Αυτο που λες παίζει να ισχύει γιατί θυμάμαι στα 90΄s εργάτη στη Λαχαναγορά που ήταν και λίγο μοντέλο και λίγο πορτιέρης, πιθανό και λίγο ζιγκολό/κωλομπαρας, που είχε τύχει τη μία μέρα να τον δω με κοιλίτσα νορμαλ και την άλλη με κοιλιακούς.
Κιλά - Υπέρβαροι όλοι του κόσμου ενωθείτε
Re: Κιλά - Υπέρβαροι όλοι του κόσμου ενωθείτε
1,78 - 85κγ 19%λίπος
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Σ' ευχαριστώ.Cecily Anne έγραψε: ↑29 Δεκ 2022, 09:55Από τα σωστότερα γυμνασμένα σώματα που έχω δει σε φωτό αυτής της εποχής. Εσύ κι ο πατέρας μου. Εύγε. Το εκνευριστικό στις αντίστοιχες φωτό εποχής είναι ότι κανείς δεν έχει ασχοληθεί με τα πόδια και κάνουν φοβερό κλάς με τα χέρια.
Και σκέψου ότι τότε (1978 και μετά) παλεύαμε με έναν πάγκο, δύο αλτήρες και μια μπάρα (άντε και κάνα μονόζυγο στις παιδικές χαρές!) Τρέχαμε στον Άγιο Κοσμά να βρούμε εξοπλισμό να βγάλουμε το μεράκι μας.. Τότε ήταν ο Φρανκ Ζέιν το ίνδαλμά μου.
Πολύ σωστή η παρατήρησή σου για τα πόδια: προσωπικά πάντα βαριόμουνα τα σκουάτς κλπ για τετρακεφάλους και τις ασκήσεις για γάμπες, και προσπαθούσα να τις υποκαταστήσω αλλέως πως...
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Είναι και ο τεχνητός φωτισμός που παιζει ισως και το μεγαλύτερο ρολο για αυτες τις φωτογραφήσεις.
Και όχι μονο ο τεχνητός δηλαδη. Εχω δει φιλο που ημασταν μαζί παραλία το καλοκαίρι να στεκεται κόντρα στον ήλιο και να διαγράφει φουλ η 6άδα.
Και αργότερα οταν πήγαμε για φαγητο, φαινοταν νορμάλ η κοιλιά του. Μολις εφαγε δε, φουσκωσε κιολας.
Αυτό για τις ενέσεις πρώτη φορά το ακουω.
- Cecily Anne
Μέικ απ να δεις που πέφτει, γίνεται κανονικό contouring.vantono έγραψε: ↑29 Δεκ 2022, 10:22Είναι και ο τεχνητός φωτισμός που παιζει ισως και το μεγαλύτερο ρολο για αυτες τις φωτογραφήσεις.
Και όχι μονο ο τεχνητός δηλαδη. Εχω δει φιλο που ημασταν μαζί παραλία το καλοκαίρι να στεκεται κόντρα στον ήλιο και να διαγράφει φουλ η 6άδα.
Και αργότερα οταν πήγαμε για φαγητο, φαινοταν νορμάλ η κοιλιά του. Μολις εφαγε δε, φουσκωσε κιολας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
Δεν ειναι και κάτι τρομερό, σκάλες και ανηφοροκατήφορους θες και εισαι οκ. Και για περπάτημα μιλάω, απο σταθερό εως γρήγορο, ουτε καν για τρέξιμο. Εκτός αν θες να φτιάξεις και γλουτούς πχ, που εκει ναι, ισως να θελει και σκουατς ας πουμε.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑29 Δεκ 2022, 10:11Σ' ευχαριστώ.Cecily Anne έγραψε: ↑29 Δεκ 2022, 09:55Από τα σωστότερα γυμνασμένα σώματα που έχω δει σε φωτό αυτής της εποχής. Εσύ κι ο πατέρας μου. Εύγε. Το εκνευριστικό στις αντίστοιχες φωτό εποχής είναι ότι κανείς δεν έχει ασχοληθεί με τα πόδια και κάνουν φοβερό κλάς με τα χέρια.
Και σκέψου ότι τότε (1978 και μετά) παλεύαμε με έναν πάγκο, δύο αλτήρες και μια μπάρα (άντε και κάνα μονόζυγο στις παιδικές χαρές!) Τρέχαμε στον Άγιο Κοσμά να βρούμε εξοπλισμό να βγάλουμε το μεράκι μας.. Τότε ήταν ο Φρανκ Ζέιν το ίνδαλμά μου.
Πολύ σωστή η παρατήρησή σου για τα πόδια: προσωπικά πάντα βαριόμουνα τα σκουάτς κλπ για τετρακεφάλους και τις ασκήσεις για γάμπες, και προσπαθούσα να τις υποκαταστήσω αλλέως πως...
Ακομα και το κατέβασμα σκάλας και η κατηφόρα (τα θεωρητικά πιο εύκολα δηλαδη) κάνει απρόσμενα τρομερή δουλειά στις γάμπες συγκεκριμένα.
- vantono
Ναι και αυτο, εννοειται.Cecily Anne έγραψε: ↑29 Δεκ 2022, 10:24Μέικ απ να δεις που πέφτει, γίνεται κανονικό contouring.vantono έγραψε: ↑29 Δεκ 2022, 10:22Είναι και ο τεχνητός φωτισμός που παιζει ισως και το μεγαλύτερο ρολο για αυτες τις φωτογραφήσεις.
Το έχω δει με τα ματια μου. Μια φορά μαλιστα ειχα ρωτήσει πως γινεται και τη μια νορμαλ και την άλλη με κοιλιακούς και μου ειχε απαντήσει το αφεντικο του πως "αυριο θα κάνει το μανεκεν, γιαυτο"Cecily Anne έγραψε: ↑29 Δεκ 2022, 10:07Μια φασολάδα να φας, πάνε οι κοιλιακοί.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Μην κατηγορείτε την φασολάδα. Έχει καλή πρωτεΐνη.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- vantono
Οχι αρκετή, σε σημείο να αξίζει να την υποστείς.
Τα ρεβύθια ειναι μακράν τα πιο σουπερφουντς όσπρια.
για το μπουτσο αμφότερα
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ωραία τα ρεβύθια αλλά κάποιες, έστω ελάχιστες φορές, μου φαίνονται βαριά.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Cecily Anne
Επίσης τρώγονται με 200.000 τρόπους. Δεν είναι ανάγκη σώνει και ντε να τα κάνεις σούπα. Εγώ έχω συχνά ένα μπατς κρατσανιστά με πάπρικα και τα πετάω σε πράσινη σαλάτα για κραντς
Τα ρεβύθια γαμανε.Το κλασιμο βέβαια πάει σύννεφο και με αυτα
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Οργισμένος
190, 95, αδυναμία όντως στα γλυκά.Libre arbitre έγραψε: ↑24 Δεκ 2022, 21:53Εδώ λέμε άφοβα ύψος και βάρος.
Ξεκινώ 1.86 και 97 κιλά. Σχετικά αθλητικός τύπος, τύπου στρονγκμαν αλλά δεν αντέχω στους γλυκούς πειρασμούς...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσα κιλά .....ς είναι ;
από Frappezitis » 07 Μαρ 2024, 06:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 263 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
07 Μαρ 2024, 07:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση πως να χχασω τα κιλα των γιορτών ?
από ήρωας του λαού » 06 Ιαν 2025, 12:40 » σε Life style - 0 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήρωας του λαού
06 Ιαν 2025, 12:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πήλιο: Πώς παγιδεύτηκαν 8 Ουκρανοί και Ισραηλινοί με 130 κιλά κεταμίνη και mdma
από Frappezitis » 17 Αύγ 2024, 19:21 » σε Εγκληματικότητα - 1 Απαντήσεις
- 228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
17 Αύγ 2024, 19:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βόλος: «Τα πρόβατα έφαγαν 300 κιλά χασίς και πρασινάδα, πηδούσαν πιο ψηλά απ’ τα κατσίκια»
από taliban » 21 Σεπ 2023, 20:34 » σε Ζώα & άνθρωπος - 27 Απαντήσεις
- 1527 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από O I
24 Σεπ 2023, 10:27
-