ΠΣΚ Αθήνα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: ΠΣΚ Αθήνα
Αν επισης, κατεβεις κέντρο και γουσταρεις μπεργκεροκατάσταση, θα πας Tarantino στο Κουκάκι.
Βασικά, θα σου πρότεινα να κατέβεις κέντρο μόνο και μόνο για αυτό!
Βασικά, θα σου πρότεινα να κατέβεις κέντρο μόνο και μόνο για αυτό!
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αυτο εβαλε και ο βαντονοςCecily Anne έγραψε: ↑03 Ιαν 2023, 19:09Εγώ για Ινδικό πάω Μοναστηράκι στο Naanwich.vantono έγραψε: ↑03 Ιαν 2023, 19:07Δεν ξερω για Φιλαδέλφεια συγκεκριμένα. Αλλά αυτό ειναι πολυ δυνατή επιλογη http://www.naanwich.gr/
Αν θες κινέζικο, φευγουμε αρκετά πιο πάνω (Κηφισιά) ή αρκετά πιο κάτω (Γλυφάδα). https://www.goldenphoenix.gr/

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- vantono
Αυτό του έστειλα παραπάνω.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Ιαν 2023, 19:09Εγώ για Ινδικό πάω Μοναστηράκι στο Naanwich.vantono έγραψε: ↑03 Ιαν 2023, 19:07Δεν ξερω για Φιλαδέλφεια συγκεκριμένα. Αλλά αυτό ειναι πολυ δυνατή επιλογη http://www.naanwich.gr/
Αν θες κινέζικο, φευγουμε αρκετά πιο πάνω (Κηφισιά) ή αρκετά πιο κάτω (Γλυφάδα). https://www.goldenphoenix.gr/

- Cecily Anne
Μλκ πάω συνέχεια, πώς και δεν σε έχω πετύχει;vantono έγραψε: ↑03 Ιαν 2023, 19:10Αυτό του έστειλα παραπάνω.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Ιαν 2023, 19:09Εγώ για Ινδικό πάω Μοναστηράκι στο Naanwich.vantono έγραψε: ↑03 Ιαν 2023, 19:07
Δεν ξερω για Φιλαδέλφεια συγκεκριμένα. Αλλά αυτό ειναι πολυ δυνατή επιλογη http://www.naanwich.gr/

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εννοείται θα κατέβω κέντρο, παρασκευη βράδυ και όλο το Σάββατο εκεί θα είμαι
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- vantono
Στάνταρ θα έχουμε πετυχεστεί.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Ιαν 2023, 19:10Μλκ πάω συνέχεια, πώς και δεν σε έχω πετύχει;
Το καλοκαίρι ειδικά, το είχα εντελώς στέκι! Απογεύματα ακομα και μόνος μου έσκαγα με αμάνικο μετά το γυμναστήριο για να ντερλικώσω. Και το βραδυ ξανά πάλι, με παρέα και πιο επίσημα, με κανενα φλοράλ πουκάμισο

- Cecily Anne
Κι εγώ απόγευμα με καλό καιρό, θέλω το μπαλκόνι!!!! Νταξ, δεν παίζει, στάνταρντ σε έχω πετύχειvantono έγραψε: ↑03 Ιαν 2023, 19:17Στάνταρ θα έχουμε πετυχεστεί.
Το καλοκαίρι ειδικά, το είχα εντελώς στέκι! Απογεύματα ακομα και μόνος μου έσκαγα με αμάνικο μετά το γυμναστήριο για να ντερλικώσω. Και το βραδυ ξανά πάλι, με παρέα και πιο επίσημα, με κανενα φλοράλ πουκάμισο

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Θεσσαλονίκη είναι το αρχετυπικό Ταραντίνο, και θα πάει μέχρι Αθήνα να φάει εκεί;
Συγκινήθηκα πάντως που το Εν Αιθρία είναι γνωστό και σε μη-λοκαλς, είχε ξεκινήσει τελείως τοπικά.
Καλές όλες οι προτάσεις για Ν. Φιλαδέλφεια, θα προσθέσω και το Μπικουτί για καφέ (είναι από τα λίγα που ΔΕΝ είναι πάνω σε μεγάλη οδική αρτηρία οπότε ησυχάζει το κεφάλι σου).
Πόσο νιουφηδες ειστε ρε;
το Naanwich ειναι απλά η μετεξέλιξη του παλιού Mirch. Αν και απο οτι κατάλαβα ο Λουγκο θέλει κάτι πιο σε φάση εστιατόριο παρά πάρε ενα στο χέρι και δρόμο(το οποίο ναι σπέρνει)
Για κοψίδια πας base Grill αλλά δυστυχώς ειναι στο περιστέρι.
το Naanwich ειναι απλά η μετεξέλιξη του παλιού Mirch. Αν και απο οτι κατάλαβα ο Λουγκο θέλει κάτι πιο σε φάση εστιατόριο παρά πάρε ενα στο χέρι και δρόμο(το οποίο ναι σπέρνει)
Για κοψίδια πας base Grill αλλά δυστυχώς ειναι στο περιστέρι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
Μπουρνάζι είναι, για την ακρίβεια.
Ναι ξέρουμε ότι ειναι το παλιό Μιρτς, αλλά και τι με αυτό? Εξακολουθεί να γαμαει!

Αν και ως Μιρτς δεν μου φαινόταν και κάτι τρομερό. Τώρα έχει φτιάξει πάρα πολύ.
Απο εκεί μονο αυτο το ινδικο σουβλάκι έχω φάει και κάτι άλλα μπινελίκια. Το σουβλακάκι κάβλα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ρε τύπε, θα έρθεις για 2,5 μέρες για να δεις έναν αγώνα και σου έχουν προτείνει κάτι μπέργκερ και κάτι χαζά. Λες και ήρθες για να φας και να γράψεις κριτικές, ξέρω γω.
Κανείς δεν πρότεινε κανένα άλλου είδους μαγαζί, κανένα αξιοθέατο, καμμία παράσταση, καμμία φάση... Ούτε καν σε ρώτησαν τι φάσεις γουστάρεις.
Μίζεροι άνθρωποι, να βγουν για να φάνε στου Μάκη του Λίγδα. Τρομερή διασκέδαση και ψυχαγωγία!
Γω που δεν ξέρω από Αθήνα, θα σου πω πάνε καμμία Ακρόπολη και στο μουσείο της, κανένα Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο αν έχεις χρόνο, γιατί είναι μεγάλο, πάνε εκεί Μοναστηράκι, Πλάκα κανέναν περίπατο και κάτι θα βρεις να φας εκεί. Για κάτι άλλο, ψάξε στο διαδίκτυο και θα βρεις. Γουστάρεις μπυραρίες, ρεμπετάδικα, ροκάδικα, χαλαρά μαγαζιά με θέα, κοκτέιλ, θέατρα, ζωολογικό κήπο... Ότι γουστάρεις θα το βρεις.
Φταις και συ όμως, που το άφησες φλου το θέμα. Άλλα γούστα έχει ο ένας, άλλα ο άλλος. Πρέπει να ξηγηθείς τι γουστάρεις, για να υπάρχει μια πυξίδα, αν και πάλι ο καθείς θα πει το δικό του, έτσι για να το παίξει ψαγμένος στα ψωμιά για τοστ και στις χτυπητές.
Κανείς δεν πρότεινε κανένα άλλου είδους μαγαζί, κανένα αξιοθέατο, καμμία παράσταση, καμμία φάση... Ούτε καν σε ρώτησαν τι φάσεις γουστάρεις.
Μίζεροι άνθρωποι, να βγουν για να φάνε στου Μάκη του Λίγδα. Τρομερή διασκέδαση και ψυχαγωγία!
Γω που δεν ξέρω από Αθήνα, θα σου πω πάνε καμμία Ακρόπολη και στο μουσείο της, κανένα Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο αν έχεις χρόνο, γιατί είναι μεγάλο, πάνε εκεί Μοναστηράκι, Πλάκα κανέναν περίπατο και κάτι θα βρεις να φας εκεί. Για κάτι άλλο, ψάξε στο διαδίκτυο και θα βρεις. Γουστάρεις μπυραρίες, ρεμπετάδικα, ροκάδικα, χαλαρά μαγαζιά με θέα, κοκτέιλ, θέατρα, ζωολογικό κήπο... Ότι γουστάρεις θα το βρεις.
Φταις και συ όμως, που το άφησες φλου το θέμα. Άλλα γούστα έχει ο ένας, άλλα ο άλλος. Πρέπει να ξηγηθείς τι γουστάρεις, για να υπάρχει μια πυξίδα, αν και πάλι ο καθείς θα πει το δικό του, έτσι για να το παίξει ψαγμένος στα ψωμιά για τοστ και στις χτυπητές.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τυπε σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες.Feindflug έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:12Ρε τύπε, θα έρθεις για 2,5 μέρες για να δεις έναν αγώνα και σου έχουν προτείνει κάτι μπέργκερ και κάτι χαζά. Λες και ήρθες για να φας και να γράψεις κριτικές, ξέρω γω.
Ο φίλος μου θέλει ινδικο εστιατόριο.
Εγώ θέλω live jazz το Σάββατο, αλλά δυστυχώς δε βρήκα κάτι να μου αρέσει.
Επειδή οι μέρες είναι λίγες, είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση.
Περιοχή και κόστος δεν παίζουν ρόλο.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- vantono
Ναι, θα βρει 6€ ένα τοστ και 10€ ενα κλαμπ. Και στο Θησείο θα βρει και 8,5€ φυσικό χυμό (τρου στορι όλα).Feindflug έγραψε: ↑04 Ιαν 2023, 17:12Ρε τύπε, θα έρθεις για 2,5 μέρες για να δεις έναν αγώνα και σου έχουν προτείνει κάτι μπέργκερ και κάτι χαζά. Λες και ήρθες για να φας και να γράψεις κριτικές, ξέρω γω.
Για αγώνα κατεβαίνει ο άνθρωπος, θα δει τον αγώνα ως ψυχαγωγία. Να του προτείνουμε να παρατήσει και τον αγώνα και να κυνηγάει τις Καρυάτιδες μήπως?
Για κάτι τετοια ας ερθει το καλοκαίρι και για περισσότερες μερες, που θα εχομεν κι εμεις περισσότερο χρόνο, να τον ξεναγήσομεν εμείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 04 Ιαν 2023, 17:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 284 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
17 Δεκ 2024, 08:16
-
-
Νέα δημοσίευση Να στολιστεί η Αθήνα για το Ραμαζάνι;
από Maspoli » 05 Μαρ 2024, 12:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 207 Απαντήσεις
- 3993 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
21 Μαρ 2024, 09:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν βρήκα σε όλη την Αθήνα. Στενσιλ αρχιτέκτονα.
από kingstonian » 17 Φεβ 2024, 20:59 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ST48410
18 Φεβ 2024, 02:12
-