Ε ναι ,αν δεν είναι αληθινή πίστη που λέει ότι ο Θεός έφτιαξε πρώτα τα φυτά και μετά το φώς πριν περίπου 7.000 χρόνια ,ότι άγγελοι κατέβηκαν στις 4 γωνίες της Γης και που τα τέσσερα ευαγγέλια διαφωνούν αναμεταξύ τους ,ποιά είναι.lonelyrider έγραψε: ↑05 Σεπ 2022, 23:34Έχω.Χαοτικός έγραψε: ↑05 Σεπ 2022, 23:23lonelyrider έγραψε: ↑05 Σεπ 2022, 23:01Τις τσόντες παιδιά μην καταργήσετε από το διαδίκτυο που βλέπουν όλη την μέρα τα ελληνόπουλα κι όλα τ άλλα καταργήστε τα. Μόνο τη γυμναστική να αφήσετε να παίζουν καμιά μπάλα.
Μήπως έχεις να πεις κάτι για τα στοιχεία που παρέθεσα;
Δυστυχώς πολλοί συμπολίτες μας έχουν ξεπουλήσει την πίστη των προγόνων / πατέρων μας. Και η πίστη που έχουμε είναι η μόνη αληθινή στην υφήλιο.
Αφήστε τα παιδιά σας να μάθουν την πιστη μας και προσεξτε τα τι βλεπουν στο διαδικτυο.
Τωρα τα διαδικαστικα για απαλλαγη ουτε που με απασχολουν για ν απαντησω.
Τα παιδιά μου ήδη απ΄την 4η -5η δημοτικού ,γελούσαν με τις ανοησίες που άκουγαν ,όπως εξ άλλου κι εγώ ,όταν πήγαινα σχολείο.
Αλλά πραγματικά το να παίρνεις απαλλαγή από ίσως την πιο διασκεδαστική σχολική δραστηριότητα ,δεν βλέπω τον λόγο. Πχ θυμάμαι λογικά διλήμματα που έβαζα στο θεολόγο στο γυμνάσιο ,τύπου "Βρέθηκα πρόσφυγας από τη μικράΑσία οι γονείς μου πεινούσαν και για να τους τιμήσω ,έκλεψα σύκα και ελιές από ξέφραγο οικόπεδο για να φάνε. Πάω στην κόλαση. Αν δεν έκλεβα ,δεν θα τους τιμούσα ,οπότε πάω κόλαση." κι άλλα παρεμφερή.