Ρώσικο σχίσμα

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ρώσικο σχίσμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 02 Οκτ 2018, 22:28

deCaritaine έγραψε:
02 Οκτ 2018, 19:40
Σουβλίτσα έγραψε:
02 Οκτ 2018, 19:26
Τώρα το διευκρινίζεις κάπως, οκ όμως πρέπει να έχουμε υποψιν οτι στην παρούσα φάση, όσοι για όσους είμαστε συνειδητοί ΧΟ δεν πρέπει να επιτραπεί να μας σπρώξει κανείς σε ξένες, και παντοιοτρόπως ύποπτες, αγκαλιές :)
Μας ποιος να σας σπρώξει εσύ μονη σου μας είπε ότι "ελληνες μοναχοί" έκαναν τεχνοκρατική ανάλυση και μελέτη και κατέληξαν στην έκθεσή τους ότι "είναι απόλυτα δικαιολογημένο-για να μην χρησιοποιήσω την λέξη επιβεβλημένο..- το Πατριαρχείο της Μόσχας να αναλάβει τον ρόλο του Οικουμενικού". Τι ανάγκη έχετε από άλλο σπρωξιμο, σας πάνε καροτσάκι οι "γεροντάδες της Ορθοδοξίας" στην αγκαλιά του Πούτιν.

Ρεζιλίκια τώρα να μας κάνει κουμάντο ο χθεσινός, υποτίθεται η εκκλησία η δική μας είχε χιλια χρόνια ιστορία πριν αναδείξει και διδάξει τους πρώτους ρώσους επισκόπους που ήταν σε αυτήν την φάση (βίντεο).
Μα δεν καταλαβαίνεις τί σου γράφω.
Οι μοναχοί είναι πρωτίστως μοναχοί.
Κι εγώ είμαι πρωτίστως Ορθόδοξη Χριστιανή
Τώρα καταλαβαίνεις?
Εαν η Ρωσία παίξει το χαρτί της "καθαρής Ορθοδοξίας" δεν έχω άλλη επιλογή.
Άλλο που δεν έχω εμπιστοσυνη ούτε του πισινού μου, πόσο μάλλον σε θέματα που μπλέκουν μέσα άλλα πράγματα.
Βέβαια, το τί θα κάνει ο Θεός (γιατί εγώ είπαμε, είμαι πιστή, οκ?) είναι δικό Του θέμα.
Εγώ όμως-όπως και ο μοναχός-είμαι υποχρεωμένη να ακολουθήσω την κανονικότητα της Εκκλησίας.
Κατάλαβες τώρα?

Για το δεύτερο σκέλος, ακριβώς επειδή η δική "μας", ήταν αυτή που μπλα μπλα μπλα, μιλάω τώρα καθαρά θρησκευτικά και δογματικά, και έχει όχι μόνο ιστορικό αλλά και κανονικό ρόλο, δεν μπορεί από την άλλη και ο δικός μας Πατριάρχης να επιτρέπει να γίνεται εργαλείο διαφόρων, από όλες τις κατευθύνσεις εννοώ. Γνωρίζω πολύ καλά σε ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ θέση είναι το Πατριαρχείο Κων/λης. Εντάξει, όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Αλλά, είτε μας αρέσει είτε όχι, υπάρχουν ΟΡΙΑ στην διπλωματία που ασκεί ένας θρησκευτικός ποιμένας, εφόσον είναι αναγκασμένος να κινείται σε τέτοια πλαίσια.
Ας αλλάξει η Δύση λοιπόν, και να μην ζητά από τους Ορθοδόξους να αλλάξουν εκείνοι. Και στην τελική, αφού μιλάμε για θρησκευτικό θέμα, να βάλουν μετάνοια στον Πατριάρχη και να αναγνωρίσουν και να αποκηρύξουν τις πλάνες και να ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ εκεί από όπου ΑΠΟΚΟΠΗΚΑΝ. Εκεί δηλαδή που αρχικώς ανήκαν. Ναι?
Αυτό είναι τελεία και παύλα.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 02 Οκτ 2018, 22:30

Nero έγραψε:
02 Οκτ 2018, 19:43

Τι χω ξαναπει στη συμπαθή σουβλίτσα ότι ενδεχομένως να έχει πέσει θύμα Ρώσων κατασκόπων που λυμαίνονται το άγιο όρος γιατί φαίνεται να αναπαράγει ρώσικη προπαγάνδα αλλά το αρνείται κατηγορηματικά. "Αν υπήρχαν λέει ρώσοι φυτευτοί θα το καταλαβαίναμε",λες και φοράνε κονκάρδα της kgb :011:
Πού το είπα εγώ αυτό?

