Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
-
Chainis
- Phorum.gr user: Chainis
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Chainis » 20 Νοέμ 2022, 10:23
AlienWay έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:57
Someone έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:52
Για πες.
Βλέπω ότι κάποιοι επιστρατεύουν σκατοψυχιά ως αντίδραση προς τις μακροχρόνιες ελλειψεις που υπήρξαν στην άσκηση σοβαρής μεταναστευτικής πολιτικής, αλλά και το "NO BORDER" γραμμένο με σπρέι σε 6 τοίχους της γειτονιάς μου κι αυτό το βλέπω κάθε πρωί.
Η μόνη σοβαρή μεταναστευτική πολιτική για την χώρα μας είναι να φυλάει καλά τα σύνορα της, ειδικά αυτά με την Τουρκία.
Η ίδια πολιτική που κάνει η Ιταλία, η Ισπανία, η Βουλγαρία κι όσες χώρες αποτελούν την πόρτα των λαθρομεταναστών για την ΕΕ.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Chainis
από Chainis » 20 Νοέμ 2022, 10:29
Someone έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 18:36
panos291 έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 18:33
Someone έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 18:22
Κι εμένα αυτό που λες την παροιμία ό,τι του φανεί του λολοστεφανή.
Επνιξαν το παιδί τους, θα τους λυπηθουμε κιολας δηλαδή λολ.
Το παιδάκι το λυπούμαστε. Αυτους οχι.
Αμ το ξέρω, δεν το ξέρω;
Πρέπει να βρείτε καμία άλλη φώτο εξίσου πιασάρικη να ανανεώσετε τα επιχειρήματα σας, αυτή πάλιωσε πολύ.

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Someone
από Someone » 20 Νοέμ 2022, 12:05
Chainis έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 10:14
Someone έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:50
Scouser έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:47
Ξέρεις παιδιά πεθαίνουν κάθε μέρα κατά χιλιάδες σε ολόκληρο τον πλανήτη. Φυσικά είναι τραγικό, αλλά ποιος φταίει για αυτό; Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Εν προκειμένω, ως προς αυτό που απεικονίζεται στη φωτογραφία που μας έστειλες, η ευθύνη ανήκει στους γονείς του, τους διακινητές και στην Τουρκία. Οπότε τι μας τη σπαμάρεις εδώ; Τράβα σε ένα τουρκικό φόρουμ ή σε κανένα από τα φόρουμ που συχνάζουν οι ''πρόσφυγες'' και γράψε τους είστε δολοφόνοι κτλ. Το gooogle translate κάνει εξαιρετική δουλειά από τα αγγλικά στα τουρκικά ή τα αραβικά, θα βγάλεις άκρη.
Δεν κάνεις ούτε καν τον κόπο να δεις τι γράφτηκε πιο πριν και μου λες ότι σπαμάρω. Άντε να βρίσεις την Κιβωτό του κόσμου και άσε με εμένα.
Ότι γράφτηκε πριν από μη αριστερούς σωστά γράφτηκε.
Πάρε την φώτο σου και σε άλλη παραλία.
Ποια φωτό μου ρε δυστυχή;
-
AlienWay
- Phorum.gr user: AlienWay
από AlienWay » 20 Νοέμ 2022, 12:38
Chainis έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 10:23
AlienWay έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:57
Someone έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:52
Για πες.
Βλέπω ότι κάποιοι επιστρατεύουν σκατοψυχιά ως αντίδραση προς τις μακροχρόνιες ελλειψεις που υπήρξαν στην άσκηση σοβαρής μεταναστευτικής πολιτικής, αλλά και το "NO BORDER" γραμμένο με σπρέι σε 6 τοίχους της γειτονιάς μου κι αυτό το βλέπω κάθε πρωί.
Η μόνη σοβαρή μεταναστευτική πολιτική για την χώρα μας είναι να φυλάει καλά τα σύνορα της, ειδικά αυτά με την Τουρκία.
Η ίδια πολιτική που κάνει η Ιταλία, η Ισπανία, η Βουλγαρία κι όσες χώρες αποτελούν την πόρτα των λαθρομεταναστών για την ΕΕ.
Ακριβώς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Chainis
από Chainis » 20 Νοέμ 2022, 12:43
Someone έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 12:06
Chainis έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 10:26
Someone έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:59
ΟΚ. Κι εγώ αυτά βλέπω. Στ νήμα μάλιστα για την Κιβωτό ειπα τη γνώμη μου για τους μετανάστες και πιο είναι το πρόβλημα. Το θεμα είναι τώρα γιατί εδώ αφήνουν τα σκουπίδια να βρωμίζουν την κάθε συζήτηση.
Σάλτα και γαμησου ρε παπάρα που νομίζεις ότι είσαι κάποιος ξεχωριστός κι όλοι οι άλλοι είναι σκουπίδια.
Πτωματολάγνε!

Αναφέρθηκε αυτό φασιστάκο.
Ανάφερες και το σκουπιδια;
Φασίστες είναι όσοι ονειρεύονται ολοκληρωτικά καθεστώτα και μπαχαλοποίηση της χώρας τους.
Κοίτα και κάνα καθρέφτη.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Someone
από Someone » 20 Νοέμ 2022, 12:44
Chainis έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 12:43
Φασίστες είναι όσοι ονειρεύονται ολοκληρωτικά καθεστώτα και μπαχαλοποίηση της χώρας τους.
Κοίτα και κάνα καθρέφτη.
Ανάφερέ το εσύ αν θίγεσαι. Ξέρω τι είναι φασίστας. Σας βλέπω συνέχεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Someone την 20 Νοέμ 2022, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Chainis
από Chainis » 20 Νοέμ 2022, 12:45
Someone έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 12:05
Someone έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 17:50
Δεν κάνεις ούτε καν τον κόπο να δεις τι γράφτηκε πιο πριν και μου λες ότι σπαμάρω. Άντε να βρίσεις την Κιβωτό του κόσμου και άσε με εμένα.
Δυστυχείς είναι οι πτωματολάγνοι και τα κοράκια που τρέφονται με πτώματα παιδιών.
Αυτή που ανέβασε ο Σολ και μας επικρίνεις γιατί δεν συγκινηθήκαμε όλοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Chainis την 20 Νοέμ 2022, 12:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Chainis
από Chainis » 20 Νοέμ 2022, 12:47
Someone έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 12:44
Chainis έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 12:43
Κοίτα και κάνα καθρέφτη.
Ανάφερέ το εσύ αν θίγεσαι. Ξέρω τι είναι φασίστας. Σας βλέπω συνέχεια.
Ουστ ρε ρουφιάνε!
Θίγομαι και σου απαντάω όπως πρέπει δεν τρέχω στο φουστάνι της μαμάς.
Πτωματοφάγο κοράκι!
Την τύφλα σου βλέπεις συνέχεια.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
panos291
από panos291 » 20 Νοέμ 2022, 12:50
Chainis έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 12:45
Δυστυχώς είναι οι πτωματολάγνοι και τα κοράκια που τρέφονται με πτώματα παιδιών.
Εχουν την αποκλειστικοτητα στην ευαισθησια.
Εμεις οι υπολοιποι χαρηκαμε οταν πνιγηκε το παιδακι.
Ειμαστε και υπευθυνοι που δεν βαζουμε πλοια της γραμμης να τους φερνουμε με ασφάλεια και δεν καταργουμε τα συνορα.
-
Someone
από Someone » 20 Νοέμ 2022, 12:55
Δυστυχώς είναι οι πτωματολάγνοι και τα κοράκια που τρέφονται με πτώματα παιδιών.
Να μάθετε πί τέλους να αποδίδετε σωστά κατι που συμβαίνει. Δεν έκρινα ποτέ το αν συγκινήθηκε κάποιος και γιατί δεν συγκινηθηκε. Έκρινα την ειρωνία σου τη στιγμή που υπάρχει μία τραγική εικονα. Μπορούσες να του κάνεις κριτική ότι εκμεταλεύεται τον ανθρώπινο πόνο για δικά του συμφέροντα αλλά μέχρι εκεί. Εσύ και όλοι οι υπολοιπι είπατε ότι: Είμαι αριστερός ενώ δεν είμαι ούτε αριστερός ούτε δεξιός, έφερα εγώ την εικόνα, ότι οι γονείς του παιδιού είναι βρωμιάρηδες. Αυτό δείχνει το ηθος σας απλά.
Ανέφερα και το τελευταίο που έγραψες και μη μιλάς εσυ ένας φασιστας για ρουφιανιά.
-
Chainis
από Chainis » 20 Νοέμ 2022, 13:06
Someone έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 12:55
Να μάθετε πί τέλους να αποδίδετε σωστά κατι που συμβαίνει. Δεν έκρινα ποτέ το αν συγκινήθηκε κάποιος και γιατί δεν συγκινηθηκε. Έκρινα την ειρωνία σου τη στιγμή που υπάρχει μία τραγική εικονα. Μπορούσες να του κάνεις κριτική ότι εκμεταλεύεται τον ανθρώπινο πόνο για δικά του συμφέροντα αλλά μέχρι εκεί. Εσύ και όλοι οι υπολοιπι είπατε ότι: Είμαι αριστερός ενώ δεν είμαι ούτε αριστερός ούτε δεξιός, έφερα εγώ την εικόνα, ότι οι γονείς του παιδιού είναι βρωμιάρηδες. Αυτό δείχνει το ηθος σας απλά.
Ανέφερα και το τελευταίο που έγραψες και μη μιλάς εσυ ένας φασιστας για ρουφιανιά.
Είσαι ελεύθερος να αναφέρεις ότι θέλεις.
Και εδώ στο φόρουμ ακούμε δημοκρατία όπως σε όλη την χώρα.
Αυτό ακριβώς έκανα με την ειρωνεία, του είπα ότι η εκμετάλλευση του συναισθήματος δεν πιάνει παντα.
Οι γονείς του παιδιού ότι και να λες ρίσκαραν την ζωή του και το πλήρωσαν κι αυτοί και το παιδάκι.
Κι εγώ προσωπικά δεν τους είπα ποτε βρωμιαρηδες, πάντα τους λέω αυτό που ραγματικα είναι, λαθρομετανάστες.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 20 Νοέμ 2022, 13:12
πρόσφυγας γίνεσαι σύμφωνα με τη νατοικη προπαγάνδα. πχ όλοι οι Ουκρανοί είναι πρόσφυγες γιατί ο εχθρός είναι η Ρωσία. όλοι οι άλλοι είναι λαθρο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Someone
από Someone » 20 Νοέμ 2022, 13:14
Chainis έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 13:06
Someone έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 12:55
Είσαι ελεύθερος να αναφέρεις ότι θέλεις.
Και εδώ στο φόρουμ ακούμε δημοκρατία όπως σε όλη την χώρα.
Αυτό ακριβώς έκανα με την ειρωνεία, του είπα ότι η εκμετάλλευση του συναισθήματος δεν πιάνει παντα.
Οι γονείς του παιδιού ότι και να λες ρίσκαραν την ζωή του και το πλήρωσαν κι αυτοί και το παιδάκι.
Κι εγώ προσωπικά δεν τους είπα ποτε βρωμιαρηδες, πάντα τους λέω αυτό που ραγματικα είναι, λαθρομετανάστες.
Δεν το είπες εσύ το είπε άλλος. Αλλά έχει σημασία να βάζω λόγια που δεν είπες στο στόμα σου; Έλα για πες. Έχει;
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.