Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από wooded glade » 30 Αύγ 2022, 14:28
Εγώ παρ' ότι πολέμιος της χρήσης των καρτών χωρίς λόγο, μόνο με κάρτα κυκλοφορώ τώρα πιά.
Βαριέμαι να πηγαίνω στα ATM αλλά εδώ στην Ικαρία είμαι υποχρεωμένος να πηγαίνω διότι τα κουμούνια χρεώνουν πάντα 50 λεπτά παραπάνω αν τους δώσεις κάρτα.
Ο ιππόδρομος σαν πηγή ψιλών δεν υπάρχει τώρα πιά - λόγω οπαπακικού κουβά.
Η κάρτα σημαίνει ότι όλα τα υπάρχοντα του καθ' ενός βρίσκονται υπό την εποπτεία του big brother.
Αυτό από μόνο του δεν είναι καλό, είτε είναι κανείς μέλος του τζετ στ είτε είναι του προλεταριάτου της εργατιάς-αγροτιάς.
Τα κουμούνια βέβαια λένε ότι είναι καλό, αφού και big brother υποστηρίζουν και στην εργατιά-αγροτιά μετά την επανάσταση θα πουν το "μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ...".
Γίνεται το εξής: Με ένα φίλο σας βρισκόσαστε στην εθνική οδό και μένετε από βενζίνη. Το αμάξι είναι του φίλου και μένετε από βενζίνη και έχει ξεχάσει το πορτοφόλι του και τις κάρτες του. Βγάζετε εσείς το δικό σας και πληρώνετε με την κάρτα ένα εικοσάρι στο πλησιέστερο πρατήριο βενζίνης. Μετά ο φίλος σας δίνει πίσω το εικοσάρι μέσω κάρτας, bank transfer είκοσι ευρά. Αυτά τα είκοσι όμως ο big brother δεν θα τα χαρακτηρίσει "ύποπτη οικονομική δραστηριότητα" ; Για να μην παίρνει μάκρος η υπόθεση σας κάνει κατάσχεση πεντακό.
Δεν θα το κάνει αυτό ο big bro ; Μπορεί αν είναι καλός -αν είναι ο Τσοβόλας πχ. Ή μπορεί να πει "λίγα είναι τα 20 - μάλλον δεν τρέχει κάτι - άστα".
Αλλά έτσι θα το πάμε ;
Τα κουμούνια λένε βέβαια "μπράβο-ωραίο".
Είναι οι ανησυχίες μου φαιδρές ανησυχίες ;
Οι αφελείς θα πουν ότι θα πιάσουμε τα δισεκατομμύρια της φοροδιαφυγιάς των Μαρινοπουλαίων και οι φτωχοί δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε.
Αλλά δεν υπάρχει νόμος σε κανένα κράτος που να λέει "νόμος Μαρινοπουλαίων".
Μαρινοπουλαίοι και γιαγιά με χόρτα είναι το ίδιο στα μάτια του νόμου αλλά και δεν μπορεί παρά να είναι το ίδιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
wooded glade την 30 Αύγ 2022, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα