Σατανιστικές Εκκλησίες

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Σατανιστικές Εκκλησίες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 11 Οκτ 2018, 13:24

taliban έγραψε:
11 Οκτ 2018, 08:13
Σουβλίτσα έγραψε:
11 Οκτ 2018, 01:27
taliban έγραψε:
10 Οκτ 2018, 16:52

Σύμφωνα πάντα με τις δικές σας γραφές ο Χριστός δεν σύχναζε,εκτός συναγωγων,(πολυπηγαινε) με τους φαρισαιους.
Αντιθέτως με κάθε καρυδιάς καρύδι. Πόρνες μεθύσους δαιμονισμενους
Η δικη σας θεολογία που ακούει στο όνομα ΚΡΙΣΗ απέχει έτη φωτος απ την ζωή που περιγράφουν τα ίδια σας τα βιβλία για την νοοτροπία του Χριστού.
Μήπως την επόμενη φορά να βουτήξετε την γλώσσα σας την λαλιστατη εντός του εγκεφαλικου σας συστήματος και μετά να Διαμοιράστε ευθύνες για το ποιοι είναι αυτοί που απομακρύνουν τον κόσμο από τον Θεό πρώτοι και καλύτεροι?????

Αν η εκκλησία έχει την δύναμη να περιθάλψει και να φέρει εις εαυτόν τον κόσμο μέσω της αφεσης των αμαρτιών εσείς πάλι τι ρόλο βαράτε ακριβώς και με ποιον τρόπο αποφασίζετε ποιος είναι τι και αν του αξίζει να σωθεί?
Κάτι είχε πει για σας ο Χριστός. Ξεκινήστε να αγχώνεστε....
Κάτι καζάνια ακούω που βράζουν...
:lol:

Σε είχα για πιο δυνατό. Τί παιδιάστικη επιλεκτική ανάγνωση των Ευαγγελίων είναι αυτή? :011:
Όσα δεν φτάνουν οι αλεπούδες τα κάνουν κρεμασταρια. :8)
(Επιλεκτική ερμηνεία θες να πεις. Ότι έκαναν στις οικουμενικές οι δικοί σας. Ότι κάνουν σήμερα οι παπάδες για να επιβιωσει το μόρφωμα της εκκλησίας. Βέβαια εκεί είστε μουγκοθοδωρες....)

Καλημέρα μπριαμ :wink
εμμμμ, ξέρεις, αυτό που έκανες εσύ στην παράθεση ήταν επιλεκτική ανάγνωση: είπε ο Χριστός στον μέθυσο, πήγαινε και συνέχισε να μπεκροπίνεις ή μήπως είπε στην πόρνη, πήγαινε και συνέχισε τα ίδια? Δεν ξέρω, μήπως να ξαναδιαβάσεις την περικοπή?

Τα υπόλοιπα περι ερμηνειών και ποιός δικάζει και καταδικάζει είναι στα λεγόμενα σου ξανα μανα (όπως γίνεται συνήθως δηλαδή) μια σχετικοποιημένη, κατα το δοκούν και το συμφέρον, προσέγγιση και υποκριτική -για κάποιον που γνωρίζει τα θεολογικά τουλάχιστον- θεώρηση των πραγμάτων.
Α, και πού είσαι, στις Οικουμενικές Συνόδους, Άγιοι εδογμάτισαν, δεν εδογμάτισε ούτε ο κυρ Μήτσος ούτε κανας καλαμαράς θεολόγος της θολοκουλτούρας. Εν πάση περιπτώσει, αυτά είναι πνευματικά θέματα και Λόγος Θεού.

Ο Πλουφ εντάξει :lol: το βλέπει μέσα από την προοπτική του Κομμουνιστικού -επιβεβλημένου- επίγειου παραδείσου, καμία σχέση με την Θεολογία δηλαδή.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 11 Οκτ 2018, 15:15

Η διαστρέβλωση των γραπτών μου δεν συνιστά επιχείρημα αλλα μια παιδιαστικη συμπεριφορά από μέρους σου.
Το να μη ξέρεις τι να πεις δεκτο.
Το να προσπαθείς να κανείς το άσπρο μαύρο δεν σε τιμά και ιδιαίτερα .

Ο Χριστός πήγε σε όλους αυτούς και τους έδειξε έναν άλλο δρόμο.Γιαυτο και γράφω από κάτω για την άφεση από την εκκλησία.Επιλεκτη όραση έχεις.Απλα βιάζεσαι να πετάξεις κάτι για να φανείς ότι την είπες στον αλλον και όλα καλά.Γιατι από επιχειρήματα μηδέν...
Το να βγάζεις λάδι την κουτσουκελα του under δεν σε τιμά και ιδιαίτερα.Η ΚΡΙΣΗ που έγραψε ο under είναι στα δικά του γραπτά.
Προφανώς άλλο Θεό υπηρετείτε....Όχι αυτόν της γραφής σας.Η συμπεριφορά σας αυτό δείχνει.

Όσο για τις οικουμενικές και τα περί αγιότητας...ακόμη και έτσι να είναι δεν έχετε καν την στοιχειώδη λογική ικανότητα να κατανοησετε πως αυτός ο Θεός που σας έχουν βάλει ως αδιαπραγμάτευτο αξίωμα στο κεφάλι σας και τον θυμάστε μόνο στις δυσκολίες σας ή όταν θα σηκώσετε το λάβαρο της αυτόκλητης υπεράσπισης λες και σας έβαλε εκπρόσωπος του...αλλάζει κατά το δοκούν απόψεις που ολως τυχαίως συμβαίνει να γίνονται σε περιόδους όπου χρειάζεται αναπροσαρμογή το δόγμα για να επιβιώσει. Από τύπους σαν τον Βαρθολομαίο τον οποίο σε 100 χρόνια από τώρα τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας θα τον έχουν ως Άγιο.
Απλά εκεί τα καλά και συμφέροντα.Λογος Θεού...! Πάρτε οικουμενισμό τώρα και απολαύστε.

Το καταλάβετε ή θα αναφέρεστε υποτιμητικά στον μπάρμπα Μήτσο της γειτονιάς Σας???
Την ίδια νοοτροπία είχαν και στην εποχή του Χριστού...γι'αυτό τον σταύρωσαν..Πολλά κοινά σημεία έχετε...προσέξτε το λίγο.

Και έχετε το θράσος να λέτε σατανιστές τους άθεους?.....Ποιοι ?
......

Αποφασίστε πρώτα σε τι πιστεύετε (Γιατί δεν έχετε την παραμικρή ιδέα) και αφήστε τους άθεους στην ησυχία τους.Εσεις βγάζετε τα μάτια σας μόνοι σε και δίωχνετε κόσμο.
Δεν σας φτάνει που πληρώνουμε τους παπάδες σας.το ανοίγετε και δεν ξέρετε τι λέτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taliban την 11 Οκτ 2018, 15:28, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 11 Οκτ 2018, 15:19

Σουβλίτσα έγραψε:
11 Οκτ 2018, 13:24
taliban έγραψε:
Σουβλίτσα έγραψε:
11 Οκτ 2018, 01:27

Σε είχα για πιο δυνατό. Τί παιδιάστικη επιλεκτική ανάγνωση των Ευαγγελίων είναι αυτή? :011:
(Επιλεκτική ερμηνεία θες να πεις. Ότι έκαναν στις οικουμενικές οι δικοί σας. Ότι κάνουν σήμερα οι παπάδες για να επιβιωσει το μόρφωμα της εκκλησίας. Βέβαια εκεί είστε μουγκοθοδωρες....)

εμμμμ, ξέρεις, αυτό που έκανες εσύ στην παράθεση ήταν επιλεκτική ανάγνωση: είπε ο Χριστός στον μέθυσο, πήγαινε και συνέχισε να μπεκροπίνεις ή μήπως είπε στην πόρνη, πήγαινε και συνέχισε τα ίδια? Δεν ξέρω, μήπως να ξαναδιαβάσεις την περικοπή?

