Ωραία, πες μου λοιπόν εσύ βάσει των παραδειγμάτων που σου έδωσα, ποιό είναι πιο τίμιο.Χαοτικός έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:15Είπα πιο τίμιο, δεν είπα τίμιο. Σου συγκρίνω δύο τύπους ανθρώπων.Πασιφάη έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:01Ποιό ακριβώς είναι τίμιο, όταν κάποιος είναι μονίμως κατά της επιστημονικής έρευνας; Όταν δείχνει τα ''πολύτιμά'' του, στην επιστημονική κοινότητα; Και με ποιά ''όπλα'' στην φαρέτρα του , αντιπαρατίθεται; Του γνώστη του γλυκού νερού; Αυτού του ''μου είπανε περί λουσιφεράσης και γραφενίου και 5 τζι;'' Ή μήπως των αλλωνών, απ'τα ιερατεία που σου λένε, ''πάρε καλέ τη θεία κοινωνία απ'το κουτάλι, ο θεός είναι μέσα σου και σε προστατεύει'' Τί κουβέντα εποικοδομιητική θα κάνεις;Χαοτικός έγραψε: ↑29 Αύγ 2022, 23:41
Πιο τίμιο από αυτό που κάνουν οι άλλοι. Μόνο κράζουν χωρίς να αντιπαρατίθενται. Δεν ψάχνουν ποτέ στοιχεία.
Σκέψου λίγο βαθύτερα και δες μελλοντικά ποιος ´έχει προοπτική να συνεννοηθεί μαζί σου και σεβαστεί αυτό που καταλήξατε και συμφωνήσατε. Ένας ¨ψεκ" όπως τον λένε ή κάποιος χρήστης από δω μέσα (Είναι μπόλικοι. Αν πω τυχαίο παράδειγμα θα αδικήσω τους άλλους) που διαρκώς κράζει σε μία γραμμή κειμένου μόνο και ποτέ δεν επιχειρηματολογεί. Δεν ξέρω... έτσι όπως το περιέγραψα τώρα, σου ρχεται κανένας;
Ο τρόπος έκφρασης εδώ μέσα είναι αντιστρόφως ανάλογος με τις μαλακίες που γράφουν κάποιοι ''πανεπιστήμονες''
Προσωπικά, έκφράζομαι ηπιότερα. Ναι, πάει το μυαλό μου ποιόν εννοείς, αλλά αν λέμε τον ίδιον δεν θέλω να μπω στο τριπάκι του τσακωμού.Αλήθεια, ποιόν εννοείς;
ψεκ στον αληθινο κοσμο
Re: ψεκ στον αληθινο κοσμο
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Σου είπα. Όλοι αυτοί που πείθονται από τους νεφελείμ έχουν προδιάθεση να αλλάζουν. θα σε ακούσουν γιατί έχουν την διάθεση να ακούν. Γι αυτό και πιστεύουν αυτά που πιστεύουν. Τα άκουσαν κάπου. Το ότι δεν μπορούν να κρίνουν την ποιότητα αυτών που ακούν δεν έχει πρώτιστη σημασία αλλά δευτερεύουσα. Έχει δηλαδή σημασία αλλά όχι την πρώτη πρώτη. Η πρώτη είναι η διάθεση τους να ανακαλύψουν.Πασιφάη έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:22Ωραία, πες μου λοιπόν εσύ βάσει των παραδειγμάτων που σου έδωσα, ποιό είναι πιο τίμιο.Χαοτικός έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:15Είπα πιο τίμιο, δεν είπα τίμιο. Σου συγκρίνω δύο τύπους ανθρώπων.Πασιφάη έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:01