Ρώσικη προπαγάνδα δεν αναπαράγω. Αναπαράγω την αλήθεια ως έχει. Και αυτό το ως έχει αυτήν την στιγμή είναι πολύ κρίσιμο και είναι η Ορθοδοξία που είναι αιχμάλωτη αυτήν την στιγμή. Από παντού.

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 02 Οκτ 2018, 22:47

Maspoli έγραψε:
02 Οκτ 2018, 20:57
Η Ορθοδοξια χωρις τη Ρωσια θα καταντουσε ενα αδειανο πουκαμισο. Οποιος φτυνει τη Ρωσια δεν το κανει απο αγαπη στην Ορθοδοξια.
Το Οικουμενικο Πατριαρχειο δεν αντιπροσωπευει πλεον τιποτα, ισα ισα που οδηγει την Ορθοδοξια να γινει λινατσα του παπισμου. Δεν χρειαζεται πια, ουτε χρειαζεται καποιο αλλο Πατριαρχειο να παρει τη θεση του. Μονο το Αγ. Ορος ως κοινοτητα μπορει να παιξει το ρολο του θρησκευτικου φαρου για ολους τους ορθοδοξους.
Καταρχήν, κανείς δεν μιλά με όρους φτυσίματος της Ρωσίας ως λαού ορθοδόξων.
Όποιον τον ενδιαφέρει καταρχήν η Πίστη έχει τα μάτια του ανοιχτά προς όλες τις κατευθύνσεις. Και για όφελος και για ζημία.

Για τα υπόλοιπα που λες, εγώ δεν γνωρίζω τα εκκλησιολογικά δίκαια κτλ σε βάθος για να μπορώ να σου πω οτι αυτό που λες στέκει.
Εμένα δεν μου φαίνεται να στέκει.
Και αν κατα κάποιο τρόπο μπορεί εκκλησιολογικά να στέκει, δεν είμαι σίγουρη αν είναι για καλό..

πχ: Μόνος σου είπες πριν πως ούτε ανεξάρτητο κρατίδιο Αγίου Όρους θες ("αφού δεν είμεθα και καισαροπαπικοί") αλλά αυτό το μόρφωμα κάποιος πρέπει και να το επιτηρεί και να εγγυάται για την λειτουργικότητά του, κάποια χώρα. Και αν η Ελλάδα απολέσει την ανεξαρτησία της (να γινει ξερω γω ενα κράτος Μακεδονία απο δω, ενα κράτος Αλβανικό απο κει, ένα του Αιγαίου πιο πέρα κτλ), να αναλάβει άλλος..
Τώρα, άμα σου πω μάλιστα, κατάλαβα, θα έχω άδικο?

Δηλαδή, τελικά τί κοιτάμε να σώσουμε? Την Ελλάδα, την Ρωσία, την Πίστη?

Εγώ προσωπικά, το έχω πολύ ξεκάθαρο.

Και δεν τρέφω καμία μα καμία αυταπάτη. Για τίποτα.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 02 Οκτ 2018, 23:00

Σουβλίτσα έγραψε:
02 Οκτ 2018, 17:34
Διαφορετικά, το χάσαμε το παιχνίδι, πάμε για άλλα πράγματα, εγώ θα πάρω τα βουνά και θα τρέφομαι με ακρίδες.
Έχω φάει, και ζωντανή μάλιστα, απο περιέργεια. Είναι πολύ πικρές. Σαν να τρως γκαζόν.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero » 02 Οκτ 2018, 23:05

Ζενίθεδρος έγραψε:
02 Οκτ 2018, 23:00
Σουβλίτσα έγραψε:
02 Οκτ 2018, 17:34
Διαφορετικά, το χάσαμε το παιχνίδι, πάμε για άλλα πράγματα, εγώ θα πάρω τα βουνά και θα τρέφομαι με ακρίδες.
Έχω φάει, και ζωντανή μάλιστα, απο περιέργεια. Είναι πολύ πικρές. Σαν να τρως γκαζόν.
Το ζιζανιοκτόνο θα έφταιγε λογικά....

