+100AlienWay έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 16:56Αυτό που λες είναι σημαντικό και το έχω διαπιστώσει από το 2008 (τότε τους έλεγαν συνωμοσιολόγους και υπήρχε η "μόδα" της αντι-συνωμοσιολογίας).ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 16:48δεν διαφωνούμε κάπουΠτολεμαίος έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 15:57
Βασικά σπουδαγμενοι είναι, όχι μορφωμένοι.
Μορφωμένοι ειναι αυτοί που έχουν διαβάσει κάποια εκατοντάδες ή χιλιάδες βιβλία, που έχουν ευρύ φάσμα γνώσεων, που μπορούν να συζητήσουν χωρίς το Google search με άλλους μορφωμένους για πχ αστροφυσική, ιστορία κλπ επιστημες.
Δεν γίνεται να θεωρήσω μορφωμένο έναν σπουδαγμενο με μεταπτυχιακό/διδακτορικό ή ότι άλλο, αν του κάνει εντύπωση για παράδειγμα "γιατί δεν φαίνονται τα αστέρια στις φωτογραφίες του Απολλο με τον κατάμαυρο ουρανό της σελήνης", να του εξηγείς το γιατί και να αρνείται την απάντηση.
Δεν είναι κακό, ούτε είναι κάποιος ψεκ αν έχει συνομοσιωλογικα ερωτήματα.
Και γω είχα κάμποσα (και ακόμα έχω).
Το κακό είναι να του εξηγείς με τρανταχτά επιχειρήματα και να μην θέλει (ή να μην μπορεί) να καταλάβει.
Πχ κάποτε είχα απορία για την φαινομενικα ανάποδη σκιά στη σημαία
Παιδευόμουν να βρω τη λύση μέχρι που κάποιος μου είπε το προφανές. Είναι σκιά που προέρχεται απο κάτι που βρίσκεται στα αριστερά. Τσουπ, είδα το φως το αληθινό.
Απορία μεγάλη είχα και για τα αστέρια που δεν φαίνονται στον μαύρο ουρανό της σελήνης.
Η απάντηση είναι πάλι απλοτατη. Είναι μέρα.
Αν ήμουν ψεκ δεν θα δεχόμουν τις απαντήσεις και θα επέμενα στις ψεκιές.
Ψεκ λοιπόν είναι αυτός που αρνείται να δει την πραγματικότητα και θέλει μόνο τις απαντήσεις που ζητά το ψεκ μυαλό του.
το θέμα όμως είναι ότι ο όρος ψεκ πλέον χρησιμοποιείται όπως ο όρος φασίστας, καταχρηστικά δηλαδή
οι ψεκ έχουν προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες με τις μαλακίες τους στις κυβερνήσεις
όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την κατεστημένη πραγματικότητα που επιβάλλεται εκ των άνω, χαρακτηρίζεται αμέσως ως ψεκ
πχ λένε οι ψεκ ότι με το εμβόλιο θα βγάλεις ουρα, έρχεται ο άλλος ο κακομοίρης και λέει ότι είναι σκεπτικός απέναντι στον εμβολιασμό, τσουπ, αυτοί οι δύο ταυτίζονται και με οποιαδήποτε αντίρρηση κι αν εκφράσει κανείς, ετεροπροσδιορίζεται ως ψεκ
οπότε αντίρρηση=ψεκ πλέον
και αυτό συμβαίνει παντού
βλέπεις πχ ότι η Ευρώπη υφίσταται μια αντικατάσταση πληθυσμού, είναι γεγονός, τα νούμερα μιλάνε μόνα τους, όποιος το πει όμως είναι ψεκ, συνομωσιολογία γαρ
με άλλα λόγια, πνίγουν την όποια αμφισβήτηση στο κατεστημένο τους χωρίς καν να χρειάζεται να την απαντήσουν, μόνο με μια ταμπέλα ψεκ
κι αυτό μπορούν και το κάνουν εξαιτίας των ηλίθιων ψεκ, αυτοί τους έδωσαν αυτή τη δυνατότητα
Οι συνωμοσιολόγοι ήταν οι γραφικοί (τότε δεν ήταν ακόμη επικίνδυνοι) ενώ οι αντι-συνωμοσιολόγοι ήταν οι ορθολογιστές σταυροφόροι που δίνανε μάχες για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Μέχρι εδώ, δίκιο έχουν οι αντι-συνωμοσιολόγοι.
Οι μάσκες των αντι-συνωμοσιολόγων όμως έπεσαν τον καιρό των μνημονίων. Πίσω από αυτές, κρυβότανε ένας φουλ φιλο-συστημισμός.
Ναι, αλλά άλλο πράγμα είναι ο φιλο-συστημισμός (σεβαστός κι αυτός) και άλλο ο ορθολογισμός. Ο πραγματικός ορθολογιστής ενδιαφέρεται για την αλήθεια ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, όσο σκληρή κι αν είναι, ακόμη και όταν δεν τον βολεύει.
ψεκ στον αληθινο κοσμο
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: ψεκ στον αληθινο κοσμο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Nandros έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 16:41Παρόμοιες μαλακίες γράφεις και συ. Προς τί το σκούξιμο σου ΄τώρα;Αρίστος έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 16:29Παραδειγμα 4ο.
Οταν στην Ελληνικη Αγωγη του Αδωνι γινοντουσαν μαθηματα με τετοια μαργαριταρια.
Εδώ λοιπόν πριν από 13 εκατομμύρια χρόνια, γεννήθηκε ο Πρωτάνθρωπος: ο Έλλην, ο λευκός, ο εκπρόσωπος της Αρίας Φυλής – ο Έλληνας είναι ο εκπρόσωπος της Αρίας Φυλής, δεν υπάρχει άλλη Αρία Φυλή, δεν υπάρχει Ινδοευρωπαϊκή φυλή, και δεν πρέπει να πέφτουμε σε τέτοιες παγίδες, είμαστε ξεκάθαροι. Ο Άριος είναι ο Έλληνας – άσχετα αν έχουν κλέψει τα σύμβολα, και αν οικειοποιούνται την Αρία φυλή και κάποιοι άλλοι. Άριος σημαίνει εξέχων, λαμπρός, διακεκριμένος.
https://sarantakos.wordpress.com/2018/1 ... pinearyan/
.
Ποτε δεν εγραψα τετοια πραγματα.
Πιχι η Ατλαντιδα του Πλατωνα που λεω οτι υπηρχε εχει την ηλικια που εχει και το Γκομπεκλι Τεπε.
Δεν ειναι 13 εκατομμυριων χρονων.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Παρόμοιες μαλακίες έχεις γράψειΑρίστος έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 17:00Nandros έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 16:41Παρόμοιες μαλακίες γράφεις και συ. Προς τί το σκούξιμο σου ΄τώρα;Αρίστος έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 16:29Παραδειγμα 4ο.
Οταν στην Ελληνικη Αγωγη του Αδωνι γινοντουσαν μαθηματα με τετοια μαργαριταρια.
Εδώ λοιπόν πριν από 13 εκατομμύρια χρόνια, γεννήθηκε ο Πρωτάνθρωπος: ο Έλλην, ο λευκός, ο εκπρόσωπος της Αρίας Φυλής – ο Έλληνας είναι ο εκπρόσωπος της Αρίας Φυλής, δεν υπάρχει άλλη Αρία Φυλή, δεν υπάρχει Ινδοευρωπαϊκή φυλή, και δεν πρέπει να πέφτουμε σε τέτοιες παγίδες, είμαστε ξεκάθαροι. Ο Άριος είναι ο Έλληνας – άσχετα αν έχουν κλέψει τα σύμβολα, και αν οικειοποιούνται την Αρία φυλή και κάποιοι άλλοι. Άριος σημαίνει εξέχων, λαμπρός, διακεκριμένος.
https://sarantakos.wordpress.com/2018/1 ... pinearyan/
.
Ποτε δεν εγραψα τετοια πραγματα.
Πιχι η Ατλαντιδα του Πλατωνα που λεω οτι υπηρχε εχει την ηλικια που εχει και το Γκομπεκλι Τεπε.
Δεν ειναι 13 εκατομμυριων χρονων.
.
Για την Ατλαντίδα
Για τους Μινωίτες που έφερναν χαλκό από τον Αρκτικό Καναδά (η τρισμέγιστη μαλακία!)
Για τον ανανά την εποχή των Ρωμαίων
/
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- taxalata xalasa
η δημιουργία δικτύωσης, μέσω σωματείων οποιουδήποτε τύπου είναι οι Αυλοκόλακες.... Αυλικοί αρλεκίνοι και γελωτοποιοί κερδίζουν τις ψήφους με φαύλα μεγάλα λόγια (η γνωστή fabula , εξ ού και fabulόζοι ή γνωστότερα ως Fabulous)... Και υπογράφουν ό,τι τους πουν οι ρηγάδες... τα αφεντικά...AlienWay έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 16:45Απαντήθηκε ήδη σε αυτό το νήμα, απλώς πρέπει να δεις προσεκτικά για να το προσέξεις. Στην πολιτική, σημασία για την απόκτηση έδρας έχει η δημιουργία δικτύωσης, μέσω σωματείων οποιουδήποτε τύπου. Η ελ αγωγή, το μέγαρο μουσικής, πρόσβαση σε τηλεοπτικούς σταθμούς κλπ, παίζουν σημαντικό ρόλο.taxalata xalasa έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 16:39στο επίπεδο του να πιστευεις και να ψηφιζεις τον νανογιλεκα τηλεβιβλιοπωλη..... πουχει απαγαγει τα ελληνικα... αντιπρόεδρος... δεν υπάρχει πιο παραλογικός άνθρωπος από μας σήμερα στον πλανήτη...AlienWay έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 16:22Κάποτε τα πράγματα ήταν απλά: Υπήρχαν οι εξωγήινοι που απήγαγαν κόσμο, κάποιοι άλλοι εξωγήινοι που ήταν "αρχαίοι αστροναύτες", η προσελήνωση που έγινε σε στούντιο, ο Ελβις που ακόμη ζει (αυτός μας οδηγεί), οι άτλαντες και η Γη που είναι κούφια.
Απλά πράγματα δηλαδή.
Τώρα τελευταία... σε τι επίπεδα παραλογισμού έχουμε φτάσει ως είδος γμτ μου;
Ειναι δεξαμενές ψηφοφόρων.
Και φυσικά οι ψεκ αντιλήψεις του κόσμου, γίνονται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης και διαμορφώνουν ακόμη και ερωτήσεις προς συζήτηση στο κοινοβούλιο.
ψηφίζουμε υπάλληλους αλλωνών... αυλή...
πως να πάρω στα σοβαρά τέτοιους; καημμένοι από κούνια...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Nandros έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 17:04Παρόμοιες μαλακίες έχεις γράψει
Για την Ατλαντίδα
Για τους Μινωίτες που έφερναν χαλκό από τον Αρκτικό Καναδά (η τρισμέγιστη μαλακία!)
/
Αυτα που λεω εγω τα εχουν υποστηριξει καθηγητες πανεπιστημιου Ελληνες και ξενοι, ειδικα τα ταξιδια των Ελληνων στη Αμερικη. Αυτα που λεει ο Αδωνις για προγονους 13 εκατομμυριων χρονων υπαρχουν μονο στη φαντασια του.
.
- taxalata xalasa
αυτα ειναι μαλακιες για τους μαλακες... ο μαλακας βλεπει μαλακιες...Nandros έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 17:04Παρόμοιες μαλακίες έχεις γράψει
Για την Ατλαντίδα
/
μην καρφώνεσαι μονος σου... για την προστασια της αξιοπρεπειας του αβαταρι σου, το λεω... για καλο σκοπό...
- Nandros
Συνεχίζεις τις μαλακίες σου!Αρίστος έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 17:10
Αυτα που λεω εγω τα εχουν υποστηριξει καθηγητες πανεπιστημιου Ελληνες και ξενοι, ειδικα τα ταξιδια των Ελληνων στη Αμερικη. Αυτα που λεει ο Αδωνις για προγονους 13 εκατομμυριων χρονων υπαρχουν μονο στη φαντασια του.
.

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Nandros έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 17:15Συνεχίζεις τις μαλακίες σου!
Εγω υποστηριζω με στοιχεια αυτα που ελεγαν ο Πλατωνας, ο Ομηρος και ο Πλουταρχος, ο Αδωνις υποστηριζει παπαριες που βρηκε στη φαντασια του.
.
φυσικα και το κανω κι εγω. με τη διαφορα οτι εγω εχω δικιοΧαοτικός έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 14:21
Κι εσύ το κάνειςόλοι το κάνουν.
Υπάρχει και εξήγηση γι αυτό. Θέλει ανάλυση και δεν είναι ωφέλιμη τώρα. Απλά στην περίπτωση που θες να προσανατολιστείς σε αυτήν την ανάλυση, αναλογίσου 1) το πόση "ψυχική δύναμη έχει κάποιος να αποδεχτεί ευθύνη. Τι ασυνείδητες αδυναμίες και τι προβληματική εμπειρία πίεσης μπορεί να έχει υποστεί. 2) Το λόγο που είναι αφόρητη αυτή η πίεση. Το γεγονός ότι έχει δει διάφορες ανισότητες και δεν μπορεί να ερμηνεύσει την αιτία.
Τέλος πάντων χωράει πολύ εξέταση το ζήτημα
Θες να πεις ότι δεν φταίνε κομμουνιστές;
Δεν φταίνε οι Έλληνες για την κατάντια τους που καταναλώνανε περισσότερα από όσα παρήγαγαν;
Ελα ρε! Κοινή λογική είναι!

δε φταινε οι κομ. καποτε εφταιξαν, τωρα ειναι κατι πουθεναδες, ισα για να σπαμε πλακα, δεν εχουν δυναμη να κανουν κατι σοβαρο για να φταινε.
οι πασοκοι φταινε. και οι ζαιοι. και τα νουδουλικα. και.και.
αλλα και εγω. πολυ. ισως περισσοτερο απο αυτους, οσον αφορα στην προσωπικη μου κατασταση, αυτοι φταινε για την κατασταση της χωρας.
ναι ρε, στην τελικη ολοι το ιδιο ειμαστε, ενα ματσο μαλακες που λενε μαλακιες. αλλα οχι απολυτα το ιδιο. μερικοι εχουμε και λιγη κοινη λογικη

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Nandros
Για τους Μινωίτες στον Αρκτικό Καναδά;
Συνεχίζεις τις μαλακίες σου!

- taxalata xalasa
μα αφου εισαι ασχετος με καποια πραματα και αντι να πεις δεν ξερω, λες «αυτα ειναι μαλακιες» και γινεσαι ρομπα ανευ λογου στα ματια αυτων που ξερουν κατιτις παραπανω απο σενα... δεν το καταλαβαινεις οτι ειναι μαλακια αυτο που κανεις;Nandros έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 17:15Συνεχίζεις τις μαλακίες σου!
πες «δεν ξερω»... αφου αυτη ειναι η αληθεια σου... δεν ξερεις.... πως το «δεν ξερω» γινεται «ξερω, και λετε μαλακιες» στο μυαλό σου ; τι ζόρια τραβάς ;
Αραξε στο βαρελι σου ρε ελαχιστε.
Και τσιμπα τα τελευται δεδομενα της αρχαιολογιας.
I. Liritzis, P. Preka-Papadema, P. Antonopoulos, K. Kalachanis and C. Tzanis
Journal of Coastal Research, Vol. 34, 3, p.651-674, May 2018
*Το παρόν κείμενο αποτελεί συνοπτική παρουσίαση της εργασίας:
Does Astronomical and Geographical Information of Plutarch’s De Facie describe a trip beyond the North Atlantic Ocean?
http://clioturbata.com/%CE%B1%CF%80%CF% ... inamerica/
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 30 Αύγ 2022, 17:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ασέβαστος έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 17:18φυσικα και το κανω κι εγω. με τη διαφορα οτι εγω εχω δικιοΧαοτικός έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 14:21
Κι εσύ το κάνειςόλοι το κάνουν.
Υπάρχει και εξήγηση γι αυτό. Θέλει ανάλυση και δεν είναι ωφέλιμη τώρα. Απλά στην περίπτωση που θες να προσανατολιστείς σε αυτήν την ανάλυση, αναλογίσου 1) το πόση "ψυχική δύναμη έχει κάποιος να αποδεχτεί ευθύνη. Τι ασυνείδητες αδυναμίες και τι προβληματική εμπειρία πίεσης μπορεί να έχει υποστεί. 2) Το λόγο που είναι αφόρητη αυτή η πίεση. Το γεγονός ότι έχει δει διάφορες ανισότητες και δεν μπορεί να ερμηνεύσει την αιτία.
Τέλος πάντων χωράει πολύ εξέταση το ζήτημα
Θες να πεις ότι δεν φταίνε κομμουνιστές;
Δεν φταίνε οι Έλληνες για την κατάντια τους που καταναλώνανε περισσότερα από όσα παρήγαγαν;
Ελα ρε! Κοινή λογική είναι!ενταξει, κι αυτοι το ιδιο πιστευουν
δε φταινε οι κομ. καποτε εφταιξαν, τωρα ειναι κατι πουθεναδες, ισα για να σπαμε πλακα, δεν εχουν δυναμη να κανουν κατι σοβαρο για να φταινε.
αλλα και εγω. πολυ. ισως περισσοτερο απο αυτους, οσον αφορα στην προσωπικη μου κατασταση, αυτοι φταινε για την κατασταση της χωρας.
ναι ρε, στην τελικη ολοι το ιδιο ειμαστε, ενα ματσο μαλακες που λενε μαλακιες. αλλα οχι απολυτα το ιδιο. μερικοι εχουμε και λιγη κοινη λογικημπορουμε να βαλουμε 5 σκεψεις σε σειρα και να δικαιολογησουμε τις μαλακιες που λεμε. οι μαλακιες μας, βγαζουν νοημα.

Αυτό είναι που έχει ψωμί δικέ μου. Αυτό να επιχειρείς να να το δώσεις προς ευαισθητοποίηση άλλων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 30 Αύγ 2022, 17:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Nandros
Κι άλλες μαλακίες;Αρίστος έγραψε: ↑30 Αύγ 2022, 17:21
Αραξε στο βαρελι σου ρε ελαχιστε.
Και τσιμπα τα τελευται δεδομενα της αρχαιολογιας.
I. Liritzis, P. Preka-Papadema, P. Antonopoulos, K. Kalachanis and C. Tzanis
Journal of Coastal Research, Vol. 34, 3, p.651-674, May 2018
http://clioturbata.com/%CE%B1%CF%80%CF% ... inamerica/
.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 1601 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
02 Δεκ 2023, 17:39
-
-
Νέα δημοσίευση Μέρκελ θαυμαστής του Τσίπρα. Χρωσταμε μια συγνώμη στον αληθινό ηγέτη
από Γαληνός » 26 Νοέμ 2024, 17:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 166 Απαντήσεις
- 3999 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
03 Δεκ 2024, 19:11
-
-
- 84 Απαντήσεις
- 3067 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Polaris3
18 Ιαν 2025, 18:58