Ίσως επειδή τα βλέπαμε με τη λογική της χαλάρης φάσης, σε σχέση με άλλα μαθήματα πρωτεύοντα.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 16:48Πασιφάη έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 13:46Μαν μου, η Μουσική και τα Αγγλικά, είναι σαφώς σημαντικότερα.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 13:43Τα θρησκευτικά είναι καν μάθημα σήμερα; Ή είναι όπως στα 90s μαζί με τα άλλα άχρηστα μαθήματα τύπου μουσική, καλλιτεχνικά, αγγλικά κτλ (δλδ η ώρα του παιδιού);:
Εννοείται θεωρητικά πάντα, αλλά στην πράξη όταν πήγαινα εγώ σχολείο δεν είχαν και ιδιαίτερη διαφορά στο περιεχόμενο..
Πως παίρνουμε απαλλαγη από τα θρησκευτικά;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Πως παίρνουμε απαλλαγη από τα θρησκευτικά;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Τέτοιοι εκπαιδευτικοί είναι η εξαίρεση του κανόνα.Gherschaagk έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 15:18Έχοντας μια αγγλικού η οποία πέρυσι μας πέθανε και στο λεξιλόγιο και στους χρόνους σε βαθμό που παιδί σε μεγαλύτερη τάξη της πήγαινε κόντρα γιατί έκανε την δουλειά της έχω να πω πως εκείνοι που μπαίνουν στην τάξη για να αράξουν, είναι γελοίοι.Πασιφάη έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 14:09Έχει να κάνει με τουςδασκάλους και τους καθηγητές ρε Φόσι και με την όρεξη που έχουν να ασχοληθούν. Είναι λάθος; Σαφώς και είναι. Πάτε μαντάμ ε Μεσιέ να επιτελέσετε ένα λειτούργημα. Αυτά είναι τα απόλυτα δείγματα πεπαλαιωμένης νοοτροπίας και σταρχιδισμού. Ποιός θα τους πετάξει όξω; Ουδείς.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σε κάθε ενότητα μας έδινε ένα φυλλάδιο με το λεξιλόγιο. Κάθε φορά είχε 7-10 λέξεις ορθογραφία. Τους έλεγε την ελληνική λέξη και έπρεπε να γράψουν την αγγλική. Έχει κάνει δουλειά η γυναίκα σε σημείο που να μην χρειάζονται φροντιστήριο όσα παιδιά δεν πηγαίνουν.Πασιφάη έγραψε: ↑07 Σεπ 2022, 12:21Τέτοιοι εκπαιδευτικοί είναι η εξαίρεση του κανόνα.Gherschaagk έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 15:18Έχοντας μια αγγλικού η οποία πέρυσι μας πέθανε και στο λεξιλόγιο και στους χρόνους σε βαθμό που παιδί σε μεγαλύτερη τάξη της πήγαινε κόντρα γιατί έκανε την δουλειά της έχω να πω πως εκείνοι που μπαίνουν στην τάξη για να αράξουν, είναι γελοίοι.Πασιφάη έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 14:09
Έχει να κάνει με τουςδασκάλους και τους καθηγητές ρε Φόσι και με την όρεξη που έχουν να ασχοληθούν. Είναι λάθος; Σαφώς και είναι. Πάτε μαντάμ ε Μεσιέ να επιτελέσετε ένα λειτούργημα. Αυτά είναι τα απόλυτα δείγματα πεπαλαιωμένης νοοτροπίας και σταρχιδισμού. Ποιός θα τους πετάξει όξω; Ουδείς.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτό είναι το ζητούμενο. Γιατί να πληρώνει ο γονιός φροντιστήρια σε οποιαδήποτε τάξη, αν οι εκπαιδευτικοί κάμουν καλά τη δουλειά τους; Αλλά δυστυχώς ισχύει αυτό που λέω. Η παραπαιδεία εν τέλει, ακριβώς επειδή ένα μεγάλο ποσοστό από δαύτους, βολευτήκανε, δέσανε και το γάϊδαρο και δεν ασχολούνται, γιγαντώνεται συν τω χρόνω. Ποιός θα τους πετάξει όξω; Πότε υπήρξαν κυρώσεις;Gherschaagk έγραψε: ↑07 Σεπ 2022, 12:31Σε κάθε ενότητα μας έδινε ένα φυλλάδιο με το λεξιλόγιο. Κάθε φορά είχε 7-10 λέξεις ορθογραφία. Τους έλεγε την ελληνική λέξη και έπρεπε να γράψουν την αγγλική. Έχει κάνει δουλειά η γυναίκα σε σημείο που να μην χρειάζονται φροντιστήριο όσα παιδιά δεν πηγαίνουν.Πασιφάη έγραψε: ↑07 Σεπ 2022, 12:21Τέτοιοι εκπαιδευτικοί είναι η εξαίρεση του κανόνα.Gherschaagk έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 15:18
Έχοντας μια αγγλικού η οποία πέρυσι μας πέθανε και στο λεξιλόγιο και στους χρόνους σε βαθμό που παιδί σε μεγαλύτερη τάξη της πήγαινε κόντρα γιατί έκανε την δουλειά της έχω να πω πως εκείνοι που μπαίνουν στην τάξη για να αράξουν, είναι γελοίοι.
Θεωρεί ότι αυτά τα κάνουν οι πλέμπες. Δεν θα φανταζόταν ποτέ τον εαυτό του να τα κάνει.Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Σεπ 2022, 08:58πολυ πιο αξιοπρεπεις δραστηριοτητες απο τα θρησκευτικα, παντως. και πολυ πιο χρησιμες.The Age of Aquarius έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 21:08Κανονικά όποιος παίρνει απαλλαγή από τα θρησκευτικά, την ώρα εκείνη θα πρεπε να υποχρεούται σε κοινωφελή εργασία στο σχολείο.
Καθάρισμα τουαλέτας, μάζεμα σκουπιδιών, ξεχορτιάριασμα ή έστω να βαφει κάγκελα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εμένα πάντως που σχολίασα ένα πόστ του, με έγραψε και πληγώθηκα βαθειά.Χαοτικός έγραψε: ↑07 Σεπ 2022, 12:38Θεωρεί ότι αυτά τα κάνουν οι πλέμπες. Δεν θα φανταζόταν ποτέ τον εαυτό του να τα κάνει.Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Σεπ 2022, 08:58πολυ πιο αξιοπρεπεις δραστηριοτητες απο τα θρησκευτικα, παντως. και πολυ πιο χρησιμες.The Age of Aquarius έγραψε: ↑06 Σεπ 2022, 21:08
Κανονικά όποιος παίρνει απαλλαγή από τα θρησκευτικά, την ώρα εκείνη θα πρεπε να υποχρεούται σε κοινωφελή εργασία στο σχολείο.
Καθάρισμα τουαλέτας, μάζεμα σκουπιδιών, ξεχορτιάριασμα ή έστω να βαφει κάγκελα.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Λέγεται παρεκπαίδευση και υφίσταται γιατί υπάρχουν περισσότεροι εκπαιδευτικοί απ' αυτούς που χρειαζόμαστε. Δεν μπορούν όλοι οι εκπαιδευτικοί να γίνουν υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας. Οπότε για να μην τους έχεις άνεργους επιτρέπεις τα φροντιστήρια. Για να έχουν δουλειά λοιπόν τα φροντιστήρια υποβαθμίζεις το δημόσιο σχολείο και την δουλειά που γίνεται σ' αυτό.Πασιφάη έγραψε: ↑07 Σεπ 2022, 12:37Αυτό είναι το ζητούμενο. Γιατί να πληρώνει ο γονιός φροντιστήρια σε οποιαδήποτε τάξη, αν οι εκπαιδευτικοί κάμουν καλά τη δουλειά τους; Αλλά δυστυχώς ισχύει αυτό που λέω. Η παραπαιδεία εν τέλει, ακριβώς επειδή ένα μεγάλο ποσοστό από δαύτους, βολευτήκανε, δέσανε και το γάϊδαρο και δεν ασχολούνται, γιγαντώνεται συν τω χρόνω. Ποιός θα τους πετάξει όξω; Πότε υπήρξαν κυρώσεις;Gherschaagk έγραψε: ↑07 Σεπ 2022, 12:31Σε κάθε ενότητα μας έδινε ένα φυλλάδιο με το λεξιλόγιο. Κάθε φορά είχε 7-10 λέξεις ορθογραφία. Τους έλεγε την ελληνική λέξη και έπρεπε να γράψουν την αγγλική. Έχει κάνει δουλειά η γυναίκα σε σημείο που να μην χρειάζονται φροντιστήριο όσα παιδιά δεν πηγαίνουν.
Συμμαθήτρια του παιδιού μου στον παιδικό μετακόμισε Βέλγιο με τους γονείς της μετά την πρώτη δημοτικού. Επιστρέφει στο σπίτι της στις 5 παρά και μέχρι εκείνη την ώρα έχει φάει, έχει διαβάσει, έχει κάνει δραστηριότητες. Οι Βέλγοι πιστεύουν πως είναι κουραστικό για τους γονείς να τρέχουν τα απογεύματα τα παιδιά σε δραστηριότητες και να τα διαβάζουν. Για αυτό τα αναλαμβάνει ΌΛΑ το σχολείο. Ακόμη και κολύμβηση να θέλει να κάνει το παιδί, θα κάνει εντός του σχολικού συγκροτήματος. Αυτά στις Βρυξέλλες. Δεν ξέρω τι γίνεται παραεξω. Η μάνα όμως έπαθε ένα πολιτισμικό σοκ στην αρχή. Πήγε πρωτάκι (τελείωσε την πρώτη δημοτικού εδώ) και έκανε ταχύρυθμα γαλλικά μέσα σ'ένα καλοκαίρι για να μπορεί να συνεννοείται το παιδί με τα υπόλοιπα και να παρακολουθεί τα μαθήματα. Η μάνα λοιπόν ήθελε να ελέγχει τι κάνει το παιδί της στην τάξη και της είπαν να αράξει γιατί ήταν δική τους δουλειά τι κάνει η μικρή και όχι δική της.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι εμείς συζητάμε εδώ αν γίνεται ή όχι να πάρει απαλλαγή ένα παιδί από το ομολογιακό μάθημα των θρησκευτικών.
Να τρελαίνεσαι.
Να τρελαίνεσαι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρομποτική με κώδικα.
Αν είναι τόσο άχρηστα, εμείς εδώ γιατί έχουμε διατηρούμε ενότητα;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εμείς εδώ έχουμε θρησκειολογία όχι ομολογιακή ενότητα των θρησκευτικών.
Και μετά σου λένε, γιατί δεν γυρίζουν οι Έλληνες στην Ελλάδα.Gherschaagk έγραψε: ↑07 Σεπ 2022, 13:02
Συμμαθήτρια του παιδιού μου στον παιδικό μετακόμισε Βέλγιο με τους γονείς της μετά την πρώτη δημοτικού. Επιστρέφει στο σπίτι της στις 5 παρά και μέχρι εκείνη την ώρα έχει φάει, έχει διαβάσει, έχει κάνει δραστηριότητες. Οι Βέλγοι πιστεύουν πως είναι κουραστικό για τους γονείς να τρέχουν τα απογεύματα τα παιδιά σε δραστηριότητες και να τα διαβάζουν. Για αυτό τα αναλαμβάνει ΌΛΑ το σχολείο. Ακόμη και κολύμβηση να θέλει να κάνει το παιδί, θα κάνει εντός του σχολικού συγκροτήματος. Αυτά στις Βρυξέλλες. Δεν ξέρω τι γίνεται παραεξω. Η μάνα όμως έπαθε ένα πολιτισμικό σοκ στην αρχή. Πήγε πρωτάκι (τελείωσε την πρώτη δημοτικού εδώ) και έκανε ταχύρυθμα γαλλικά μέσα σ'ένα καλοκαίρι για να μπορεί να συνεννοείται το παιδί με τα υπόλοιπα και να παρακολουθεί τα μαθήματα. Η μάνα λοιπόν ήθελε να ελέγχει τι κάνει το παιδί της στην τάξη και της είπαν να αράξει γιατί ήταν δική τους δουλειά τι κάνει η μικρή και όχι δική της.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα ήδη οποίος επιθυμεί δεν παίρνει απαλλαγή;; έτσι είναι και το σωστό βέβαια
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Εθνικοσυντηρητικος είμαι. Βρίσκω όμως λογικό για έναν Ιεχωβά, καθολικό, μουσουλμανο ή άθεο μαθητή να παίρνει απαλλαγή
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Απαλλαγή για Δούρου προτείνει ο εισαγγελέας..
από Parrot » 20 Φεβ 2024, 14:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 509 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
20 Φεβ 2024, 19:34
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 496 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
18 Απρ 2025, 18:58