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 02 Οκτ 2018, 23:36

Ήταν ελευθέρας βοσκής ρε συ.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 03 Οκτ 2018, 00:31

Την χώνεψες?

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 03 Οκτ 2018, 00:38

Δεν θυμάμαι εάν ρεύτηκα μετά, αλλα υποθέτω πως Ναι.

Αυτό που θέλω να πω σε αυτό το νήμα είναι πως ένας που πιστεύει ότι η Εκκλησία δεν είναι απλά μια οργάνωση, θα πιστεύει και πως κάποιος θα φροντίσει ώστε να μην χαθεί.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 03 Οκτ 2018, 00:44

George_V έγραψε:
02 Οκτ 2018, 19:12
Ξεχνάτε και μια αλλη βασικη παράμετρο που προκυπτει εαν μεταφερθει το Πατριαρχείο στο Αγιο Ορος.

Ο πρωτος, βασικος, κυριος και ισως μονος λογος που η Ελλάδα εχει Αυτοκέφαλη Εκκλησια ηταν ακριβώς η υπαρξη του Πατριαρχείου στην Κωνσταντινουπολη. Η Αυτοκεφαλια ηρθε μονομερώς το 1833 και αναγνωρίστηκε απο την Κωνσταντινουπολη το 1850 με Συνοδικό Τόμο επειδη υπηρχαν υπονοιες οτι ο Σουλτάνος μεσω του Πατριαρχειου θα επηρέαζε τους Επισκόπους του νεοσυστατου Ελληνικου Κράτους και κατα συνέπεια θα παταγε ποδι ως επικυριαρχος απο την πισω πορτα

Εαν τωρα το Πατριαρχειο απελευθερωθει απο τα δεσμα της Τουρκικης επικυριαρχιας με οτι περιορισμους αυτο εχει τοτε αιρεται και ο λογος της Αυτοκεφαλιας της Ελλαδικης Εκκλησιας. Ηδη αμφισβητείται η Συνοδικη Πράξη του 1928 περι Νεων Χωρών και για αυτο ειχαμε το quasi-σχισμα μεταξυ Χριστοδουλου-Βαρθολομαιου το 2004 (το οποιο λυθηκε παρεπιπτόντως με τον ιδιο τρόπο που παρενεβησαν οι Αμερικανοι στα Ιμια. No troops, no flags, no ships διατηρώντας ενα αοριστο στατους κβο μεχρι την επομενη διαμάχη).

Η αρση αυτου του λογου θα οδηγησει σε ευθεια αμφισβητηση του Πατριαρχικου Τόμου του 1850 (απο Πατριαρχικους Επισκοπους σιγουρα θα εγερθει θέμα δεν τιθεται συζητηση εαν μεταφερθει το Πατριαρχειο στο Αγιο Ορος) και δεν θέλει πολυ για να αναψει νεο φυτίλι στην Εκκλησια.

Αν δεν απατώμαι το θέμα των Νέων Χωρών έχει λυθεί σχετικά πρόσφατα. Πριν κανα δυο χρόνια ο Βαρθολομαίος απεδέχθει τη διοίκησή τους απο την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Κάτι τέτοιο είχα διαβάσει τουλάχιστον.

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 03 Οκτ 2018, 00:59

Ζενίθεδρος έγραψε:
03 Οκτ 2018, 00:38
Δεν θυμάμαι εάν ρεύτηκα μετά, αλλα υποθέτω πως Ναι.

Αυτό που θέλω να πω σε αυτό το νήμα είναι πως ένας που πιστεύει ότι η Εκκλησία δεν είναι απλά μια οργάνωση, θα πιστεύει και πως κάποιος θα φροντίσει ώστε να μην χαθεί.
αφού τα ξέρεις τα θεολογικά, γιατί πετάς τέτοια άκυρα?

Η Εκκλησία ως Σώμα Χριστού δεν χάνεται, μη γένοιτο, ακριβώς δηλαδή επειδή όπως ακριβώς λες δεν είναι "απλά μια οργάνωση"
Οι άνθρωποι ομως ναι

Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man » 03 Οκτ 2018, 01:03

μιά ιστορική σύντομη αναδρομή γιά νά δούμε πώς ή Δύση θέλει νά ελέγχει τήν ανατολική εκκλησία
μέσω τών μυστικών εταιρειών

ή βαλίτσα πάει κάπως μακριά:
κατ'αρχήν από τήν εποχή τού Μελέτιου Μεταξάκη(1925 πατριαρχ.αλεξανδρείας) οί ελευθεροτέκτονες ελέγχουν
τό πατριαρχείο κων/πολεως,είναι πολύ γνωστό άλλωστε ότι ή επετηρίς τής στοάς τής ουάσινγκτων(σκωτικού τύπου)
τό 1972 ανακοίνωσε,λόγω τού θανάτου του,τόν αθηναγόρα σάν μέλος 33ου βαθ.(οί 33ου βαθ.είναι μυημένοι στό
παγκόσμιο εωσφορικό δόγμα τής διδασκαλίας τού άλμπερτ πάικ).
http://www.grandlodge.gr/athinagoras-w-57864.html
https://www.impantokratoros.gr/59B1FCB4.el.aspx

νά πάμε λίγο παλιότερα όσον αφορά τήν εμπλοκή τών ρώσων.
ένας κλάδος τών θεος-οφις-τών(ή θεοσοφική μυστική εταιρεία κατέχει εξέχουσα θέση στούς ελευθεροτέκτονες),
τής μυστικίστριας έλενα μπλαβάτσκυ κ' άννας μπεζάντ,υπό τόν γιατρό μπατμάγιεφ είχε εισχωρήσει στούς μπολσεβίκους καί
ίδρυσαν(σάν κάλυψη) τό κέντρο "ινδοθιβετιανής ιατρικής καί σανσκριτικής-NGPO" μέσα στό οποίο έκαναν παραψυχολογικές
έρευνες γύρω από τηλεκίνηση,τηλεπάθεια,βελονισμό κ.λ.π. επίσης ζήτησαν από τό σοβιετικό καθεστώς(αρχές τής δεκ.20) νά
επισκεφτούν τό θιβέτ,όπως καί έγινε.....
https://espionagehistoryarchive.com/201 ... ccult-war/
https://beforeitsnews.com/v3/alternativ ... 71200.html
https://en.wikipedia.org/wiki/Yakov_Blumkin

στήν αποστολή μάλιστα συμετείχε καί ό μυστικιστής οραματιστής καί ζωγράφος Νικολάι ράιριχ,τής αποστολής ηγείτο ό
γιάκομπ μπλάμκιν γνωστός γιά τίς διασυνδέσεις μέ τίς δυτικές μυστικές εταιρείες.
στίς σταλινικές εκαθαρίσεις,στά τέλη δεκ.20 μέχρι τά μέσα δεκ.30,ή αφρόκρεμα αυτής τής ομάδας μετά από ανακρίσεις,
είτε εξορίζονται,είτε εκτελούνται(όπως ό μπλάμκιν) καί επίσης γίνεται γνωστή ή εμπλοκή τού μεγολοτραπεζίτη(NY)
γάκομπ σίφτ στήν εκτέλεση τής οικογένειας τού τσάρου νικόλαου,αντίθετα πρός τίς διαταγές πού είχε εκδώσει ό λένιν
γιά τή σύληψη καί παραπομπή σέ δίκη τού τσάρου καί τής θεοδώροβνα...ή εταιρεία όμως NGPO συνέχισε νά υφίσταται υπό
διαφορετική διοίκηση όμως....
(εδώ νά θυμίσω ότι στίς αρχές τής δεκ.60 μιά ομάδα παραψυχολόγων διέφυγε στή δύση καί εξέδωσε ένα βιβλίο μέ τίτλο
παραψυχολογικές έρευνες στήν ΕΣΣΔ).
Θά μού πείτε πού τά ξέρω αυτά.....
είμαστε περίπου στά μέσα τής δεκ 60 καί στό ζενιθ τού ψυχρού πολέμου,πραξικόπημα στήν ελλάδα,γεγονότα στήν τσεχοσλ/κια,
κρίσι τής κούβας κλ.λ.π όταν μέσω Αγίου Όρους δίδονται στοιχεία γιά τό ρόλο τών μυστικών εταιρειών στήν ελληνική πολιτική
σκηνή(καί όχι μόνο) μέ τρανταχτά ονόματα καί εμπλοκή τους σέ καταστάσεις,εμφανίζονται τότε 2 μέ 3 βιβλία....
1-Ό αντίχριστος-χαραλαμπου βασιλόπουλου(+) ηγούμενου τής μονής πετράκη
2-κρυπτοκρατία-..τού ιδίου
3-οί άξονες τού θανάτου-Δρος D.C.Yermak (πρόκειται γιά νικνέιμ)
αξίζει νά αναφέρουμε ότι τά βιβλιοπωλεία πού φιλοξένησαν αυτά τά βιβλία δέχτηκαν κατά καιρούς επιθέσεις από αριστερίστικες
σέχτες.
https://www.henrymakow.com/jacob_schiff ... er_of.html

Εικόνα

Εικόνα
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον

Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man » 03 Οκτ 2018, 01:07

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 03 Οκτ 2018, 01:10

Golden Age έγραψε:
03 Οκτ 2018, 00:44
George_V έγραψε:
02 Οκτ 2018, 19:12
Ξεχνάτε και μια αλλη βασικη παράμετρο που προκυπτει εαν μεταφερθει το Πατριαρχείο στο Αγιο Ορος.

Ο πρωτος, βασικος, κυριος και ισως μονος λογος που η Ελλάδα εχει Αυτοκέφαλη Εκκλησια ηταν ακριβώς η υπαρξη του Πατριαρχείου στην Κωνσταντινουπολη. Η Αυτοκεφαλια ηρθε μονομερώς το 1833 και αναγνωρίστηκε απο την Κωνσταντινουπολη το 1850 με Συνοδικό Τόμο επειδη υπηρχαν υπονοιες οτι ο Σουλτάνος μεσω του Πατριαρχειου θα επηρέαζε τους Επισκόπους του νεοσυστατου Ελληνικου Κράτους και κατα συνέπεια θα παταγε ποδι ως επικυριαρχος απο την πισω πορτα

Εαν τωρα το Πατριαρχειο απελευθερωθει απο τα δεσμα της Τουρκικης επικυριαρχιας με οτι περιορισμους αυτο εχει τοτε αιρεται και ο λογος της Αυτοκεφαλιας της Ελλαδικης Εκκλησιας. Ηδη αμφισβητείται η Συνοδικη Πράξη του 1928 περι Νεων Χωρών και για αυτο ειχαμε το quasi-σχισμα μεταξυ Χριστοδουλου-Βαρθολομαιου το 2004 (το οποιο λυθηκε παρεπιπτόντως με τον ιδιο τρόπο που παρενεβησαν οι Αμερικανοι στα Ιμια. No troops, no flags, no ships διατηρώντας ενα αοριστο στατους κβο μεχρι την επομενη διαμάχη).

Η αρση αυτου του λογου θα οδηγησει σε ευθεια αμφισβητηση του Πατριαρχικου Τόμου του 1850 (απο Πατριαρχικους Επισκοπους σιγουρα θα εγερθει θέμα δεν τιθεται συζητηση εαν μεταφερθει το Πατριαρχειο στο Αγιο Ορος) και δεν θέλει πολυ για να αναψει νεο φυτίλι στην Εκκλησια.

Αν δεν απατώμαι το θέμα των Νέων Χωρών έχει λυθεί σχετικά πρόσφατα. Πριν κανα δυο χρόνια ο Βαρθολομαίος απεδέχθει τη διοίκησή τους απο την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Κάτι τέτοιο είχα διαβάσει τουλάχιστον.
Νομιζεις.

Ψυχρο πολεμο εχουν. Στην επομενη εκλογη Μητροπολιτη Θεσσαλονικης μην ξαφνιαστεις αν εχουμε παλι τα ιδια. Η διαιρεση Πατριαρχικών-Αρχιεπισκοπικων καλα κρατει στην Εκκλησια (και ναι Πατριαρχικοι Μητροπολιτες υπαρχουν και στην Παλια Ελλάδα).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man » 03 Οκτ 2018, 01:14