Τα υπόλοιπα περι ερμηνειών και ποιός δικάζει και καταδικάζει είναι στα λεγόμενα σου ξανα μανα (όπως γίνεται συνήθως δηλαδή) μια σχετικοποιημένη, κατα το δοκούν και το συμφέρον, προσέγγιση και υποκριτική -για κάποιον που γνωρίζει τα θεολογικά τουλάχιστον- θεώρηση των πραγμάτων.
Α, και πού είσαι, στις Οικουμενικές Συνόδους, Άγιοι εδογμάτισαν, δεν εδογμάτισε ούτε ο κυρ Μήτσος ούτε κανας καλαμαράς θεολόγος της θολοκουλτούρας. Εν πάση περιπτώσει, αυτά είναι πνευματικά θέματα και Λόγος Θεού.

Ο Πλουφ εντάξει :lol: το βλέπει μέσα από την προοπτική του Κομμουνιστικού -επιβεβλημένου- επίγειου παραδείσου, καμία σχέση με την Θεολογία δηλαδή.
Βασικα τα πιστευω μου συνοψιζονται εδω plouf @ Σατανιστικές Εκκλησίες για την ταμπακιερα βεβαια ουτε λογος.Τι γνωμη εχεις για την υπερσυσωρευση πλουτου απο τα μοναστηρια την στιγμη που ο Χριστουλης πεθανε ακτημονας?
ΥΓ Για να σε προλαβω το κοκοε εκανε μεγαλο σφαλμα και ηταν απαραδεκτο που ιδρυσε επιχειρησεις και πανω στην κριση απελυσε εργαζομενους αλλα τα κουκουδια κανουν τον Κινεζο.Ελπιζω να μου απντησεις στο ζητημα που εθεσα. :D

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 11 Οκτ 2018, 15:23

Αν θυμάμαι καλά υπάρχει μια εκκλησία σατανιστων στας ΕΠΑ, οπου τα μέλη φοράνε μάσκες και τρολλάρουν χριστιανούς.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 11 Οκτ 2018, 15:30

Nandros έγραψε:
10 Οκτ 2018, 23:03
Gherschaagk έγραψε:
10 Οκτ 2018, 14:36
Κρατήστε το επίπεδο άπαντες μη σας πάρει ο Δγιάολος!
Αυτό, αν δεν το κατάλαβες αφορά ΚΑΙ εσένα ή μάλλον πρώτον εσένα.
.
.
Όχι, μη! Κάποιος άγνωστος με αποκαλεί σατανολάτρισσα στο πχορουμ! Θα πέσω να πεθάνω, θα φορέσω μαύρα, θα βαφτώ κανίβαλος.

Δεν έχετε με τίποτα πιο σοβαρό ν' ασχοληθείτε μωρέ;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 11 Οκτ 2018, 15:47

taliban έγραψε:

Πως κατάντησε η ενότητα Θρησκειολογία! Πού είναι εκείνοι οι χρισταμύντορες του παρελθόντος, τότε που γινόταν χαμός!
Κάτι ντεμί απέμειναν να στηρίζουν την θρησκεία τους και επιπλέον είναι και χριστιανικά απαίδευτοι!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 11 Οκτ 2018, 16:40

