Να δω βιολογική μπριζόλα βίγκαν και τι στον κόσμο!!!

.
Να δω βιολογική μπριζόλα βίγκαν και τι στον κόσμο!!!
Δεν ξεκίνησαν το 2000 οι δυσανεξίες στα τρόφιμα. Υπήρχαν πάντα.Naranjita έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 11:27μια χαρά το πίναμε το γάλα, τρώγαμε τα τυριά μας και τα γιαουρτια μας και πάρα πολύ σπάνια υπήρχε κάποιος αλλεργικός.
εκεί κάπου στο 2000 και μετά, ξεκίνησαν οι πρώτες δυσανεξίες στα τρόφιμα.
εμένα με έπιασε το 2009-10 στα γαλακτοκομικά και ενώ έχω πιει μια λίμνη γάλα από μικρό παιδι έως τότε.
οπότε γιατί είναι πιο υγιεινό το κανονικό κρέας από το τεχνητό?
Green Dragon έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 09:28Φαντάσου πόση χημεία έχει πέσει πάνω σ' αυτήν την μπριζόλα, σα να καταπίνεις τον αντιδραστήρα του Τσερνόμπιλ θα είναι.
Για κανονικο κρεας εγραψα οτι υπαρχουν και βιολογικα.
Σωστα τα οσα εγραψες.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 11:37Δεν ξεκίνησαν το 2000 οι δυσανεξίες στα τρόφιμα. Υπήρχαν πάντα.Naranjita έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 11:27μια χαρά το πίναμε το γάλα, τρώγαμε τα τυριά μας και τα γιαουρτια μας και πάρα πολύ σπάνια υπήρχε κάποιος αλλεργικός.
εμένα με έπιασε το 2009-10 στα γαλακτοκομικά και ενώ έχω πιει μια λίμνη γάλα από μικρό παιδι έως τότε.
Η αδερφή μου όταν έπινε γάλα βρέφος, είτε μητρικό, είτε βρεφικό αγελαδινό σκόνη, μελάνιαζε και πρηζόταν. Από 4 μηνών και έπειτα έτρωγε κρέμα νερωμένη.
Οι άνθρωποι ήμασταν πάντα αλλεργικοί σε κάποιες τροφές. Δεν έχω να διαπιστώσω κάτι. Τα γαλακτοκομικά ακούγονται περισσότερο απ' όλα. Οι Κινέζοι πχ δεν τρώνε καθόλου γαλακτοκομικά γιατί αν θυμάμαι καλά έχουν πάθει μετάλλαξη.Volk έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 11:39Σωστα τα οσα εγραψες.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 11:37Δεν ξεκίνησαν το 2000 οι δυσανεξίες στα τρόφιμα. Υπήρχαν πάντα.Naranjita έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 11:27
μια χαρά το πίναμε το γάλα, τρώγαμε τα τυριά μας και τα γιαουρτια μας και πάρα πολύ σπάνια υπήρχε κάποιος αλλεργικός.
Η αδερφή μου όταν έπινε γάλα βρέφος, είτε μητρικό, είτε βρεφικό αγελαδινό σκόνη, μελάνιαζε και πρηζόταν. Από 4 μηνών και έπειτα έτρωγε κρέμα νερωμένη.
Διαπιστωσες ποτε το γιατι συμβαινει αυτο με τους ανθρωπους και τα γαλακτοκομικα;
Στο φόρουμ είμαστε.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 11:28Για μπριζολες μιλουσαμε.stergiosbik έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 11:16Και πουστης χωρίς ψεύτικο μουνι.
Ποιος ο λόγος να χρησιμοποιείς δονητη και να μην έχεις έναν ορίτζιναλ πουτσο;
Μια λογική εξήγηση θα ήταν αποδεκτή.
Το γαλα απο διαφορα ζωα, δεν ειναι συμβατη με τον ανθρωπο τροφη.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 11:46Οι άνθρωποι ήμασταν πάντα αλλεργικοί σε κάποιες τροφές. Δεν έχω να διαπιστώσω κάτι. Τα γαλακτοκομικά ακούγονται περισσότερο απ' όλα. Οι Κινέζοι πχ δεν τρώνε καθόλου γαλακτοκομικά γιατί αν θυμάμαι καλά έχουν πάθει μετάλλαξη.Volk έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 11:39Σωστα τα οσα εγραψες.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 11:37
Δεν ξεκίνησαν το 2000 οι δυσανεξίες στα τρόφιμα. Υπήρχαν πάντα.
Διαπιστωσες ποτε το γιατι συμβαινει αυτο με τους ανθρωπους και τα γαλακτοκομικα;
Ξέρω παιδί που ενώ το ήξεραν πως έχει αλλεργία στο γάλα, του έδιναν να πιει κάθε βράδυ σε συνεννόηση με την παιδίατρο μήπως το ξεπεράσει, μπορεί να συμβεί και αυτό, δεν το έκανε εμετό όσο ήταν ξύπνιος, έπεσε για ύπνο, έκανε αναγωγή μέσα στον ύπνο και παράλογο να πνίγει και να πεθάνει όπως κοιμόταν.
Η γιαγιά του άντρα μου έκανε τυρί, συγκεκριμένα φέτα μέχρι πριν από 20 χρόνια. Η παραδοσιακή, σπιτική φέτα, είναι τίγκα στο αλάτι και η παραδοσιακή πυτιά είναι από το στομάχι του ζώου και δίνει συγκεκριμένη και βαριά οσμή στο τυρί. Αν την ξέρεις από τα μικρά σου χρόνια, είσαι οκ, αν είσαι νύφη ή γαμπρός στην οικογένεια, σου βρωμάει γιατί είσαι πολύ αστός για να εκτιμήσεις την σπιτική φέτα.Volk έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 12:17
Εκτος, αν βρεις καποια σπιτικη φετα ή απο καποιο μικρο παραγωγο που τα χει τα ζωντανα να βοσκανε και δεν το πηζει στο αλατι στη συνεχεια. Να ναι δηλαδη απο ζωα που ζουν ελευθερα και στη συνεχεια να μη τη κανει τη φετα λυσσα! Ακομα και σε αυτη τη περιπτωση ομως, αν πχ δεν φας γαλακτοκομικα για ενα μηνα και κανεις μια μετρηση της IGF-1 και μετα φας κανονικα για ενα μηνα και πας παλι να κανεις μετρηση, θα δεις με νουμερα πλεον μπροστα σου την αληθεια!!!
Που θα βρούμε τέτοια φέτα στο εμπόριο, εννοώ από αυτή που βρωμάει; Φτιάχνει καμία εταιρία ή όλες είναι αδελφίστικες;Gherschaagk έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 12:24Η γιαγιά του άντρα μου έκανε τυρί, συγκεκριμένα φέτα μέχρι πριν από 20 χρόνια. Η παραδοσιακή, σπιτική φέτα, είναι τίγκα στο αλάτι και η παραδοσιακή πυτιά είναι από το στομάχι του ζώου και δίνει συγκεκριμένη και βαριά οσμή στο τυρί. Αν την ξέρεις από τα μικρά σου χρόνια, είσαι οκ, αν είσαι νύφη ή γαμπρός στην οικογένεια, σου βρωμάει γιατί είσαι πολύ αστός για να εκτιμήσεις την σπιτική φέτα.Volk έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 12:17
Εκτος, αν βρεις καποια σπιτικη φετα ή απο καποιο μικρο παραγωγο που τα χει τα ζωντανα να βοσκανε και δεν το πηζει στο αλατι στη συνεχεια. Να ναι δηλαδη απο ζωα που ζουν ελευθερα και στη συνεχεια να μη τη κανει τη φετα λυσσα! Ακομα και σε αυτη τη περιπτωση ομως, αν πχ δεν φας γαλακτοκομικα για ενα μηνα και κανεις μια μετρηση της IGF-1 και μετα φας κανονικα για ενα μηνα και πας παλι να κανεις μετρηση, θα δεις με νουμερα πλεον μπροστα σου την αληθεια!!!
Όταν παντρεύτηκε ο πεθερός μου, η γιαγιά έβαλε την πυτιά του εμπορίου στο τυρί για να μην μυρίζει άσχημα.
Το παραδοσιακό και σπιτικό είναι κατά προσέγγιση. Στις "εκλεπτισμένες" μύτες μας ξυνίζει και βρωμάει.
Βρίσκεις τον μπαρμπα-Μητρο στη στάνη και αγοράζεις από εκεί.Καραμελίτσα έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 12:30Που θα βρούμε τέτοια φέτα στο εμπόριο, εννοώ από αυτή που βρωμάει; Φτιάχνει καμία εταιρία ή όλες είναι αδελφίστικες;Gherschaagk έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 12:24Η γιαγιά του άντρα μου έκανε τυρί, συγκεκριμένα φέτα μέχρι πριν από 20 χρόνια. Η παραδοσιακή, σπιτική φέτα, είναι τίγκα στο αλάτι και η παραδοσιακή πυτιά είναι από το στομάχι του ζώου και δίνει συγκεκριμένη και βαριά οσμή στο τυρί. Αν την ξέρεις από τα μικρά σου χρόνια, είσαι οκ, αν είσαι νύφη ή γαμπρός στην οικογένεια, σου βρωμάει γιατί είσαι πολύ αστός για να εκτιμήσεις την σπιτική φέτα.Volk έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 12:17
Όταν παντρεύτηκε ο πεθερός μου, η γιαγιά έβαλε την πυτιά του εμπορίου στο τυρί για να μην μυρίζει άσχημα.
Το παραδοσιακό και σπιτικό είναι κατά προσέγγιση. Στις "εκλεπτισμένες" μύτες μας ξυνίζει και βρωμάει.
Δεν νομίζω να υπάρχει εταιρία που να χρησιμοποιεί πυτιά από το στομάχι του ζώου.Καραμελίτσα έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 12:30Που θα βρούμε τέτοια φέτα στο εμπόριο, εννοώ από αυτή που βρωμάει; Φτιάχνει καμία εταιρία ή όλες είναι αδελφίστικες;Gherschaagk έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 12:24Η γιαγιά του άντρα μου έκανε τυρί, συγκεκριμένα φέτα μέχρι πριν από 20 χρόνια. Η παραδοσιακή, σπιτική φέτα, είναι τίγκα στο αλάτι και η παραδοσιακή πυτιά είναι από το στομάχι του ζώου και δίνει συγκεκριμένη και βαριά οσμή στο τυρί. Αν την ξέρεις από τα μικρά σου χρόνια, είσαι οκ, αν είσαι νύφη ή γαμπρός στην οικογένεια, σου βρωμάει γιατί είσαι πολύ αστός για να εκτιμήσεις την σπιτική φέτα.Volk έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 12:17
Μη γινεσαι ψεκ.Αν ειναι καλα 2 μηνες μετα,να φας και εσυ.axilmar έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 11:37Green Dragon έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 09:28Φαντάσου πόση χημεία έχει πέσει πάνω σ' αυτήν την μπριζόλα, σα να καταπίνεις τον αντιδραστήρα του Τσερνόμπιλ θα είναι.
Ας τα φανε αυτοι για καμμια 10αρια χρονακια και αμα δεν εχει επιπτωσεις τοτε το συζηταμε.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ούτε ο μπάρμπα-Μήτρος την κάνει έτσι πλέον.George_V έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 12:33Βρίσκεις τον μπαρμπα-Μητρο στη στάνη και αγοράζεις από εκεί.Καραμελίτσα έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 12:30Που θα βρούμε τέτοια φέτα στο εμπόριο, εννοώ από αυτή που βρωμάει; Φτιάχνει καμία εταιρία ή όλες είναι αδελφίστικες;Gherschaagk έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 12:24
Η γιαγιά του άντρα μου έκανε τυρί, συγκεκριμένα φέτα μέχρι πριν από 20 χρόνια. Η παραδοσιακή, σπιτική φέτα, είναι τίγκα στο αλάτι και η παραδοσιακή πυτιά είναι από το στομάχι του ζώου και δίνει συγκεκριμένη και βαριά οσμή στο τυρί. Αν την ξέρεις από τα μικρά σου χρόνια, είσαι οκ, αν είσαι νύφη ή γαμπρός στην οικογένεια, σου βρωμάει γιατί είσαι πολύ αστός για να εκτιμήσεις την σπιτική φέτα.
Κατάλαβα, άλλος ένας λόγος να μετοικίσει κανείς σε φάρμα.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 12:39Ούτε ο μπάρμπα-Μήτρος την κάνει έτσι πλέον.George_V έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 12:33Βρίσκεις τον μπαρμπα-Μητρο στη στάνη και αγοράζεις από εκεί.Καραμελίτσα έγραψε: ↑20 Οκτ 2022, 12:30
Που θα βρούμε τέτοια φέτα στο εμπόριο, εννοώ από αυτή που βρωμάει; Φτιάχνει καμία εταιρία ή όλες είναι αδελφίστικες;