Ποιό ακριβώς είναι τίμιο, όταν κάποιος είναι μονίμως κατά της επιστημονικής έρευνας; Όταν δείχνει τα ''πολύτιμά'' του, στην επιστημονική κοινότητα; Και με ποιά ''όπλα'' στην φαρέτρα του , αντιπαρατίθεται; Του γνώστη του γλυκού νερού; Αυτού του ''μου είπανε περί λουσιφεράσης και γραφενίου και 5 τζι;'' Ή μήπως των αλλωνών, απ'τα ιερατεία που σου λένε, ''πάρε καλέ τη θεία κοινωνία απ'το κουτάλι, ο θεός είναι μέσα σου και σε προστατεύει'' Τί κουβέντα εποικοδομιητική θα κάνεις;
Ο τρόπος έκφρασης εδώ μέσα είναι αντιστρόφως ανάλογος με τις μαλακίες που γράφουν κάποιοι ''πανεπιστήμονες''
Προσωπικά, έκφράζομαι ηπιότερα. Ναι, πάει το μυαλό μου ποιόν εννοείς, αλλά αν λέμε τον ίδιον δεν θέλω να μπω στο τριπάκι του τσακωμού.Αλήθεια, ποιόν εννοείς;
Τους άλλους τι να τους κάνεις; Πάνε με το ρεύμα και κάνουν τον όχλο. Που ξέρεις τι δέχονται κι αυτοί άκριτα; Όταν βλέπεις την επιθετικότητα κάποιου να ψυλλιάζεσαι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ε ναι ,να θέλει ο ψέκας με τη διάθεση του να ανακαλύψει να πει τη γνώμη του για το πώς θα κάνει την τομή της καισαρικής στη γέννα ο χειρούργος γυναικολόγος και να τον εμποδίσουν ,την ψυλλιάζεσαι ότι δεν είναι τίμιο που καταπατούν την ελευθερία του δεν τον αφήνουν να εκφραστεί.Χαοτικός έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:29Σου είπα. Όλοι αυτοί που πείθονται από τους νεφελείμ έχουν προδιάθεση να αλλάζουν. θα σε ακούσουν γιατί έχουν την διάθεση να ακούν. Γι αυτό και πιστεύουν αυτά που πιστεύουν. Τα άκουσαν κάπου. Το ότι δεν μπορούν να κρίνουν την ποιότητα αυτών που ακούν δεν έχει πρώτιστη σημασία αλλά δευτερεύουσα. Έχει δηλαδή σημασία αλλά όχι την πρώτη πρώτη. Η πρώτη είναι η διάθεση τους να ανακαλύψουν.
Τους άλλους τι να τους κάνεις; Πάνε με το ρεύμα και κάνουν τον όχλο. Που ξέρεις τι δέχονται κι αυτοί άκριτα; Όταν βλέπεις την επιθετικότητα κάποιου να ψυλλιάζεσαι.
Να θέλει ο ψέκας με τη διάθεση του να ανακαλύψει να μπει στο χορτάρι και να πει τη γνώμη του στον Κλοπ ,για το πώς θα επιτίθεται η Λίβερπουλ ,την ψυλλιάζεσαι ότι δεν είναι τίμιο που καταπατούν την ελευθερία του δεν τον αφήνουν να εκφραστεί.
Να θέλει ο ψέκας με τη διάθεση του να ανακαλύψει να πει τη γνώμη του στο διοικητικό συμβούλιο της 3Ε για τη στρατηγική της εταιρείας , την ψυλλιάζεσαι ότι δεν είναι τίμιο που καταπατούν την ελευθερία του δεν τον αφήνουν να συμμετάσχει.
Να θέλει ο ψέκας με τη διάθεση του να ανακαλύψει να μπει στο πιλοτήριο ενός Φ-16 , την ψυλλιάζεσαι ότι δεν είναι τίμιο που καταπατούν την ελευθερία του δεν τον αφήνουν να μπει.
Σου είπε κάποιος ,ότι οποιοσδήποτε έχει την υποχρέωση να σπαταλήσει έστω κι ένα λεπτό για την καύλα του κάθε καμμένου;
Οπως σου ξανάγραψα ,αν σου αρέσουν οι ψέκες να τους πάρεις στη δούλεψη σου και να κάνετε παρεάκι.
δε νομιζω.Χαοτικός έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:29
Σου είπα. Όλοι αυτοί που πείθονται από τους νεφελείμ έχουν προδιάθεση να αλλάζουν. θα σε ακούσουν γιατί έχουν την διάθεση να ακούν. Γι αυτό και πιστεύουν αυτά που πιστεύουν. Τα άκουσαν κάπου. Το ότι δεν μπορούν να κρίνουν την ποιότητα αυτών που ακούν δεν έχει πρώτιστη σημασία αλλά δευτερεύουσα. Έχει δηλαδή σημασία αλλά όχι την πρώτη πρώτη. Η πρώτη είναι η διάθεση τους να ανακαλύψουν.
ειναι απλοι μαλακες, που αν κατι τους παει στραβα, θελουν να φταιει καποιος αλλος για αυτο. οταν λοιπον η λογικη τους λεει οτι φταινε οι ιδιοι, δεν το αποδεχονται, και ψαχνουν να βρουν αλλο φταιχτη. αναλογα το που θα κατσει η μπιλια, θα καταληξουν σε: θελημα θεου, ο σορος το εκανε, το τσιπακι του μπιλγκειτς, ο κουλης, η οτι αλλο βρουν προχειρο.
δεν ακουν, μαθαινουν, και αλλαζουν. εχουν φυτεμενη την πεποιθηση οτι φταιει καποιος αλλος, και ψαχνουν να βρουν μαλακια να την αιτιολογησουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν θα μου πεις τι θα κανω. Για σένα το λέω όχι για μένα. Αφού θα σε γράψω στ' αρχίδια μου γιατί να κουράζεσαι; Όλα τα άλλα που λες δεν καταλαβαίνω τι χρησιμότητα έχουν. Δεν ξέρω κανέναν που να ήθελε να κάνει εγχείρηση ή να προπονεί ομάδα. Αν θες να φτιάξεις ένα ανομοιόμορφο σύνολο με πράγματα απίθανα, βάλε και τον εαυτό σου μέσα. Για πιστοποιητικό θα έχεις αυτό το ποστ που έκανες.BOOMER έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:41Ε ναι ,να θέλει ο ψέκας με τη διάθεση του να ανακαλύψει να πει τη γνώμη του για το πώς θα κάνει την τομή της καισαρικής στη γέννα ο χειρούργος γυναικολόγος και να τον εμποδίσουν ,την ψυλλιάζεσαι ότι δεν είναι τίμιο που καταπατούν την ελευθερία του δεν τον αφήνουν να εκφραστεί.Χαοτικός έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:29Σου είπα. Όλοι αυτοί που πείθονται από τους νεφελείμ έχουν προδιάθεση να αλλάζουν. θα σε ακούσουν γιατί έχουν την διάθεση να ακούν. Γι αυτό και πιστεύουν αυτά που πιστεύουν. Τα άκουσαν κάπου. Το ότι δεν μπορούν να κρίνουν την ποιότητα αυτών που ακούν δεν έχει πρώτιστη σημασία αλλά δευτερεύουσα. Έχει δηλαδή σημασία αλλά όχι την πρώτη πρώτη. Η πρώτη είναι η διάθεση τους να ανακαλύψουν.
Να θέλει ο ψέκας με τη διάθεση του να ανακαλύψει να μπει στο χορτάρι και να πει τη γνώμη του στον Κλοπ ,για το πώς θα επιτίθεται η Λίβερπουλ ,την ψυλλιάζεσαι ότι δεν είναι τίμιο που καταπατούν την ελευθερία του δεν τον αφήνουν να εκφραστεί.
