Διάλογοι με μια πρώην μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Re: Διάλογοι με μια πρώην μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 28 Σεπ 2022, 22:09

Πασιφάη έγραψε:
28 Σεπ 2022, 21:25
ksk έγραψε:
28 Σεπ 2022, 15:38
Πασιφάη έγραψε:
28 Σεπ 2022, 12:23

Δηλαδή εσύ θεωρείς πως θα πρέπει να διαχειριστείς ψύχραιμα, τέτοιες ειδεχθείς καταστάσεις. Μάλιστα. Να πούμε το λοιπόν στην κάθε γυναίκα που υφίσταται κακοποίηση, να δοκιμάσει χαλαρωτικές ασκήσεις, προκειμένου να ανακτήσει μια καθ'όλα ήπια συμπεριφορά.
Πέραν της νομικής οδού, ΔΕΝ είναι δυνατόν να το βουλώσεις και να ανεχτείς.
Χαλαρώστε...
Τωρα τελευταία δεν μεταφράζετε σωστά αυτά που διαβάζετε...μην βάζετε δικά σας λόγια κατά το δοκουν...Ευχαριστω :P
Τί δεν μεταφράζω σωστά βρε κορίτσι; Στα δικά σου γραφόμενα απαντάω.
Τωρα σχετικά με το ξύλο εκεί το πράγμα ξεφεύγει και θέλει άλλη αντιμετώπιση...

Τι λοιπόν λέω σε αυτή την πρόταση;
Δεν είναι πρόταση διαφοροποίησης από τα προηγούμενα;
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 28 Σεπ 2022, 22:59

ksk έγραψε:
28 Σεπ 2022, 22:09
Πασιφάη έγραψε:
ksk έγραψε:
28 Σεπ 2022, 15:38

Χαλαρώστε...
Τωρα τελευταία δεν μεταφράζετε σωστά αυτά που διαβάζετε...μην βάζετε δικά σας λόγια κατά το δοκουν...Ευχαριστω :P

Ρε μάνα μου, πέραν της νόμιμης οδού όπως προείπα, εσύ περιμένεις μια στάση περισσότερο ψύχραιμη. Ε, αυτό σου λέω πως είναι φύσει αδύνατον. Ακόμη κι αν έχεις μια τετελεσμένη περίπτωση απέναντί σου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 29 Σεπ 2022, 08:55

Naida έγραψε:
28 Σεπ 2022, 17:49

Δεν θυμάμαι αν σου ξαναπαντησα. Δεν είναι το στυλ μου να τσακώνομαι. Μπορεί να τον πειράζω καμιά φορά να τον τσιγκλισω για διάφορα θέματα αλλά είναι αμοιβαίο σε φάση χαλαρή.
Καμία σχέση με τσακωμούς σοβαρούς.
Τώρα αν εννοείς ότι τσακώνομαι επειδή απαντάω σε αυτά που λέει όταν υπάρχει διαφωνία ενώ κατά τη γνώμη σου θα έπρεπε να αλλάζω δωμάτιο , ε τότε ναι τσακώνομαι.
δεν ξερω, και δεν μπορω να ξερω τι κανεις στην καθημερινοτητα του. σχολιασα το κειμενο που εβαλες.

ειπα οτι πηγαινες γυρευοντας για καβγα, απο το σημειο που σου ειπε "σταματα" και συνεχισες.

δεν ειπα πουθενα να μη λες τη γνωμη σου η να αλλαζεις δωματιο. ειπα να σταματας οταν σου λενε να σταματησεις, εφοσον αυτο που σου λενε να σταματησεις ειναι ενα ασημαντο, μικρο, τιποτενιο ζητημα. αδιαφορο αν εχεις δικιο η αδικο, και ποια ειναι η γνωμη σου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 29 Σεπ 2022, 09:49

όμως να λέμε και του στραβού το δίκιο.
Δε μπορεί ο άλλος όποτε του καβλώσει να πετάει ένα σταμάτα και να τελειώνει εκεί το θέμα όσο ασήμαντο και να είναι, αν θέλει ας αλλάξει αυτός δωμάτιο ή ας ειναι ωραίος τύπος να το γυρνάει στο χιούμορ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 29 Σεπ 2022, 11:06

Ερμής έγραψε:
29 Σεπ 2022, 09:49
όμως να λέμε και του στραβού το δίκιο.
Δε μπορεί ο άλλος όποτε του καβλώσει να πετάει ένα σταμάτα και να τελειώνει εκεί το θέμα όσο ασήμαντο και να είναι, αν θέλει ας αλλάξει αυτός δωμάτιο ή ας ειναι ωραίος τύπος να το γυρνάει στο χιούμορ.
υπαρχει καλυτερος τροπος. αυτο που κανω εγω οταν θελω να σταματησει μια συζητηση, τη σταματαω. μην ξεχανμε οτι η συζητηση θελει 2 για να γινει.

απλο ειναι, αφηνω τον/την αλλο/η να κανει μονολογο. εφοσον δηλωσω "τελος συζητησης", ισχυει αυτο που δηλωσα, δεν ξαναανοιγω το στομα μου για το συγκεκριμμενο θεμα.

γω ομως ειμαι αναισθητο μουσκαρι. δεν εχουν ολοι τη δυνατοτητα να υπομενουν ενα μονολογο, καποιον να τους πιπιλαει το μυαλο για ενα θεμα που δε θελουν να συζητησουν, μεχρι ο καποιος να βαρεθει. αλλοι απλως σπανε, και απαντουν, και συνεχιζουν το διαλογο/μανουρα παρα τη θεληση τους, και αλλοι καταληγουν σε εκρηξη, και πουταναολα.

απο οποια πλευρα λοιπον κι αν βρισκεσαι, ειτε αυτου που θελει να σταματησει, ειτε αυτου που θελει να συνεχισει, σωστο ειναι οταν βλεπεις οτι η κουβεντα δεν οδηγει πουθενα παρα μονο σε καβγα, να κοβεις.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 29 Σεπ 2022, 11:19

Μια απο τις βασικες υπηρεσιες που παρεχει ο γαμος - σοβαρη σχεση αλα ελληνικα - ειναι το κεκτημενο -παραδοση του συνεχους μανουριασματος του ζευγους για ασημαντες αφορμες
οι διαλογοι ειναι φυσικο να κινουνται σε επιπεδο αλληλοφαγωματος αν εχασε ο αντρας στο στοιχημα κ ατυχησε η ομαδαρα η μια πατσαβουρα συναδελφος προλαβε να αγορασει τις γοβες που ειχε βαλει στο ματι η γυναικα

χαθηκε κ η δυνατοτητα να κλωτσαμε τους σκυλους :003: - βαρυ το προστιμο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 29 Σεπ 2022, 11:24

Αγις έγραψε:
29 Σεπ 2022, 11:19
Μια απο τις βασικες υπηρεσιες που παρεχει ο γαμος - σοβαρη σχεση αλα ελληνικα - ειναι το κεκτημενο -παραδοση του συνεχους μανουριασματος του ζευγους για ασημαντες αφορμες
οι διαλογοι ειναι φυσικο να κινουνται σε επιπεδο αλληλοφαγωματος αν εχασε ο αντρας στο στοιχημα κ ατυχησε η ομαδαρα η μια πατσαβουρα συναδελφος προλαβε να αγορασει τις γοβες που ειχε βαλει στο ματι η γυναικα

χαθηκε κ η δυνατοτητα να κλωτσαμε τους σκυλους :003: - βαρυ το προστιμο
Αυτα δε παίζουν στην πράξη σε τόσο μεγάλο βαθμό, μόνο σε φαρσοκωμωδίες εμπνευσμένες απο το Νιτρο και τον Παπακαλιάτη των late 90's early 00's
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 29 Σεπ 2022, 15:15

Πασιφάη έγραψε:
28 Σεπ 2022, 22:59
ksk έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Ρε μάνα μου, πέραν της νόμιμης οδού όπως προείπα, εσύ περιμένεις μια στάση περισσότερο ψύχραιμη.Ε, αυτό σου λέω πως είναι φύσει αδύνατον. Ακόμη κι αν έχεις μια τετελεσμένη περίπτωση απέναντί σου.
εσύ περιμένεις μια στάση περισσότερο ψύχραιμη
Που το εγραψα αυτό σχετικά με την κακοποίηση;
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 29 Σεπ 2022, 17:56

ksk έγραψε:
29 Σεπ 2022, 15:15
Πασιφάη έγραψε:
ksk έγραψε:

Ρε μάνα μου, πέραν της νόμιμης οδού όπως προείπα, εσύ περιμένεις μια στάση περισσότερο ψύχραιμη.Ε, αυτό σου λέω πως είναι φύσει αδύνατον. Ακόμη κι αν έχεις μια τετελεσμένη περίπτωση απέναντί σου.
εσύ περιμένεις μια στάση περισσότερο ψύχραιμη
Που το εγραψα αυτό σχετικά με την κακοποίηση;
Είπες οτι με τις φωνές δεν αλλάζει τίποτε και απλά φεύγεις και συνεχίζεις. Δεν προτείνεις το λοιπόν μια πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση; Κι εγώ σου λέω απλά και κατανοητά, πως είναι φύσει αδύνατον σε τόσο δύσκολες καταστάσεις να συγκρατήσεις τον εαυτό σου και να φερθείς σαν γιόγκι. :102:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 29 Σεπ 2022, 20:00

Ασέβαστος έγραψε:
29 Σεπ 2022, 08:55
Naida έγραψε:
28 Σεπ 2022, 17:49

Δεν θυμάμαι αν σου ξαναπαντησα. Δεν είναι το στυλ μου να τσακώνομαι. Μπορεί να τον πειράζω καμιά φορά να τον τσιγκλισω για διάφορα θέματα αλλά είναι αμοιβαίο σε φάση χαλαρή.
Καμία σχέση με τσακωμούς σοβαρούς.
Τώρα αν εννοείς ότι τσακώνομαι επειδή απαντάω σε αυτά που λέει όταν υπάρχει διαφωνία ενώ κατά τη γνώμη σου θα έπρεπε να αλλάζω δωμάτιο , ε τότε ναι τσακώνομαι.
δεν ξερω, και δεν μπορω να ξερω τι κανεις στην καθημερινοτητα του. σχολιασα το κειμενο που εβαλες.

ειπα οτι πηγαινες γυρευοντας για καβγα, απο το σημειο που σου ειπε "σταματα" και συνεχισες.

δεν ειπα πουθενα να μη λες τη γνωμη σου η να αλλαζεις δωματιο. ειπα να σταματας οταν σου λενε να σταματησεις, εφοσον αυτο που σου λενε να σταματησεις ειναι ενα ασημαντο, μικρο, τιποτενιο ζητημα. αδιαφορο αν εχεις δικιο η αδικο, και ποια ειναι η γνωμη σου.
Ε εδώ είναι το σημείο που διαφωνούμε Ασεβαστε μου. Εσύ θεωρείς επειδή μου είπε ο άλλος σταμάτα έπρεπε να σταματήσω την συζήτηση. Εγώ είμαι της άποψης πως δεν υπάρχει λόγος να σταματάς μια συζήτηση επειδή ο άλλος δυσαρεστείται από την άποψη σου και κρέμεται από πάνω ο κίνδυνος να θυμώσει.
Ε ας θυμώσει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 29 Σεπ 2022, 20:22

