα πηδουλο.
καπως ετσι το βλέπουν οι λεγάμενες.Naida έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 19:46Δηλαδή όταν είμαστε από πάνω σας γαμάμε; Τι είπες τώραΑγις έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 19:06Που το είδες το στραπόν ;
Ξηγιούνται στα ισια ( ειναι και μαγκιτισες γενικά στη ζωή τους) οτι δεν γουστάρουν αλλη στάση και οτι δεν κανουν πιπες.
Φυσικα΄τους λές ''αντε γαμήστε κανέναν άλλο ''- είναι εξαιρετικά προβληματικές σαν χαρακτήρες - δεν αξιζει η περιπτωση τους ουτε για ένα πηδουλο.
Ασε να γνωρίζω καλυτερα δλδ ο φιλος των γνωστων του κολλητού μου.
Πολ νούμερο 2
Εχει σωσει κοσμο ο ΠιΜι με το '' ενας συνεργάτης γνωστων ενος συναδέλφου μου '' και τις παραλλαγές του.
Ε μα κι εμείς ντροπή μας. Αντί να διδασκόμαστε. Απαράδεκτες.