Υπό κατάληψη η Σχολή Εθνικού Θεάτρου / Εξισώνουν τα πτυχία των δραματικών σχολών με απολυτήρια Λυκείου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Υπό κατάληψη η Σχολή Εθνικού Θεάτρου / Εξισώνουν τα πτυχία των δραματικών σχολών με απολυτήρια Λυκείου
Ε να τα καταργήσουμε τότε τα κρατικά θέατρα, ρε παιδιά. Να καταργήσουμε και το Εθνικό, να καταργήσουμε και το Φεστιβάλ της Επιδαύρου, να τα καταργήσουμε όλα τέλος πάντων για να τρώνε οι πάτσηδες και οι ιδιώτες εργολάβοι του δημοσίου μέχρι να σκάσουν.
Re: Υπό κατάληψη η Σχολή Εθνικού Θεάτρου / Εξισώνουν τα πτυχία των δραματικών σχολών με απολυτήρια Λυκείου
Όχι το εκανες για τους κολλητούς καναλάρχες να πληρώνουν λιγότερα.Parrot έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 12:36Κάπως πρέπει να τιμωρηθούν..
Γιατί είναι τρέλα μερικοί να σπουδάζουν ηθοποιοί για να προσληφθούν στο δημόσιο, αλλά στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας όλα λογικά μοιάζουν..
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Να δωσουν μεταπτυχιακο σε αυτους που δεν ηθελαν να κανουν παρασταση μπροστα σε παιδια αστυνομικων.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
δηλαδη ολο το ζητημα δεν ειναι για τους ηθοποιους, αλλα μονο για τους ηθοποιους χοσε στο δημοσιο.Ναύτης έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 11:21
Είπαμε, νοιάζεται όποιος ηθοποιός/σκηνοθέτης απασχολείται με εξαρτημένη σχέση εργασίας στον δημόσιο τομέα. Ένας ηθοποιός που εργάζεται στο Εθνικό Θέατρο ή στο ΥΠΠΟΑ, ας πούμε, θα αμείβεται πλέον με σύμβαση (και αντίστοιχο μισθό) υπάλληλου κατηγορίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Για όλους τους ηθοποιούς είναι το θέμα, γιατί όλοι οι ηθοποιοί μπορεί κάποια στιγμή να συνάψουν σχέση εργασίας με το δημόσιο είτε σε κρατικά θέατρα είτε στη δημόσια τηλεόραση είτε στο ΥΠΠΟΑ.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 12:54δηλαδη ολο το ζητημα δεν ειναι για τους ηθοποιους, αλλα μονο για τους ηθοποιους χοσε στο δημοσιο.Ναύτης έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 11:21
Είπαμε, νοιάζεται όποιος ηθοποιός/σκηνοθέτης απασχολείται με εξαρτημένη σχέση εργασίας στον δημόσιο τομέα. Ένας ηθοποιός που εργάζεται στο Εθνικό Θέατρο ή στο ΥΠΠΟΑ, ας πούμε, θα αμείβεται πλέον με σύμβαση (και αντίστοιχο μισθό) υπάλληλου κατηγορίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Επιρεαζει και τις εργασιακές σχέσεις των ηθοποιών με τον ιδιωτικό τομέα.Ναύτης έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 12:58Για όλους τους ηθοποιούς είναι το θέμα, γιατί όλοι οι ηθοποιοί μπορεί κάποια στιγμή να συνάψουν σχέση εργασίας με το δημόσιο είτε σε κρατικά θέατρα είτε στη δημόσια τηλεόραση είτε στο ΥΠΠΟΑ.Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 12:54δηλαδη ολο το ζητημα δεν ειναι για τους ηθοποιους, αλλα μονο για τους ηθοποιους χοσε στο δημοσιο.Ναύτης έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 11:21
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Καραμελίτσα
Μάλλον είναι ένα επεισόδιο σε συντεχνιακό πόλεμο, μεταξύ των ηθοποιών και των αποφοίτων τμημάτων θεατρικών σπουδών. Άλλη μια φορά, η συντεχνία που έχει προνομοιακή πρόσβαση στην αυτού εξοχότητα επιβάλλει τους όρους της.
Z
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

- Frappezitis

ισραηλινοι.

- Frappezitis
Τι τις θέλετε τις σπουδές στο θέατρο;
Ο Ρουβάς με το ζόρι έβγαλε ένα λύκειο και έφτασε να παίζει στην Επίδαυρο. Σημασία έχει να έχετε καλούς φίλους.
Ο Ρουβάς με το ζόρι έβγαλε ένα λύκειο και έφτασε να παίζει στην Επίδαυρο. Σημασία έχει να έχετε καλούς φίλους.
ισραηλινοι.

ελάτε ζωντόβολα,βρείτε το κομμάτι που διαφωνείτε και υπόσχομαι πως με ένα μαγικό τρόπο θα διορθωθεί
https://www.e-nomothesia.gr/kat-demosia ... -2022.html
https://www.e-nomothesia.gr/kat-demosia ... -2022.html
- hellegennes
Και γιατί θα έπρεπε να αμοίβεται παραπάνω; Είναι επιστήμονας; Δεν αρκεί που έχει την δυνατότητα να αμοίβεται πολύυυυυ παραπάνω στην τηλεόραση, στο θέατρο ή στον κινηματογράφο;Ναύτης έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 11:21Είπαμε, νοιάζεται όποιος ηθοποιός/σκηνοθέτης απασχολείται με εξαρτημένη σχέση εργασίας στον δημόσιο τομέα. Ένας ηθοποιός που εργάζεται στο Εθνικό Θέατρο ή στο ΥΠΠΟΑ, ας πούμε, θα αμείβεται πλέον με σύμβαση (και αντίστοιχο μισθό) υπάλληλου κατηγορίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: ↑27 Δεκ 2022, 20:48Και γιατί θα έπρεπε να αμοίβεται παραπάνω; Είναι επιστήμονας; Δεν αρκεί που έχει την δυνατότητα να αμοίβεται πολύυυυυ παραπάνω στην τηλεόραση, στο θέατρο ή στον κινηματογράφο;Ναύτης έγραψε: ↑23 Δεκ 2022, 11:21Είπαμε, νοιάζεται όποιος ηθοποιός/σκηνοθέτης απασχολείται με εξαρτημένη σχέση εργασίας στον δημόσιο τομέα. Ένας ηθοποιός που εργάζεται στο Εθνικό Θέατρο ή στο ΥΠΠΟΑ, ας πούμε, θα αμείβεται πλέον με σύμβαση (και αντίστοιχο μισθό) υπάλληλου κατηγορίας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Και γιατί θα πρέπει γενικά να πληρώνονται παραπάνω οι επιστήμονες..;

ποιοι θέλεις να πληρώνονται παραπάνω,οι αιγόκεροι?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
11 Οκτ 2024, 15:03
-