Naida έγραψε:
29 Σεπ 2022, 20:00

Ε εδώ είναι το σημείο που διαφωνούμε Ασεβαστε μου. Εσύ θεωρείς επειδή μου είπε ο άλλος σταμάτα έπρεπε να σταματήσω την συζήτηση. Εγώ είμαι της άποψης πως δεν υπάρχει λόγος να σταματάς μια συζήτηση επειδή ο άλλος δυσαρεστείται από την άποψη σου και κρέμεται από πάνω ο κίνδυνος να θυμώσει.
Ε ας θυμώσει.
δεν διαφωνουμε καπου, κι εγω το ιδιο λεω. απολαμβανεις να σπας τα νευρα των αλλων για ασημαντο λογο.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 29 Σεπ 2022, 20:49

Ασέβαστος έγραψε:
29 Σεπ 2022, 20:22
Naida έγραψε:
29 Σεπ 2022, 20:00

Ε ας θυμώσει.
δεν διαφωνουμε καπου, κι εγω το ιδιο λεω. απολαμβανεις να σπας τα νευρα των αλλων για ασημαντο λογο.
Να με συμπαθάς που δεν πάω βάσει το τι θέλει ο καθένας για να μην νευριάσει. Γενικά δεν θεωρώ αρκετό λόγο τον θυμό του άλλου για να μην του απαντήσω σε κάτι, να μην του πω αυτό που σκέφτομαι ή να κόψω την συζήτηση οπότε το επιθυμήσει η αυτού μεγαλειότης του. Θα κόψω την συζήτηση όταν μου πει ας μην το συζητήσουμε είναι κάτι που με στενοχωρεί, πληγώνει, αγχώνει. Ή αν δεν νιώθει καλά στην υγεία του. Τώρα όταν συζητάμε κάτι που τον πιέζει νευριάσει, δεν νευριάσει δεν με απασχολεί. Θα το συζητήσω.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 29 Σεπ 2022, 21:02

Πασιφάη έγραψε:
ksk έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Ρε μάνα μου, πέραν της νόμιμης οδού όπως προείπα, εσύ περιμένεις μια στάση περισσότερο ψύχραιμη. Ε, αυτό σου λέω πως είναι φύσει αδύνατον. Ακόμη κι αν έχεις μια τετελεσμένη περίπτωση απέναντί σου.
Αν σε απατά δλδ τι θα κανεις; Σε απάτησε για τους χψ λόγους και θα υπάρξουν συνέπειες οκ μέχρι εκεί όμως...
Τι θα γίνει δλδ με τις φωνές; Θα αλλάξει η κατάσταση; Απλά φεύγεις και συνεχίζεις... :)
Αυτο εγραψα...
Τωρα καλη μου Πασιφαη δεν ξερω εσυ τι καταλαβες... :P
Δλδ απαντησα για την απιστια περι ψυχραιμιας κλπ και διαφοροποιηθηκα ως προς την κακοποιηση.
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 29 Σεπ 2022, 21:10

Α τώρα φτάσαμε στο να αντιμετωπίσουμε και την απιστία με ψυχραιμία χωρίς έκρηξη θυμού; να μου πείτε τι πίνετε να πάρω και εγώ.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 29 Σεπ 2022, 21:32

Naida έγραψε:
29 Σεπ 2022, 21:10
Α τώρα φτάσαμε στο να αντιμετωπίσουμε και την απιστία με ψυχραιμία χωρίς έκρηξη θυμού; να μου πείτε τι πίνετε να πάρω και εγώ.
Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε, δεν χρειάζεται να "πίνουμε" κάτι για διατηρήσουμε μια αισθητική της συμπεριφοράς έναντι τέτοιων ενδεχόμενων σε μια σχέση.Αν εκραγώ δηλ. από θυμό, τι θα γίνει; Θα ξαναμπεί το κέρατό μου εκεί από όπου βγήκε; :102:

Ψυχραιμία, επεξεργασία του συμβάντος, αναστοχασμός και απόφαση περί του πρακτέου. Σε ό,τι με αφορά "χαίρετε και χάρηκα για τη γνωριμία"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ την 29 Σεπ 2022, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών