↣ Εκτός Θέματος

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Πόσους χρήστες από το πχωρουμ έχετε γνωρίσει από κοντά;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 06 Ιαν 2023, 23:05

Naida έγραψε:
06 Ιαν 2023, 23:03
Cecily Anne έγραψε:
06 Ιαν 2023, 22:58
Naida έγραψε:
06 Ιαν 2023, 22:55

Άρα εννοείς δεν γνώριζες ότι είναι χρήστης παλιός περμαμπαναρισμενιος που δημιουργεί διαρκώς νέους λογαριασμούς γιατί τρώει μπαν.
Ίσως επειδή πλέον δεν τρώει μπαν και την κάνει από μόνος του να μην το ήξερες.
Καλά το ότι τον έχεις κουοταρει μόνο 5 φορές δεν σημαίνει κάτι. Ούτε είναι κακό να του έχεις συμπάθεια. Μην αρπάζεσαι.
Δε γίνεται να μη γνωρίζει, έχει νηματάρα πολυσέλιδη προσωπική με όλα τα μπαν του και τα ποστ αναλυτικά. Πλας τις παρενοχλήσεις σε χρήστριες μέσω πμ. Πλας τις συζητήσεις μου με τις χρήστριες. Επαναλαμβάνω παπαριές.
Δεν ξέρω πως είναι η φάση στον συντονισμό ίσως δεν είναι πάνω πάνω το νήμα και δεν το έχει προσέξει ή δεν έχει καταλάβει ότι πρόκειται για αυτό το άτομο που έχετε το νήμα. Όπως και να έχει εγώ όντως δεν του έχω κάνει ποτέ αναφορά οπότε δεν έχει και λογική να πάει να σβήσει ένα μνμ ή ποστς από μόνος του. Νομίζω.
Σε γενικές γραμμές δεν έχει νόημα όντως, γιατί δεν υπάρχει και λύση πρακτική και είναι αυτό που έγραφα εξαρχής υποστηρίζοντάς τους, πριν ανοιχτεί το κουτί με τις μπαρούφες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
exiledd
Phorum.gr user: exiledd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από exiledd » 06 Ιαν 2023, 23:06

Bazooba αν χρήστης/χρήστρια προβεί σε παράνομη πράξη δεν χρειάζεται να καταγγείλει κάτι κάποιος άλλος χρήστης... Πρέπει αυτά να αντιμετωπίζονται με το που γίνουν αντιληπτά.
Μπορεί να βρεθεί και η διαχείριση έκθετη, νομικά εννοώ. Γνωστός μου που ηταν παλιά συντονιστής σε ξένο φόρουμ μου εξηγούσε πως είχαν τρεξίματα όταν χρήστης κινήθηκε νομικά και εναντίον του εκεί φόρουμ. Τελικά ξεμπέρδεψαν αλλά μόνο η λαχτάρα που πήραν τον έκανε να πάψει να ασχολείται...
Κατανοώ ότι με αυτά που εξήγησε η Ces ούτε ban ip δεν μπορείτε να ρίξετε,αλλά ρε φίλε είναι λίγο φάουλ να λες ότι:"Μα δεν μας κατείγγειλε κάτι ο τάδε".

Συντονιστής είσαι αν δεις κάτι, κάνεις κάτι, όχι ότι μπορεί να γίνει πάντα κάτι, αλλά λέμε

Ερμή μη σε περιλάβω κι εσένα τώρα...
Μόνο το κογιοναρισμα που ρίχνετε όλοι στο Μερκούρη είναι για μπαν.
Άνθρωπος οικογενειαρχης με παιδιά προδότη τον ανεβάζετε, Τούρκο τον κατεβάζετε
Όλα αυτά γιατί τολμά και διαφωνεί, δε λέω κι εγώ ωρές ώρες βγαίνω από τα ρούχα μου, αριστερός ανθρώπος,με τον δικαιωματισμό του, αλλά ούτε πείραξε κανέναν ούτε έβρισε ποτέ κανένα.
Εκεί του βγάζω το καπέλο...
Βρείτε μου μόνο ένα τέτοιο ποστ του...
Και βλέπεις δεν αντιδρά και το λαμβάνετε για φλωριά
Κσι κάνετε up the ante..
Ο τύπος απλά είναι χαλκεντερος, εγώ στη θέση του τι θα σου είχα σύρει για την οικογένειά σου... Μόνο αυτό λέω...

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 06 Ιαν 2023, 23:06

enaon έγραψε:
06 Ιαν 2023, 22:25
(...) ενας που του κάνουν μπουλινγκ τα κορίτσια, αναίτια.
Κάπως έτσι δηλαδή;

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 06 Ιαν 2023, 23:07

Cecily Anne έγραψε:
06 Ιαν 2023, 23:05
Σε γενικές γραμμές δεν έχει νόημα όντως, γιατί δεν υπάρχει και λύση πρακτική και είναι αυτό που έγραφα εξαρχής υποστηρίζοντάς τους, πριν ανοιχτεί το κουτί με τις μπαρούφες.
Μπορεί η διαχείριση να του αλλάζει το όνομα του προφίλ σε "Μένιος" κάθε φορά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
filitsa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filitsa » 06 Ιαν 2023, 23:09

Naida έγραψε:
06 Ιαν 2023, 22:19
Bazoomba έγραψε:
06 Ιαν 2023, 22:14
Καλα μην τρελαθουμε, δεν μας εχει ταλαιπωρησει (τουλαχιστον οσο διαστημα ειμαι συντονιστης) ο Μενιος. Δεν εχει μπαναριστει κανενας λογαριασμος του, απλως τους παραταει και φτιαχνει αλλους.

Σχετικα με το μπουλινγκ στην Ναιδα, δεν μας εχει αποσταλει καμια αναφορα απο την ιδια, ουτε στο ιγκνορ εχει μπει ο "στοκερ" ουτε βεβαιως εχουν γραφτει πραγματα χειροτερα απ'οσα βλεπουμε στο συνολο των ενεργων νηματων.
Δεν έχει περμαμπαν ο Μενιος; πλάκα μας κάνεις;

Και οι δύο έχετε άδικο εν προκειμένω, ο Μπαζούμπα θεωρώ ασυνείδητα και εσύ συνειδητά. Εδώ και αρκετό καιρό (ειλικρινά δεν θυμάμαι από πότε) δεν είχα Μπαν, ούτε βεβαίως είχα παραβιάσει κανονισμό, δεν μου κάνε κανείς κάποια χάρη. Η "χάρη" είναι ότι έχουμε εκεχειρία για Μπαν που έπεσαν το 2018-19. Προφανώς έκριναν ότι δεν έκανα κάτι που να αξίζει ισόβιο αποκλεισμό. Μπορεί και να βαρέθηκαν να ασχολουνται. Το σίγουρο είναι δεν είμαι ο μοναδικός που συνέβη αυτό και το ακομα πιο σίγουρο είναι ότι δεν τους διέψευσα, δηλαδή για καιρό δεν παραβίασα κανονισμό. Ο λόγος που έχει άδικο εν μέρει ο μπαζουμπας (επειδή προφανώς δεν το γνωρίζει) είναι ότι από πρόσφατο Μπαν μετά από βρισιμο στον γυφτοδικηγορο, επανήλθα παρατυπως. Το Μπαν το έριξε ο ουτις. Και εικάζω από πολύ παλιά Μπαν μου ότι δεν υπάρχει ενημέρωση των υπολοίπων πάντα. Επομένως λογικό να μην το γνωρίζει ο μπαζουμπα. η Ναιδα θεωρώ δεν έχει αυτό στο μυαλό της, αλλά την αλλαγή Νικ. Η αλλαγή Νικ είναι σίγουρα κακόγουστη αλλά είναι λεπτό ζήτημα αν παραβαίνει όρο. Επίσης δεν γίνεται με κάποιο δόλιο κινητρο αλλά για προσωπικούς λόγους. Η συχνότητα με την οποία γίνεται πιθανόν να παραβιάζει έμμεσα κανονισμό ή να αποτελεί σοβαρή αιτία να θεσπιστεί νέος. Πάντως δεν αφορά υπεκφυγη από κάποια ποινή, πλην της περίπτωσης με Ούτι. Επομένως, παρεκτος και αν παρακολούθησε το συγκεκριμένο περιστατικό η Ναιδα, δεν καταλαβαίνω πού στηριζει τα περί περμαμπαν
Prepon έγραψε:
19 Αύγ 2021, 22:53
Όχι σκουλίκι, σαρανταποδαρούσα
hellegennes έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 08:19
Οκ, είσαι πραγματικά αξιοθρήνητη.
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)

Άβαταρ μέλους
filitsa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filitsa » 06 Ιαν 2023, 23:12

Σε ότι αφορά το σταλκαρισμα της Ναιδας (αν εντωμεταξυ δεν έχω μπαναριστει με την ιστορία με τον ούτι) δηλώνω μερικώς ένοχος αλλά το μόνο θύμα θεωρώ ότι είναι τα αρχιδια των υπολοίπων, όχι η Ναιδα. Θεωρώ επίσης ότι δεν χρειάζεται καν συντονιστής επ αυτού, ας δηλώσει ότι δεν θέλει να ξανααναφερθω σε αυτήν , και θα το σεβαστώ. Τα υπόλοιπα είναι κακίες τρίτων. Γεια σας φίλοι μου
Prepon έγραψε:
19 Αύγ 2021, 22:53
Όχι σκουλίκι, σαρανταποδαρούσα
hellegennes έγραψε:
02 Ιούλ 2022, 08:19
Οκ, είσαι πραγματικά αξιοθρήνητη.
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 06 Ιαν 2023, 23:18

αυτό είναι ένα οφφτοπικ ποστ σε ένα νήμα που οι συντονιστές θυμήθηκαν για κάποιο λόγο τα οφφτοπικ. :goodpost:

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 06 Ιαν 2023, 23:19

kongrosian έγραψε:
06 Ιαν 2023, 23:18
αυτό είναι ένα οφφτοπικ ποστ σε ένα νήμα που οι συντονιστές θυμήθηκαν για κάποιο λόγο τα οφφτοπικ. :goodpost:
:lol:

(τού/τής σπάμε λίγο τα νεύρα τώρα)

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 06 Ιαν 2023, 23:19

αυτό είναι ένα 2ο οφφτοπικ ποστ σε ένα νήμα που οι συντονιστές θυμήθηκαν για κάποιο λόγο τα οφφτοπικ. :goodpost::smt005:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 06 Ιαν 2023, 23:20

kongrosian έγραψε:
Ίσως επειδή το είπα εγώ, που είμαι ο νικητής του νήματος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 06 Ιαν 2023, 23:22

hellegennes έγραψε:
06 Ιαν 2023, 23:20
kongrosian έγραψε:
Ίσως επειδή το είπα εγώ, που είμαι ο νικητής του νήματος.
:lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 06 Ιαν 2023, 23:37

Μου θετε και λιγοτερο απομακρους συντονιστες μετα...Μωρ'τι το 'θελα και τα πατουσα τα ρημαδια τα κουμπια...

Κονγκροζιαν, αν και με πληγωσες, θυμηθηκα τα οφ τοπικ γιατι εγω τα φουντωσα.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Aπεβιωσε ο τεως Βασιλευς Κωνσταντίνος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 15 Ιαν 2023, 18:25

Otto Weininger έγραψε:
14 Ιαν 2023, 23:08
Στύγιος έγραψε:
14 Ιαν 2023, 23:03
Ψυχραιμία ρεεεε
Τι ψυχραιμία; Τα ίδια μου έλεγε και η άλλη λουλού το 2009 (απο κοντά να μου τα λες κλπ) και όταν εμφανίστηκε στο Μοναστηράκι σε φορουμομαζωξη που είχαμε κάνει κάποιοι, και του είπα να πάμε επί τόπου παραπέρα να το λύσουμε μου έλεγε ότι "χαλάω την παρέα και εδώ βγήκαμε να περάσουμε καλά".
καλά σου είπε. οι φορουμοσυναξεις είναι λειτουργίες ιερές, τόποι ειρήνης, συζητησης, συμφιλίωσης. εμπειρίες εκστατικες όπως τα Ελευσίνια μυστήρια. δεν έχουν θέση εκει εχθροπραξίες. αλλιώς αν είναι να το κάνουμε εδω fight club.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 15 Ιαν 2023, 18:29

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
15 Ιαν 2023, 18:25
Otto Weininger έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
14 Ιαν 2023, 23:03
Ψυχραιμία ρεεεε
Τι ψυχραιμία; Τα ίδια μου έλεγε και η άλλη λουλού το 2009 (απο κοντά να μου τα λες κλπ) και όταν εμφανίστηκε στο Μοναστηράκι σε φορουμομαζωξη που είχαμε κάνει κάποιοι, και του είπα να πάμε επί τόπου παραπέρα να το λύσουμε μου έλεγε ότι "χαλάω την παρέα και εδώ βγήκαμε να περάσουμε καλά".
καλά σου είπε. οι φορουμοσυναξεις είναι λειτουργίες ιερές, τόποι ειρήνης, συζητησης, συμφιλίωσης. εμπειρίες εκστατικες όπως τα Ελευσίνια μυστήρια. δεν έχουν θέση εκει εχθροπραξίες. αλλιώς αν είναι να το κάνουμε εδω fight club.
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το "να το λύσουμε". :smt017
Τι ακριβώς θα επιλυθεί δηλαδή, θα αλλάξει άποψη όποιος τις φάει; "Α, αφού μου έσπασε τη μύτη, τελικά καλό παιδί, τον είχα παρεξηγήσει".
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 15 Ιαν 2023, 18:34

Dwarven Blacksmith έγραψε:
15 Ιαν 2023, 18:29
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
15 Ιαν 2023, 18:25
Otto Weininger έγραψε:

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω το "να το λύσουμε". :smt017
Τι ακριβώς θα επιλυθεί δηλαδή, θα αλλάξει άποψη όποιος τις φάει; "Α, αφού μου έσπασε τη μύτη, τελικά καλό παιδί, τον είχα παρεξηγήσει".
Aν αυτός με τη σπασμένη μύτη ξεκίνησε πρώτος τα αου αου στο πχόρουμ, σαφώς και είναι ένας μαλάκας που τις έφαγε και τίποτα παραπάνω.

Το να συνεχίσει πάντως τα ίδια αου αου στο πχόρουμ, χλωμό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών