αυτά τα στέλνουν σε πμ, όχι όπως οι άλλοι
ρεζίλι μας έκαναν
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
αυτά τα στέλνουν σε πμ, όχι όπως οι άλλοι
Τι ειναι θα μάθουμε ;
Κάτι σα ΜΑΤατζής.Cecily Anne έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 22:51Τι ειναι θα μάθουμε ;
Το φασιστικα το γραφω για τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ που σωνει και καλα σου προσδιδει μια ταυτοτητα που δεν την εχεις,ενω ξεκαθαρα λες οτι δεν την εχεις.Ποσο μαλλον οταν δεν εχεις καμια ενδειξη για αυτο.Απλα..ετσι του καρφωθηκε.Cecily Anne έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 22:46Τρίτη φορά γράφεις τη λέξη φασιστικά αναφερόμενη σε εμενα. Και βλεπεις οτι προς το παρόν ειμαι χαλαρή...
Το θυμάμαι τι τράβηξες και τοτε 39 δήλωνες.Custom_F έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 22:40Σιγα μωρε! και γω το '12 που μπηκα εψαχναν να δουν ποιος /ποια ειμαι.
Καλα με μενα δεν τους πηρα και πολυ να καταλαβουν οτι ημανε νεο μελος σιγουρα.
Εσθηρ... απλως πραγματι ειχες τη μυγα και ορμησες. Θα μπορουσες να το παρεις με καλη διαθεση, αλλα προτιμησες να ειρωνευτεις, χωρις, ειδικα εγω, να σε εχω αμφισβητησει ή να εχω αφησει το οποιοδηποτε υπονοουμενο για σενα. Μπορουσες, να επισημανεις αυτο που ηθελες και χωρις ειρωνια.
Με λιγα λογια... μη βγαζεις συμπερασματα για χρηστες, οπως δε θες και συ να βγαζουν οι αλλοι για σενα.
Ο,τι να’ναι. Τεσπα. Παω να γράψω κριτική για ντεντπουλ.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑30 Σεπ 2018, 22:53Κάτι σα ΜΑΤατζής.
My guess is ΟΔ = Ομάδα Διαχείρισης, ΟΔίτης = συντονιστής.
Αυτό μόνο εσύ το υποστηρίζεις (άντε και κανα-δυο άλλοι), αμφιβάλλω αν είναι και το σωστό, σίγουρα πάντως όχι δημοκρατικό.
Αν θέλετε με δέχεστε, αν όχι με απωθείτε με τον τρόπο σας και παραμένετε μια κλειστή κοινότητα.
Αυτό που δεν είμαι σίγουρη είναι αν ο ιθύνων (ή οι ιθύνοντες), έχουν αποφασίσει τι είδους φόρουμ θέλουν να έχουν.
Εισαι εκτος θεματος.