plouf έγραψε:
11 Οκτ 2018, 15:19

Βασικα τα πιστευω μου συνοψιζονται εδω plouf @ Σατανιστικές Εκκλησίες για την ταμπακιερα βεβαια ουτε λογος.Τι γνωμη εχεις για την υπερσυσωρευση πλουτου απο τα μοναστηρια την στιγμη που ο Χριστουλης πεθανε ακτημονας?
ΥΓ Για να σε προλαβω το κοκοε εκανε μεγαλο σφαλμα και ηταν απαραδεκτο που ιδρυσε επιχειρησεις και πανω στην κριση απελυσε εργαζομενους αλλα τα κουκουδια κανουν τον Κινεζο.Ελπιζω να μου απντησεις στο ζητημα που εθεσα. :D
Δεν έχω χρόνο να δω τις θέσεις στο τοπικ που λες.
Για το θέμα των μοναστηριών, της ακτημοσύνης και της συσσώρευσης πλούτου ισχύει το εξής πολύ απλό:
ο μοναχός είναι ακτήμονας. τέλος.
τα μοναστήρια, στον γνήσιο ορθόδοξο μοναχισμό, είναι λιτά και πτωχά. (εννοείται, δεν μιλώ για τις λατρευτικές χρήσεις όπου επιτρέπεται η μεγαλοπρέπεια προς το πρόσωπο του Θεού).
Όπου υπάρχει συσσώρευση πλούτου που εμποδίζει την ακτημοσύνη και επιπλέον διασπά την προσοχή του μοναχού από την αποστολή του, είναι όπως γνωρίζω λάθος.

Από την άλλη, τα μοναστήρια, ειδικά όταν είναι μεγάλα και όταν εξυπηρετούν πολλούς επισκέπτες ημερησίως, αναγκαστικά πρέπει να έχουν κάποιες παροχές, τα βασικά όμως.
Επίσης, υπάρχουν περιπτώσεις οπου εμπλέκονται και άλλοι παράγοντες (να είναι ξερω γω τα μοναστήρια αναγκαστικά διαχειριστές περιουσιάς η οποία ανήκει στην Εκκλησία και στην μοναστική κοινότητα), αυτό δεν σημαίνει συσσώρευση εαν γίνεται η διαχείριση με σωστό τρόπο.

Οπότε, καταλήγουμε στα αυτονόητα.
Και δεν αρνούμαι βέβαια οτι παρατηρούμε και στις μέρες μας και σε άλλες εποχές να γίνεται κατάχρηση πλούτου σε διάφορες μονές ή από διάφορους μοναχούς.

Εσύ από την άλλη επίσης (όχι μόνο εσύ αλλά πολλοί) εστιάζετε μονίμως μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις και αγνοείτε άλλες. Και το χειρότερο ειναι οτι χρησιμοποιείτε τις κακές περιπτώσεις για να καταδικάσετε συνολικά και γενικότερα και για να επιτεθείτε στην θρησκεία. Αυτό λέγεται "προφάσεις εν αμαρτίαις".

Όποιος πραγματικά θέλει να δει πώς έχουν τα πράγματα βλέπει.
Γνωρίζω και για μοναστήρια, τα οποία κι εγώ θα σου πω οτι στις ημέρες μας αρχίζουν να σπανίζουν, που είναι πολύ πτωχά και πολυ "κρυφά", "μυστικα", είναι της γνήσιας ησυχαστικής παράδοσης.
Εσύ τα γνωρίζεις?

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 11 Οκτ 2018, 16:56

Ασέβαστος έγραψε:
21 Αύγ 2018, 18:13

αυτος θα ελεγα οτι ειναι αθεος που τρολλαρει τους πιστους, και οχι πιστος του σατανα.

στηριζω.
:D

Τους εξυπνάκηδες τους έχει τρολλάρει ο διάβολος, ότι και καλά αποκλείεται να υπάρχει.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 11 Οκτ 2018, 16:58

Σουβλίτσα έγραψε:
11 Οκτ 2018, 16:40
plouf έγραψε:
11 Οκτ 2018, 15:19

Δεν έχω χρόνο να δω τις θέσεις στο τοπικ που λες.
Για το θέμα των μοναστηριών, της ακτημοσύνης και της συσσώρευσης πλούτου ισχύει το εξής πολύ απλό:
ο μοναχός είναι ακτήμονας. τέλος.
τα μοναστήρια, στον γνήσιο ορθόδοξο μοναχισμό, είναι λιτά και πτωχά. (εννοείται, δεν μιλώ για τις λατρευτικές χρήσεις όπου επιτρέπεται η μεγαλοπρέπεια προς το πρόσωπο του Θεού).
Όπου υπάρχει συσσώρευση πλούτου που εμποδίζει την ακτημοσύνη και επιπλέον διασπά την προσοχή του μοναχού από την αποστολή του, είναι όπως γνωρίζω λάθος.

