Τόση αφραγκία; Μήνες άνεργος ε;
Cashlesss society. Αρ-χι-σα-μεεεεεεεεε
Re: Cashlesss society. Αρ-χι-σα-μεεεεεεεεε
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Για πες και μια ρεαλιστική λύση όπου θα το κάνεις πρακτικά δύσκολο, πάλι χωρίς να παραβιάσεις το σύνταγμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:40Μάλλον αρκεί να την κάνεις πρακτικά δύσκολη. Μπορεί να σου πουν ευχαρίστως να πάρουμε τα μετρητά, ανέβα στο Mount Doom και ρίξε τα στο ειδικό ταχυδρομικό κιβώτιο. Το Steam ας πούμε πως πουλάει παιχνίδια στην Ελλάδα με μετρητά;vatraxos έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:36Γι αυτό έγραψα ότι θα χρειαστεί μία τροποποίηση. Ακόμα, άλλωστε, εδώ δεν εφαρμόζεται τέτοια απαγόρευση στις συναλλαγές.hellegennes έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:34
Η άρνηση συναλλαγής με νόμιμο μέσο είναι αντίθετη με το δικό μας τουλάχιστον σύνταγμα -αν όχι με κάθε σύνταγμα και νομοθεσία κάθε κράτους.
Το οποίο συμβαίνει ουκ ολίγες φορές. Ή εμφανίζει πρόβλημα η κάρτα του χρήστη. Μιλάμε για ένα υλικό αρκετά αναλώσιμο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:31κι άμα πέσει το ίντερνετ ή το σύστημα της τράπεζας να δω πώς θα εισπράττουν
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Ωραία, αντί για το Mount Doom, θα είναι στο Χαλάνδρι.hellegennes έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:44Για πες και μια ρεαλιστική λύση όπου θα το κάνεις πρακτικά δύσκολο, πάλι χωρίς να παραβιάσεις το σύνταγμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:40Μάλλον αρκεί να την κάνεις πρακτικά δύσκολη. Μπορεί να σου πουν ευχαρίστως να πάρουμε τα μετρητά, ανέβα στο Mount Doom και ρίξε τα στο ειδικό ταχυδρομικό κιβώτιο. Το Steam ας πούμε πως πουλάει παιχνίδια στην Ελλάδα με μετρητά;Το οποίο συμβαίνει ουκ ολίγες φορές. Ή εμφανίζει πρόβλημα η κάρτα του χρήστη. Μιλάμε για ένα υλικό αρκετά αναλώσιμο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:31κι άμα πέσει το ίντερνετ ή το σύστημα της τράπεζας να δω πώς θα εισπράττουν

- hellegennes
Αν είναι κάρτα του καταστήματος επιτρέπεται. Αλλά προφανώς δεν μπορεί να γίνεται παντού και να έχεις 1200 κάρτες.vatraxos έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:42Προωθητική ενέργεια λέγεται. Όταν πληρώνεις με κάρτα και σου λέει "έχετε επιστροφή, να την εξαργυρώσω;" δεν πληρώνεις τελικά λιγότερα με κάρτα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πιστωτική/χρεωστική κάρτα είναι. Δεν ξέρεις τα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών;hellegennes έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:46Αν είναι κάρτα του καταστήματος επιτρέπεται. Αλλά προφανώς δεν μπορεί να γίνεται παντού και να έχεις 1200 κάρτες.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Ευτυχώς!ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 12:21νομοτελειακή εξέλιξη
τεχνολογικός ντετερμινισμός
το σύνταγμα, τα δικαιώματα και τα λοιπά αποτελούν τροχοπέδη για την "πρόοδο" και θα καμφθούν με διάφορους νομότυπους τρόπους
ό,τι θέλουν κάνουν, δικιά τους η πίτα δικό τους και το μαχαίρι
και βέβαια τα ζώα από κάτω χαίρονται γιατί θεωρούν ότι γίνονται όλα για το καλό μας
ούτε καπότες δε θα μπορείτε να αγοράζετε χωρίς να το ξέρει ο μεγάλος αδερφός, ζώα
Μην αγοράζετε προφυλακτικά ρε παιδιά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Αυτό είναι κίνητρο της τράπεζας, όχι του καταστήματος. Το κατάστημα δεν μπορεί να σου δώσει διαφορετική χρέωση για διαφορετικό μέσο πληρωμής, εκτός αν έχει κάποιο σημαντικό έξτρα κόστος.vatraxos έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:47Πιστωτική/χρεωστική κάρτα είναι. Δεν ξέρεις τα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών;hellegennes έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:46Αν είναι κάρτα του καταστήματος επιτρέπεται. Αλλά προφανώς δεν μπορεί να γίνεται παντού και να έχεις 1200 κάρτες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί καφέ από τα Starbucks που χρησιμοποιούν τις φθηνότερες ποικιλίες καφέ, με αναβάθμιση της γεύσης με τεχνητά μέσα;
Πρέπει να έχουμε και συνταγματικό δικαίωμα στην εξαπάτηση;
Πρέπει να έχουμε και συνταγματικό δικαίωμα στην εξαπάτηση;
Εγώ ξέρω ότι στο βαθμό που χρησιμοποιώ κάρτες για τις συναλλαγές μου, πληρώνω τον καφέ φθηνότερα από εσένα που πληρώνεις με μετρητά.hellegennes έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:54Αυτό είναι κίνητρο της τράπεζας, όχι του καταστήματος. Το κατάστημα δεν μπορεί να σου δώσει διαφορετική χρέωση για διαφορετικό μέσο πληρωμής, εκτός αν έχει κάποιο σημαντικό έξτρα κόστος.vatraxos έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:47Πιστωτική/χρεωστική κάρτα είναι. Δεν ξέρεις τα προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών;hellegennes έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:46
Αν είναι κάρτα του καταστήματος επιτρέπεται. Αλλά προφανώς δεν μπορεί να γίνεται παντού και να έχεις 1200 κάρτες.
Αυτό συνιστά διαφορετική σύμβαση ανάμεσα σε εμένα και το κατάστημα από ό,τι με εσένα και το κατάστημα. Το πώς τελικά τη διαφορά την πιστώνεται το κατάστημα από την τράπεζα, αφορά στη μεταξύ τους σύμβαση.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
το στιμ είναι ηλεκτρονικό κατάστημα,τα σταρμπακς καφενέςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:40Το Steam ας πούμε πως πουλάει παιχνίδια στην Ελλάδα με μετρητά;
- Dwarven Blacksmith
Το ποίντ είναι ότι υπάρχουν εξαιρέσεις, οπότε λογικά δεν χρειάζεται να αλλάξει κανένα σύνταγμα, μόνο να κριθούν νόμιμες οι εξαιρέσεις.nowhere έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 14:04το στιμ είναι ηλεκτρονικό κατάστημα,τα σταρμπακς καφενέςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:40Το Steam ας πούμε πως πουλάει παιχνίδια στην Ελλάδα με μετρητά;
Δεν κρίνω, δεν προβλέπω, κοκ, είναι απλά μια νομική εκτίμηση.

και γιατί απλά να μην πληρώνει ο καθένας με ότι έχει,ότι βολεύει ή ότι γουστάρει.με ποια λογική είναι αρνητικό να υπάρχουν εναλλακτικές?πολύ τεχνοβλαχιά μου φαίνεται αυτή η κολλημάρα με το πλαστικόDwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 14:09Το ποίντ είναι ότι υπάρχουν εξαιρέσεις, οπότε λογικά δεν χρειάζεται να αλλάξει κανένα σύνταγμα, μόνο να κριθούν νόμιμες οι εξαιρέσεις.
Δεν κρίνω, δεν προβλέπω, κοκ, είναι απλά μια νομική εκτίμηση.
όχι που θα καθισουμε να φάμε τζιτζικόπιτεςΔημοκράτης έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 12:00ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 11:51κάτσε με πόκο εσύ να συναλλάσεστε με κατσίκια, χρυσά δόντια και κόρες
Φυσικα, ειναι ενα συνεχες φαινομενο.ethereal έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:37Στο "συνέχεια" κόλλησες;axilmar έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:35Πολυ πιο πιθανο ειναι να παμε στο ηλεκτρονικο χρημα απο το να γινεται συνεχεια η αλλαγη των χαρτονομισματων. Αυτο που δεν ειναι εφικτο. Για το ηλεκτρονικο χρημα υπαρχει ηδη η υποδομη.ethereal έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 13:32
Μπορούμε να συνεννοηθούμε;
Ή θα γράφεις κάτι που και ο ίδιος εκ προοιμίου γνωρίζεις ότι δεν πρόκειται να συμβεί στον αιώνα τον άπαντα;
Η αλλαγή χαρτονομίσματος σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα είναι το αμεσότερο μέτρο που μπορεί να προβεί η ΕΚΤ ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο από χρήμα που υπάρχει σε σεντούκια και μαξιλάρια.
Φυσικά και δεν είναι πανάκεια γιατί τα μεγάλα ψάρια...κλπ Γνωστό. Αλλά, τουλάχιστον, θα εξαλειφθούν αγοραπωλησίες ακινήτων με 56 χιλιάρικα που θα κάνουν βόλτα στην Αθήνα μέσα σε σακούλα σκουπιδιών αυτή την Παρασκευή π.χ.
Ανά δεκαετία δεν είναι αρκετό;
Αν και με την πρώτη φορά ο μεγάλος όγκος θα φανερωθεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
22 Ιούλ 2023, 21:19