Τα περισσότερα δάνεια είναι χωρίς ρήτρα προεξόφλησης. Με ρήτρα είναι κυρίως εκείνα που δεν έχουν ελεύθερα κυμαινόμενο επιτόκιο.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 08:41Υπαρχουν και δανεια χωρις ρητρα προεξοφλησης.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 21:10Καλά. Όταν πας να το κάνεις να μας πεις πόσο ήταν το δάνειο και πόσο πλήρωσες.
σε καθε περιπτωση, παραδεξου οτι ειπες μαλακια, δεν κακο.
Έσπασαν τη πόρτα χαμηλοσυνταξιούχου και την έβγαλαν έξω απ' τη πρώτη κατοικία της.
Re: Έσπασαν τη πόρτα χαμηλοσυνταξιούχου και την έβγαλαν έξω απ' τη πρώτη κατοικία της.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Re: Έσπασαν τη πόρτα χαμηλοσυνταξιούχου και την έβγαλαν έξω απ' τη πρώτη κατοικία της.
Στατιστική από τον πάτο σου .Leporello έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 08:53Τα περισσότερα δάνεια είναι χωρίς ρήτρα προεξόφλησης. Με ρήτρα είναι κυρίως εκείνα που δεν έχουν ελεύθερα κυμαινόμενο επιτόκιο.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 08:41Υπαρχουν και δανεια χωρις ρητρα προεξοφλησης.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 21:10
Καλά. Όταν πας να το κάνεις να μας πεις πόσο ήταν το δάνειο και πόσο πλήρωσες.
Μιά χαρά. Το ξεκίνησες από το ότι οι τράπεζες δεν σε αφήνουν να πουλήσεις προσημειωμένο σπίτι και κατέληξες ότι σε κάποιες περιπτώσεις θα σου ζητήσουν να πληρώσεις κάτι παραπάνω. Close enough.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 08:53Μου απαντάς ότι ισχύει αυτό που έγραψα αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 08:41υπαρχουν και δανεια χωρις ρητρα προεξοφλησης.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 21:10
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
κανα 200αρι. οσο αν πληρωνε νοικι.Naida έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 22:02Πόσο ήταν η δόση που έπρεπε να πληρώνει με 700€ σύνταξη;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 21:47Δεν είναι καν χαμηλοσυνταξιούχος η θεια με τα 700 ευρώ. Αν θυμάμαι καλά η μέση σύνταξη στην Ελλάδα είναι γύρω στα 800 ευρώ.Ναύτης έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 21:37
Ου μπλέξεις είναι η κατάσταση. Νομίζουν μερικοί εδώ ότι είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος χαμηλόμισθος ή χαμηλοσυνταξιούχος με χρέη 10Κ και 15Κ στις πιστωτικές και να μην μπορεί να πληρώσει τις δόσεις, όταν τα περισσότερα νοικοκυριά δεν μπορούν να τα φέρουν βόλτα και φορτώνουν τις πιστωτικές για να καταφέρουν να ξεπληρώσουν το ρεύμα και την εφορία.
Μιλάτε λες και είναι καμια γιαγιά που πλέκει κάλτσες και πουλόβερ για να αντέξει τη βαρυχειμωνια και ζεσταινεται με μαγκαλι σαν αυτά που έχουν οι άστεγοι στο Μπάφαλο, κάπου ωπα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
αυτο που εγραψες ειναι οτι η τραπεζα μπορει να εμποδισει την πωληση του ακινητου.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 08:53Μου απαντάς ότι ισχύει αυτό που έγραψα αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 08:41υπαρχουν και δανεια χωρις ρητρα προεξοφλησης.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 21:10
ε, δεν μπορει. χωρις καμμια εξαιρεση.
εγραψες μαλακια. αδιαμφισβήτητα.
αυτο που μπορει, ισως, αν υπαρχει ρητρα στο συμβολαιο δανειου, ειναι να εισπραξει την ρητρα.δηλαδη κανα 5% του υπολοιπου ξερογω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Oxi πάρε τηλέφωνο τον Μπουμπούκο να σου πει τον τρόπο να κάνεις ρύθμιση για να μην πληρώνεις σχεδόν τίποτε κάθε μήνα. Ξέρει αυτός.under έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 21:57Εχω 20 χιλιαρικα να αποπληρωσω.Τι λες να κανω; Να τα γραψω στο χιονι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 14:35ντροπή ρε κατακάθια
δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πετάς έναν άνθρωπο από το σπίτι του για να του το πάρεις και να το πουλήσεις, πόσο μάλλον για χρέη 15 χιλιάδων
σκουπίδια του κερατά, κοράκια
ούτε για φτύσιμο δεν είστε
Γιατι δεν τον πηρε και η Κολοβου;Arisvilla έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 09:13Oxi πάρε τηλέφωνο τον Μπουμπούκο να σου πει τον τρόπο να κάνεις ρύθμιση για να μην πληρώνεις σχεδόν τίποτε κάθε μήνα. Ξέρει αυτός.under έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 21:57Εχω 20 χιλιαρικα να αποπληρωσω.Τι λες να κανω; Να τα γραψω στο χιονι;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 14:35ντροπή ρε κατακάθια
δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να πετάς έναν άνθρωπο από το σπίτι του για να του το πάρεις και να το πουλήσεις, πόσο μάλλον για χρέη 15 χιλιάδων
σκουπίδια του κερατά, κοράκια
ούτε για φτύσιμο δεν είστε
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Γράφω ότι υπάρχουν δάνεια τα οποία έχουν ρήτρες για την νωρίτερη αποπληρωμή τους και ο ένας μου γράφει ότι υπάρχουν και δάνεια που δεν έχουν ενώ ο άλλος από τον κώλο του ισχυρίζεται ότι αυτά που δεν έχουν είναι και τα περισσότερα.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 09:08αυτο που εγραψες ειναι οτι η τραπεζα μπορει να εμποδισει την πωληση του ακινητου.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 08:53Μου απαντάς ότι ισχύει αυτό που έγραψα αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις.
αυτο που μπορει, ισως, αν υπαρχει ρητρα στο συμβολαιο δανειου, ειναι να εισπραξει την ρητρα.δηλαδη κανα 5% του υπολοιπου ξερογω.

Αντιλαμβάνεστε ότι κανείς σας δε με διέψευσε.

-
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Σωστή περιγραφή.Ωστόσο αναμένω ότι σε κάποια στιγμή θα εμπλακεί και ο αγοραστής κυρ παντελής.georgebi έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 01:25Αυτό που φαίνεται να ισχύει ειναι έχοντας διαβάσει τα έγγραφα και προσπαθώντας να μπω και στη λογική της αυτής και των συναγωνιστών της ειναι ότι:
''Ναι δανείστηκα πριν 20 και βάλε χρόνια 20 χιλιάρικα (αν υποθέσουμε πως έδωσε τα 5 απ το εφαπαξ)
ή 15 χιλιάρικα (αν ειναι μουφα και η ιστορία για τα 5 που επέστρεψε)
και εσαεί εγώ σαν τίμια πολίτης θα χρωστάω 15 χιλιάρικα
και όταν εχω θα δώσω αυτά τα 15
Εσείς τώρα οι τραπεζίτες πουλήσατε το σπίτι μου σε κάποιο κυρπαντελη για 90 χιλιάρικα
κρατήσατε 40 χιλιάρικαμε το ετσι θέλω ενώ πριν δυο δεκαετίες μου δώσατε μόνο 15
και με πετάτε στο δρόμο με τα υπόλοιπα 50 χιλιάρικα (ή στο παρακαταθηκών για να τα πάρω όποτε τα θέλω ή ήδη στη τσέπη μου)
Και εγώ για να σας δείξω δεν αναφέρω πως με κυνηγάει ο κυρπαντελης..που έσκασε εδω και 6 μηνες τα 90 χιλιαρικακια του και σπίτι δεν έχει
και δεν τολμά να μιλήσει μην δεχτεί κι αυτός καμιά ΄΄παρεμβαση΄΄
αλλά μένω στους τραπεζίτες
οι οποίοι παρενθετικά με τα 40 τους στη τσέπη έχουν πάρει ποπ κορν και απολαμβάνουν το θέαμα
και καλώ όλο το θίασο
και μαζί με τα κανάλια ανεβάζουμε την παράσταση που κάτι μου λέει πως θα πάει όλη τη χειμερινή σεζόν 2022-23 ''
Τι λες; καλά τα λέω;
https://www.documentonews.gr/article/h- ... -paranomi/
"Σημαντικές παρατηρήσεις:
Τονίζω ότι από το χρέος των 10-15.000 ευρώ από της σύμβασης του 2011 ‘’όλα σε ένα νοικοκυρεμένα’’ της Εθνικής Τράπεζας, η Ιωάννα Κολοβού δεν πήρε κανένα ποσό στα χέρια της, αλλά είναι απλά και μόνο μια λογιστική εγγραφή.
Στο συνολό του, πιθανόν, το ανωτέρω χρέος να είναι ανύπαρκτο και δημιουργήθηκε από αισχροκερδή και παράνομα επιτόκια που χρησιμοποίησε η Εθνική Τράπεζα στις Πιστωτικές Κάρτες ύψους 20% για το χρονικό διάστημα από το 2000 έως το 2011 και το οποίο εν συνεχεία κεφαλαιοποίησε, τόκισε και επανατόκισε."
Δηλαδή το χρέος είναι από τα επιτόκια για τις κάρτες της Κολοβού. Δεν έγινε καμία ρύθμιση παρά τα τηλεφωνήματα της Κολοβού, και μετά το δάνειο το αγόρασε fund που έβγαλε σε πλειστηριασμό το σπίτι.
"Σημαντικές παρατηρήσεις:
Τονίζω ότι από το χρέος των 10-15.000 ευρώ από της σύμβασης του 2011 ‘’όλα σε ένα νοικοκυρεμένα’’ της Εθνικής Τράπεζας, η Ιωάννα Κολοβού δεν πήρε κανένα ποσό στα χέρια της, αλλά είναι απλά και μόνο μια λογιστική εγγραφή.
Στο συνολό του, πιθανόν, το ανωτέρω χρέος να είναι ανύπαρκτο και δημιουργήθηκε από αισχροκερδή και παράνομα επιτόκια που χρησιμοποίησε η Εθνική Τράπεζα στις Πιστωτικές Κάρτες ύψους 20% για το χρονικό διάστημα από το 2000 έως το 2011 και το οποίο εν συνεχεία κεφαλαιοποίησε, τόκισε και επανατόκισε."
Δηλαδή το χρέος είναι από τα επιτόκια για τις κάρτες της Κολοβού. Δεν έγινε καμία ρύθμιση παρά τα τηλεφωνήματα της Κολοβού, και μετά το δάνειο το αγόρασε fund που έβγαλε σε πλειστηριασμό το σπίτι.
Ας κάνουμε μία δειγματοληψία. Να, η Εθνική δεν βάζει καθόλου ρήτρα προεξόφλησης:Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 08:56Στατιστική από τον πάτο σου .
https://www.nbg.gr/el/idiwtes/daneia/st ... luEALw_wcB
Η Alpha άραγε τι να κάνει;
https://www.alpha.gr/el/idiotes/daneia/ ... MlEALw_wcB
Τζίφος. Χωρίς ποινή κι'αυτή.
Ομολογουμένως τα στεγαστικά δάνεια που δίνουν έχουν σταθερό επιτόκιο μόνο γιά κάποια χρόνια και όχι γιά όλη την διάρκεια του δανείου. Στο παρελθόν (όταν τα επιτόκια ήταν υψηλότερα και ο κίνδυνος να ανέβουν ακόμη περισσότερο ήταν χαμηλότερος) σου έδιναν σταθερό επιτόκιο μέχρι λήξης. Τότε έμπαινε ρήτρα προεξόφλησης. Μιλάμε γιά την υποπερίπτωση τής υποπερίπτωσης.
1.
Τον καημένο τον αγοραστή. Εδωσε τα ωραία λεφτάκια του για να πάρει ένα σπιτάκι ο καημενούλης και δεν μπορεί να μπει μέσα. Ντροπή και αίσχος. Να κάνετε συγκέντρωση συμπαράστασηςπατησιωτης έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 09:47Σωστή περιγραφή.Ωστόσο αναμένω ότι σε κάποια στιγμή θα εμπλακεί και ο αγοραστής κυρ παντελής.georgebi έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 01:25Αυτό που φαίνεται να ισχύει ειναι έχοντας διαβάσει τα έγγραφα και προσπαθώντας να μπω και στη λογική της αυτής και των συναγωνιστών της ειναι ότι:
''Ναι δανείστηκα πριν 20 και βάλε χρόνια 20 χιλιάρικα (αν υποθέσουμε πως έδωσε τα 5 απ το εφαπαξ)
ή 15 χιλιάρικα (αν ειναι μουφα και η ιστορία για τα 5 που επέστρεψε)
και εσαεί εγώ σαν τίμια πολίτης θα χρωστάω 15 χιλιάρικα
και όταν εχω θα δώσω αυτά τα 15
Εσείς τώρα οι τραπεζίτες πουλήσατε το σπίτι μου σε κάποιο κυρπαντελη για 90 χιλιάρικα
κρατήσατε 40 χιλιάρικαμε το ετσι θέλω ενώ πριν δυο δεκαετίες μου δώσατε μόνο 15
και με πετάτε στο δρόμο με τα υπόλοιπα 50 χιλιάρικα (ή στο παρακαταθηκών για να τα πάρω όποτε τα θέλω ή ήδη στη τσέπη μου)
Και εγώ για να σας δείξω δεν αναφέρω πως με κυνηγάει ο κυρπαντελης..που έσκασε εδω και 6 μηνες τα 90 χιλιαρικακια του και σπίτι δεν έχει
και δεν τολμά να μιλήσει μην δεχτεί κι αυτός καμιά ΄΄παρεμβαση΄΄
αλλά μένω στους τραπεζίτες
οι οποίοι παρενθετικά με τα 40 τους στη τσέπη έχουν πάρει ποπ κορν και απολαμβάνουν το θέαμα
και καλώ όλο το θίασο
και μαζί με τα κανάλια ανεβάζουμε την παράσταση που κάτι μου λέει πως θα πάει όλη τη χειμερινή σεζόν 2022-23 ''
Τι λες; καλά τα λέω;

Οταν αποδειχθεί ότι έχεις άδικο, το σοφό είναι να αποσύρρεσαι το ταχύτερο δυνατόν. Αλλιώς, οι άλλοι όσο ψάχνουν βρίσκουν περισσότερα στοιχεία που να αποδεικνύουν την σαχλαμάρα σου. Οταν αρχίζεις δε και βάζεις και γελάκια, το πιθανότερο είναι να σε πάρουν στο ψιλό και άλλοι που απλώς χαζεύουν τον διάλογο.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 09:43Γράφω ότι υπάρχουν δάνεια τα οποία έχουν ρήτρες για την νωρίτερη αποπληρωμή τους και ο ένας μου γράφει ότι υπάρχουν και δάνεια που δεν έχουν ενώ ο άλλος από τον κώλο του ισχυρίζεται ότι αυτά που δεν έχουν είναι και τα περισσότερα.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 09:08αυτο που εγραψες ειναι οτι η τραπεζα μπορει να εμποδισει την πωληση του ακινητου.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑23 Νοέμ 2022, 08:53
Μου απαντάς ότι ισχύει αυτό που έγραψα αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις.
Αντιλαμβάνεστε ότι κανείς σας δε με διέψευσε.
1.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για ΠΡΩΤΗ φορα η ΔΗΠΑΚ (ΚΚΕ ) αναδεικνυεται ΠΡΩΤΗ στην ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΚΟΜΕΙΩΝ
από Frappezitis » 27 Μαρ 2025, 22:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 58 Απαντήσεις
- 1459 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Απρ 2025, 22:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η πρώτη δημοσκόπηση για την Αθήνα: Ίσως βγει με την πρώτη ο Μπακογιάννης....
από georgebi » 09 Σεπ 2023, 15:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 118 Απαντήσεις
- 5314 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
06 Οκτ 2023, 19:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρομά,υπο την ανοχη της κυβερνησης, μπηκαν στο ΚΥ Σπάτων και έσπασαν στο ξύλο γιατρο
από Μαδουραίος » 25 Οκτ 2024, 07:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 130 Απαντήσεις
- 2861 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
16 Νοέμ 2024, 23:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θα ανοίξει την πόρτα ο Κουλής στον Ερντογάν;
από Niki » 23 Μαρ 2025, 21:43 » σε Διεθνής πολιτική - 49 Απαντήσεις
- 1598 Προβολές
-