Από την άλλη, τα μοναστήρια, ειδικά όταν είναι μεγάλα και όταν εξυπηρετούν πολλούς επισκέπτες ημερησίως, αναγκαστικά πρέπει να έχουν κάποιες παροχές, τα βασικά όμως.
Επίσης, υπάρχουν περιπτώσεις οπου εμπλέκονται και άλλοι παράγοντες (να είναι ξερω γω τα μοναστήρια αναγκαστικά διαχειριστές περιουσιάς η οποία ανήκει στην Εκκλησία και στην μοναστική κοινότητα), αυτό δεν σημαίνει συσσώρευση εαν γίνεται η διαχείριση με σωστό τρόπο.

Οπότε, καταλήγουμε στα αυτονόητα.
Και δεν αρνούμαι βέβαια οτι παρατηρούμε και στις μέρες μας και σε άλλες εποχές να γίνεται κατάχρηση πλούτου σε διάφορες μονές ή από διάφορους μοναχούς.

Εσύ από την άλλη επίσης (όχι μόνο εσύ αλλά πολλοί) εστιάζετε μονίμως μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις και αγνοείτε άλλες. Και το χειρότερο ειναι οτι χρησιμοποιείτε τις κακές περιπτώσεις για να καταδικάσετε συνολικά και γενικότερα και για να επιτεθείτε στην θρησκεία. Αυτό λέγεται "προφάσεις εν αμαρτίαις".

Όποιος πραγματικά θέλει να δει πώς έχουν τα πράγματα βλέπει.
Γνωρίζω και για μοναστήρια, τα οποία κι εγώ θα σου πω οτι στις ημέρες μας αρχίζουν να σπανίζουν, που είναι πολύ πτωχά και πολυ "κρυφά", "μυστικα", είναι της γνήσιας ησυχαστικής παράδοσης.
Εσύ τα γνωρίζεις?
Πολυ καλη απαντηση.Νομιζω τωρα πως ειμαι καλυμμενος.Εγω θα στηλιτευω τα φαινομενα Βατοπεδιου με τις "ιερες" οφσορ εταιριες.Κατα τ αλλα παρεξηγηθηκαν και οι προθεσεις μουαπο την μερια μου.Εγω λεω να εχουν και αμπελια και ελαιοδεντρα τα μοναστηρια για να καλυπτουν τις αναγκες τους σε λαδι και κρασι.Και χωραφια να εχουν για να φυτευουν λαχανικα και να τρεφονται.Οχι ομως και οφσορ οπως προειπα.Και κατι αλλο πιο πολυ σεβασμο μου εμπνεουν οι καλογεροι ασκητες παρα κατι μητροπολιτες και επισκοποι που μεταξυ αλλων ειναι και χρυσαυγιτες.Αυτοι πολυ απλα μου φερνουν εμετο.

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 11 Οκτ 2018, 17:17

Δεν θα διαφωνήσω ως προς το ποιός σου εμπνέει περισσότερο σεβασμό, θα αποφύγω την ιεροκατάκριση όμως για συγκριμένες περιπτώσεις όσο εγώ η ίδια δεν ξέρω τί στην πραγματικότητα είναι και πραγματικά υποστηρίζει καθε μητροπολίτης κτλ.
Πάντως, στο ξαναλέω, δεν διαφωνώ, ίσα ίσα.

Για το Βατοπαίδι, δεν θέλω να μιλήσω, ακούγονται πολλά και εγώ προσωπικά δεν ξέρω περισσότερα..
SpoilerShow
Αυτό που ξέρω πάντως σίγουρα είναι οτι μέσω του Βατοπαιδίου γενικότερα, χτυπιέται ένας μακαριστός, άγιος γέροντας, ο γέροντας Ιωσήφ ο Ησυχαστής (για όποιον ενδιαφέρεται), μεγάλος ασκητής της Ησυχαστικής Παράδοσης, η οποία πολεμείται στις ημέρες μας αγρίως (οι ημέρες μας θυμίζουν τις ησυχαστικές έριδες του μακρυνού παρελθόντος μεταξύ ησυχαστών και βααρλαμιστών, μεταξύ του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και του δυτικότροπου μοναχού Βαρλαάμ, στο τέλος βέβαια επικράτησε η αληθινή, ορθόδοξη παράδοση)
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 11 Οκτ 2018, 17:32

under έγραψε:
10 Οκτ 2018, 14:58
Να κανω μια σημειωση : αθεοι μπορουν να ισχυριζονται οτι απλα δεν πιστευουν οτι υπαρχει Θεος.Στο τελος της ημερας ομως αυτο που κανουν ειναι να απομακρυνουν τον ανθρωπο απο το Θεο.
καπως σαν να λεμε οτι αυτοι που δεν πιστευουν στους αεροψεκασμους, προσπαθουν να απομακρυνουν τον ανθρωπο απο τα ψεκαερια. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 11 Οκτ 2018, 17:36

Αυτα που εβαλες στο σποϊλερ ειναι εξαιρετικα ενδιαφεροντα.Τα παπαδαρια εκεινα που κατεχουν τα μεγαλα αξιωματα πιθανον να ειναι μεσα σε αυτους που πολεμουν την ησυχαστικη παραδοση.Χαιρομαι που συμφωνουμε στο ζητημα που εθεσα σε σχεση με τους απλους καλογερους και τους επισκοπους.Νομιζω οτι και ενας απλος πιστος συνετος και εχεφρων θα συμφωνουσε επισης θαρρω.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 11 Οκτ 2018, 19:18

Ασέβαστος έγραψε:
11 Οκτ 2018, 17:32
under έγραψε:
10 Οκτ 2018, 14:58
Να κανω μια σημειωση : αθεοι μπορουν να ισχυριζονται οτι απλα δεν πιστευουν οτι υπαρχει Θεος.Στο τελος της ημερας ομως αυτο που κανουν ειναι να απομακρυνουν τον ανθρωπο απο το Θεο.
καπως σαν να λεμε οτι αυτοι που δεν πιστευουν στους αεροψεκασμους, προσπαθουν να απομακρυνουν τον ανθρωπο απο τα ψεκαερια. :102:
Δηλαδη ισχυριζεσαι οτι ουσιαστικα ειναι ασκοπο να μας σπας τον τσιοκο καθε φορα που αναφερουμε την λεξη Θεος ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 11 Οκτ 2018, 19:33

taliban έγραψε:
11 Οκτ 2018, 15:15
Η ΚΡΙΣΗ που έγραψε ο under είναι στα δικά του γραπτά.
Η Κριση στην οποια αναφερομαι δεν ειναι στα δικα μου γραπτα.
Χωρις την Κριση δεν εξηγειται γιατι η Λογικη και η Συνειδηση χαρακτηριζουν μονο τον ανθρωπο.
Η Λογικη και η Συνειδηση ειναι οι αποδειξεις της υπαρξης του Θεου.
Γι αυτο και οσοι χρησιμοποιειται τη λογικη σας για να πεισετε οτι δεν υπαρχει Θεος ουσιαστικα ειστε Σατανιστες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 11 Οκτ 2018, 20:25

under έγραψε:
11 Οκτ 2018, 19:18

Δηλαδη ισχυριζεσαι οτι ουσιαστικα ειναι ασκοπο να μας σπας τον τσιοκο καθε φορα που αναφερουμε την λεξη Θεος ;
εξισου ασκοπο με το να αναφερετε τη λεξη θεος. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών