συγγνώμη παραφερθηκαΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Νοέμ 2022, 14:08Ρε συ, μην γράφεις έτσι εν ψυχρώ σατανικούς στίχους για τη λειτουργία του άμωμου κράτους.Δημοκράτης έγραψε: ↑18 Νοέμ 2022, 13:10γιατί το κρατος είναι δεδομένο ότι θα προσλάβει μόνο σοβαρούς υπαλλήλους, δεν θα υπάρξει ίχνος διαφθοράς και θα λειτουργούν Ολλανδία τέλειαMaspoli έγραψε: ↑18 Νοέμ 2022, 13:00Ας είμαστε προσεκτικοί σε τέτοια θέματα, ακόμα είμαστε στο στάδιο της διερεύνησης των καταγγελιών. Και προφανώς δεν μπορεί να πέσει ως μομφή το ότι κάποιος "διάσημος" επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις ή συμμετείχε σε δράσεις αυτής ή άλλης (πχ "χαμόγελο").
Κατά τη γνώμη μου όμως τέτοια ιδρύματα μπορούν να είναι μόνο κρατικά, και υπό αυστηρότατη διαχείριση. Δεν υπάρχει κανείς λόγος η φροντίδα παιδιών να αφορά ιδιώτες (ακόμα και στο παρόν σύστημα, ακόμα και χρυσοί να είναι αυτοί)
το ξέρουμε πχ από τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τα γειροκομεια, τα ορφανοτροφια και τα πανεπιστήμια που δεν έχει υπάρξει ποτέ περιστατικό κακοποίησης, βιασμων
Λοοολ
Ντροπή.

πάντως είναι και γαμω της φάσης. όταν η Δόμνα έλεγε ότι στο αλλο ορφανοτρωφια οι εργαζόμενοι έβαζαν τα ανήλικα να προβούν σε γκεοσυνυοσιες και η υπόθεση δεν είχε πάει καν στην δικαιοσύνη πέρασε σαν μια συνηθισμένη τρίτη. τώρα ένας κόπανος κατηγορεί τον πατέρα Αντώνιο οι ζαιοι έχουν βγει στα μανταλακια να κλείσει η κιβωτός. το τι θα γίνουν τόσα παιδάκια και οικογένειες που λαμβάνουν βοήθεια στα σρχιδια τους . τα δε μμε ποντάρουν ανά 6 ώρες μια νέα μαλάκια "συγκλονιστικες κατηγορίες για την κιβωτό, έβαζαν τιμωρία τα άτακτα παιδια"
είναι τρομερό κάνεις φιλανθρωπικό έργο επί 25 χρόνια και περιμένουν να βρουν την παραμικρή μαλάκια για να σε κρεμάσουν. Ε θες με είπε και ένας φίλος μου ουι το ήξερε ότι ο πατέρας Αντώνιος ήταν διεφθαρμένοι, τον είχε καταλάβει.Βεβαια ο ίδιος φίλος μου όποτε βλέπει ζητιανο να ζητάει κάτι είτε τον κοροϊδεύει,είτε του κατεβαζει μπινελικια. έχει βαθιά ριζωμένη την φιλανθρωπία μέσα του