Να θέλει ο ψέκας με τη διάθεση του να ανακαλύψει να πει τη γνώμη του στο διοικητικό συμβούλιο της 3Ε για τη στρατηγική της εταιρείας , την ψυλλιάζεσαι ότι δεν είναι τίμιο που καταπατούν την ελευθερία του δεν τον αφήνουν να συμμετάσχει.
Να θέλει ο ψέκας με τη διάθεση του να ανακαλύψει να μπει στο πιλοτήριο ενός Φ-16 , την ψυλλιάζεσαι ότι δεν είναι τίμιο που καταπατούν την ελευθερία του δεν τον αφήνουν να μπει.
Σου είπε κάποιος ,ότι οποιοσδήποτε έχει την υποχρέωση να σπαταλήσει έστω κι ένα λεπτό για την καύλα του κάθε καμμένου;
Οπως σου ξανάγραψα ,αν σου αρέσουν οι ψέκες να τους πάρεις στη δούλεψη σου και να κάνετε παρεάκι.
Στο μπολνταρισμένο. Εγώ προσωπικά όσους γνωρίζω, ΔΕΝ κάνουν βήμα πίσω στις πεποιθήσεις τους και προσπαθούν να με πείσουν με ηλιθιότητες. Το γεγονός δε, πως δεν έχουν την αντιληπτική ικανότητα να κρίνουν επιστημονικά δεδομένα, μα προτιμούν πομφόλυγες, το θεωρώ πρωτευούσης σημασίας.Χαοτικός έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:29Σου είπα. Όλοι αυτοί που πείθονται από τους νεφελείμ έχουν προδιάθεση να αλλάζουν. θα σε ακούσουν γιατί έχουν την διάθεση να ακούν. Γι αυτό και πιστεύουν αυτά που πιστεύουν. Τα άκουσαν κάπου. Το ότι δεν μπορούν να κρίνουν την ποιότητα αυτών που ακούν δεν έχει πρώτιστη σημασία αλλά δευτερεύουσα. Έχει δηλαδή σημασία αλλά όχι την πρώτη πρώτη. Η πρώτη είναι η διάθεση τους να ανακαλύψουν.[/b]
ΔΕΝ είναι το ίδιο σκηνικό με το να συνομιλείς με κάποιον άνθρωπο που έχει τις αμφιβολίες του και σου εκφράζει τους τυχόν προβληματισμούς του. ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΔΙΟ. Σε τέτοια περίπτωση, θα τον ακούσεις, θα κουβεντιάσετε, θα γίνει ρε παιδί μου μια κουβέντα στα πλαίσια του λογικού.
Έχω την ξαδέρφη μου, που μας έχει πρήξει με κάτι αδενοχρώμια, λουσιφεράσες, γαμιόνια, παπαρόνια κλπ κλπ. Πήγε να πεθάνει. Ευτυχώς την γλύτωσε. Γιατί έχει πίσω της δυο παιδάκια. Πήγε επίσης να χαλάσει το σπίτι της.
Μιλάμε για τριφασικούς καυγάδες, σε φάση να πέφτουν τα γαμωσταυρίδια και να κοκκινίζουν οι οπτικές ίνες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ξέρω πολλούς ψεκ irl
με διασκεδάζουν γενικά, αλλά υπάρχουν και στιγμές που γίνονται κουραστικοί
το αστείο είναι πως όλοι είναι μορφωμένοι (υπερβολικά σε κάποιες περιπτώσεις), πχ ένας είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακό και υψηλή θέση, ο άλλος είναι μηχανικός με 2 μεταπτυχιακά και διδακτορικό, και πάει λέγοντας
το τι έχω ακούσει δε λέγεται, μιλάμε για παρανοϊκά πράγματα
γενικά, πολλή τρέλα από άτομα που θα περίμενες να έχουν λογική μέσα στο κεφάλι τους
το αστείο είναι πως όλοι είναι μορφωμένοι (υπερβολικά σε κάποιες περιπτώσεις), πχ ένας είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακό και υψηλή θέση, ο άλλος είναι μηχανικός με 2 μεταπτυχιακά και διδακτορικό, και πάει λέγοντας
γενικά, πολλή τρέλα από άτομα που θα περίμενες να έχουν λογική μέσα στο κεφάλι τους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Οι μουναρες πάντως γενικά προτιμούν τους ψεκ. Του υπόλοιπους τους θεωρούν ξενέρωτους.
Ασέβαστος έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:46δε νομιζω.Χαοτικός έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:29
Σου είπα. Όλοι αυτοί που πείθονται από τους νεφελείμ έχουν προδιάθεση να αλλάζουν. θα σε ακούσουν γιατί έχουν την διάθεση να ακούν. Γι αυτό και πιστεύουν αυτά που πιστεύουν. Τα άκουσαν κάπου. Το ότι δεν μπορούν να κρίνουν την ποιότητα αυτών που ακούν δεν έχει πρώτιστη σημασία αλλά δευτερεύουσα. Έχει δηλαδή σημασία αλλά όχι την πρώτη πρώτη. Η πρώτη είναι η διάθεση τους να ανακαλύψουν.
ειναι απλοι μαλακες, που αν κατι τους παει στραβα, θελουν να φταιει καποιος αλλος για αυτο.
Κι εσύ το κάνεις

Τέλος πάντων χωράει πολύ εξέταση το ζήτημα
Ο Λογική πότε τους λέει; Δεν πήγε η λογική σε κανενός το σπίτι για να μιλήσουν σωστά;. Ας δουμε λοιπόν πως η λογική σου λέει κάτι.οταν λοιπον η λογικη τους λεει οτι φταινε οι ιδιοι,
- Οι ειδήσεις;
- Οι κυβερνητικές ανακοινώσεις;
- Το αφεντικό στη δουλειά;
- Η πλειοψηφία της παρέας στην καφετέρια;
- Η πλειοψηφία των συγγενών;
Πως τελικά
πιθανό βέβαια και να εννοείς ότι μιλάς για την κοινή λογική όπου είναι κάτι σαν φίρμγουερ προεγκατεστημένο και θα πρέπει να τρέχει διαπλατφορμικά. Έλα ρε!

Ε; Τον χρησιμοποιείς, δεν τον χρησιμοποιείς;

Θες να πεις ότι δεν φταίνε κομμουνιστές;δεν το αποδεχονται, και ψαχνουν να βρουν αλλο φταιχτη. αναλογα το που θα κατσει η μπιλια, θα καταληξουν σε: θελημα θεου, ο σορος το εκανε, το τσιπακι του μπιλγκειτς, ο κουλης, η οτι αλλο βρουν προχειρο.

Δεν φταίνε οι Έλληνες για την κατάντια τους που καταναλώνανε περισσότερα από όσα παρήγαγαν;
Ελα ρε! Κοινή λογική είναι!

Μόνον εγώ την καταβρίσκω ρε μλκς με αυτές τις φάσεις;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 14:15ξέρω πολλούς ψεκ irl

Πάντως τα μεγαλύτερα ψέκμπολζ, εσχάτως και μακράν, είναι οι πορωμένοι εμβολιάκηδες ειδικά δε αν είναι και νουδουλικά το κόμπο τα σπάει, συνήθως είναι και όψιμοι αντιρώσσοι, τι να κλάσουν κι οι απλοί ζαίοι φάση, μιλάμε για μεγατόνους σανού ποτισμένο με τρις κυβικά ψεκαστικού.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σε πέντε έξι ποστ πιο κάτω θα ρίξω γενικό μπινελίκι και θα σε περιλαμβάνει (Σε ενημερώνωΠασιφάη έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 14:07Στο μπολνταρισμένο. Εγώ προσωπικά όσους γνωρίζω, ΔΕΝ κάνουν βήμα πίσω στις πεποιθήσεις τους και προσπαθούν να με πείσουν με ηλιθιότητες.Χαοτικός έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:29Σου είπα. Όλοι αυτοί που πείθονται από τους νεφελείμ έχουν προδιάθεση να αλλάζουν. θα σε ακούσουν γιατί έχουν την διάθεση να ακούν. Γι αυτό και πιστεύουν αυτά που πιστεύουν. Τα άκουσαν κάπου. Το ότι δεν μπορούν να κρίνουν την ποιότητα αυτών που ακούν δεν έχει πρώτιστη σημασία αλλά δευτερεύουσα. Έχει δηλαδή σημασία αλλά όχι την πρώτη πρώτη. Η πρώτη είναι η διάθεση τους να ανακαλύψουν.[/b]

Αυτοί δεν πείστηκαν από σένα επίσης. Που ξέρεις ότι δεν τους φαίνονται μαλακίες αυτά που λες εσυ;
Το γεγονός δε, πως δεν έχουν την αντιληπτική ικανότητα να κρίνουν επιστημονικά δεδομένα, μα προτιμούν πομφόλυγες, το θεωρώ πρωτευούσης σημασίας.

Να σου γαμήσω!

Ρε άνηθο, εσύ μπορείς να κρίνεις επιστημονικά δεδομένα;
Θα το κάνεις σαν τους μαλάκες που ενώ είναι χαϊβάνια επικαλούνται την επιστήμη; "Έχουν γίνει τόσες έρευνες.... Άντε ρε... οι επιστήμονες λένε"
Από μικρή σε μάθανε να σκέφτεσαι με πομφόλυγες. Το ότι οι γονείς του του φέρανε το δώρο του μαλακισμένου και όχι ο παπαροβασίλης είναι κάργα πιο λογικό και ξυρισμένο με όκαμ σένσιτιβ πλας. Άντε να το δεχτούν τα καρακαμένα
(Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ τώρα: Τι μας λες ρε σαχλαμάρα! Συγκρίνεις τα παιδια με τους ενήλικες στο θέμα οριμοτητας; Είσια σοβαρός; Το ίδιο είναι)
Τον πρόλαβα

Αυτό ακριβώς κάνω ηλίθιε. Αφού αυτό κατάλαβες αυτό κάνω. Συγκρίνω. Πάει τελείωσε!
Δεν περιγράφω μηχανισμούς. Συγκρίνω. Γιατί στο μυαλό σου μόνο σύγκριση μπορεί να είναι οι ενήλικες με τα παιδιά. όχι Ο ´διος μηχανισμός σε φιάγορα στάδια ανάπτυξης και τι πορεία ακολουθείται, πως χωρεί και πως εξελίσσεται τελικά.
(Για Φωστήρα η´ταν αυτά όχι για σένα)
Στα πλαίσια του λογικού ναι. Της κοινής λογικής.ΔΕΝ είναι το ίδιο σκηνικό με το να συνομιλείς με κάποιον άνθρωπο που έχει τις αμφιβολίες του και σου εκφράζει τους τυχόν προβληματισμούς του. ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΔΙΟ. Σε τέτοια περίπτωση, θα τον ακούσεις, θα κουβεντιάσετε, θα γίνει ρε παιδί μου μια κουβέντα στα πλαίσια του λογικού.
Εγώ αυτό που λες το κάνω χρόνια και νομίζω ότι αυτό γίνεται παντού. ποιος δεν το κάνει;
Ο ψεκασμένος ε;

Το ένα από τα δύο είδη ανθρώπου

Θα σου επιβάλλω ως κράτος τι θα κάνεις όταν πηγαίνει κόντρα στα συμφέροντα μου ή απειλείται η ασφάλεια και ο τρόπος ζωής μου.Χαοτικός έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:57Δεν θα μου πεις τι θα κανω. Για σένα το λέω όχι για μένα. Αφού θα σε γράψω στ' αρχίδια μου γιατί να κουράζεσαι; Όλα τα άλλα που λες δεν καταλαβαίνω τι χρησιμότητα έχουν. Δεν ξέρω κανέναν που να ήθελε να κάνει εγχείρηση ή να προπονεί ομάδα. Αν θες να φτιάξεις ένα ανομοιόμορφο σύνολο με πράγματα απίθανα, βάλε και τον εαυτό σου μέσα. Για πιστοποιητικό θα έχεις αυτό το ποστ που έκανες.BOOMER έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:41Ε ναι ,να θέλει ο ψέκας με τη διάθεση του να ανακαλύψει να πει τη γνώμη του για το πώς θα κάνει την τομή της καισαρικής στη γέννα ο χειρούργος γυναικολόγος και να τον εμποδίσουν ,την ψυλλιάζεσαι ότι δεν είναι τίμιο που καταπατούν την ελευθερία του δεν τον αφήνουν να εκφραστεί.Χαοτικός έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:29
Πχ αν είσαι ψέκι που δεν δέχεται να εμβολιαστεί σε περίοδο πανδημίας ,θα σου απαγορέψω να μπεις σε κλειστό χώρο μαζί με ανθρώπους. Το έκανα ήδη και θα το ξανακάνω αν χρειαστεί. Αν είσει ψέκι υγειονομικός που δεν δέχεται να εμβολιαστεί ,θα σε απολύσω. Το έχω κάνει ήδη.
Ολα τα άλλα ήταν ποιητική αδεία περιγραφή ,για κάτι πολύ απλό.
Στ αρχίδια της παραγωγικής κοινωνίας τι αρέσει και τι όχι στον κάθε ψεκασμένο άεργο χασικλή.
Ο εαυτός μου είναι ο μέσος εργοδότης που δεν θα σε προσλάβει ούτε για να καθαρίζεις καμπινέδες ,αλλά το ξέρεις ήδη εδώ και πολύ καιρό.
Αυτός που έχει πραγματικά αρχίδια να σε γράψει.
Πάνε κάνε τώρα 2-3 μπάφους να ξεφύγεις απ την κοινωνία μας ,που δεν σε χωράει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BOOMER την 30 Αύγ 2022, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sid Vicious
Δεν υπαρχει ανθρωπος που δεν ειναι ψεκ
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Αυτό λέει πολλά. Οχι για τους εκπαιδευτικούς, αλλά για όλους όσους έχουν (έχουμε) πτυχίο ΑΕΙ. Οταν έχεις εκπαιδευτεί από μικρή ηλικία να παπαγαλίζεις κείμενα χωρίς να αξιολογείς την αξιοπιστία των πηγών και χωρίς να βάζεις τη ρημάδα την κρίση σου να δουλέψει, το αποτέλεσμα είναι αυτό που περιγράφεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Να κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου;
Πόσο ψεκασμενος θα θεωρούνταν πριν πεντακόσια χρόνια κάποιος οπαδός του Γαλλιλαιου εάν ισχυριζόταν ότι ή γη κινείται;
Ή ότι οι άνθρωποι θα ταξιδεύουν στο μέλλον στον αέρα ;
Πόσο ψεκασμενος θα θεωρούνταν πριν πεντακόσια χρόνια κάποιος οπαδός του Γαλλιλαιου εάν ισχυριζόταν ότι ή γη κινείται;
Ή ότι οι άνθρωποι θα ταξιδεύουν στο μέλλον στον αέρα ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 1601 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
02 Δεκ 2023, 17:39
-
-
Νέα δημοσίευση Μέρκελ θαυμαστής του Τσίπρα. Χρωσταμε μια συγνώμη στον αληθινό ηγέτη
από Γαληνός » 26 Νοέμ 2024, 17:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 166 Απαντήσεις
- 3999 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
03 Δεκ 2024, 19:11
-
-
- 84 Απαντήσεις
- 3067 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
18 Ιαν 2025, 18:58