ksk έγραψε: ↑29 Σεπ 2022, 21:02
Πασιφάη έγραψε: ↑28 Σεπ 2022, 22:59
ksk έγραψε: ↑28 Σεπ 2022, 22:09
Τι λοιπόν λέω σε αυτή την πρόταση;
Δεν είναι πρόταση διαφοροποίησης από τα προηγούμενα;
Ρε μάνα μου, πέραν της νόμιμης οδού όπως προείπα, εσύ περιμένεις μια στάση περισσότερο ψύχραιμη. Ε, αυτό σου λέω πως είναι φύσει αδύνατον. Ακόμη κι αν έχεις μια τετελεσμένη περίπτωση απέναντί σου.
Αν σε απατά δλδ τι θα κανεις; Σε απάτησε για τους χψ λόγους και θα υπάρξουν συνέπειες οκ μέχρι εκεί όμως...
Τι θα γίνει δλδ με τις φωνές; Θα αλλάξει η κατάσταση; Απλά φεύγεις και συνεχίζεις...

Τωρα σχετικά με το ξύλο εκεί το πράγμα ξεφεύγει και θέλει άλλη αντιμετώπιση...
Αυτο εγραψα...
Τωρα καλη μου Πασιφαη δεν ξερω εσυ τι καταλαβες...

Δλδ απαντησα για την απιστια περι ψυχραιμιας κλπ και διαφοροποιηθηκα ως προς την κακοποιηση.
Βρε ψυχή μου όμορφη, ( και το εννοώ..), υπάρχουν περιπτώσεις κραυγαλέες που δεν μπορείς να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία.
Προσωπικά, σε ενδεχόμενο απιστίας, θα αναρωτιόμουν εγώ πρωτίστως, τι δεν έπραξα σωστά ( το ίδιο θα περίμενα και απ'τον σύντροφό μου..) και δευτερευόντως θα του έσκιζα το είναι. Είμαι υπέρ της συνθήκης που λέει ,πως πριν πράξεις το οτιδήποτε, το διευκρυνίζεις, για να είσαι τίμιος απέναντι στο ταίρι σου. Τα κρυφά, δεν τα γουστάρω με την καμία. Βγάζω φλύκταινες.
Τώρα, σε φάση κακοποίησης, θα μας έγραφαν πρώτη σελίδα. Σημαντικό δε, το ποιός θα πήγαινε στο χώμα και ποιός στη μπουζού.
Όκ. Δέχομαι τη διαφοροποίηση που επισημαίνεις. Σ'αγαπώ πολύ και λήξαν.