φιξεντΟργισμένος έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 13:19ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 11:03α τότε εντάξει, παραδέχομαι πως είσαι συνεπής σε αντίθεση με τη πλειοψηφία των φιλελεδων
Α οχι, τα περί νησίδας φιλελευθερισμου αντιστοίχως δεν τα θυμάστε όταν δεν βολεύει;
Επίσης ο φιλελευθερισμος δεν αποκλείει την ύπαρξη κράτους όπως ο μαρξισμος ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ αυστηρά την ύπαρξη ιδιωτικής παραγωγής. Να σκεφτοσαστε λιγάκι.
Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος
- Οργισμένος
Re: Βρωμικος ΑντιAirbnbισμος
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
οχι, εγω λεω για κανονικο μεσαζοντα. οπως το rbnb. να χρεωνει κανονικα την πιστωτικη του ενοικιαστη, να χρεωνει τον ιδιοκτητη ας πουμε για ζημιες στα υδραυλικα, και να υπαρχει αξιολογηση και απο τους 2.Ερμής έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 11:03Σωστη η σκεψη.Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 10:26αυτο που λειπει απο τον κοσμο, ειναι μια πλατφορμα μακρυχρονιας μισθωσης.
μια πλατφορμα που θα διαβεβαιωνει οτι ο ιδιοκτητης θα παρει τα λεφτα του μεχρι δεκαρας, και ο ενοικιαστης θα εχει τις συμφωνημενες παροχες.
ο ιδιοκτητης ειναι παντα προθυμος να κανει ψαλιδι στην τιμη, αν ειναι απολυτα βεβαιος οτι δε θα φαει φεσι.
η μηπως υπαρχει;
Αυτο που πρέπει να γίνει ειναι ενα μητρώο ενοικιαστή που να δείχνει αν ήταν οκ στις οφειλές του, αν προσεχε το σπίτι κλπ.
Το αυτό και για τους ιδιοκτήτες αντίστοιχα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Καταλαβα τι εννοείς.Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 13:35οχι, εγω λεω για κανονικο μεσαζοντα. οπως το rbnb. να χρεωνει κανονικα την πιστωτικη του ενοικιαστη, να χρεωνει τον ιδιοκτητη ας πουμε για ζημιες στα υδραυλικα, και να υπαρχει αξιολογηση και απο τους 2.Ερμής έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 11:03Σωστη η σκεψη.Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 10:26αυτο που λειπει απο τον κοσμο, ειναι μια πλατφορμα μακρυχρονιας μισθωσης.
μια πλατφορμα που θα διαβεβαιωνει οτι ο ιδιοκτητης θα παρει τα λεφτα του μεχρι δεκαρας, και ο ενοικιαστης θα εχει τις συμφωνημενες παροχες.
ο ιδιοκτητης ειναι παντα προθυμος να κανει ψαλιδι στην τιμη, αν ειναι απολυτα βεβαιος οτι δε θα φαει φεσι.
η μηπως υπαρχει;
Αυτο που πρέπει να γίνει ειναι ενα μητρώο ενοικιαστή που να δείχνει αν ήταν οκ στις οφειλές του, αν προσεχε το σπίτι κλπ.
Το αυτό και για τους ιδιοκτήτες αντίστοιχα.
Δε ξερω αν ειναι εφικτό να γίνει κατι τέτοιο γιατί αν πρέπει να προπληρωθεί ενοίκιο ενος χρόνου δλδ απο 6000 περίπου και πάνω, ποιος θα έχει να τα δώσει; Θα απευθύνεται σε πολύ λίγους.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- EKPLIKTIKOS
Μπα, έτσι κ αλλιώς δεν έχω μυστικά από τη γειτονιά, αν θέλει να βλέπει την πότσα μου δικό του θέμαsharp έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 12:49Τον τοίχο για τίποτε κάμερες τον έχεις ψάξει τύπε;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 12:34Εμένα είναι περίεργος λίγο ο τύπος, δεν είναι κακός άνθρωπος (το αντίθετο θα έλεγα είναι καλοψυχος) αλλά εχει προβλήματα ψυχιατρικης φυσης (παρανοια, ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή και διπολικη διαταραχή). Όταν είναι σε κρίση είναι ένα θέμα, αλλά γενικα παιρνει τα φαρμακα του και δε φαίνεται επικίνδυνος και το σπίτι γαμαει οπότε δεν παίζει να φύγω. Απ την άλλη ούτε αυτός ψήνεται να με διώξει γιατί είμαστε πολλά χρόνια εδώ κ δεν έχω καθυστερήσει ούτε μια μέρα έστω κ ένα ενοίκιο όλα αυτά τα χρόνια.

Δυο ερωτήσεις αφού χρησιμοποιείς την πλατφόρμα συστηματικά.
1. Για ένα συγκεκριμένο από τα ακίνητά σου. Τι μηνιάτικο θα ζητούσες αν έκανες μακροχρόνια μίσθωση περίπου; Κάτι που να αντιστοιχεί σε 3-5 βράδια βραχυχρόνιας;
2. Διάβασα για Λαγανά. Εκεί δεν φαντάζομαι ότι μένουν Σουηδοί συνταξιούχοι αλλά μάλλον παρέες πιτσιρικάδων. Τι ακριβώς γίνεται σε περίπτωση ζημιάς; Μπαίνει πχ ο άλλος με ένα μπουκάλι μπύρα στο χέρι, του πέφτει και σου κάνει ζημιά στα πλακάκια ή στο νιπτήρα στο μπάνιο. Μετά τι; Το να του αφήσει κακή κριτική μπορεί να μη λέει κάτι γιατί αν είναι παρέα νεαρών μπορεί να κλείσει κάποιος άλλος για τον επόμενο προορισμό τους. Κάνεις κάποια ειδική ασφάλεια σε τρίτο για τέτοιες ζημιές; Στην πράξη σε καλύπτουν;
Όπως έγραψα και παραπίσω θεωρώ πιο σταθερή τη σχέση με έναν ενοικιαστή παρά με 50-100 διαφορετικούς που μπορεί να βρεθούν στο χώρο σου μέσα σε ένα έτος. Είδα ότι δεν συμφωνείς. Εξήγησέ μας από την πείρα σου.
Υπάρχει αυτό, παίζει και στην Αθήνα πλέον, για τις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας δε γνωρίζω. https://housinganywhere.com/Ερμής έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 13:59Καταλαβα τι εννοείς.
Δε ξερω αν ειναι εφικτό να γίνει κατι τέτοιο γιατί αν πρέπει να προπληρωθεί ενοίκιο ενος χρόνου δλδ απο 6000 περίπου και πάνω, ποιος θα έχει να τα δώσει; Θα απευθύνεται σε πολύ λίγους.
Δε χρειάζεται να προπληρώσεις, αλλά παίρνει 150 ευρώ από τους ενοικιαστές και 20-28% του πρώτου ενοικίου από τους ιδιοκτήτες. Και χρησιμοποιείται πιστωτική από τους ενοικιαστές, οπότε είναι κάτι σας escrow.
Χμ εργολαβία πήγε, κάνα μήνα φουλ κράτησε η ανακαίνιση.sharp έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 11:34Πόσες εργατοώρες είναι αυτά;stella έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 00:08Χονδρικά έκανε τα εξής:
2 μπάνια από την αρχή
Κουζίνα από την αρχή
3 κουφώματα αλουμινίου
Πόρτα ασφαλείας
Γκρεμίσματα χτισίματα
Εσωτερικές πόρτες
Ηλιακός
4 κλιματιστικά
Πλακάκια 55 τμ
Ηλεκτρολογικά από την αρχή
Βάψιμο
Γυάλισμα παρκέ
Μερεμέτια
Όλα νόμιμα
Ε για 80τμ σπιτι νομίζω πολύ καλά είναι. Γι'αυτό μου φάνηκαν υπερβολικά τα 50κ για δυαράκι, ειδικά για επένδυση. Τεσπα.
Πλέον ενοικιάζονται με a/c; Γιατί παλιότερα έβαζε ο ενοικιαστής αν ήθελε και όταν έφευγε άφηνε την τρύπα
A/C ναι, γιατί πάσχει η κεντρική θέρμανση στο κέντρο. Οπότε όχι τρύπες, χαχα!!!
Για θέρμανση τα βάζουν; Νόμιζα για δροσιά.stella έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 17:02Χμ εργολαβία πήγε, κάνα μήνα φουλ κράτησε η ανακαίνιση.sharp έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 11:34Πόσες εργατοώρες είναι αυτά;stella έγραψε: ↑20 Σεπ 2022, 00:08
Χονδρικά έκανε τα εξής:
2 μπάνια από την αρχή
Κουζίνα από την αρχή
3 κουφώματα αλουμινίου
Πόρτα ασφαλείας
Γκρεμίσματα χτισίματα
Εσωτερικές πόρτες
Ηλιακός
4 κλιματιστικά
Πλακάκια 55 τμ
Ηλεκτρολογικά από την αρχή
Βάψιμο
Γυάλισμα παρκέ
Μερεμέτια
Όλα νόμιμα
Ε για 80τμ σπιτι νομίζω πολύ καλά είναι. Γι'αυτό μου φάνηκαν υπερβολικά τα 50κ για δυαράκι, ειδικά για επένδυση. Τεσπα.
Πλέον ενοικιάζονται με a/c; Γιατί παλιότερα έβαζε ο ενοικιαστής αν ήθελε και όταν έφευγε άφηνε την τρύπα
A/C ναι, γιατί πάσχει η κεντρική θέρμανση στο κέντρο. Οπότε όχι τρύπες, χαχα!!!

- Eθνικοκοινωνιστης
απαλλοτριωσεις 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
με τα a/c όλα παίζουν: και να έχουν τα δ/τα από πριν, και να φέρνουν οι ενοικιαστές τα δικά τους και να τα παίρνουν φεύγοντας. Έχω έναν μάγκα μάστορα που μου έχει κάνει μια πατέντα τρύπα με καπάκι εκεί που μπαίνουν ώστε να μη χρειάζεται συνέχεια μερεμέτι από το βάλε βγάλε
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
γιατί, οι επαγγελματικοί χώροι πληρώνουν αυξημένα τέλη μόνον όταν έχουν πελάτες?ethereal έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 02:38Για όσες μέρες ασκείται η δραστηριότητα ή για όλο το έτος;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 02:35αυτό θα ήταν μια αρχήdna replication έγραψε: ↑18 Σεπ 2022, 00:28να πληρώνουν δημοτικά τέλη επαγγελματικού χώρου είναι το λιγότερο που πρέπει να επιβληθεί
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
υπάρχει στη λίστα το Μιλάνο και δεν υπάρχει το Παρίσι.
Η Βιεννη καλη αλλα σαν τα Σεπολια δεν εχει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Βρωμικος Πενταλαουρισμος
από Alex Amsterdam » 13 Απρ 2024, 09:46 » σε Κοινωνικά θέματα - 29 Απαντήσεις
- 1321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
20 Ιαν 2025, 21:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΚΚΕ: Ο βρώμικος ρόλος των ΜΚΟ με χρηματοδότηση της ΕΕ για το προσφυγικό
από Sol » 19 Ιουν 2023, 02:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 418 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
31 Ιαν 2024, 12:20
-