δώσαμε λοιπόν κάποια στοιχεία γιά υπόγεια τεκταινόμενα πού λαμβάνουν χώρα από τίς
αρχές τού 20ου αιώνα πού έχουν νά κάνουν μέ εκκλησιαστικά ζητήματα ευρύτερα αλλά
πού εμπλέκεται καί τό θέμα τού αγίου όρους καί έχω δείξει ότι τό πατριαρχείο κων/λεως,
στό οποίο υπάγεται εκκλησιαστικά ή πολιτεία τού Αθω,ελέγχεται μέσω μυστικών εταιρειών
από τίς ΗΠΑ.Aυτά είναι γνωστά λίγο πολύ σέ γνώστες εκκλησιαστικών πραγμάτων καί θά
έπρεπε νά γνωρίζουμε ότι πολλοί επίσκοποι τής ελληνικής εκκλησίας έχουν κόψει επικοινωνία
μέ τό πατριαρχείο όπως καί ή μονή εσφιγμένου καί ότι τό πατριαρχείο έχει στό ενεργητικό του
μιά σειρά επιθετικών ενεργειών εναντίον μονών αλλά καί μοναχών όπως καί τελευταία άλλωστε
επιδιώκει νά διώξει κάποιους μοναχούς διά τής βίας μόνο απ'τό γεγονός ότι δέν θέλουν
νά μνημονεύουν τόν πατριάρχη.καί επίσης έχω κάνει γνωστά τά καμώματα τών πατριαρχών τής
πόλης πού αναρριχήθηκαν εκεί πού βρίσκονται μέσα από στοές καί από υψηλές διασυνδέσεις

θά ρωτήσω όμως,όλες αυτές οί πολύ υψηλές διασυνδέσεις πού ευρίσκοντο όταν οί ορδές
τών τούρκων,μετά από μιά μελετημένη προβοκάτσια πού γνώριζαν οί δυτ.μυστ.υπηρεσίες,
ξεχύθηκαν καί ξεθεμελίωσαν τίς περιουσίες τών ελλήνων τής πόλης τά σεπτεμβριανά τού 55;
ούτε βοήθησαν ούτε πρόκειται νά βοηθήσουν,απλά αυτοί οί "τράγοι" φίλαυτοι καί κενόδοξοι
καθώς είναι ενδιαφέρονται γιά τόν εαυτούλη τους καί νομίζουν ότι θά κάνουν υποχείριο
τήν εκκλησία στά σχέδιά τους γιά τή νέα εποχή καί τή "νεα ταξη πραγματων".
είναι γελοίο νά καθόμαστε καί νά λέμε ότι ή ΝΔ πού είναι φύση καί θέση αμερικανογερμανικών
συμφερόντων(τουλάχιστον τό δείχνει) θά εξομαλύνει τίς ελληνορωσικές σχέσεις,απ'τήν άλλη
ό επαγγελματίας κωλοτούμπας,παριστάνοντας προεκλογικά τόν τσε γκεβάρα καί αφού είχε
παραστεί στό φορουμ "ford foundation" δίδοντας τά διαπιστευτήριά του στούς ρότσιλντ-
-ροκφέλερς,έχει ενταχθεί μέχρι τά μπούνια στόν ψυχρό πόλεμο εναντίον τής ρωσίας καί
ότι τούς ζητάνε βάζουν νέφτι στο πισινό καί τρέχουν νά τό εκτελέσουν.
άν είναι δυνατόν έτρεξαν καί δέχτηκαν τήν έκθεση τής φυρομ γιά τό άγιο όρος,πήγε καί
έδωσε ό "τσε γκεβάρα " τήν υποστήριξή του στή φιλοναζιστική κυβέρνηση τής ουκρανίας.
ή ΝΔ από τήν άλλη έχει βάλει τή "φραγγόκοτα" καί κάποιους άλλους νά μαζέψουν τά ενδεχόμενα
ψηφάκια τών φιλορώσων δεξιών πού θά πάνε στούς βελόπουλο-μαριά-καρατζαφερη κ.λ.π.
από τήν επόμενη τών εκλογών,εφ'οσον τίς κερδίσουν,θά συνεχίσουν απαρέγγλιτα τή πολιτική
πού χαράζει τό βαθύ κράτος τών ΗΠΑ.
https://amethystosbooks.blogspot.com/20 ... t_897.html

https://amethystosbooks.blogspot.com/20 ... F%CF%82%29

Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man » 03 Οκτ 2018, 01:20

στή φωτό όπρόεδρος τόν ΗΠΑ τέκτονας 33ου βαθ. πού προώθησε τόν Αθηναγόρα β',αδελφό τέκτονα ίδιου βαθ.,στή θέση
τού πατριάρχη κων/λεως
Εικόνα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών